Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπακι μου για το θεμα του υπνου με τον αντρα σου,με ολη μου την αγαπη,θα σου πω οτι συμφωνω με την Αννα και τη Γωγω οτι πρεπει να κανεις υπομονη.μπορει τωρα επειδη ειναι νωρις να μην το καταλαβαινεις αλλα θα σας κανει κακο Ποπακι μου..

εμεις γμτ κοιμομαστε ακομη με τη μικρη.εχουμε ανοιξει ενα καναπε κρεβατι στο παιδικο και κοιμομαστε ολοι μαζι εκει.εγω θελω να φυγουμε αλλα ο αντρας μου δε θελει με τπτ.φοβαται να την αφησουμε μονη..

Γωγω μου ελπιζω να φτιαξει ο υπολογιστης!οχι τπτ αλλα τετοιες εποχες,η παραμικρη ζημια ειναι θεμα!!

Δωρακι μπραβο για την κουμπαρια!ο,τι καλυτερο σας εκατσε!αντε με το καλο!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου τον βαζω στο κρεβατι και αρχιζει και κλαιει τοτε τι κανω;;;

Υπομονη Νικη μου!! κατσε απο πανω του και μιλα του γλυκα γλυκα, η τραγουδα του, η χαιδεψε τον μεχρι να κοιμηθει.Τα εχω περασει με τα αγορια μου αυτα, υπηρχαν φορες που εκλαιγαν.Πιπιλα δε δινεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εχω ακουσει απο παλιες οτι για να κοψουν το βραδινο γαλα οταν ξυπναει το μωρο δινουν χαμομηλι κ το μωρο καταλαβαινει οτι δεν ειναι γαλα κ ετσι σιγα σιγα δεν ξυπναει... τι να πω!

Αααχ!! το εκανα και αυτο στα αγορια, ουτε χαμομηλι, ουτε νερο ουτε τπτ.Μονο γαλα ηθελαν!:tongue:

Υπομονη Νικη μου!! κατσε απο πανω του και μιλα του γλυκα γλυκα, η τραγουδα του, η χαιδεψε τον μεχρι να κοιμηθει.Τα εχω περασει με τα αγορια μου αυτα, υπηρχαν φορες που εκλαιγαν.Πιπιλα δε δινεις?

τα κανω αυτα Αννα μου αλλα υπαρχουν φορες που κλαιει τοσο δυνατα που τιποτα δεν ακουει.... του δεινω πιπιλα ναι, αυτη μας εχει ηρεμηση πολλες φορες απλα υπαρψουν φορες που μπορει να εχει τη πιπιλα στο στομα και μολις τον βάζω στο κρεβατακι του αρχιζει να κλαιει και την βγαζει απο το στομα,,,,,....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια απο μενα και τα πονεμενα ζυζια μου!τελος,εγω θα ταλαιπωρουμαι μεχρι να μπουν οι κρεμες..οι θηλες μου παλι δεν αγγιζονται για καποιο λογο(πανω που ειχαν στρωσει) και με ποναει το στηθος σαν να περιμενω περιοδο..λετε να ερχεται;η μικρη μου δινει την εντυπωση ωρες ωρες οτι ρουφαει με μισος και τπτ δεν κατεβαινει..παντως κοιμαται σαν πουλακι..

Κοριτσια ολα τα μωρουλια ειναι κουκλακια καλε!τι ομορφα μωρα που εχουμε στην παρεα!!!φτου φτου!

Ποπακι κ εγω δεν της εχω βαλει ακομη φουστανακι..εχω κανα 2 ετσι προχειρα αλλα προτιμω τζινακια,κολλανακια και φορμουλες για οταν βγαινουμε..κατα μανα κατα κυρη..κ εγω ετσι ειμαι γι'αυτο..περιμενω το καλοκαιρακι να πεταξουμε τις μπουτες εξω..θα γινει χαμος!

οσο για το προγραμμα...αφηστε τα.

εμενα κοιμαται ακομη κουτουρου μωρε..μονο το βραδυ εχει ψιλοκαθιερωσει αλλα εκει που κοιμοταν κατα τη μια τωρα το παει μεχρι 2.αλλες φορες κοιμαται 5,αλλες φορες 6 κ μια φορα κοιμηθηκε 7ωρο.τωρα τελευταια προσπαθω να τη μαθω να κοιμαται στην κουνια της και τη μερα γιατι τη μερα συνηθως την ειχα στο καροτσι..το βραδυ,αν δεν κλαιει κ απλα γκρινιαζει,τοτε της βαζω το καρουζελακι απο πανω και πολλες φορες εχει καταφερει να κοιμηθει μονη της.αλλα αν εκλαιγε οπως λες οτι ακνει η δικη σου,δε νομιζω οτι θα τα καταφερνε να κοιμηθει.λεμε λεμε για τα προγραμματα αλλα πιστευω πως εχει να κανει και με το παιδι.η αδερφη μου τριτο παιδι και ποτε δεν κοιμηθηκε πανω απο μισαωρο μεσα στη μερα και πανω απο 3ωρο το βραδυ μεχρι που πηγε 6 μηνων.εγω κοιμομουν απο λεχουδι ολη νυχτα κ ο αδερφος μου αργουσε λιγο αλλα τα καταφερνε.

μην αγχωνεσαι και προσπαθησε ενα ενα να τα φερεις βολτα.οχι ολα μαζι.ζητα απο το Σαββα εστω να ειναι διπλα σου οταν την εχεις εσυ και να της μιλαει.οταν την αλλαζεις να ειναι απο πανω και να της τραγουδαει.εμεις ετσι κανουμε γιατι καποια στιγμη ενιωσα να κολλαει και πλεον καθεται μια χαρα με τον μπαμπα της και του σκαει κ χαμογελα οταν γυρναει απο τη δουλεια και κατουριεται!!

και μην ξανακουσω οτι δεν εισαι καλη μανουλα!!εισαι υπεροχη και η κορη σου πολυ πολυ τυχερη!απλα ειναι λιγο παραπανω τσαουσα η μικρη σου!!;)

Μαρια Ζερτα καλωσηρθες κ να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο!!οπως ειπες,εκανες το καλυτερο και μπραβο σου που εφοσον το θελεις,εστω κ ενα γευμα το δινεις!

στη Νικαια μενεις;εκει εχω τον γιατρο μου εγω.

Ελευθερια μου τι εννοεις οτι οταν ειναι ωρα να κοιμηθει τη θηλαζεις;δεν της δινεις οποτε θελησει;;

λιτσακι μου γλυκο ωχ τι ειναι αυτο με τα μεμε?? προσεξε το εμενα που με ηρθε περιοδος δεν πρηστηκαν τα στηθη μου ουτε με πονουσαν :rolleyes::rolleyes:

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογακια !! ο σαββας την παιζει του χαμογελαει κ του μιλαει αλλα μετα απο 5-10 λεπτα βαριεται μαλλον κ παταει τα κλαμματα...θελει την μαμα της!!παντως εγω το λεω εχω δυσκολο μωρο ..ελπιζω να αλλαξει στην πορεια...με εχει παρει τον αερα για τα καλα!!

καλως σας βρηκα..ειμαι απο τον πειραια!!! εχουμε κ εμεις φανταστικο καιρο,αντε να ερθει πια το καλοκαιρι γιατι τα μωρακια μας ειδαν πολυ ασχημο καιρο ακομα δεν γεννηθηκαν!! διαβαζω αυτο που λετε για το θεμα του υπνου κ συμπασχω...θελω να πιστευω οτι θα στρωσουν τα πραγματα γιατι κ εμενα ειναι λιγο δυσκολη.να φανταστειτε οτι μεχρι 2 μηνων δεν κοιμωταν ΚΑΘΟΛΟΥ την νυχτα,απο τις 9 το βραδυ ως τις 6 το πρωι ξυπνια κ εκλαιγε.ειχε βεβαια κ κολικους αλλα καποια στιγμη της εμεινε συνηθεια.ειδαμε κ παθαμε να την μαθουμε τουλαχιστον να κοιμαται κατα τις 12!!!! ακολουθω μια ρουτινα που δεν μας αλλαξε ριζικα αλλα τουλαχιστον εχει μια βελτιωση.:tongue:

γεια σου μαρακι εγω ειμαι η ποπη απο θεσσαλονικη!! καλως ηρθες στην παρεα μας!! κ μενα η δικια μου ετσι ηταν μεχρι πριν μια βδομαδα απο τις 11 το βραδυ μεχρι 8-9 το πρωι το ματι γαριδα!! τωρα εχει λιγες μερες που ξυπναει το βραδυ στο 3ωρο!

Ο καθε ανθρωπος εχει τα χουγια του.Και εμεις μπορει π.χ. να κλοτσαμε τη νυχτα η να ροχαλιζουμε και να μην το εχουμε καταλαβει.Τι σημαινει οτι πρεπει ο αλλος να σε διωξει απο το κρεβατι? το κρεβατι ειναι το Α και το Ω στη σχεση.

ααα εγω τον εδιωξα απο το κρεβατι αν κ δεν μου αρεσει καθολου που δεν κοιμομαστε μαζι αλλα δεν μπορω να χανω τον υπνο κ απο τον αντρα μου,,τον χανω που τον χανω με το μωρο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

μπορουμε απο τωρα να το χρησιμοπουμε τογυμναστηριο?? εγω νομιζαειναι για πιο μεγαλες ηλικιες!! εχω κατι αρκουδακια αννα μου που μιλανε κ τραγουδανε..αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω ουτε αυτο που μπαινει πανω στην κουνια ,,θελω να παω να ψωνισω..για πειτε για αυτην την ηλικια τι μπορω να παρω για να απασχολειται??

μπραβο δωρακι μου!! τελικα ειδες ολα για καποιο λογο γινονται!!μια χαρα βολεψε τωρα!!

Ποπη μου γραφουν επανω ηλικια.

παντως η Ποπη ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!! ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!

δεν μπορω παρα να συμφωνησω!ειπαμε ειναι η ηρωιδα του καφε μας!!

εγω στη θεση της,τη λεω την αμαρτια μου,θα ειχα κλαταρει απο καιρο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ποπακι μου για το θεμα του υπνου με τον αντρα σου,με ολη μου την αγαπη,θα σου πω οτι συμφωνω με την Αννα και τη Γωγω οτι πρεπει να κανεις υπομονη.μπορει τωρα επειδη ειναι νωρις να μην το καταλαβαινεις αλλα θα σας κανει κακο Ποπακι μου..

εμεις γμτ κοιμομαστε ακομη με τη μικρη.εχουμε ανοιξει ενα καναπε κρεβατι στο παιδικο και κοιμομαστε ολοι μαζι εκει.εγω θελω να φυγουμε αλλα ο αντρας μου δε θελει με τπτ.φοβαται να την αφησουμε μονη..

Γωγω μου ελπιζω να φτιαξει ο υπολογιστης!οχι τπτ αλλα τετοιες εποχες,η παραμικρη ζημια ειναι θεμα!!

Δωρακι μπραβο για την κουμπαρια!ο,τι καλυτερο σας εκατσε!αντε με το καλο!!!

το ξερω βρε λιτσακι μου εχει ποσα χρονια προσπαθουσα να κοιμηθω αλλα δεν τα καταφερνα ...με αποτελεσμα να μενω ξαγρυπνη κ τοπρωι να εχω νευρα με πονοκεφαλο...εχω να κοιμηθω μαζι του πανω απο χρονο..κ συνηθισα κιολας τωρα μονη μου ( με την μπεμπα τωρα) εχω ξεχασει πως ειναι να ξυπνας με τον ανθρωπο σου στο πλαι .. με στεναχωρει μεν ...αλλα απο την αλλη θεωρω οτι ο υπνος ειναι πιο πολυτιμος σε αυτην την φαση!

B4Itp2.png

παντως η Ποπη ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!! ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!
δεν μπορω παρα να συμφωνησω!ειπαμε ειναι η ηρωιδα του καφε μας!!

εγω στη θεση της,τη λεω την αμαρτια μου,θα ειχα κλαταρει απο καιρο!!

με κανετε κ κοκκινιζω βρε κοριτσια!!:oops::oops::oops:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!αλλα εχω κλαταρει πιστεψτε με..η ψυχολογια ειναι στο μειον...μονη μου παλευω να τα καταφερω !!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

με κανετε κ κοκκινιζω βρε κοριτσια!!:oops::oops::oops:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!αλλα εχω κλαταρει πιστεψτε με..η ψυχολογια ειναι στο μειον...μονη μου παλευω να τα καταφερω !!

Ποπάκι μου γλυκο!!! Ο Θεος θα σε ανταμείψει με το καλυτερο μωρακι σε λιγο καιρο να δεις πως θα στρωσει! Και αν αρχισεις να βγαινεις τωρα λιγο θα εισαι καλυτερα ψυχολογικα!! Κουραγιο και ξερεις οτι χρειαζεσαι εγω εδω ειμαι ε?;);)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δλδ αλλο γυμναστηριο θελουμε για αυτην την ηλικια και αλλο για οταν γινουν 6μηνων??

Οχι βρε απλα τα γυμναστηρια υποτιθεται ειναι μεχρι το 6μηνο γιατι και δεν χωρανε μετα εκει και εχουν αλλα ενδιαφεροντα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια απο μενα και τα πονεμενα ζυζια μου!τελος,εγω θα ταλαιπωρουμαι μεχρι να μπουν οι κρεμες..οι θηλες μου παλι δεν αγγιζονται για καποιο λογο(πανω που ειχαν στρωσει) και με ποναει το στηθος σαν να περιμενω περιοδο..λετε να ερχεται;η μικρη μου δινει την εντυπωση ωρες ωρες οτι ρουφαει με μισος και τπτ δεν κατεβαινει..παντως κοιμαται σαν πουλακι..

Κοριτσια ολα τα μωρουλια ειναι κουκλακια καλε!τι ομορφα μωρα που εχουμε στην παρεα!!!φτου φτου!

Ποπακι κ εγω δεν της εχω βαλει ακομη φουστανακι..εχω κανα 2 ετσι προχειρα αλλα προτιμω τζινακια,κολλανακια και φορμουλες για οταν βγαινουμε..κατα μανα κατα κυρη..κ εγω ετσι ειμαι γι'αυτο..περιμενω το καλοκαιρακι να πεταξουμε τις μπουτες εξω..θα γινει χαμος!

οσο για το προγραμμα...αφηστε τα.

εμενα κοιμαται ακομη κουτουρου μωρε..μονο το βραδυ εχει ψιλοκαθιερωσει αλλα εκει που κοιμοταν κατα τη μια τωρα το παει μεχρι 2.αλλες φορες κοιμαται 5,αλλες φορες 6 κ μια φορα κοιμηθηκε 7ωρο.τωρα τελευταια προσπαθω να τη μαθω να κοιμαται στην κουνια της και τη μερα γιατι τη μερα συνηθως την ειχα στο καροτσι..το βραδυ,αν δεν κλαιει κ απλα γκρινιαζει,τοτε της βαζω το καρουζελακι απο πανω και πολλες φορες εχει καταφερει να κοιμηθει μονη της.αλλα αν εκλαιγε οπως λες οτι ακνει η δικη σου,δε νομιζω οτι θα τα καταφερνε να κοιμηθει.λεμε λεμε για τα προγραμματα αλλα πιστευω πως εχει να κανει και με το παιδι.η αδερφη μου τριτο παιδι και ποτε δεν κοιμηθηκε πανω απο μισαωρο μεσα στη μερα και πανω απο 3ωρο το βραδυ μεχρι που πηγε 6 μηνων.εγω κοιμομουν απο λεχουδι ολη νυχτα κ ο αδερφος μου αργουσε λιγο αλλα τα καταφερνε.

μην αγχωνεσαι και προσπαθησε ενα ενα να τα φερεις βολτα.οχι ολα μαζι.ζητα απο το Σαββα εστω να ειναι διπλα σου οταν την εχεις εσυ και να της μιλαει.οταν την αλλαζεις να ειναι απο πανω και να της τραγουδαει.εμεις ετσι κανουμε γιατι καποια στιγμη ενιωσα να κολλαει και πλεον καθεται μια χαρα με τον μπαμπα της και του σκαει κ χαμογελα οταν γυρναει απο τη δουλεια και κατουριεται!!

και μην ξανακουσω οτι δεν εισαι καλη μανουλα!!εισαι υπεροχη και η κορη σου πολυ πολυ τυχερη!απλα ειναι λιγο παραπανω τσαουσα η μικρη σου!!;)

Μαρια Ζερτα καλωσηρθες κ να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο!!οπως ειπες,εκανες το καλυτερο και μπραβο σου που εφοσον το θελεις,εστω κ ενα γευμα το δινεις!

στη Νικαια μενεις;εκει εχω τον γιατρο μου εγω.

Ελευθερια μου τι εννοεις οτι οταν ειναι ωρα να κοιμηθει τη θηλαζεις;δεν της δινεις οποτε θελησει;;

ποιος ειναι ο γιατρος σου?? γιατι κ εμενα στην νικαια ειναι!!! ψαθας παναγιωτης λεγεται!!!! πως ακριβως ποναει το στηθος σου?? εμενα ετσι με πονουσαν πολυυυυ τις τελευταιες βδομαδες,οι θηλες μου δεν ακουμπιωντουσαν κ μετα ξεκινησα να νιωθω σαν βελονες σε ολο μου το στηθος,η μικρη ηταν πολυ ανυσηχη κ εκλαιγε το κακομοιρακι γιατι πειναγε κ ετσι ελειξε η ιστορια με τον θηλασμο γιατι εκανα προσπαθεια να βγαλω με θηλαστρο κ εβγαλα 10 μλ...εκει καταλαβα οτι τελος!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ποπάκι μου γλυκο!!! Ο Θεος θα σε ανταμείψει με το καλυτερο μωρακι σε λιγο καιρο να δεις πως θα στρωσει! Και αν αρχισεις να βγαινεις τωρα λιγο θα εισαι καλυτερα ψυχολογικα!! Κουραγιο και ξερεις οτι χρειαζεσαι εγω εδω ειμαι ε?;);)

ναι το ξερω δωρακι μου!! σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!! σκεφτομαι να παρω κ την γυναικολογο μου τηλ κ να κλεισω κ ενα ραντεβου με τον ενδοκρινολογο μου ειχε πει μολις γινει 3μηνων η μικρη οτι θελει να με εξετασει..ναι ο καιρος κ οι βολτουλες θα με βοηθησουν!!αντε να δουμε μεχρι που θα τραβηξει αυτη η βαλιτσα με την ψυχολογια μου...το μονο που μου δινει χαρα εννοειται ειναι η μπεμπα..αν κ μερικες φορες με βγαζει εκτος υπομονης..

Οχι βρε απλα τα γυμναστηρια υποτιθεται ειναι μεχρι το 6μηνο γιατι και δεν χωρανε μετα εκει και εχουν αλλα ενδιαφεροντα!!!

φσιτ ηρθε η κεραμμυδα εε? κοτσανα πεταξα!!:shock::shock:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...