Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κοριτσάκια .....έχω πολλυυυυυυ καιρό να μπώ και έχω χάσει πολλά επεισόδια ......δουλεύω από το σπίτι και τις επόμενες μέρες θα πάω στο γραφείο .....η μικρή μου είναι 5,5 κιλά και ανησυχώ γιατί σε είκοσι ημέρες πήρε μόνο 200 γραμμάρια θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά .....την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνουμε το 2 εμβόλιο και μας πρότεινε ο γιατρός να κάνουμε και το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας ..

Χρονια πολλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...Ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι οκ το βαρος της μικρης?Αν ναι , αυτο μετραει.Βεβαια κ μενα λιγο μου ακουγεται 200 γραμμαρια αλλα το βαρος της μου φαινεται ιδανικο...Σιγουρα ο παιδιατρος ξερει..

Εμεις παντως δεν θα κανουμε εμβολιο της γαστρεντεριτιδας...

Κοριτσακια μου σας αφηνω παω να δω τι θα γινει με τον υπνο του μικρου...Ξεχασα να σας πω ττου πηραμε τον φωτεινο αγκαλιτσα να κοιμουνται παρεα...χιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τρωει ανα 1 ωρα τοσο πολυ? :confused::confused: Γι'αυτο κανει εμετο , που να το χωρεσει ολο αυτο...

Σε αυτη την ηλικια συμφωνα με την παιδιατρο μου, ειναι καλα 150γρ. επι 5 γευματα το 24ωρο.

αννα δεν καταλαβες 1 ωρα κανει να φαει το ενα γευμα της ,,δλδ τα 150-175μλ που την κανω..

Η δικη μου στις 10 απριλιου ηταν ακριβως 5 κιλα.

Τι να σου πω βρε Ποπη μου, τι λεει ο παιδιατρος?

Το βασικο παντως να ξερεις ειναι το προγραμμα στα μωρα, και γενικα στα μικρα παιδια.Πρεπει να ακολουθεις ενα προγραμμα, να τρωει δλδ. ανα τακτα χρονικα διαστηματα την ιδια ποσοτητα.Με το ξενο γαλα μπορεις να εχεις γευματα μεχρι και ανα 4 ωρες, οπως εγω.Εγω εχω 5 γευματα επι 170-190γρ. τη φορα.

ο παιδιατρος λεει οτι ειναι ενταξει στην αναπτυξη της..ξερω κ γω τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

Το προγραμμα ειναι καλο για τα παντα, για το μπανιο του , για τον υπνο του, για τα γευματα του... οταν ενα παιδι ακολουθει ενα προγραμμα μεγαλωνει σωστα και νιωθει και το ιδιο ασφαλεια γενικα.Συν τοις αλλοις μαθαινει απο μικρο οτι ετσι ειναι η καθημερινοτητα μας.

Εσυ τωρα π.χ. γιατι το εχεις το μωρο στο καροτσι και κοιμαται? αυτη την ωρα επρεπε να ηταν στο κρεβατακι του, ετσι μαθαινει με το να του δειχνουμε καθε ωρα τι πρεπει να γινεται τη συγκεκριμενη ωρα.Ακριβως ετσι ειναι και τα γευματα, ετσι θα ειναι και σε 3 μηνες που θα αρχισουν οι τροφες.Το ταισμα με το ξενο γαλα ειναι πολυ ευκολο να το εχεις σε μια σειρα.

κρεβατακι??τι ειναι αυτο??ποτε δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι τα βραδυα στην αγκαλια μου κ την ημερα στο καροτσι της με κουνημα συνεχεια ...μολις σταματαω το κουνημα ξυπναει..κ τωρα την κουναω..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια μου τωρα σας διαβασα παλι εκανα δουλειες σπιτι σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα γενικη απολυμανση τα 2 μπανια..κτλ μονο φαγητο για αυριο δεν μπορεσα να κανω..καναμε κ μπανιο την μικρη μπανιαριστικα κ εγω κ ειμαι ετοιμη για ξαπλα μια που κοιμαται η μπουμπου!!

σημερα ολο εμετο μου εκανε κ λεω να ξαναμειωσω την ποστητα κ να επανελθω στα 150μλ..σημερα την εδινα 175 τα επινε αλλα μετα εκανε εμετο..:rolleyes::rolleyes:

εφακη μου πολυ στεναχωραθηκα μακαρι ναμην ειναι τπτ κοπελα μου!! υπομονη αμαν πολυ ταλαιπωρησε κ εσυ..κουραγιο!!

δωρακι μου γλυκο τελεια η βολτα εε?? εγω πηρα το κολαι κ την κατεβαζω καθε μερα με το καροτσι κ περπαταμε για καμια ωρα!!παντα κοιμαται!!κανω κ γυμναστικη εγω γιατι τοσους μηνες στην ξαπλα πουημουν τα ποδαρακια ακομα αδυναμα ειναι!!

η κουκλα σου ειναι μια θεα!! φτου φτου ζωγραφια σκετη!! δωρακι το φορεματακι ειναι πολυ ωραιο!! εγω στο καλο του μονο φορμακια εχω,,,δεν εχω ρουχαλακια (φορεματακια ) να την αλλαζω...η καημενη μου ολο με τις πυτζαμουλες της ειναι...πειραζει??

αννουλα μου κ βουλιτσα κ σε εσας κουκλια ειναι!!εχετε πολυ ομορφα μωρακια!!!να σας ζησουν γερες να ειναι!!

τι να πιραζει βρε ποπακη μου;;;; δεν σου εκανε κανεις δωρο ρουχαλακια για την μπεμπα;;;;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κοριτσάκια .....έχω πολλυυυυυυ καιρό να μπώ και έχω χάσει πολλά επεισόδια ......δουλεύω από το σπίτι και τις επόμενες μέρες θα πάω στο γραφείο .....η μικρή μου είναι 5,5 κιλά και ανησυχώ γιατί σε είκοσι ημέρες πήρε μόνο 200 γραμμάρια θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά .....την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνουμε το 2 εμβόλιο και μας πρότεινε ο γιατρός να κάνουμε και το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας ..

χρονια πολλα....

εμενα ο δικος μου οηρε μισο μεσα σε εναμιση μηνα....

Χρονια πολλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...Ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι οκ το βαρος της μικρης?Αν ναι , αυτο μετραει.Βεβαια κ μενα λιγο μου ακουγεται 200 γραμμαρια αλλα το βαρος της μου φαινεται ιδανικο...Σιγουρα ο παιδιατρος ξερει..

Κοριτσακια μου σας αφηνω παω να δω τι θα γινει με τον υπνο του μικρου...Ξεχασα να σας πω ττου πηραμε τον φωτεινο αγκαλιτσα να κοιμουνται παρεα...χιχι!

τι ειναι ο φωτεινος αγκλαλιτσα;;;;:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα σοφακη !! καλο κουραγιο στο ξενυχτι!!μεγεια κ τον αγκαλιτσα!!

γεια σου νινα μου!! μια χαρα ειναι το βαρος σας μην ανησυχεις!!αφου κ ο παιδιτρος σου λεει οκ!! κ γω την ιδια ανησυχια εχω..:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια σας αφηνω και εγω φιλακια κ καλο βραδυ!!

B4Itp2.png

τι να πιραζει βρε ποπακη μου;;;; δεν σου εκανε κανεις δωρο ρουχαλακια για την μπεμπα;;;;

χρονια πολλα....

εμενα ο δικος μου οηρε μισο μεσα σε εναμιση μηνα....

τι ειναι ο φωτεινος αγκλαλιτσα;;;;:rolleyes:

ολα ειναι καλοκαιρινα νικουλα αυτα που μας εφεραν!! για αυτην την εποχη δεν εχω τπτ μονο τα πυτζαμακια της κ τα βελουτε φορμακια..αλλα να σου πω την αληθεια πολυ θα ηθελα να την δω με φορεματακι..κ οταν ειχα παει για να αγορασω ειχαν βγει ηδη τα μακο τα καλοκαιρινα κ δεν ειχαν για αυτην την εποχη..:cry::cry:

B4Itp2.png

Γειά σας κορίτσια! Χρόνια πολλά για τους χθεσινούς εορτάζοντες και εορτάζουσες. Είχα και εγώ τον σύζυγο και τον αδερφό.

Περαστικά στις άρρωστες.

Εγώ έχω στην δουλειά από την Πέμπτη που μας πέρασε και φυσικά δεν έστρωσα ακόμα. Μου φαίνεται και βουνό η αποστείρωση και οι 2 αντλήσεις που πρέπει να κάνω για τα γεύματα της μικρής όταν λείπω.

Ευτυχώς η μικρή τα πάει πολύ καλύτερα με το μπουκάλι. Πίνει 2 γεύματα στις 6 ώρες που λείπω από 120μλ περίπου κάθε φορά. Σήμερα επειδή θήλασε στις 9μιση πριν φύγω είπιε μόνο ένα στις 12μιση αλλά 150μλ τα στράγγισε. Μετά θήλασε ξανά στις 3μιση όταν ήρθα. Βέβαια εγώ βγάζω σχεδόν 4 γεύματα την ημέρα και αυτή πίνει τα δυο. Που θα πάει θα στρώσουμε.

Σήμερα την πήγα παιδίατρο γιατί γέμισε το κεφάλι, η πλάτη και τα χέρια της σαν ξηροδερμία. Πολύ έντονη όμως σε σημείο που να φαίνεται άσπρο το δέρμα της. Μου είπε ότι είναι μάλλον ατοπική δερματίτιδα και μου έδωσε ειδικά σαμπουάν. Θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζω να βελτιώθει.

Η δικιά μου σήμερα που ζυγίστηκε ήταν 5680. Στις 10 Απριλίου που ήταν 3 μηνών και την είχαμε ζυγίσει ήταν 5430. Οπότε βάλαμε 250γρ σε 15 μέρες-μια χαρά. Το βλέπω το μισό κιλό στον μήνα πάλι. Αλλά σε σχέση με τις δικές σας είναι λιτοδίαιτη από ότι βλέπω. Και πιο αδύνατη είναι και όταν πίνει μπουκάλι πιο λίγο πίνει.

Ευτυχώς της μέτρησε και το κεφάλι και έβαλε λίγο μέσα σε 15 μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα βάλει μέχρι την επόμενη επίσκεψη γιατί αλλιώς είπε θα μας στείλει για υπέρυχο.

Καληνύχτα κορίτσια και καλή ξεκούραση.

Ελπίζω να στρώσω γρήγορα στην καινούργια κατάσταση και να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά για να τα λέμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Να ρωτήσω κάτι όσες χρησιμοποιούν αποστηρωτή?

Όταν τελειώνει η αποστείρωση βγάζω τα μπουκάλια και τα γυάλινα στεγνώνουν αμέσως μόνα τους οπότε τα βάζω την τάπα και τα βάζω στο ψυγείο. Τα πλαστικά που δεν στεγνώνουν μόνα τους τί τα κάνουμε?

Εγώ όταν γυρνάω από την δουλειά βγάζω γάλα και μετά αποστειρώνω θήλαστρο και μπουκάλια για να τα έχω έτοιμα το επόμενο πρωί που θα τα χρειαστώ. Για βοηθήστε εσείς που ξέρετε από μπουκάλια μπας και κάνω την ζωή μου πιο εύκολη.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλύτερα είμαι σήμερα, έχει και σούπερ καιρό οπότε θα πάρω το παπάκι μου και έφυγα για κέντρο!

Κοιμηθήκαμε πολύ καλά. Η μικρή κατά τις 9 κοιμήθηκε, 12 την τάισα και μετά πάλι στις 7 το πρωί. Τότε μου τα έκανε κιόλας, την έπλυνα, την άλλαξα, στην κούνια της και νάνι. Ακόμη κοιμάται!

Συμφωνώ απόλυτα με την Άννα. Τα παιδιά πρέπει να αποκτούν από μικρά σωστές συνήθειες ύπνου για την δική τους σωστή ανάπτυξη αλλά και για την ηρεμία και την ισορροπία της οικογένειας. Βλέπω από τον γιο μου που τον κακομάθαμε, ήταν και δύσκολος στον ύπνο του και ακόμη ταλαιπωρούμαστε. Τώρα μερικές μέρες τον έχω μάθει και κοιμάται μόνος του το μεσημέρι και μου λύνει τα χέρια. Άσε που κοιμάμαι και εγώ γιατί δεν σπαταλώ τον χρόνο μου προσπαθώντας να τον κοιμίσω. Το βράδυ τον καταφέρνω και πάει στο κρεβάτι του αλλά μετά από 20 λεπτά βάζει τα κλάματα και ξαπλώνει ο πατέρας του μαζί του. Θα το στρώσουμε και αυτό, είναι θέμα χρόνου ελπίζω.

Η μικρή όμως όποτε είναι η ώρα της για ύπνο, την ταίζω πριν γιατί με τον θηλασμό ποτέ δεν ξέρεις αν πεινάει και πόσο και μετά την βάζω στο κρεβάτι της. Αν είναι αρκετά ζωηρή της βάζω κάποιο παιχνίδι, το περιστρεφόμενο, έναν φωτεινούλη που έχουμε και εμείς ή ένα άλλο ταβανιού. Αν γκρινιάξει δίνω πιπίλα αλλά σίγουρα θα κοιμηθεί. Έτσι μαθαίνουν τα παιδιά από πολύ νωρίς να ηρεμούν μόνα τους χωρίς την παρουσία του γονεά. Κορίτσια, εκ πείρας μιλώ, προσπαθήστε να το αλλάξετε όσο είναι καιρός. Αργότερα θα ζοριστείτε πολύ!!!

Δώρα είναι κουκλίτσα το κοριτσάκι σου. Μου αρέσει αυτή η ηλικία γιατί αρχίζουν να γίνονται ανθρωπάκια, αποκτούν χαρακτηριστικά σιγά σιγά και τα ξεχωρίζεις από άλλα μωρά. Σαν νεογέννητα λίγο πολύ όλα ίδια φαίνονται:)

Άννα μου την δική σου κόρη δεν μπόρεσα να την δω, αυτός ο βάτραχος δεν με θέλει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σόνια μου δεν ξέρω να σου απαντήσω για τον αποστειρωτή. Εγώ αυτό που κάνω με τις πιπίλες είναι να βάζω το 6ωρο πρόγραμμα και να της αφήνω μέσα όταν τελιώσει η αποστείρωση. Αν περάσουν οι 6 ώρες ξαναβάζω αποστείρωση. Το θήλαστρο το αποστειρώνω λίγο πριν το χρειαστώ κάθε φορά.

Πώς σου φαίνεται η δουλειά τώρα? Λίγες ώρες πας ε? Νιώθω τόσο ανακουφισμένη που φέτος ενώ ξεκινάει το καλοκαίρι δεν θα έχω τον βραχνά της δουλειάς!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη να της πάρεις κανένα φορεματάκι καλέ, οκ και με τα πιτζαμάκια και τα φορμάκια μια χαρά μεγαλώνουν, δεν είναι ακόμη σε ηλικία να ζητάνε:) Αλλά πάρε της τώρα που θα βγαίνετε έξω πιο πολύ να δείχνει θηλυκό:):)

Όσο για το βάρος εφόσον ο γιατρός λέει πως είναι οκ μην ανησυχείς. Κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κουβαλάει τα δικά του γονίδια. Φυσιολογικό είναι ένα παιδί 4,5 κιλά σε αυτή την ηλικίακαι ένα άλλο 8 κιλά. Do not panic!!!

Σήμερα θα φάμε γεμιστά, τα έκανε η μαμά μου. Ευτυχώς γιατί θα σουλατσάρω εγώ και μπορεί να πάω και για καφεδάκο μετά:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αννα δεν καταλαβες 1 ωρα κανει να φαει το ενα γευμα της ,,δλδ τα 150-175μλ που την κανω..

Δοκιμασε αλλες θηλες βρε Ποπη μου.Παρε της νουκ ειναι πολυ καλες, αυτες εχω εγω.

ο παιδιατρος λεει οτι ειναι ενταξει στην αναπτυξη της..ξερω κ γω τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

Δε μιλαω για την αναπτυξη, σε ρωταω τι σου λεει απο θεμα ταισματος.Για τις ωρες και την ποσοτητα.

κρεβατακι??τι ειναι αυτο??ποτε δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι τα βραδυα στην αγκαλια μου κ την ημερα στο καροτσι της με κουνημα συνεχεια ...μολις σταματαω το κουνημα ξυπναει..κ τωρα την κουναω..

Ποπη μου οι συνηθειες αποκτουνται απο οταν γεννηθουν, ειναι οπως το μαθεις, εχει δικιο η Ελευθερια.Μετα θα θελεις να του μαθεις τα πρεπει και το σωστο και εσυ θα εισαι αυτη που θα παιδευεται.

Να ρωτήσω κάτι όσες χρησιμοποιούν αποστηρωτή?

Όταν τελειώνει η αποστείρωση βγάζω τα μπουκάλια και τα γυάλινα στεγνώνουν αμέσως μόνα τους οπότε τα βάζω την τάπα και τα βάζω στο ψυγείο. Τα πλαστικά που δεν στεγνώνουν μόνα τους τί τα κάνουμε?

Εγώ όταν γυρνάω από την δουλειά βγάζω γάλα και μετά αποστειρώνω θήλαστρο και μπουκάλια για να τα έχω έτοιμα το επόμενο πρωί που θα τα χρειαστώ. Για βοηθήστε εσείς που ξέρετε από μπουκάλια μπας και κάνω την ζωή μου πιο εύκολη.

Εγω Σονια μου, αν και εχω γυαλινα, δε δινω σημασια αν στεγνωνουν, τα βγαζω εξω και τα ετοιμαζω με το νερο το οποιο εχω βρασει και τα βαζω ψυγειο.

Καλημερα Ελευθερια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπάκη να της πάρεις κανένα φορεματάκι καλέ, οκ και με τα πιτζαμάκια και τα φορμάκια μια χαρά μεγαλώνουν, δεν είναι ακόμη σε ηλικία να ζητάνε:) Αλλά πάρε της τώρα που θα βγαίνετε έξω πιο πολύ να δείχνει θηλυκό:):)

Όσο για το βάρος εφόσον ο γιατρός λέει πως είναι οκ μην ανησυχείς. Κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κουβαλάει τα δικά του γονίδια. Φυσιολογικό είναι ένα παιδί 4,5 κιλά σε αυτή την ηλικίακαι ένα άλλο 8 κιλά. Do not panic!!!

Σήμερα θα φάμε γεμιστά, τα έκανε η μαμά μου. Ευτυχώς γιατί θα σουλατσάρω εγώ και μπορεί να πάω και για καφεδάκο μετά:):)

Εγω αυριο θα κατεβω για χτενισμα και καφεδακι με μια φιλη, αφου πρωτα παω τη μικρη στη μανα μου.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...