Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

συμφωνω βρε Δωρα μου αλλα οταν μπορεις να φτιαξεις τα πραγματα γιατι να μην το κανεις παρα να ταλαιπωρησε κι εσυ και το μωρο σου.... εγω παντως δεν θα ηθελα να τον κοιμιζω οταν θα ειναι μεγαλύτερος...

Ξερω κοριτσακι 9 χρονων που κοιμαται με τη μανα του ακομη...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου ουτε εγω θελω να την κουναω ας πουμε μεχρι και πιο μεγαλη αλλα βρε κοριτσι τα μωρακια ειναι μωρα δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να κοιμηθουν μονα! η αναγκη τους ειναι να νιωθουν την μανουλα!!! Τι να πω οκ μπορει να εχω αδικο αλλα τι να κανουμε τα πρωτα δεν εχουν οδηγιες χρησης!!! Τα δευτερα εχουν αυτες που εχεις γραψει στο μυαλο σου απο το πρωτο!

Φυσικα και να νιωθουν τη μανουλα οποτε το επιθυμουν, αλλα αν μαθουν να κοιμουνται στην κουνια τους τη νυχτα, ξερουν οτι αυτο ειναι τελειωσε.Τα μωρα ειναι πανεξυπνα απο την αρχη της ζωης τους, οι αγκαλιες μπορουν να γινουν στη διαρκεια της ημερας.

Για θυμησου στο μαιευτηριο, τα εβαζαν στο κρεβατακι τους και κοιμοντουσαν.

Ο αντρας μου καποια στιγμη για ενα διαστημα οταν ηταν ο 1ος μου 9 μηνων τον κουνησε ενα βραδυ και ο μικρος αποκοιμηθηκε στα ποδια του, και εκτοτε δεν ηθελε στην κουνια του.Τελικα για να το κοψει ειδαμε και παθαμε για 2 εβδομαδες.Πανεξυπνα ειναι δεν τα ξεγελας με τιποτα.

Καλημερα Δωρα μου!

Εγω παντως και στον πρωτο μου γιο, μου αρεσε να εχω καποιες συνηθειες απο την αρχη βασικες που θα ακολουθουσε στην υπολοιπη αναπτυξη του.Οκ, τα αγαπαμε τα λατρευουμε, ειναι ολος μας ο κοσμος, αλλα δεν μπορει οταν ερχεται ενα παιδι στην οικογενεια να ανατρεπει τα παντα προς το χειροτερο.Γιατι μη μου πεις π.χ. οτι οταν εχεις το μωρο στο κρεβατι σου η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι η ιδια που ηταν και πριν.Και δε μιλαω μονο για το σεξουαλικο κομματι, γιατι χρονος για αυτο μπορει να βρεθει, μιλαω για τη σχεση γενικα του ζευγαριου.Ακομη και εκεινη την αγκαλια που εχεις με τον αντρα σου και τη χανεις επειδη εχεις εναν μικρο εισβολεα, ακομη και αυτο σου προκαλει εκνευρισμο και πολλες φορες ρυξη στη σχεση, οταν μαλιστα φτασει στο σημειο ο ενας να φυγει απο το κρεβατι εξαιτειας του μωρου.Εγω τουλαχιστον καποια πραγματα δεν τα αφησα στη τυχη τους και ειμαστε καθετοι σε αυτο και εγω και ο αντρας μου.Οπως και με το φαι, παντα υπηρχε προγραμμα και ετσι και τωρα , τα παιδια μου ξερουν π.χ. ποτε πρεπει να φανε το παγωτο στη διαρκεια της ημερας η το κανονικο τους γευμα.

Δεν ειμαι μονο εγω ετσι, ξερω και αλλες μαμαδες που ακολουθουν απο το πρωτο τους παιδι σωστες συνηθειες.Τωρα η καθε μανα πρατει οπως νομιζει, περι ορεξεως....:-P:razz:

σε αυτα που λες συμφωνω ρε συ! εγω ποτε δεν την εβαλα στο κρεβατι μας κ απο την 2η βδομαδα ειναι στο δωματιο της!! απλα τα κοριτσια αναφερονται στην αγκαλια! αυτο δεν μπορεις να το στερησεις απο ενα μωρο!!! οκ χωρις να το παρακανεις βεβαια!! ή ας πουμε το κουνημα οι περισσοτερες το κανουν δυστυχως!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σε αυτα που λες συμφωνω ρε συ! εγω ποτε δεν την εβαλα στο κρεβατι μας κ απο την 2η βδομαδα ειναι στο δωματιο της!! απλα τα κοριτσια αναφερονται στην αγκαλια! αυτο δεν μπορεις να το στερησεις απο ενα μωρο!!! οκ χωρις να το παρακανεις βεβαια!! ή ας πουμε το κουνημα οι περισσοτερες το κανουν δυστυχως!!!!!

Οι αρχαιοι ελεγαν << παν μετρον αριστον>>, ολα χρειαζονται σε ενα μωρακι και οι αγκαλιες και τα παιχνιδια και ολα.Οπως χρειαζεται να μαθουν και να κοιμουνται μονα τους και να παιζουν και μονα τους.Να εμενα τωρα η μικρη μου ειναι στο γυμναστηριο και κουναει τα παιχνιδια με μπουνιες.Παιζει μονη της, χρειαζεται και αυτο, αλλη στιγμη παιζουμε μαζι, κουνωντας της τις κουδουνιστρες.

Το ξερω πως την εχεις στο δωματιο της.Θα δεις ποσο κερδισμενη θα βγεις απο αυτο, αργοτερα θα με θυμηθεις.Αν μαθει ετσι τελειωσε, εμενα τα αγορια, οχι μονο τωρα, απο μικρα πανε μονα τους ετοιμαζονται πλενουν δοντια, κανουν προσευχη και ξαπλωνουν και μας περιμενουν για φιλι και καληνυχτα.Ετσι εχουν μαθει.;);)

Και εγω θα την βγαλω την κουνια απο το δωματιο μου, τωρα το καλοκαιρι, απλα ακομη δεν ξερω τι να κανω με τα δωματια.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Αννα μου τι καιρο εχετε??? εμεις καλο! Θα την παω στη μαμα μου σε λιγο...

Αχ τωρα θελω να παω τουαλετα κ το μωρο θηλαζει!!!!!!! ε ρε γλεντια!!!!!!!

Καλουτσικος ειναι!

Θα μπορουσε και καλυτερος, ηλιο με δοντια εχουμε.

Εγω αυριο θα την παω στη μαμα μου πρωι πρωι , στις 9.30 θα παω για χτενισμα και μετα για καφεδακι με εκεινη τη φιλη μου τη γυναικα του γυναικολογου.Εχω να παω απ'οταν ημουν εγκυος!

Τη δικη μου την πηρε ο υπνος στο γυμναστηριο και τα εχει κανει!!:confused::confused:

Τωρα?? αναγκαστικα θα ξυπνησει γιατι θα την πλυνω απο κατω...

Νικη μου ουτε εγω θελω να την κουναω ας πουμε μεχρι και πιο μεγαλη αλλα βρε κοριτσι τα μωρακια ειναι μωρα δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να κοιμηθουν μονα! η αναγκη τους ειναι να νιωθουν την μανουλα!!! Τι να πω οκ μπορει να εχω αδικο αλλα τι να κανουμε τα πρωτα δεν εχουν οδηγιες χρησης!!! Τα δευτερα εχουν αυτες που εχεις γραψει στο μυαλο σου απο το πρωτο!

Δωρα μου ναι δεν καταλαμβαινουν αλλα συγορα με υπομονη και επιμονη όλα γινονται οπως ειπε και η Αννα.... εγω εχω προσεξει οτι του αρεσει να κοιμαται με μουσικη και λεω να το προσπαθησω, δεν ξερω αν κανω καλα αλλα ειναι ενας τροπος....

Συνεχισε για αρχη να την κοιμιζεις ετσι για ενα διαστημα, τουλαχιστον να ξεχασει τον υπνο στο καροτσι. Υστερα θα κανεις το επομενο βημα που θα ειναι η κουνια.Καθε αλλαγη που κανεις στο μωρο πρεπει να γινεται ομαλα και οχι αποτομα γιατι θα εχεις γκρινιες.

Αν κλαιει και με τον μπαμπα της δεν πειραζει αστην, πρεπει να μαθει οτι υπαρχει και ο μπαμπας δεν ειναι μονο η μαμα.Δεν παθαινουν τιποτα Ποπη μου με το να κλαψουν λιγο .Καλα ο Σαββας δεν ασχολειται? δεν της τραγουδαει δεν της κανει παιχνιδια?

Ολα Νικη μου θελουν υπομονη και επιμονη για να τα μαθεις στα παιδια.Η ανατροφη ενος παιδιου ειναι το πιο δυσκολο πραγμα, μη νομιζεις, αλλα η καθε μανα εχει τον τροπο της με το παιδι της.

εμενα Αννα μου τι περιπου θα με συμββουλευες να κανω, πως να το παω ομαλα;;;

Ξερω κοριτσακι 9 χρονων που κοιμαται με τη μανα του ακομη...

εγω εχω ακουσει για κοριτσακι 12 ετων, ο μπαμπας κοιμαται πλεον σε αλλο δωματιο,,, αυτο το ζευγαρι τι σχεση εχει αραγε;;;

αγκαλια ναι θα το παρεις σιγουρα αλλα οχι για να το κοιμησεις....

Οι αρχαιοι ελεγαν << παν μετρον αριστον>>, ολα χρειαζονται σε ενα μωρακι και οι αγκαλιες και τα παιχνιδια και ολα.Οπως χρειαζεται να μαθουν και να κοιμουνται μονα τους και να παιζουν και μονα τους.Να εμενα τωρα η μικρη μου ειναι στο γυμναστηριο και κουναει τα παιχνιδια με μπουνιες.Παιζει μονη της, χρειαζεται και αυτο, αλλη στιγμη παιζουμε μαζι, κουνωντας της τις κουδουνιστρες.

Το ξερω πως την εχεις στο δωματιο της.Θα δεις ποσο κερδισμενη θα βγεις απο αυτο, αργοτερα θα με θυμηθεις.Αν μαθει ετσι τελειωσε, εμενα τα αγορια, οχι μονο τωρα, απο μικρα πανε μονα τους ετοιμαζονται πλενουν δοντια, κανουν προσευχη και ξαπλωνουν και μας περιμενουν για φιλι και καληνυχτα.Ετσι εχουν μαθει.;);)

εγω Αννα μου θα ηθελα να τον παρω σε αλλο δωματιο μα δεν μπορω αφου μενουμε στους γονεις μου, αν μπορουσα θα τον επερνα τωρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μετα απο 1 ωρα κ 10 λεπτα καταφεραμε να πιουμε 125 μλ ελεος...γανιασα παλι..να αυτα θελω να στρωσω κ να τρωμε σε νορμαλ κατασταση...

Συνεχισε για αρχη να την κοιμιζεις ετσι για ενα διαστημα, τουλαχιστον να ξεχασει τον υπνο στο καροτσι. Υστερα θα κανεις το επομενο βημα που θα ειναι η κουνια.Καθε αλλαγη που κανεις στο μωρο πρεπει να γινεται ομαλα και οχι αποτομα γιατι θα εχεις γκρινιες.

Αν κλαιει και με τον μπαμπα της δεν πειραζει αστην, πρεπει να μαθει οτι υπαρχει και ο μπαμπας δεν ειναι μονο η μαμα.Δεν παθαινουν τιποτα Ποπη μου με το να κλαψουν λιγο .Καλα ο Σαββας δεν ασχολειται? δεν της τραγουδαει δεν της κανει παιχνιδια?

Ολα Νικη μου θελουν υπομονη και επιμονη για να τα μαθεις στα παιδια.Η ανατροφη ενος παιδιου ειναι το πιο δυσκολο πραγμα, μη νομιζεις, αλλα η καθε μανα εχει τον τροπο της με το παιδι της.

ψιλοσχολειται κανα μισαωρο αλλα η μικρη βαριεται ευκολα μαζι του κ κλαιει κ ψαχνει εμενα..οποτε αναγκαστικα παλι στην μαμα πεφτει ο κληρος!!

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε??

καλε εγω δεν αναφερθηκα για τις αγκαλιες αλλα για τον υπνο που εχω να κοιμηθω οριζοντια σαν ανθρωπος απο τοτε που ημουν εγκυος..κ για το οτι δεν με αφηνει να κανω ρουπι απο μακρυα της κ δεν μπορω να μαγειρευω,,καθε με μερα απο εξω τρωμε..εε δεν γινεται πρεπει να την στρωσω την μικρη γιατι πραγματικα δεν ξερω που με παν τα 4 ,,που λενε,,,

ΑΝΝΑ τι ειναι το γυμναστηριο??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα!! τι κανετε?? η μπεμπα εχει κατι δεκατα, απο το εμβολιο θα ειναι. ευτυχως εχει πολυ ορεξη, δεν αλλαξε η διαθεση της!

γι'αυτα που λετε θα συμφωνησω με την Αννα, ετσι με μεγαλωσαν οι γονεις μου, με προγραμμα κ ετσι προσπαθω κ εγω. η δικια μου κοιμαται μονη της, στις αρχες την κουνουσα αλλα το εκοψα . δε νομιζω οτι ειναι ευκολη, απλα δεν κοιμαται ολη μερα, πινει τελευταιο γαλα στις 12 , την βαζω στο καλαθι κ την παιρνει υπνος κατα τις 2 γιατι πλεον κουτουλαει απο τη νυστα!

θα μου πειτε ομως πως να κοψω το βραδυνο γαλα? δεν ξυπναει καθε βραδυ,ποτε ξυπναει κ ποτε οχι, κατα τις 4-5. πως θα καταφερω να κοιμαται καθε μερα ως 7-8 το πρωι?δεν με πειραζει να σηκωνομαι να της κανω γαλα , το προβλημα ειναι οτι αργει να ξανακοιμηθει. οποτε καταληγουμε να κοιμομαστε 2-4 και 6-9!:?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια εχω να κοιμηθω πανω απο ενα χρονο με τον αντρα μου γιατι ροχαλιζει κ δεν μπορω η ριξη δλδ υπηρχε κ πριν ερθει η μπεμπα...δεν με πειραζει που εχω την μπεμπα απλως θελω να φυγει απο την αγκαλια μου στον υπνο για να μπορω να κοιμαμαι κ εγω σαν ανθρωπος...

B4Itp2.png

Δωρα μου ναι δεν καταλαμβαινουν αλλα συγορα με υπομονη και επιμονη όλα γινονται οπως ειπε και η Αννα.... εγω εχω προσεξει οτι του αρεσει να κοιμαται με μουσικη και λεω να το προσπαθησω, δεν ξερω αν κανω καλα αλλα ειναι ενας τροπος....

Δεν ειναι κακο Νικη μου, να κοιμαται με τη μουσικη, αρκει να ειναι στην κουνια του.Αυτος βλεπει ,καταλαβαινει οτι αυτος ο χωρος ειναι για υπνο.

εμενα Αννα μου τι περιπου θα με συμββουλευες να κανω, πως να το παω ομαλα;;;

Για ποιο πραγμα λες?

εγω εχω ακουσει για κοριτσακι 12 ετων, ο μπαμπας κοιμαται πλεον σε αλλο δωματιο,,, αυτο το ζευγαρι τι σχεση εχει αραγε;;;

Να στο πω εγω! καμμια, τουλαχιστον ερωτικη.

Ειχα στην Αθηνα ιδιο παραδειγμα, η κολλητη μου κοιμοταν με τη μανα της μεχρι το γυμνασιο και ο πατερας της στον καναπε.Ηδη υπηρχαν προβληματα στο ζευγαρι με αυτο ηρθε και εδεσε το πραγμα.Τελικα εχουν χωρισει αυτοι.

αγκαλια ναι θα το παρεις σιγουρα αλλα οχι για να το κοιμησεις....

εγω Αννα μου θα ηθελα να τον παρω σε αλλο δωματιο μα δεν μπορω αφου μενουμε στους γονεις μου, αν μπορουσα θα τον επερνα τωρα....

Θα κανεις υπομονη Νικη μου, αλλα οχι και να το ξεχασεις.Το ζευγαρι και ειδικα η οικογενεια με παδι θελει τον χωρο του για να μπορεσει να λειτουργησει σωστα και χωρις επιρροες απο αλλους.

εγω κοριτσια εχω να κοιμηθω πανω απο ενα χρονο με τον αντρα μου γιατι ροχαλιζει κ δεν μπορω η ριξη δλδ υπηρχε κ πριν ερθει η μπεμπα...δεν με πειραζει που εχω την μπεμπα απλως θελω να φυγει απο την αγκαλια μου στον υπνο για να μπορω να κοιμαμαι κ εγω σαν ανθρωπος...

βρε Ποπη μου, συγνωμη κιολας, στο λεω γιατι ειμαι ομοιοπαθουσα με το ροχαλητο, νομιζω οτι πρεπει να το συνηθισεις σιγα σιγα. κ εγω τον πρωτο καιρο που μειναμε μαζι με τον αντρα μου εμενα ξαγρυπνη απο το ροχαλητο. αλλα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις αυτον στο κρεβατι οποτε αποφασισα να κανω υπομονη κ τωρα το ψιλοσυνηθισα! εννοειται οτι υπαρχουν βραδια που τον σπρωχνω εκατο φορες για να αλλαξει πλευρο γιατι τρανταζεται το σπιτι απο το ροχαλητο αλλα το πρωι το εχω ξεχασει!

BJVqp3.png

Ηρθα πάλι!!!! Λιγο συμμαζεψα και περιμενω να ξυπνησει να παμε στην μαμα μου!!

Πόπη ναι βρε αγαπη καταλαβα τι εννοεις!!! Σε νιωθω κοπελα μου ποσο δυσκολο ειναι... σιγα σιγα θα μαθει. Αφηνε την λιγο στο ρηλαξ λιγο στο κρεβατι...ξερω κ γω? Μωρε μηπως οταν αυτη νυσταζει κ κλαιει εσυ νομιζεις οτι πειναει και χανει τον υπνο της κ μετα γι'αυτο δεν τρωει ησυχη??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!! τι κανετε?? η μπεμπα εχει κατι δεκατα, απο το εμβολιο θα ειναι. ευτυχως εχει πολυ ορεξη, δεν αλλαξε η διαθεση της!

γι'αυτα που λετε θα συμφωνησω με την Αννα, ετσι με μεγαλωσαν οι γονεις μου, με προγραμμα κ ετσι προσπαθω κ εγω. η δικια μου κοιμαται μονη της, στις αρχες την κουνουσα αλλα το εκοψα . δε νομιζω οτι ειναι ευκολη, απλα δεν κοιμαται ολη μερα, πινει τελευταιο γαλα στις 12 , την βαζω στο καλαθι κ την παιρνει υπνος κατα τις 2 γιατι πλεον κουτουλαει απο τη νυστα!

θα μου πειτε ομως πως να κοψω το βραδυνο γαλα? δεν ξυπναει καθε βραδυ,ποτε ξυπναει κ ποτε οχι, κατα τις 4-5. πως θα καταφερω να κοιμαται καθε μερα ως 7-8 το πρωι?δεν με πειραζει να σηκωνομαι να της κανω γαλα , το προβλημα ειναι οτι αργει να ξανακοιμηθει. οποτε καταληγουμε να κοιμομαστε 2-4 και 6-9!:?

καλημερα γωγω μου!!εμενα εχθες με πηγε ανα 3ωρο αλλα με κουραζει πολυ γιατι θελουμε 1 ωρα ολοκληρη για να φαμε ενα μισαωρονα ρευτει ...εεε καταλαβαινεις περναει το 2ωρο στο χαλαρο κ κουτουλαω τα βραδυα..κ εγω θελω να το κοψω το βραδυνο αλλα δεν ξερω πως...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...