Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειμαι Ελευθερια μου.Ημουν στο τηλ. γι'αυτο χαθηκα, κανονισα και τον καφε...!!!

Θα φτιαξω μοσχαρι κοκκινιστο σημερα να μεινει και για αυριο που θα λειπω.Τωρα σκεφτομαι να το κανω με πουρε, η γιουβετσι?:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? σημερα εχει υπεροχο καιρο παλι θα ξεπορτισουμε με το καροτσι!!

Ποπη μου οι συνηθειες αποκτουνται απο οταν γεννηθουν, ειναι οπως το μαθεις, εχει δικιο η Ελευθερια.Μετα θα θελεις να του μαθεις τα πρεπει και το σωστο και εσυ θα εισαι αυτη που θα παιδευεται.

Εγω Σονια μου, αν και εχω γυαλινα, δε δινω σημασια αν στεγνωνουν, τα βγαζω εξω και τα ετοιμαζω με το νερο το οποιο εχω βρασει και τα βαζω ψυγειο.

Καλημερα Ελευθερια!!

αννουλα μου καλημερα !! ο παιδιατρος μου ειπε 150 αν 3ωρο!! μου φαινεται πολυ δυσκολο πως θα της τα μαθω ολα αυτα?? αφου κλαιει κ μελανιαζει κ παντα περναει το δικο της..με κανει κανονικο κουμαντο..:rolleyes::rolleyes:

Ποπάκη να της πάρεις κανένα φορεματάκι καλέ, οκ και με τα πιτζαμάκια και τα φορμάκια μια χαρά μεγαλώνουν, δεν είναι ακόμη σε ηλικία να ζητάνε:) Αλλά πάρε της τώρα που θα βγαίνετε έξω πιο πολύ να δείχνει θηλυκό:):)

Όσο για το βάρος εφόσον ο γιατρός λέει πως είναι οκ μην ανησυχείς. Κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κουβαλάει τα δικά του γονίδια. Φυσιολογικό είναι ένα παιδί 4,5 κιλά σε αυτή την ηλικίακαι ένα άλλο 8 κιλά. Do not panic!!!

Σήμερα θα φάμε γεμιστά, τα έκανε η μαμά μου. Ευτυχώς γιατί θα σουλατσάρω εγώ και μπορεί να πάω και για καφεδάκο μετά:):)

καλημερα ελευθερακι μου κ σε σενα!! βγηκα κ χθες για να ψωνισω κανα φορεματακι αλλα δεν βρηκα ειναι ολα καλοκαιρινα το ψιλο το υφασμα..μαλλον την πατησα επρεπε να την ψωνισω πριν βγουν τα καλοκαιρινα...θα κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι..:rolleyes::rolleyes:

κοιτα απο τοτε που γεννηθηκε εβαλε 2100 κιλα καλα δεν ειναι? κ ψηλωσε κατα 9 ποντους!!

αχ κοριτσια νομιζω δεν ειμαι καλη μανα...ειμαι απογοητευμενη πολυ...ολο νουμερα καινουργια μου βγαζει κ δεν μπορω να την στρωσω με τπτ..πως θα την εκπαιδευσω?? πειτε κ εσεις οι εμπειρες...να σας πω ποια ζητηματα με απασχολουν...

1 που δεν κοιμαται στο κρεβατακι της κ με το παραμικρο τσακ ξυπναει..κ κλαιει..μονο το καροτσι με εχει σωσει...χθες για πρωτη φορα την ξαπλωσα διπλα μου κ κοιμηθηκε,,το πρωτο βραδυ δλδ που δεν κοιμηθηκε στην αγκαλια μου...

2 .με το γευμα της ...κανουμε ακριβως μια ωρα για να φαει 150 μλ..με γανιαζει...μια χαζευει κ δεν πινει,μια πιπιλαει..τεντωνεται ,,κλαιει,,,ολα μαζι τα κανει την ωρα του φαγητου,,,δεν καθεται ηρεμη να φαει...πως θα το αλλαξω αυτο?? δλδ εγω κυριολεκτικα χρειαζομαι 6 ωρες το 24ωρο για να φαει...ε μετα πως να προλαβαινω να τα κανω ολα μεσα σε24 ωρες??

3. θελει συνεχεια καποιον απο πανω της κ συγκεκριμενα εμενα στον μπαμπα της κλαιει...αν την αφησω λιγο για να κανω καμια δουλεια κλαιει με λιγμους..με εχει δεμενη κανονικα...τι να κανω βρε κοριτσια??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ααα αννα ξεχασα τις εχω τις θηλες της νουκ κτην εβαλα χθες κ αναγουλιαζε..οποτε ξαναγυρισα στις θηλες του dr brownis..

λες να αλλαξω μπιμπερο??

B4Itp2.png

Kαλημερα!!!!

εχετε δικαιο σε συτα που λετε αλλα πως θα τα καταφερουμε;;;

υπαρχουν φορες που μπορει να τον βαλω το κρεβατακι και να κοιμηθει ετσι απλα με τη πιπιλα του, αλλε φορες να του βάλω το καρουζελ μεχρι να κοιμηθει, αλλα υπαρχουν και αλλες που μολις ον βαλω κλαιει και δεν σταματαει με τιποτα, και αναγκαζομαι και τον περνω αγκαλια, αυτο πως να το σταματησω;;; τι να κανω;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!!

υπαρχουν φορες που μπορει να τον βαλω το κρεβατακι και να κοιμηθει ετσι απλα με τη πιπιλα του, αλλε φορες να του βάλω το καρουζελ μεχρι να κοιμηθει, αλλα υπαρχουν και αλλες που μολις ον βαλω κλαιει και δεν σταματαει με τιποτα, και αναγκαζομαι και τον περνω αγκαλια, αυτο πως να το σταματησω;;; τι να κανω;;;

καλημερα νικουλα μου!! αχ κεγω τα ιδια ερωτηματα εχω πως θα μαθουμε στα μωρα μας να κοιμουνται μονα τους στο κρεβατακι τους...εμενα δεν εχει κοιμηθει ουτε μια φορα στο κρεβατακι..οποτε την βαζω μελανιαζει..την λυπαμαι κ την παιρνω αγκαλια..μηπως τελικα πρεπει να τα αφηνουμε να κλαινε?? δεν με παει η καρδια να την ακουω να κλαιει

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια!!! ειμαι η μαρια κ θα ηθελα να μπω κ εγω στην παρεα σας!!!! να σας λεω κ εγω τα προβληματα κ τις κουκουβαγιοιστοριες μου!!! εχω μια μπουμπου που την αλλη παρασκευη γινεται 4 μηνων..ειναι μια γλυκα κ μας εχει αλλαξει τελειως την ζωη!!! την θηλαζα αλλα παντα με συμπληρωμα κ δυστυχως την τελευταια βδομαδα εχουμε μεινει με εναν θηλασμο κ αυτον τον βλεπω να εξαφανιζεται..δεν πειραζει εγω εκανα το καλυτερο απο κει κ περα!!!!;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα Νικη μου!

Να σου πω την δικη μου γνωμη στο κακομαθημα των μωρων? εγω πιστευω οτι τα πρωτα παιδια ειναι αναποφευκτο οτι κακομαθαινουν!! ολοι το ιδιο κανουν!! ακομα κ αυτοι που μας λενε κ μας συμβουλευουν,οχι μονο απο εδω μεσα αλλα κ φιλοι μας,που λενε μην τα κακομαθετε ακομα κ αυτοι τα πρωτα τους τα εχουν κακομαθει!!!! ετσι λοιπον στα υπολοιπα τους παιδια εχουν την γνωση κ την εμπειρια γι'αυτο μπορουν κ λενε! κι ε4μεις στα δευτερα ετσι θα ειμαστε!!! κ οι γονεις μας μια ζωη συμβουλες δεν μας εδιναν??απο δικες τους εμπειριες ζωης ομως ε?? Εγω παντα ομως ελεγα στους δικους μου "οκ παιρνω αυτα που μου λετε τα κραταω στο πισω μερος του μυαλου μου αλλα αφηστε με να φτιαξω τις δικες μου εμπειριες στην ζωη".... ετσι κ με το μωρο θελω να το περασω και αυτο το σταδιο δεν πειραζει!! αυτα μενουν μετα και αποκτας εμπειρια και ξερεις στα υπολοιπα μωρα να τα χειριστεις σωστα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα νικουλα μου!! αχ κεγω τα ιδια ερωτηματα εχω πως θα μαθουμε στα μωρα μας να κοιμουνται μονα τους στο κρεβατακι τους...εμενα δεν εχει κοιμηθει ουτε μια φορα στο κρεβατακι..οποτε την βαζω μελανιαζει..την λυπαμαι κ την παιρνω αγκαλια..μηπως τελικα πρεπει να τα αφηνουμε να κλαινε?? δεν με παει η καρδια να την ακουω να κλαιει

Ποπακη μου μια φορα ειπα να τον αφησω να κλαψει, λεω που θα παει θα σταματισει, δεν αντεξα εκλεγε τοσο πολυ που νομιζα θα χασει τη φωνουλα του, τον πηρα αγκαλια και στο λεπτο κοιμηθικε.....

καλημερα κοριτσια!!! ειμαι η μαρια κ θα ηθελα να μπω κ εγω στην παρεα σας!!!! να σας λεω κ εγω τα προβληματα κ τις κουκουβαγιοιστοριες μου!!! εχω μια μπουμπου που την αλλη παρασκευη γινεται 4 μηνων..ειναι μια γλυκα κ μας εχει αλλαξει τελειως την ζωη!!! την θηλαζα αλλα παντα με συμπληρωμα κ δυστυχως την τελευταια βδομαδα εχουμε μεινει με εναν θηλασμο κ αυτον τον βλεπω να εξαφανιζεται..δεν πειραζει εγω εκανα το καλυτερο απο κει κ περα!!!!;)

γεια σου Μαρια μου... εγω ειμαι η Νικη και εχω ενα αγορακι 3 μηνων.... όσο για τον θηλασμο οσο μπορουμε και οσο θελουμε, εγω θηλασα μονο τους πρωτους 2μηνες και τον εκοψα απο δικη μου πρωτοβουλια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Νικη μου!

Να σου πω την δικη μου γνωμη στο κακομαθημα των μωρων? εγω πιστευω οτι τα πρωτα παιδια ειναι αναποφευκτο οτι κακομαθαινουν!! ολοι το ιδιο κανουν!! ακομα κ αυτοι που μας λενε κ μας συμβουλευουν,οχι μονο απο εδω μεσα αλλα κ φιλοι μας,που λενε μην τα κακομαθετε ακομα κ αυτοι τα πρωτα τους τα εχουν κακομαθει!!!! ετσι λοιπον στα υπολοιπα τους παιδια εχουν την γνωση κ την εμπειρια γι'αυτο μπορουν κ λενε! κι ε4μεις στα δευτερα ετσι θα ειμαστε!!! κ οι γονεις μας μια ζωη συμβουλες δεν μας εδιναν??απο δικες τους εμπειριες ζωης ομως ε?? Εγω παντα ομως ελεγα στους δικους μου "οκ παιρνω αυτα που μου λετε τα κραταω στο πισω μερος του μυαλου μου αλλα αφηστε με να φτιαξω τις δικες μου εμπειριες στην ζωη".... ετσι κ με το μωρο θελω να το περασω και αυτο το σταδιο δεν πειραζει!! αυτα μενουν μετα και αποκτας εμπειρια και ξερεις στα υπολοιπα μωρα να τα χειριστεις σωστα!!!!

συμφωνω βρε Δωρα μου αλλα οταν μπορεις να φτιαξεις τα πραγματα γιατι να μην το κανεις παρα να ταλαιπωρησε κι εσυ και το μωρο σου.... εγω παντως δεν θα ηθελα να τον κοιμιζω οταν θα ειναι μεγαλύτερος...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νικη μου ουτε εγω θελω να την κουναω ας πουμε μεχρι και πιο μεγαλη αλλα βρε κοριτσι τα μωρακια ειναι μωρα δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να κοιμηθουν μονα! η αναγκη τους ειναι να νιωθουν την μανουλα!!! Τι να πω οκ μπορει να εχω αδικο αλλα τι να κανουμε τα πρωτα δεν εχουν οδηγιες χρησης!!! Τα δευτερα εχουν αυτες που εχεις γραψει στο μυαλο σου απο το πρωτο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? σημερα εχει υπεροχο καιρο παλι θα ξεπορτισουμε με το καροτσι!!

αννουλα μου καλημερα !! ο παιδιατρος μου ειπε 150 αν 3ωρο!! μου φαινεται πολυ δυσκολο πως θα της τα μαθω ολα αυτα?? αφου κλαιει κ μελανιαζει κ παντα περναει το δικο της..με κανει κανονικο κουμαντο..:rolleyes::rolleyes:

Ποπη μου καλημερα! να σε ρωτησω το τριωρο το μετρας απο την αρχη του προηγουμενου γευματος ε? παντως μου φαινεται πολυ και αυτο που σου ειπε.Η δικη μου λεει 150γρ. επι 5 γευματα δλδ, καθε 4ωρο και μονο την ημερα.Αν δεις και στο κουτι του γαλακτος τοσο λεει.Εσυ της δινεις και τη νυχτα? μηπως δεν χρειαζεται τοσο πολυ, βρε Ποπακι, γι'αυτο και στην ωρα του γευματος σταματαει να τρωει και χαζευει...

καλημερα ελευθερακι μου κ σε σενα!! βγηκα κ χθες για να ψωνισω κανα φορεματακι αλλα δεν βρηκα ειναι ολα καλοκαιρινα το ψιλο το υφασμα..μαλλον την πατησα επρεπε να την ψωνισω πριν βγουν τα καλοκαιρινα...θα κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι..:rolleyes::rolleyes:

κοιτα απο τοτε που γεννηθηκε εβαλε 2100 κιλα καλα δεν ειναι? κ ψηλωσε κατα 9 ποντους!!

Μια χαρα ειναι παιδι μου το μωρο! το καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη.

αχ κοριτσια νομιζω δεν ειμαι καλη μανα...ειμαι απογοητευμενη πολυ...ολο νουμερα καινουργια μου βγαζει κ δεν μπορω να την στρωσω με τπτ..πως θα την εκπαιδευσω?? πειτε κ εσεις οι εμπειρες...να σας πω ποια ζητηματα με απασχολουν...

1 που δεν κοιμαται στο κρεβατακι της κ με το παραμικρο τσακ ξυπναει..κ κλαιει..μονο το καροτσι με εχει σωσει...χθες για πρωτη φορα την ξαπλωσα διπλα μου κ κοιμηθηκε,,το πρωτο βραδυ δλδ που δεν κοιμηθηκε στην αγκαλια μου...

2 .με το γευμα της ...κανουμε ακριβως μια ωρα για να φαει 150 μλ..με γανιαζει...μια χαζευει κ δεν πινει,μια πιπιλαει..τεντωνεται ,,κλαιει,,,ολα μαζι τα κανει την ωρα του φαγητου,,,δεν καθεται ηρεμη να φαει...πως θα το αλλαξω αυτο?? δλδ εγω κυριολεκτικα χρειαζομαι 6 ωρες το 24ωρο για να φαει...ε μετα πως να προλαβαινω να τα κανω ολα μεσα σε24 ωρες??

3. θελει συνεχεια καποιον απο πανω της κ συγκεκριμενα εμενα στον μπαμπα της κλαιει...αν την αφησω λιγο για να κανω καμια δουλεια κλαιει με λιγμους..με εχει δεμενη κανονικα...τι να κανω βρε κοριτσια??

Συνεχισε για αρχη να την κοιμιζεις ετσι για ενα διαστημα, τουλαχιστον να ξεχασει τον υπνο στο καροτσι. Υστερα θα κανεις το επομενο βημα που θα ειναι η κουνια.Καθε αλλαγη που κανεις στο μωρο πρεπει να γινεται ομαλα και οχι αποτομα γιατι θα εχεις γκρινιες.

Αν κλαιει και με τον μπαμπα της δεν πειραζει αστην, πρεπει να μαθει οτι υπαρχει και ο μπαμπας δεν ειναι μονο η μαμα.Δεν παθαινουν τιποτα Ποπη μου με το να κλαψουν λιγο .Καλα ο Σαββας δεν ασχολειται? δεν της τραγουδαει δεν της κανει παιχνιδια?

Kαλημερα!!!!

Ολα Νικη μου θελουν υπομονη και επιμονη για να τα μαθεις στα παιδια.Η ανατροφη ενος παιδιου ειναι το πιο δυσκολο πραγμα, μη νομιζεις, αλλα η καθε μανα εχει τον τροπο της με το παιδι της.

καλημερα Νικη μου!

Καλημερα Δωρα μου!

Εγω παντως και στον πρωτο μου γιο, μου αρεσε να εχω καποιες συνηθειες απο την αρχη βασικες που θα ακολουθουσε στην υπολοιπη αναπτυξη του.Οκ, τα αγαπαμε τα λατρευουμε, ειναι ολος μας ο κοσμος, αλλα δεν μπορει οταν ερχεται ενα παιδι στην οικογενεια να ανατρεπει τα παντα προς το χειροτερο.Γιατι μη μου πεις π.χ. οτι οταν εχεις το μωρο στο κρεβατι σου η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι η ιδια που ηταν και πριν.Και δε μιλαω μονο για το σεξουαλικο κομματι, γιατι χρονος για αυτο μπορει να βρεθει, μιλαω για τη σχεση γενικα του ζευγαριου.Ακομη και εκεινη την αγκαλια που εχεις με τον αντρα σου και τη χανεις επειδη εχεις εναν μικρο εισβολεα, ακομη και αυτο σου προκαλει εκνευρισμο και πολλες φορες ρυξη στη σχεση, οταν μαλιστα φτασει στο σημειο ο ενας να φυγει απο το κρεβατι εξαιτειας του μωρου.Εγω τουλαχιστον καποια πραγματα δεν τα αφησα στη τυχη τους και ειμαστε καθετοι σε αυτο και εγω και ο αντρας μου.Οπως και με το φαι, παντα υπηρχε προγραμμα και ετσι και τωρα , τα παιδια μου ξερουν π.χ. ποτε πρεπει να φανε το παγωτο στη διαρκεια της ημερας η το κανονικο τους γευμα.

Δεν ειμαι μονο εγω ετσι, ξερω και αλλες μαμαδες που ακολουθουν απο το πρωτο τους παιδι σωστες συνηθειες.Τωρα η καθε μανα πρατει οπως νομιζει, περι ορεξεως....:-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...