Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Elafaki83 είπε:

Καλημέρα, όχι δεν πήγαμε είπαμε τελικά χθες το βράδυ να το αφήσουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί… θα πάμε αύριο που μας είπε ο γιατρός. Ο άντρας μου είναι αισιόδοξος εγώ όχι τόσο πολύ… έχει κολλήσει στο γεγονός ότι ανέβηκε έστω κ λίγο… 😂😂😂 εγώ πάλι εκτός από πρησμένο στήθος κ κολπικές εκκρίσεις δεν έχω ενοχλήσεις από κάτω όπως προχθές.. δεν ξέρω τι να σκεφτώ! Πάντως οι αναγούλες το πρωί ήταν έντονες! 

Καλά έκανες! Όπως νιώθεις καλύτερα! Ελπίζω να χει δίκιο ο άντρας σου αν κι εγώ το ίδιο πιστεύω.. τόσα έμβρυα βάλατε είναι πολύ πιθανό να έφυγε καποιο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες κι από μένα!

Το στομάχι μου χάλια και σήμερα. Μόλις είχα μια ακόμα εξαγωγή.

Χθες το βράδυ τα ίδια-εξαγωγές και το νερό κομμένο. :shock::confused: Κοιμήθηκα με πονοκέφαλο και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Ήπια λίγο νεράκι, το έβγαλα κι αυτό. Μετά ξαναξάπλωσα. Τουλάχιστον πριν καμια ώρα που σηκώθηκα μου έφυγε ο πονοκέφαλος. Πάνω που είπα ότι τελειώνω με τους εμετούς τσουπ πάλι έρχονται. Δεν ξέρω τι να φάω. Κουράστηκα...:(:(:(:(:(

margo εσύ πως είσαι με το θέμα;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες το βράδυ τα ίδια-εξαγωγές και το νερό κομμένο. :shock::confused: Κοιμήθηκα με πονοκέφαλο και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Ήπια λίγο νεράκι, το έβγαλα κι αυτό. Μετά ξαναξάπλωσα. Τουλάχιστον πριν καμια ώρα που σηκώθηκα μου έφυγε ο πονοκέφαλος. Πάνω που είπα ότι τελειώνω με τους εμετούς τσουπ πάλι έρχονται. Δεν ξέρω τι να φάω. Κουράστηκα...:(:(:(:(:(

margo εσύ πως είσαι με το θέμα;

Κοριτσι μηπως τρως βαρια γενικα? Η μηπως βαζεις πολλά μπαχαρικα? Κουραγιο μωρε,θα περασουν οι εξαγωγες που θα παει!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω τωρα γιατι νιωθω παλι καπως που ολες τα νιωθετε ψηλα και εγω συνεχιζω να τα νιωθω πιο χαμηλα??? Μαλλον εγω ειμαι η προβληματικη!!! :D:D

Κι εγώ αρκετά πιο κάτω από τον αφαλό το νιώθω...

LXEWp2.png

τόσο χάλια ειλικρινα τι κρίμα:(:(.... δεν μπορεις να πιεις κατί να σου περάσει; να πεις του γιατρου σου αν εχει κατι να σουυ δώσει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσι μηπως τρως βαρια γενικα? Η μηπως βαζεις πολλά μπαχαρικα? Κουραγιο μωρε,θα περασουν οι εξαγωγες που θα παει!!!!

Όχι ρε συ! Ίσα ίσα ειδικά χθες το βράδυ έφαγα μια φέτα με τυρί στις 9 και κοιμήθηκα στις 1.30. Έλεος. Το πρωί ήπια λίγο νεράκι γιατί είχα λυσσάξει κι έφαγα ένα κριτσίνι για να μην είναι άδειο και τα έβγαλα. Δε λέω τις προάλλες έφαγα 3 κομμάτια πίτσα και το κατάλαβα ότι έκανα μ@%^$ια. Εκεί ναι.

LXEWp2.png

Μαργαρίτα πως πας με το σιναχι ρε συ? Φτερνισμα εχεις??Εγω με βαρεθηκα με αυτο το θεμα!!Κουραστηκα...

Α,δεν σου ειπα!! Μαντεψε!! Στις 25 του μηνα ειμαι καλεσμενη σε βαφτισια!! Καλό ε?? Στη Θεσσαλονίκη κιόλας!! Αντε κι αλλα εξοδα κι εκει!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όχι ρε συ! Ίσα ίσα ειδικά χθες το βράδυ έφαγα μια φέτα με τυρί στις 9 και κοιμήθηκα στις 1.30. Έλεος. Το πρωί ήπια λίγο νεράκι γιατί είχα λυσσάξει κι έφαγα ένα κριτσίνι για να μην είναι άδειο και τα έβγαλα. Δε λέω τις προάλλες έφαγα 3 κομμάτια πίτσα και το κατάλαβα ότι έκανα μ@%^$ια. Εκεί ναι.

Τι να πω... Μαλλον εισαι απο τις ατυχες περιπτωσεις που μεχρι το τελος εχουν εμετους. Βεβαια σου ευχομαι να σταματησουν αμεσως εσενα!!!!

Εσυ εχεις fb?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τουλαλα..Τουλα σε λενε?:confused:

Μηπως το μπριαμ εχθες ηταν βαρυ?Δεν εβαλες και μελιτζανα?Ειναι βαρια η μελιτζανα..

Δωρα, αντε να χειμωνιασει να σταματησεις τις εξορμησεις σε βαφτισια και γαμους πια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τι να πω... Μαλλον εισαι απο τις ατυχες περιπτωσεις που μεχρι το τελος εχουν εμετους. Βεβαια σου ευχομαι να σταματησουν αμεσως εσενα!!!!

Εσυ εχεις fb?

Δεν έχω fb..

Όσο για τους εμετούς έχουν σταματήσει παρα πολύ σε σχέση με τους πρώτους μήνες δηλαδή μπορεί να κάνω ένα στις 4 μέρες. Απλά είναι κάποιες μέρες σαν κι αυτές που είναι συνεχόμενες. Ελπίζω να τελείωσα για σήμερα. Δε θέλω να είμαι και γκρινιάρα αλλά με κουράζει το θέμα. Εξάλλου αν δεν γκρινιάξω σε σας σε ποιον θα γκρινιάξω???

Θα κάνω και μπριζόλες με ρυζάκι να δούμε!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Τουλαλα..Τουλα σε λενε?:confused:

Μηπως το μπριαμ εχθες ηταν βαρυ?Δεν εβαλες και μελιτζανα?Ειναι βαρια η μελιτζανα..

Δωρα, αντε να χειμωνιασει να σταματησεις τις εξορμησεις σε βαφτισια και γαμους πια!

Όχι Άνθη με λένη! Χθες στις 3 η ώρα έφαγα μια κουταλιά μπριαμ για να μη μου έρθει βαρύ να φανταστείς, ψωμί και τυρί. Έβαλα μελιτζάνα. Γενικά με τις σάλτσες δεν τα πάω καλά είναι η αλήθεια. Λες να έφταιγε το μεσημεριανό;

LXEWp2.png

Όχι Άνθη με λένη! Χθες στις 3 η ώρα έφαγα μια κουταλιά μπριαμ για να μη μου έρθει βαρύ να φανταστείς, ψωμί και τυρί. Έβαλα μελιτζάνα. Γενικά με τις σάλτσες δεν τα πάω καλά είναι η αλήθεια. Λες να έφταιγε το μεσημεριανό;

Ξερω και εγω μωρε..Μπορει..

Δεν την πεφτεις στο ζυμαρικο να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο..Αλλα ειναι που πρεπει να τρωμε και απόλα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω λίγο και μετά να μαγειρέψω. Τα λέμε αργότερα!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...