Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ Λιτσακι μου κουραγιο κοπελα μου πες το στο γιατρο σου να σε βοηθησει.Περιοδος μπορει να ερθει αν και ειναι λιγο νωρις ακομα μια που θηλαζεις αποκλειστικα.

Αννα και Νικη κι εμεις πηραμε μαγιο απο κατω κοφτο σορτσακι ξερετε κι απο πανω σουτιενακι καλα απο τωρα θα μας τα κλεψουν χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαλλον θα το εχουνε τα αγορια, ετσι ηταν και εμενα ανησυχα βρε παιδι μου!!

Το κοριτσακι μου καμμια σχεση, οπου το βαλεις καθεται.Ετσι ημουν και εγω και η αδερφη μου, μηπως το'χουν τα κοριτσια?:P:p

χεχεχε λες;;;;

κι εμενα καθετε αλλα ειναι με τις ωρες του:tongue:...

Κι εμένα καμια σχεση η μικρη ενας αγγελος ο μεγαλος ακομα με παιδευει με τον υπνο του.Για αυτο λενε της καλομανας το παιδι το πρωτο ειναι κοριτσι χαχαχα

χαχαχαχα!!!!

Και εγω της παρειγγηλα μαγιω απο το gymboree, μπικινι!! θα καψουμε καρδιες σας λεω!!:P

μπικινακι χεχεεχε τελεια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ΤΕΛΕΙΑ!!!Αυτο ξαναπεστο αστα ειναι και τυχερη η μαιμου ο γιος μου εχει πολλα εγω περιμενω να χασω και τελευταιο κιλο που μου εμεινε για να δω τι θα αγορασω και στο ενδιαμεσο φορτωνω για τη μικρη:D

Και εγω τα ιδια εχω παθει, τα αγορια εχουν απειρα ειδικα ο μικρος που εχει και του μεγαλου.

Περιμενω και εγω να χασω αλλα 4 για να ψωνισω:cry::cry:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Και εγω τα ιδια εχω παθει, τα αγορια εχουν απειρα ειδικα ο μικρος που εχει και του μεγαλου.

Περιμενω και εγω να χασω αλλα 4 για να ψωνισω:cry::cry:

Σου στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους θα τα καταφερουμε!Εγω εχω ηδη χασει το 1 σε μιαμιση εβδομδα και δεν μπορω να κανω κανονικη διαιτα γιατι θηλαζω απλα εχω κοψει ολες τις νοστιμες βλεκειες και τρεφομαι ξενερωτα αλλα υγιεινα και εχει αποτελεσμα γιατι χανω και με το θηλασμο περπαταω και μια ωρα τη μερα συν τις δουλειες κατι γινεται!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφτιαξα ψωμι του τοστ πριν λιγο στον αρτοπαρασκευαστη και περιμενω να κρυωσει για να το κοψω φετες.

Βρε κοριτσια μου εκανε εντυπωση ενα πακετο ψωμι του τοστ που ειχα στο ντουλαπι τις 2 εβδομαδες που ηταν τα σχολεια κλειστα και δεν φτιαξαμε τοστ.Το κοιταω και δεν εχει παθει απολυτως τιποτα!!! η ημερομηνια ληξεως ηταν στις 24-4, αλλα τοσες μερες και να μην εχει ιχνος μουχλας??

Φαντασου τι συντηριτικα τα φορτωνουν!!! Εγω θυμαμαι οταν ημουν μικρη αυτο χαλαγε σε 2-3 μερες και ειχε ημερομηνια για 4-5 οχι για 20-25 που εχουν τωρα....

κοριτσια τωρα που λετε για μαγιω,κανει να τα βαλουμε θαλασσα τοσο μικρα;δεν εχω ρωτησει την παιδιατρο αλλα σιγουρα ξερω οτι ηλιος γιοκ!μου το τονισε τωρα για τις βολτες μας.

Αννουλα ειναι τελεια η παραγγελια!με το καλο να τα φορεσετε να καει το πελεκουδι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Λιτσα μου να σου ζησει!! ειναι κουκλα! εχει παρει και ποζα!!

Τελικα εδωσες το δικο σου μειλ?

ναι!το ξαναεδωσα δλδ γιατι ειχα κανει λογαριασμο τοτε που κοτσαραμε τις κοιλιες μας αλλα την τυφλα μου δε θυμομουν απο κωδικους κλπ..

Σ'ευχαριστω Αννουλα μου!χθεσινη εινα απο το πρωινο μας καφεδακι που τα λεμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

κοριτσια τωρα που λετε για μαγιω,κανει να τα βαλουμε θαλασσα τοσο μικρα;δεν εχω ρωτησει την παιδιατρο αλλα σιγουρα ξερω οτι ηλιος γιοκ!μου το τονισε τωρα για τις βολτες μας.

Αννουλα ειναι τελεια η παραγγελια!με το καλο να τα φορεσετε να καει το πελεκουδι!

Λιτσα μου εγω ξερω οτι απο 6 μηνων κανει να τα βαλουμε στη θαλασσα, οσον αφορα τον ηλιο πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες και να τους βαζουμε αντιηλιακο οποτε βγαινουμε απο το σπιτι το καλοκαιρι οτι ωρα και αν ειναι, ακομη και στη βολτα.

λιτσα μου κουκλιτσα ειναι να την χαιρεσαι.....

Αννα μου παντως εμας 4-5 μρες πανε τα ψωμια....

Το ψωμι του τοστ??

Γιατι του φουρνου χαλαει το ξερω.Εγω λεω τα συσκευασμενα ψωμια του τοστ απο το σουπερ μαρκετ.Συγκεκριμενα το καραμολεγκος ειχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...