Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τωρα που λετε για μαγιω,κανει να τα βαλουμε θαλασσα τοσο μικρα;δεν εχω ρωτησει την παιδιατρο αλλα σιγουρα ξερω οτι ηλιος γιοκ!μου το τονισε τωρα για τις βολτες μας.

Αννουλα ειναι τελεια η παραγγελια!με το καλο να τα φορεσετε να καει το πελεκουδι!

εγω κοριτσια θα το βαλω στη θαλασσα, θα ειναι 5 μηνων τον ιουνιο αρα μια χαρα.... εεε δεν θα τον παρω το μεσημερι σιγουρα, πρωι και απογευμα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ψωμι του τοστ??

Γιατι του φουρνου χαλαει το ξερω.Εγω λεω τα συσκευασμενα ψωμια του τοστ απο το σουπερ μαρκετ.Συγκεκριμενα το καραμολεγκος ειχα.

αυτο καραμολεγκος που λες δεν ξερω καν τι ειναι χεχεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α καλα αυτος ο λοξυγκας ελεος πια! κ εμας μας τρελαινει...

αχ τι εννοεις μιλαει κανει πολλα ηχακια? εμενα κχει ξεκινησει κ κανει κατι κ τρελαινομαι....

περαστικα Εφακη μου!!!!!!

κανει αου αου κ αγκου!! κ πριν εκανε ετσι αλλα γκρινιαζε ταυτοχρονα!!

Τωρα την ταισα, γι'αυτο βγηκα.

Ποπη, τωρα που ταιζα τη μικρη σκεφτομουν μηπως αργειτε γιατι σταματαει να τραβαει και αποκοιμιεται? αυτο το κανει και εμενα αλλα η της κουνω το μπουκαλι οπως ειναι μεσα στο στομα, η της τσιμπαω το μπουτακι, η το μαγουλο και ξυπνα.

αα καλα ο υπνος ειναι στανταρ,,αυτο που μας καθυστερει πολυ ειναι οτι τεντωνεται συνεχεια κ τραβιεται απο το μπουκαλι κ μετα μανιωδως το ψαχνει!! αλλωτε καθεται με το μπουκαλι στο στομα κ χαζευει ,,μηπως το νομιζει για πιπιλα κ το απολαμβανει?? ( ενω πιπιλα δεν παιρνει) σκεφτομαι να κανω καμια πατεντα με αυτην την θηλη κ να το κανω πιπιλα στα αληθεια!! χε χε!!

βγηκα πριν γιατι φαγαμε κ ηρθε κ η διαιτολογος του αντρα μου ξεκινα διαιτα!! αχ οσο σκεφτομαι οτι καθε μερα θα πρεπει να μαγειρευω διαφορετικο φαι με τρελαινει,,χωρια τα υπολοιπα δεκατιανα κτλ που θα πρεπει να ετοιμαζω...αχ πως θα προλαβαινω?? εχω το ταισμα της μικρης θα εχω κ το ταισμα του μεγαλου..να δω εμενα ποιος θα με ταιζει??χα χα χα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Λιτσάκι κούκλα κι η δικιά σου ε βέβαια ρε κοριτσια αφου κι εμεις κουκλες ειμαστε χαχα!Στη θάλασσα μπορουμε να τα βαλουμε απο 5 μηνων αλλά μεχρι τις 11 το πρωι και μετα απο 5 το απογευμα κι οπως λεει η Αννα μπολικο αντιηλιακό ακόμα και στο μπαλκονι όλες τις ωρες.

Αννα μου μη το ψαχνεις ολα συντηρητικα εχουν μπραβο σου που κανεις ψωμακι εμενα μου ζυμωνει η μαμα μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

κανει αου αου κ αγκου!! κ πριν εκανε ετσι αλλα γκρινιαζε ταυτοχρονα!!

αα καλα ο υπνος ειναι στανταρ,,αυτο που μας καθυστερει πολυ ειναι οτι τεντωνεται συνεχεια κ τραβιεται απο το μπουκαλι κ μετα μανιωδως το ψαχνει!! αλλωτε καθεται με το μπουκαλι στο στομα κ χαζευει ,,μηπως το νομιζει για πιπιλα κ το απολαμβανει?? ( ενω πιπιλα δεν παιρνει) σκεφτομαι να κανω καμια πατεντα με αυτην την θηλη κ να το κανω πιπιλα στα αληθεια!! χε χε!!

βγηκα πριν γιατι φαγαμε κ ηρθε κ η διαιτολογος του αντρα μου ξεκινα διαιτα!! αχ οσο σκεφτομαι οτι καθε μερα θα πρεπει να μαγειρευω διαφορετικο φαι με τρελαινει,,χωρια τα υπολοιπα δεκατιανα κτλ που θα πρεπει να ετοιμαζω...αχ πως θα προλαβαινω?? εχω το ταισμα της μικρης θα εχω κ το ταισμα του μεγαλου..να δω εμενα ποιος θα με ταιζει??χα χα χα!!

Ε, τοτε Ποπη μου μαλλον ετσι απολαμβανει το γευμα της! δε μπορεις να κανεις τπτ αν βεβαια τα εχεις δοκιμασει ολα.

Τωρα δεν εχει φαει αλλο απο εκεινη την ωρα ,ετσι? στο 4ωρο αν σου φαει το ιδιο που λογικα αυτο θα κανει τοτε εισαι οκ.Κρατα το ετσι μετα.Τη νυχτα ξυπναει για φαι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Ποπακι αχ η πιο τζαναμπετα σε σενα βρε παιδι μου που θα παει θα στρωσει εχει εντονο ταπεραμεντο η υδροχοϊνα σου χαχα!Όσο για τον αντρα σου βαλε τον να βοηθαει αντε μη τον καλομαθαινεις η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη πες του.Κι εσυ να προσεχεις την Ποπη γιατι κανεις αλλος δε θα το κανει.

zxG9p3.png

owokp3.png

νικουλα μου κ αννα κουκλια τα μωρακια σας!! φτου φτου!!

λιτσακι δεν προλαβα να δω την δικια σου..:|:neutral:

αχ κοριτισια να σας ρωτησω κατι εχω παρατηρησει οτι ηρεμει κ κοιμαται οταν την εχω στο μπαλκονι να κ τωρα εκει την εχω καλα κουκουλωμενη ,,εγω εχω ανοιχτη την μπαλκονοπορτα κ την κοιταω και κανω κ δουλιτσες ταυτοχρονα πειραζει??

σας αφηνω χτυπησε το κουδουνι ηρθε κοσμος!! φιλακια πολλααααααα!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σου Ποπακι αχ η πιο τζαναμπετα σε σενα βρε παιδι μου που θα παει θα στρωσει εχει εντονο ταπεραμεντο η υδροχοϊνα σου χαχα!Όσο για τον αντρα σου βαλε τον να βοηθαει αντε μη τον καλομαθαινεις η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη πες του.Κι εσυ να προσεχεις την Ποπη γιατι κανεις αλλος δε θα το κανει.

Ελα ντε!! ολα η Ποπη τα κανει αυτο λεω και εγω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

[/b]

Ελα ντε!! ολα η Ποπη τα κανει αυτο λεω και εγω!!

κι εγω συμφωνω σε αυτο.....

οταν μεινουμε μονοι μας θα δουμε πως θα ειναι και τα δικα μας ελπιζω παντως πως θα με βοηθαει.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

scaled.php?server=444&filename=2620q.jpg&res=landing

Κοριτσια σας αρεσουν?? μου τα εδωσε η αδερφη μου, τα φτιαχνει εκεινη.Βραχιολακια ειναι.

Πολυ ομορφα ειναι μονο εγω δε τα φοραω τελικα ειναι πολυ της μοδος!Τελικα ειστε χρυσοχερες ε μπραβο σας καλλιτεχνιδες!

Ποπη μου θα σου πω κατι δε ξερω αν στεκει αλλα μηπως ζεσταινεται?Εμεις Αθηνα 25 βαθμους ειχαμε σημερα τις φοραω ενα πολυ ελαφρυ μακρυμανικο φορμακι μονο μακο φαντασου και την σκεπαζω με φλις την ισπανικη θα τη μαζεψω μου φαινεται 23 βαθμους εχουμε σπιτι:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια βγήκε η γενική των ούρων και είναι καθαρή,αύριο θα βγει και η καλιεργια.δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,μπηκα από το κινητο να σας ενημερώσω,θα μπω πιο μετα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...