Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιος ειναι ο γιατρος σου?? γιατι κ εμενα στην νικαια ειναι!!! ψαθας παναγιωτης λεγεται!!!! πως ακριβως ποναει το στηθος σου?? εμενα ετσι με πονουσαν πολυυυυ τις τελευταιες βδομαδες,οι θηλες μου δεν ακουμπιωντουσαν κ μετα ξεκινησα να νιωθω σαν βελονες σε ολο μου το στηθος,η μικρη ηταν πολυ ανυσηχη κ εκλαιγε το κακομοιρακι γιατι πειναγε κ ετσι ελειξε η ιστορια με τον θηλασμο γιατι εκανα προσπαθεια να βγαλω με θηλαστρο κ εβγαλα 10 μλ...εκει καταλαβα οτι τελος!!!!

ελα καλε!τον ιδιο εχουμε!χαχαχα

οι θηλες μου εμενα ουσιαστικα δε σταματησαν ποτε να πονανε..ειδικα η μια πονουσε μονιμως.απλα απο προχθες που εχω φραγμενο πορο στο ''καλο'' μου στηθος,αρχισε να ποναει παλι και αυτη η θηλη..το στηθος μου ποναει σαν να περιμενω περιοδο ακριβως..κ εγω σημερα εβγαλα πολυ λιγο με το θηλαστρο..θα δω πως θα παει και θα ξαναενοχλησω τη συμβουλο μου..

GjJbp3.png7IWup3.png

Νικακι μου μην ανησυχεις τοσο.καποιες περιοδους τα μωρακια παιρνουν λιγοτερο βαρος και καποιες αλλες περισσοτερο!αφου ο παιδιατρος σας ειναι ευχαριστημενος μην αγχωνεσαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Νικακι μου μην ανησυχεις τοσο.καποιες περιοδους τα μωρακια παιρνουν λιγοτερο βαρος και καποιες αλλες περισσοτερο!αφου ο παιδιατρος σας ειναι ευχαριστημενος μην αγχωνεσαι!

τελικα εφαγε 210 για πρωτη φορα και ηθελε κι αλλο αλλα δεν του εκανα....εχουμε και την παλλυνδομηση ας μην τα βγαλει όλα στο τελος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα σας αφησω καλο μεσημερι να εχετε!!! Η κορη μου ολο γκρινιαζει και βαζει τις μπουνιτσες-χερακια στο στομα και γρατσουναει τα πανω ουλα της! Αχ προβλεπεται να βγαλει νωρις δοντια.......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

φιλακια Δωρακι!

εμενα το εχει ριξει στον υπνο σημερα.ξυπνησε πριν,την ταισα κ ξανακοιμηθηκε τωρα..αλλα την βλεπω χτυπιεται λιγουλακι..

ηθελα να τη βγαλω βολτα αλλα εβγαλε αερα κ φοβηθηκα.μολις ξυπνησει θα τη βγαλω στο μπαλκονι να παρει λιγο αερα.

GjJbp3.png7IWup3.png

ελα καλε!τον ιδιο εχουμε!χαχαχα

οι θηλες μου εμενα ουσιαστικα δε σταματησαν ποτε να πονανε..ειδικα η μια πονουσε μονιμως.απλα απο προχθες που εχω φραγμενο πορο στο ''καλο'' μου στηθος,αρχισε να ποναει παλι και αυτη η θηλη..το στηθος μου ποναει σαν να περιμενω περιοδο ακριβως..κ εγω σημερα εβγαλα πολυ λιγο με το θηλαστρο..θα δω πως θα παει και θα ξαναενοχλησω τη συμβουλο μου..

αστο καλο μας..ειδες καμια φορα!!! να μην το παινευτουμε αλλα ειναι φοβερος ο γιατρος μας!!!!!:P:p ευχομαι να περασει το στηθος γιατι ξερω ποσο ενοχλητικο ειναι!!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

εμενα η μπουμπου μου στις 19/4 που ειχαμε παει παιδιατρο ηταν 6300,γεννηθηκαμε βεβαια 3530!! τρωει γυρω στα 130 μλ,αλλες φορες ομως 110 η' κ 90... νομιζω οτι ειναι λιγο αλλα θα δουμε!!!! η παιδιατρος λεει οτι ειναι ενταξει..τρωμε βεβαια καθε 3ωρες!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

εφυγα ξαφνικα γιατι εκλαιγε η μικρη την ταισα κ ηπιε 175 μλ!!τωρα για πρωτη φορα καθεται στο ριλαξ φτου φτου μην την ματιασω!!

κοριτσια εμεις ειμαστε οι πιο μικρες αφου ακομα ειναι 4700..κ ειμαστε κ 2,5 μηνων

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εφυγα ξαφνικα γιατι εκλαιγε η μικρη την ταισα κ ηπιε 175 μλ!!τωρα για πρωτη φορα καθεται στο ριλαξ φτου φτου μην την ματιασω!!

κοριτσια εμεις ειμαστε οι πιο μικρες αφου ακομα ειναι 4700..κ ειμαστε κ 2,5 μηνων

Ποπη, εκανε παλι 1 ωρα για να φαει?

Αυτο που ειπιε ειναι πολυ καλη ποσοτητα.Μπορεις τωρα να τις δωσεις σε 4 ωρες, απο την αρχη δλδ. του προηγουμενου γευματος.Τοσο πινει και η δικη μου περιπου .

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακομα δεν εχω νετ!!! τωρα ειμαι στη δουλεια βρηκα κοπελα να μου το κραταει εμπιστοσυνης παλι καλα. την ξερει η πεθερα μου απο μικρο παιδακι. εμεις κοιμομαστε το βραδι αρκετα καλα. σιγουρα εξαωρο κ μετα κανενα τριωρο παλι.. κ μετα μεσα στη μερα κοιμαται αρκετα ακομα.. δεν ξερω ποσο θα προλαβαινω να μπαινω γιατι με την δουλεια ειναι λιγο ζορικα. μονο απο εδω δηλαδη αν μπω!!!

α η μπεμπα μου ειναι 5400!!!! τρωει παρα πολυ 180 το γευμα καθε 4 ωρες περιπου.

και το ονομα αυτης Μελινα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αστο καλο μας..ειδες καμια φορα!!! να μην το παινευτουμε αλλα ειναι φοβερος ο γιατρος μας!!!!!:P:p ευχομαι να περασει το στηθος γιατι ξερω ποσο ενοχλητικο ειναι!!!!!

πραγματι ειναι φοβερος ο ντοκτορ!

φυσιολογικα γεννησες η με καισαρικη;

5 λεπτα εκατσε στο ριλαξ,,,την ματιασα!

την επομενη φορα θα κατσει περισσοτερο Ποπακι!ασε που ειναι με τις ωρες τους!κ εμενα ενω καθεται γενικα,τωρα που την ακουμπησα γκρινιαζει πολυ..θα περιμενω λιγο κ θα την παρω,τι να κανω;

παιξ'της κανενα παιχνιδακι απο πανω ή αν δεν εχεις παιξ΄της τα κλειδια σου ή κατι τελοσπαντων που να κανει θυρυβο μηπως ξεχαστει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...