Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη, εκανε παλι 1 ωρα για να φαει?

Αυτο που ειπιε ειναι πολυ καλη ποσοτητα.Μπορεις τωρα να τις δωσεις σε 4 ωρες, απο την αρχη δλδ. του προηγουμενου γευματος.Τοσο πινει και η δικη μου περιπου .

40 λεπτα αυτην την φορα αννα μου καλα παμε...τωρα εχει λοξυγκα,,,αντε να δουμε θα αντεξει 4ωρο??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακομα δεν εχω νετ!!! τωρα ειμαι στη δουλεια βρηκα κοπελα να μου το κραταει εμπιστοσυνης παλι καλα. την ξερει η πεθερα μου απο μικρο παιδακι. εμεις κοιμομαστε το βραδι αρκετα καλα. σιγουρα εξαωρο κ μετα κανενα τριωρο παλι.. κ μετα μεσα στη μερα κοιμαται αρκετα ακομα.. δεν ξερω ποσο θα προλαβαινω να μπαινω γιατι με την δουλεια ειναι λιγο ζορικα. μονο απο εδω δηλαδη αν μπω!!!

α η μπεμπα μου ειναι 5400!!!! τρωει παρα πολυ 180 το γευμα καθε 4 ωρες περιπου.

και το ονομα αυτης Μελινα!!!

Γεια σου Μαργαριτακι μου!!!

Ωραιο ονομα!!! και απο προγραμμα φαγητου στα ιδια ειμαστε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακομα δεν εχω νετ!!! τωρα ειμαι στη δουλεια βρηκα κοπελα να μου το κραταει εμπιστοσυνης παλι καλα. την ξερει η πεθερα μου απο μικρο παιδακι. εμεις κοιμομαστε το βραδι αρκετα καλα. σιγουρα εξαωρο κ μετα κανενα τριωρο παλι.. κ μετα μεσα στη μερα κοιμαται αρκετα ακομα.. δεν ξερω ποσο θα προλαβαινω να μπαινω γιατι με την δουλεια ειναι λιγο ζορικα. μονο απο εδω δηλαδη αν μπω!!!

α η μπεμπα μου ειναι 5400!!!! τρωει παρα πολυ 180 το γευμα καθε 4 ωρες περιπου.

και το ονομα αυτης Μελινα!!!

μαργαριτακι μου τι κανεις?? αχου τελειο το ονοματακι σας!!ξεκινησες δουλεια εε??πως σου φαινεται?? μια χαρα τα βραδυα σας!! τελεια να συνεχισετε ετσι!!

πραγματι ειναι φοβερος ο ντοκτορ!

φυσιολογικα γεννησες η με καισαρικη;

την επομενη φορα θα κατσει περισσοτερο Ποπακι!ασε που ειναι με τις ωρες τους!κ εμενα ενω καθεται γενικα,τωρα που την ακουμπησα γκρινιαζει πολυ..θα περιμενω λιγο κ θα την παρω,τι να κανω;

παιξ'της κανενα παιχνιδακι απο πανω ή αν δεν εχεις παιξ΄της τα κλειδια σου ή κατι τελοσπαντων που να κανει θυρυβο μηπως ξεχαστει.

εχει παιχνιδακια το ριλαξ αλλα δεν τα δινει σημασια!! εχω κρεμασει κ στο καροτσι της λαγουδακια κ κουδουνιστρες!!τωρα την εβαλα στο καροτσι κ την κουναω με το ποδι μου..οταν εχει λοξυγκα κλαιει..

B4Itp2.png

40 λεπτα αυτην την φορα αννα μου καλα παμε...τωρα εχει λοξυγκα,,,αντε να δουμε θα αντεξει 4ωρο??:rolleyes::rolleyes:

Ποπη πειραματισου με τις θηλες, να δεις τι γινεται.Καποια θα βρεις να σε βολεψει, αν τρωει 20λεπτα θα εισαι μια χαρα.Γιατι και αυτα κουραζονται αν η θηλη δε βγαζει αρκετα.

Διαφημίσεις

κοριτσια φαγατε??

εγω θελω να κανω μια σαλτσα εκανα μακαρονακια κοφτα..κ σκυλοπεινασα αλλα η μικρη κλαιει τωρα με τον λοξυγκα..να δω ποτε θα φαω...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

γεια σας και απο εμενα!!!πηρα ουρα το πρωι του μικρου με δυσκολια αλλα τελικα τα καταφερα περιμενω το απογευμα αποτελεσματα τησ γενικησ ουρων και η καλιεργια σε 24 ωρες θα βγει!!σημερα μεχρι τωρα εφαγε 3 γευματα των 130,ειναι καπως πιο ηρεμοσ!!!εμενα ειναι 5940γραμμ!!μου τον ζυγησε εχτες!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποπη πειραματισου με τις θηλες, να δεις τι γινεται.Καποια θα βρεις να σε βολεψει, αν τρωει 20λεπτα θα εισαι μια χαρα.Γιατι και αυτα κουραζονται αν η θηλη δε βγαζει αρκετα.

λες εε?? θα παω καποια στιγμη στα λητω να δω τι μπορω να παρω...:rolleyes::rolleyes:

αχ θα με τρελανει βρε κοριτσια μιλαει τωρα με γκρινια μαλλον μαλωνει τον λοξυγκα της!! χα χα χα:-P:razz:

B4Itp2.png

γεια σας και απο εμενα!!!πηρα ουρα το πρωι του μικρου με δυσκολια αλλα τελικα τα καταφερα περιμενω το απογευμα αποτελεσματα τησ γενικησ ουρων και η καλιεργια σε 24 ωρες θα βγει!!σημερα μεχρι τωρα εφαγε 3 γευματα των 130,ειναι καπως πιο ηρεμοσ!!!εμενα ειναι 5940γραμμ!!μου τον ζυγησε εχτες!

γεια σου εφακη μου!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι τπτ βρε κοριτσι μου κ να ησυχασεις κ εσυ κ ο μπεμπης!!αμαν πια πολυ ταλαιπωρια..

B4Itp2.png

γεια σου εφακη μου!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι τπτ βρε κοριτσι μου κ να ησυχασεις κ εσυ κ ο μπεμπης!!αμαν πια πολυ ταλαιπωρια..

ναι ποπη μου μακαρι!!!ατε να δουμε ποτε θα δουμε ασπρη μερα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτακι τελεια τα νεα σου!!μπραβο κοριτσαρα μου!και η μπουμπουκα μπουλουκα ε;;χαχα φτου φτου το κοριτσι σου!

ναι ειναι χοντρουλα!!!! οταν βαλω νετ θα βαλω κ φωτογραφιες εινααι μια τρελλα ολο διπλες!!!!!!!!!!!!!! αχ...........

Γεια σου Μαργαριτακι μου!!!

Ωραιο ονομα!!! και απο προγραμμα φαγητου στα ιδια ειμαστε!!

τι κανεις Αννουλα μου? πως ειναι η μπεμπιτσα σου? ποσο ειναι εσενα? σε βαρος εννοω γιατι εχουμε μια μερα διαφορα!!!! πως πηγε το πρωτο εμβολιο? εμενα ουτε εκλαψε η γλυκεια μου... εχει ομως μερικες φορες ακομα πονακια το απογευμα...

μαργαριτακι μου τι κανεις?? αχου τελειο το ονοματακι σας!!ξεκινησες δουλεια εε??πως σου φαινεται?? μια χαρα τα βραδυα σας!! τελεια να συνεχισετε ετσι!!..

τι κανεις ποπακι μου? απο οτι διαβασα περνας ακομα λιγο ζορια? δεν εχω καταλαβει μωρε δεν πολυμπαινω η αληθεια ειναι δεν προλαβαινω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια φαγατε??

εγω θελω να κανω μια σαλτσα εκανα μακαρονακια κοφτα..κ σκυλοπεινασα αλλα η μικρη κλαιει τωρα με τον λοξυγκα..να δω ποτε θα φαω...:rolleyes::rolleyes:

α καλα αυτος ο λοξυγκας ελεος πια! κ εμας μας τρελαινει...

αχ τι εννοεις μιλαει κανει πολλα ηχακια? εμενα κχει ξεκινησει κ κανει κατι κ τρελαινομαι....

περαστικα Εφακη μου!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

α καλα αυτος ο λοξυγκας ελεος πια! κ εμας μας τρελαινει...

αχ τι εννοεις μιλαει κανει πολλα ηχακια? εμενα κχει ξεκινησει κ κανει κατι κ τρελαινομαι....

περαστικα Εφακη μου!!!!!!

σε ευχαριστω πολη μαργαριτα μου!!!σε χασαμε αντε να βαλεις ιντερνετ να μπαινεις πιο συχνα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λες εε?? θα παω καποια στιγμη στα λητω να δω τι μπορω να παρω...:rolleyes::rolleyes:

αχ θα με τρελανει βρε κοριτσια μιλαει τωρα με γκρινια μαλλον μαλωνει τον λοξυγκα της!! χα χα χα:-P:razz:

Τωρα την ταισα, γι'αυτο βγηκα.

Ποπη, τωρα που ταιζα τη μικρη σκεφτομουν μηπως αργειτε γιατι σταματαει να τραβαει και αποκοιμιεται? αυτο το κανει και εμενα αλλα η της κουνω το μπουκαλι οπως ειναι μεσα στο στομα, η της τσιμπαω το μπουτακι, η το μαγουλο και ξυπνα.

σε ευχαριστω πολη μαργαριτα μου!!!σε χασαμε αντε να βαλεις ιντερνετ να μπαινεις πιο συχνα!!

ασε εχουμε τσακωθει με την εταιρεια.. θα βαλουμε καινουργιο τηλεφωνο κ γραμμη... αλλα τωρα θα μπαινω απο εδω κιολας!

αντε σκατουλες μου λειψατε!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...