Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι ειναι χοντρουλα!!!! οταν βαλω νετ θα βαλω κ φωτογραφιες εινααι μια τρελλα ολο διπλες!!!!!!!!!!!!!! αχ...........

τι κανεις Αννουλα μου? πως ειναι η μπεμπιτσα σου? ποσο ειναι εσενα? σε βαρος εννοω γιατι εχουμε μια μερα διαφορα!!!! πως πηγε το πρωτο εμβολιο? εμενα ουτε εκλαψε η γλυκεια μου... εχει ομως μερικες φορες ακομα πονακια το απογευμα...

τι κανεις ποπακι μου? απο οτι διαβασα περνας ακομα λιγο ζορια? δεν εχω καταλαβει μωρε δεν πολυμπαινω η αληθεια ειναι δεν προλαβαινω...

Και εμενα εχει διπλες στα μπουτακια της.Στις 10-4 ηταν 5 κιλα και 57 ποντους.Με το εμβολιο εκλαψε λιγακι..

Γεια σου Εφη μου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε εχουμε τσακωθει με την εταιρεια.. θα βαλουμε καινουργιο τηλεφωνο κ γραμμη... αλλα τωρα θα μπαινω απο εδω κιολας!

αντε σκατουλες μου λειψατε!!!

Μαργαριτα, και εγω σε σκεφτομουν το πρωι.:P:p

Τωρα την ταισα, γι'αυτο βγηκα.

Ποπη, τωρα που ταιζα τη μικρη σκεφτομουν μηπως αργειτε γιατι σταματαει να τραβαει και αποκοιμιεται? αυτο το κανει και εμενα αλλα η της κουνω το μπουκαλι οπως ειναι μεσα στο στομα, η της τσιμπαω το μπουτακι, η το μαγουλο και ξυπνα.

κ εγω ετσι κανω αλλα ετσι κ αλλιως το κατεβαζει στο δεκαλεπτο το μπουκαλι!!! ειναι πολυ φαγανη!!!!

α σωθηκα κ με το νεο γαλα με την παλλινδρομηση που ειχαμε.. αλλα τωρα εχει λιγο δυσκοιλιοτητα ρε γμτ... κ ζοριζεται αρκετα! ποσο συχνα μπορω να της βασω το θερμομετρο απο πισω? παιζει να συνηθισει το εντερο λετε κ να μην πηγαινει σωστα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ εγω ετσι κανω αλλα ετσι κ αλλιως το κατεβαζει στο δεκαλεπτο το μπουκαλι!!! ειναι πολυ φαγανη!!!!

α σωθηκα κ με το νεο γαλα με την παλλινδρομηση που ειχαμε.. αλλα τωρα εχει λιγο δυσκοιλιοτητα ρε γμτ... κ ζοριζεται αρκετα! ποσο συχνα μπορω να της βασω το θερμομετρο απο πισω? παιζει να συνηθισει το εντερο λετε κ να μην πηγαινει σωστα?

Δεν το εχω κανει ποτε αυτο με το θερμομετρο.Ρε συ δεν εχει φοβο να σπασει?

Διαφημίσεις

Και εμενα εχει διπλες στα μπουτακια της.Στις 10-4 ηταν 5 κιλα και 57 ποντους.Με το εμβολιο εκλαψε λιγακι..

Γεια σου Εφη μου!!

γεια σου αννα μου!!μια χαρα η μικρη σου!

πιο γαλα τησ δινεις τωρα??

Μαργαριτα, την ειδες την κορη μου??

Εχθες το βραδυ εβαλα 2 φωτο.

ουτε και εγω την ειδα αννα μου:cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαργαριτα, την ειδες την κορη μου??

Εχθες το βραδυ εβαλα 2 φωτο.

που να δω καλε αφου δεν εχω νετ.. ακομα μεσα ειναι η φωτο?

Δεν το εχω κανει ποτε αυτο με το θερμομετρο.Ρε συ δεν εχει φοβο να σπασει?

τα θερμομετρα τα καινουργια λεω τα ελαστικα οχι με τον υδραργυρο βρε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εχω αρχισει τις βολτες και δε σας προλαβαινω εχει στη Ν.Ιωνια στο empoli εχει στα lapin δειγματα 9 μηνα και 6μηνα με 10€ και φορτωσα ουουου!!

Εφη μου καλα αποτελεσματα για το γιο σου.

Μαργαριταααααα κουκλα η μπουμπου ε?Προλαβαινεις και με τη δουλεια βρηκατε ρυθμους?Μου πηρες το αγαπημενο μου ονομα χαλαλι σου!!

Αννα μου τη δικια σου δε την ειδα τη δικια μου την ειδες?

Τα αλλα δε τα θυμαμαι συγχωρεστε με!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εχω αρχισει τις βολτες και δε σας προλαβαινω εχει στη Ν.Ιωνια στο empoli εχει στα lapin δειγματα 9 μηνα και 6μηνα με 10€ και φορτωσα ουουου!!

Εφη μου καλα αποτελεσματα για το γιο σου.

Μαργαριταααααα κουκλα η μπουμπου ε?Προλαβαινεις και με τη δουλεια βρηκατε ρυθμους?Μου πηρες το αγαπημενο μου ονομα χαλαλι σου!!

Αννα μου τη δικια σου δε την ειδα τη δικια μου την ειδες?

Τα αλλα δε τα θυμαμαι συγχωρεστε με!

τελειο το ονοματακι εεε? καλα φοβερη η αγορα στη ν. ιωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τελειο το ονοματακι εεε? καλα φοβερη η αγορα στη ν. ιωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!

μη το συζητας αστο εκανα μεγαλη παραχωρηση στο ονομα εχε χαρη που ειναι για τη μαμα μου Αγγελικη η δικια μας.

Στην αγορα σε ξεναγω οποτε θελεις και χρωστας και καφεδακι ε?:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...