Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα μου κούκλα κι η δικιά σου ανοιχτά είναι τα μάτια της ακόμα ε?Κι εμένα ακόμα γαλάζια αρχίζω κι ελπίζω σιγά σιγά ένας μήνας έμεινε μέχρι να σταθεροποιηθούν!

Ο γιός σου όμως ε?Τι μελανούρι είναι αυτό Παναγία μου.Να σου ζήσουν και τα τρία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου από 5€ τα σορτσάκια αλλά ωραία όχι μακό τα καλά που λέμε μέχρι 20€ που της πήρα μια καπαρντίνα άσπρη 9-12 μηνών πάρα πολύ καλές τιμές σου λέω τίποτα δεν άφησα αλλά δε βρήκα για το γιο μου γμτ.

Γειά σου Λιτσάκι σε ευχαριστώ για τις ευχές σου πως πάνε τα μεμέ?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου κούκλα κι η δικιά σου ανοιχτά είναι τα μάτια της ακόμα ε?Κι εμένα ακόμα γαλάζια αρχίζω κι ελπίζω σιγά σιγά ένας μήνας έμεινε μέχρι να σταθεροποιηθούν!

Ο γιός σου όμως ε?Τι μελανούρι είναι αυτό Παναγία μου.Να σου ζήσουν και τα τρία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Ευχαριστω πολυ Γεωργια μου!!

Μακαρι να μεινει το χρωμα αν και η παιδιατρος μου λεει οτι μετα τους 6 φαινονται.:(:(

Ο γιος μου ειναι και μεσα στον ηλιο ολο το απογευμα στο κολυμβητηριο, ειναι και σκουρος καστανος.Αυτος ειναι ο μεγαλος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Άννα μου διαβάζω τώρα της Καίτης Οικονόμου το Φθινόπωρο μιας μάγισσας πολύ μου άρεσε και είπα να στο πω να το έχεις στα υπόψιν!

Α!! ωραια ευχαριστω!!

Εγω τωρα διαβαζω το <<χωρις χειροκροτημα>> της Μαντα, καλο ειναι, καλυτερο απο το τσιγαρο.

χεχεχεχ Γεωργια μου σε ευχαριστω...

Αννα μου τα ειδα και εχτες και σου ειπα για την κορη σου αλλα να σου πω ο γιος σου ειναι κουκλος πτου πτου...... πολύ ομορφος.....

Ευχαριστω Νικη μου, να ειμαστε ολοι καλα και τπτ αλλο.

Νίκη μου από 5? τα σορτσάκια αλλά ωραία όχι μακό τα καλά που λέμε μέχρι 20? που της πήρα μια καπαρντίνα άσπρη 9-12 μηνών πάρα πολύ καλές τιμές σου λέω τίποτα δεν άφησα αλλά δε βρήκα για το γιο μου γμτ.

καμπαρτινουλα αχ τι ωραια....

εμεις εχουμε 2 μπουφανακια για 9-12 χεχεχεχε......

παντως εμεις καλοκαιρινα εχουμε αρκετα,,,,, :P.... εχουμε και μαγιο:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ελπιζω Αννα μου, καλο μωρακι ειναι απλα οπως ολα τα μωρα εχει και αυτο την γκρινια του.....

Λιτσα μου σε ευχαριστω πολύ....:-P

Μαλλον θα το εχουνε τα αγορια, ετσι ηταν και εμενα ανησυχα βρε παιδι μου!!

Το κοριτσακι μου καμμια σχεση, οπου το βαλεις καθεται.Ετσι ημουν και εγω και η αδερφη μου, μηπως το'χουν τα κοριτσια?:P:p

Μαλλον θα το εχουνε τα αγορια, ετσι ηταν και εμενα ανησυχα βρε παιδι μου!!

Το κοριτσακι μου καμμια σχεση, οπου το βαλεις καθεται.Ετσι ημουν και εγω και η αδερφη μου, μηπως το'χουν τα κοριτσια?:P:p

Κι εμένα καμια σχεση η μικρη ενας αγγελος ο μεγαλος ακομα με παιδευει με τον υπνο του.Για αυτο λενε της καλομανας το παιδι το πρωτο ειναι κοριτσι χαχαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου από 5€ τα σορτσάκια αλλά ωραία όχι μακό τα καλά που λέμε μέχρι 20€ που της πήρα μια καπαρντίνα άσπρη 9-12 μηνών πάρα πολύ καλές τιμές σου λέω τίποτα δεν άφησα αλλά δε βρήκα για το γιο μου γμτ.

χαλια ειναι τα μεμε..πονανε παλι οι θηλες μου και με πονανε κ τα ιδια τα μεμε σαν να περιμενω περιοδο..δεν ξερω τι σκατα ειναι παλι αυτο...η μικρη παντως τρωει κανονικα!μια χαρα γουλιτσες βγαζουμε και μια χαρα σκατωνουμε τον τοπο!

Ευχαριστω πολυ Γεωργια μου!!

Μακαρι να μεινει το χρωμα αν και η παιδιατρος μου λεει οτι μετα τους 6 φαινονται.:(:(

Ο γιος μου ειναι και μεσα στον ηλιο ολο το απογευμα στο κολυμβητηριο, ειναι και σκουρος καστανος.Αυτος ειναι ο μεγαλος.

Αννουλα κ εμας μας ειπε μετα το 6μηνο οποτε κ εμεις υπομονη κανουμε.τουλαχιστον για λιγους μηνες θα τις χαρουμε γαλανοματες σε περιπτωση που αλλαξουν μετα..

οσο για τη φωτο.εγω να βαλω,αλλα ελα που ειμαι ασχετη.παλευω με το imageshak για την ωρα.ελπιζω να τα καταφερω.

GjJbp3.png7IWup3.png

καμπαρτινουλα αχ τι ωραια....

εμεις εχουμε 2 μπουφανακια για 9-12 χεχεχεχε......

παντως εμεις καλοκαιρινα εχουμε αρκετα,,,,, :P.... εχουμε και μαγιο:P

Και εγω της παρειγγηλα μαγιω απο το gymboree, μπικινι!! θα καψουμε καρδιες σας λεω!!:P

χαλια ειναι τα μεμε..πονανε παλι οι θηλες μου και με πονανε κ τα ιδια τα μεμε σαν να περιμενω περιοδο..δεν ξερω τι σκατα ειναι παλι αυτο...η μικρη παντως τρωει κανονικα!μια χαρα γουλιτσες βγαζουμε και μια χαρα σκατωνουμε τον τοπο!

Αννουλα κ εμας μας ειπε μετα το 6μηνο οποτε κ εμεις υπομονη κανουμε.τουλαχιστον για λιγους μηνες θα τις χαρουμε γαλανοματες σε περιπτωση που αλλαξουν μετα..

οσο για τη φωτο.εγω να βαλω,αλλα ελα που ειμαι ασχετη.παλευω με το imageshak για την ωρα.ελπιζω να τα καταφερω.

Και εγω παιδευτηκα με δαυτο!!! που λενε και οι κεφαλλονιτες!!!

Εβαζα ασχετο μειλ οπως μου ειπε η Δωρα για να μη δωσω το δικο μου, αλλα μου ζητουσε εγγραφη, οποτε αναγκαστικα εκανα με το κανονικο μου μειλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...