Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

51DflHSxbxL._SL500_AA300_.jpgΑυτο εχουμε Ποπη μου.Γυμναστηριο για μωρα λεγεται, υπαρχουν πολλα σχεδια.Της εχεις κανενα παιχνιδι να περνα η ωρα της? εκτος απο αυτο , τωρα μπορει να εχει και καποιο που να κανει μουσικη, η καποιο κρεμαστο στην κουνια της, (να ενας τροπος για να τη μαθει), η κρεμαστο στο ρηλαξ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ξέχασα να σας πω!!!!!!!!!!

Θυμαστε που ελεγα οτι παιζει να μην βρω νονο-νονα? Ε τελικα ολα οκ!!! Αυτους που θελαμε θα τους κανουμε κουμπαρους τελικα!! Ειπαν οκ!! Πολυ χαρηκα!! Τωρα μένει να παρω την Δεσποινα τηλ(την νονα μας) και να τα κανονισουμε ολα οι 2 μας!! χα χα!!!!! Και ξερετε ποιο ειναι το πιο τρελλο?????? Παντα ηθελε να βαφτισει κοριτσι και το αγαπημενο της ονομα ειναι Βικτωρια!! Αυτο που θα βγαλουμε εμεις δηλ..!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω!!! Και εχουν και 2 κοριτσακια και αυτοι οποτε μια χαρα παρεα με την δικια μου θα κανουν... γιουπι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!! τι κανετε?? η μπεμπα εχει κατι δεκατα, απο το εμβολιο θα ειναι. ευτυχως εχει πολυ ορεξη, δεν αλλαξε η διαθεση της!

γι'αυτα που λετε θα συμφωνησω με την Αννα, ετσι με μεγαλωσαν οι γονεις μου, με προγραμμα κ ετσι προσπαθω κ εγω. η δικια μου κοιμαται μονη της, στις αρχες την κουνουσα αλλα το εκοψα . δε νομιζω οτι ειναι ευκολη, απλα δεν κοιμαται ολη μερα, πινει τελευταιο γαλα στις 12 , την βαζω στο καλαθι κ την παιρνει υπνος κατα τις 2 γιατι πλεον κουτουλαει απο τη νυστα!

θα μου πειτε ομως πως να κοψω το βραδυνο γαλα? δεν ξυπναει καθε βραδυ,ποτε ξυπναει κ ποτε οχι, κατα τις 4-5. πως θα καταφερω να κοιμαται καθε μερα ως 7-8 το πρωι?δεν με πειραζει να σηκωνομαι να της κανω γαλα , το προβλημα ειναι οτι αργει να ξανακοιμηθει. οποτε καταληγουμε να κοιμομαστε 2-4 και 6-9!:?

Γεια σου Γωγω!!

Και εγω προσπαθω να της κοψω τη νυχτα, οχι για τιποτε αλλο, αλλα τρωει πολυ την ημερα και δε χρειαζεται.

Οταν της δινω κατα τις 12.00 το τελευταιο γευμα, μετα ξυπναει στις 7.00 το πρωι, καλα ειναι. Ειχε να ξυπνησει 4-5 νυχτες και αποψε ξυπνησε, της εδωσα την πιπιλα και κοιμηθηκε παλι.

βρε Ποπη μου, συγνωμη κιολας, στο λεω γιατι ειμαι ομοιοπαθουσα με το ροχαλητο, νομιζω οτι πρεπει να το συνηθισεις σιγα σιγα. κ εγω τον πρωτο καιρο που μειναμε μαζι με τον αντρα μου εμενα ξαγρυπνη απο το ροχαλητο. αλλα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις αυτον στο κρεβατι οποτε αποφασισα να κανω υπομονη κ τωρα το ψιλοσυνηθισα! εννοειται οτι υπαρχουν βραδια που τον σπρωχνω εκατο φορες για να αλλαξει πλευρο γιατι τρανταζεται το σπιτι απο το ροχαλητο αλλα το πρωι το εχω ξεχασει!

εγω για να κοιμηθω θελω απολυτη ησυχια ..ο αντρας μου παλι θελει φασαρια να ακουει τηλεοραση γιατι ετσι νανουριζεται κ οταν ροχαλιζει κανει σαν τραινο!! χα χα κ δεν το αντεχω μετα την αλλη μερα ειμαι με πονοκεφαλο κ νευρα..οποτε καλυτερα να κοιμαμστε χωρια για να ειμαστε κ πιο αγαπημενοι που λενε!! χε χε...μια φορα με ειχε σπασει τοσο πολυ τα νευρα που ηθελα να βαλω το μαξιλαρι πανω του να τον πνιξω...οποτε απο τοττε ειπα ο ενας στο σαλονι κ ο αλλος στην κρεβατοκαμαρα...

Ηρθα πάλι!!!! Λιγο συμμαζεψα και περιμενω να ξυπνησει να παμε στην μαμα μου!!

Πόπη ναι βρε αγαπη καταλαβα τι εννοεις!!! Σε νιωθω κοπελα μου ποσο δυσκολο ειναι... σιγα σιγα θα μαθει. Αφηνε την λιγο στο ρηλαξ λιγο στο κρεβατι...ξερω κ γω? Μωρε μηπως οταν αυτη νυσταζει κ κλαιει εσυ νομιζεις οτι πειναει και χανει τον υπνο της κ μετα γι'αυτο δεν τρωει ησυχη??

στο ρηλαξ δεν καθεται καθολου το εχω για βιτρινα μονο στην διαρκεια της ημερας την βαζω στο καροτσι κ την κουναω..ετσι την παιρνει ουπνος..αλλα οταν ερχεται η ωρα του φαγητου κανει διαφορετικο κλαμμα στο 3ωρο την ταιζω τωρα..κ κανουμε μια ωρα για να φαμε..κ εχει μια κακια συνηθεια να τεντωνεται συνεχεια οταν τρωει με αποτελεσμα να πνιγεται κ μετα τσατιζεται κ παταει τα κλαμματα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Θα κανεις υπομονη Νικη μου, αλλα οχι και να το ξεχασεις.Το ζευγαρι και ειδικα η οικογενεια με παδι θελει τον χωρο του για να μπορεσει να λειτουργησει σωστα και χωρις επιρροες απο αλλους.

αννα μου τον βαζω στο κρεβατι και αρχιζει και κλαιει τοτε τι κανω;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εχω ακουσει απο παλιες οτι για να κοψουν το βραδινο γαλα οταν ξυπναει το μωρο δινουν χαμομηλι κ το μωρο καταλαβαινει οτι δεν ειναι γαλα κ ετσι σιγα σιγα δεν ξυπναει... τι να πω!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

51DflHSxbxL._SL500_AA300_.jpgΑυτο εχουμε Ποπη μου.Γυμναστηριο για μωρα λεγεται, υπαρχουν πολλα σχεδια.Της εχεις κανενα παιχνιδι να περνα η ωρα της? εκτος απο αυτο , τωρα μπορει να εχει και καποιο που να κανει μουσικη, η καποιο κρεμαστο στην κουνια της, (να ενας τροπος για να τη μαθει), η κρεμαστο στο ρηλαξ.

μπορουμε απο τωρα να το χρησιμοπουμε τογυμναστηριο?? εγω νομιζαειναι για πιο μεγαλες ηλικιες!! εχω κατι αρκουδακια αννα μου που μιλανε κ τραγουδανε..αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω ουτε αυτο που μπαινει πανω στην κουνια ,,θελω να παω να ψωνισω..για πειτε για αυτην την ηλικια τι μπορω να παρω για να απασχολειται??

Θυμαστε που ελεγα οτι παιζει να μην βρω νονο-νονα? Ε τελικα ολα οκ!!! Αυτους που θελαμε θα τους κανουμε κουμπαρους τελικα!! Ειπαν οκ!! Πολυ χαρηκα!! Τωρα μένει να παρω την Δεσποινα τηλ(την νονα μας) και να τα κανονισουμε ολα οι 2 μας!! χα χα!!!!! Και ξερετε ποιο ειναι το πιο τρελλο?????? Παντα ηθελε να βαφτισει κοριτσι και το αγαπημενο της ονομα ειναι Βικτωρια!! Αυτο που θα βγαλουμε εμεις δηλ..!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω!!! Και εχουν και 2 κοριτσακια και αυτοι οποτε μια χαρα παρεα με την δικια μου θα κανουν... γιουπι!!!

μπραβο δωρακι μου!! τελικα ειδες ολα για καποιο λογο γινονται!!μια χαρα βολεψε τωρα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κοριτσια απο μενα και τα πονεμενα ζυζια μου!τελος,εγω θα ταλαιπωρουμαι μεχρι να μπουν οι κρεμες..οι θηλες μου παλι δεν αγγιζονται για καποιο λογο(πανω που ειχαν στρωσει) και με ποναει το στηθος σαν να περιμενω περιοδο..λετε να ερχεται;η μικρη μου δινει την εντυπωση ωρες ωρες οτι ρουφαει με μισος και τπτ δεν κατεβαινει..παντως κοιμαται σαν πουλακι..

Κοριτσια ολα τα μωρουλια ειναι κουκλακια καλε!τι ομορφα μωρα που εχουμε στην παρεα!!!φτου φτου!

Ποπακι κ εγω δεν της εχω βαλει ακομη φουστανακι..εχω κανα 2 ετσι προχειρα αλλα προτιμω τζινακια,κολλανακια και φορμουλες για οταν βγαινουμε..κατα μανα κατα κυρη..κ εγω ετσι ειμαι γι'αυτο..περιμενω το καλοκαιρακι να πεταξουμε τις μπουτες εξω..θα γινει χαμος!

οσο για το προγραμμα...αφηστε τα.

εμενα κοιμαται ακομη κουτουρου μωρε..μονο το βραδυ εχει ψιλοκαθιερωσει αλλα εκει που κοιμοταν κατα τη μια τωρα το παει μεχρι 2.αλλες φορες κοιμαται 5,αλλες φορες 6 κ μια φορα κοιμηθηκε 7ωρο.τωρα τελευταια προσπαθω να τη μαθω να κοιμαται στην κουνια της και τη μερα γιατι τη μερα συνηθως την ειχα στο καροτσι..το βραδυ,αν δεν κλαιει κ απλα γκρινιαζει,τοτε της βαζω το καρουζελακι απο πανω και πολλες φορες εχει καταφερει να κοιμηθει μονη της.αλλα αν εκλαιγε οπως λες οτι ακνει η δικη σου,δε νομιζω οτι θα τα καταφερνε να κοιμηθει.λεμε λεμε για τα προγραμματα αλλα πιστευω πως εχει να κανει και με το παιδι.η αδερφη μου τριτο παιδι και ποτε δεν κοιμηθηκε πανω απο μισαωρο μεσα στη μερα και πανω απο 3ωρο το βραδυ μεχρι που πηγε 6 μηνων.εγω κοιμομουν απο λεχουδι ολη νυχτα κ ο αδερφος μου αργουσε λιγο αλλα τα καταφερνε.

μην αγχωνεσαι και προσπαθησε ενα ενα να τα φερεις βολτα.οχι ολα μαζι.ζητα απο το Σαββα εστω να ειναι διπλα σου οταν την εχεις εσυ και να της μιλαει.οταν την αλλαζεις να ειναι απο πανω και να της τραγουδαει.εμεις ετσι κανουμε γιατι καποια στιγμη ενιωσα να κολλαει και πλεον καθεται μια χαρα με τον μπαμπα της και του σκαει κ χαμογελα οταν γυρναει απο τη δουλεια και κατουριεται!!

και μην ξανακουσω οτι δεν εισαι καλη μανουλα!!εισαι υπεροχη και η κορη σου πολυ πολυ τυχερη!απλα ειναι λιγο παραπανω τσαουσα η μικρη σου!!;)

Μαρια Ζερτα καλωσηρθες κ να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο!!οπως ειπες,εκανες το καλυτερο και μπραβο σου που εφοσον το θελεις,εστω κ ενα γευμα το δινεις!

στη Νικαια μενεις;εκει εχω τον γιατρο μου εγω.

Ελευθερια μου τι εννοεις οτι οταν ειναι ωρα να κοιμηθει τη θηλαζεις;δεν της δινεις οποτε θελησει;;

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα!! τι κανετε?? η μπεμπα εχει κατι δεκατα, απο το εμβολιο θα ειναι. ευτυχως εχει πολυ ορεξη, δεν αλλαξε η διαθεση της!

γι'αυτα που λετε θα συμφωνησω με την Αννα, ετσι με μεγαλωσαν οι γονεις μου, με προγραμμα κ ετσι προσπαθω κ εγω. η δικια μου κοιμαται μονη της, στις αρχες την κουνουσα αλλα το εκοψα . δε νομιζω οτι ειναι ευκολη, απλα δεν κοιμαται ολη μερα, πινει τελευταιο γαλα στις 12 , την βαζω στο καλαθι κ την παιρνει υπνος κατα τις 2 γιατι πλεον κουτουλαει απο τη νυστα!

θα μου πειτε ομως πως να κοψω το βραδυνο γαλα? δεν ξυπναει καθε βραδυ,ποτε ξυπναει κ ποτε οχι, κατα τις 4-5. πως θα καταφερω να κοιμαται καθε μερα ως 7-8 το πρωι?δεν με πειραζει να σηκωνομαι να της κανω γαλα , το προβλημα ειναι οτι αργει να ξανακοιμηθει. οποτε καταληγουμε να κοιμομαστε 2-4 και 6-9!:?

Tα αγορια μου το εκοψαν δυσκολα το νυχτ. γαλα, μεχρι 14 μηνων επιναν, ειναι στο παιδι.Προσπαθησε να της δωσεις λιγοτερο τη νυχτα μηπως ετσι σιγα σιγα το κοψει.Την ημερα πινει καλα?

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι καλως ήρθες στην παρέα μας!!!!! Εγω ειμαι η Δωρα και η μπεμπα μου εκλεισε τον 3ο!! Απο που εισαι κοριτσάκι??

καλως σας βρηκα..ειμαι απο τον πειραια!!! εχουμε κ εμεις φανταστικο καιρο,αντε να ερθει πια το καλοκαιρι γιατι τα μωρακια μας ειδαν πολυ ασχημο καιρο ακομα δεν γεννηθηκαν!! διαβαζω αυτο που λετε για το θεμα του υπνου κ συμπασχω...θελω να πιστευω οτι θα στρωσουν τα πραγματα γιατι κ εμενα ειναι λιγο δυσκολη.να φανταστειτε οτι μεχρι 2 μηνων δεν κοιμωταν ΚΑΘΟΛΟΥ την νυχτα,απο τις 9 το βραδυ ως τις 6 το πρωι ξυπνια κ εκλαιγε.ειχε βεβαια κ κολικους αλλα καποια στιγμη της εμεινε συνηθεια.ειδαμε κ παθαμε να την μαθουμε τουλαχιστον να κοιμαται κατα τις 12!!!! ακολουθω μια ρουτινα που δεν μας αλλαξε ριζικα αλλα τουλαχιστον εχει μια βελτιωση.:tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

βρε Ποπη μου, συγνωμη κιολας, στο λεω γιατι ειμαι ομοιοπαθουσα με το ροχαλητο, νομιζω οτι πρεπει να το συνηθισεις σιγα σιγα. κ εγω τον πρωτο καιρο που μειναμε μαζι με τον αντρα μου εμενα ξαγρυπνη απο το ροχαλητο. αλλα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις αυτον στο κρεβατι οποτε αποφασισα να κανω υπομονη κ τωρα το ψιλοσυνηθισα! εννοειται οτι υπαρχουν βραδια που τον σπρωχνω εκατο φορες για να αλλαξει πλευρο γιατι τρανταζεται το σπιτι απο το ροχαλητο αλλα το πρωι το εχω ξεχασει!

Ο καθε ανθρωπος εχει τα χουγια του.Και εμεις μπορει π.χ. να κλοτσαμε τη νυχτα η να ροχαλιζουμε και να μην το εχουμε καταλαβει.Τι σημαινει οτι πρεπει ο αλλος να σε διωξει απο το κρεβατι? το κρεβατι ειναι το Α και το Ω στη σχεση.

Μια χαρα!! τελεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...