Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλα, τι μαρκα φωτογραφικη εχεις? ποιο μοντελο?

Σε ρωταω γιατι θελω και εγω να παρω μια που να εχει τη δυνατοτητα να γραφτει η ημερομηνια επανω στη φωτογραφια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kαλε τι κουκλες ειναι αυτες??Με τις κορδελιτσες κ τα φουστανακια??

Γεωργια, Δωρα, Αννα μου ολα ειναι πανεμορφα !Να σας ζησουν!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κοριτσια μου τωρα σας διαβασα παλι εκανα δουλειες σπιτι σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα γενικη απολυμανση τα 2 μπανια..κτλ μονο φαγητο για αυριο δεν μπορεσα να κανω..καναμε κ μπανιο την μικρη μπανιαριστικα κ εγω κ ειμαι ετοιμη για ξαπλα μια που κοιμαται η μπουμπου!!

σημερα ολο εμετο μου εκανε κ λεω να ξαναμειωσω την ποστητα κ να επανελθω στα 150μλ..σημερα την εδινα 175 τα επινε αλλα μετα εκανε εμετο..:rolleyes::rolleyes:

εφακη μου πολυ στεναχωραθηκα μακαρι ναμην ειναι τπτ κοπελα μου!! υπομονη αμαν πολυ ταλαιπωρησε κ εσυ..κουραγιο!!

δωρακι μου γλυκο τελεια η βολτα εε?? εγω πηρα το κολαι κ την κατεβαζω καθε μερα με το καροτσι κ περπαταμε για καμια ωρα!!παντα κοιμαται!!κανω κ γυμναστικη εγω γιατι τοσους μηνες στην ξαπλα πουημουν τα ποδαρακια ακομα αδυναμα ειναι!!

η κουκλα σου ειναι μια θεα!! φτου φτου ζωγραφια σκετη!! δωρακι το φορεματακι ειναι πολυ ωραιο!! εγω στο καλο του μονο φορμακια εχω,,,δεν εχω ρουχαλακια (φορεματακια ) να την αλλαζω...η καημενη μου ολο με τις πυτζαμουλες της ειναι...πειραζει??

αννουλα μου κ βουλιτσα κ σε εσας κουκλια ειναι!!εχετε πολυ ομορφα μωρακια!!!να σας ζησουν γερες να ειναι!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Αννα μου!Βαλαμε τον μικρο για υπνο πριν μιση ωρα και τωρα ειναι το πρωτο σηκωμα ...εχουμε μελλον ακομη!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ποπακι μου γλυκο, σε ευχαριστω πολυ!!

Εσυ τι κανεις?

οντως μοιαζουν τα μωρακια σας με της δωρας!!θελω κ εγω να σας βαλω αλλα με το λαπτοπ που εχω δεν ανοιγει ουτε αρχεια κ δεν μπορω..πρεπει καποια στιγμη να παω στο pc του σαββα!εγω μολις βγηκα απο το μπανιο κ λεω σιγα σιγα να παω να ξαπλωσω η μικρη κοιμαται στο καροτσι της!!

ειμαι παλι μπερδεμενη με την ποσοτητα της ...σημερα εμετο εκανε..να σε ρωτησω τσαι δινεις ? αν ναι ποσα μλ ημερησιως? εγω 75 με 100..

α ξεχασα στο τελευταιο γευμα της με εσκασε ξεκινησαμε στις 20.30 κ τελειωσε στις 21.40 ουτε να θηλαζα..πως θα της το αλλαξω αυτο βρε αννα μου..1 ωρα τρωει..

B4Itp2.png

Καλα ειμαι Αννα μου!Βαλαμε τον μικρο για υπνο πριν μιση ωρα και τωρα ειναι το πρωτο σηκωμα ...εχουμε μελλον ακομη!!

γεια σου σοφακη μου!! αχ κ εγω το σκεφτομαι να ξαπλωσω αλλα θα ξυπνησει σιγουρα κ μετα θα ειμαι πιο χαλια..

B4Itp2.png

αννα μου να σε ρωτησω ποσα κιλα ειναι η δικια σου?? σε ρωταω γιατι εχουμε μονο 4 μερες διαφορα κ η δικη μου ειναι 4700..ρε συ μηπως δεν την ταιζω σωστα?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

οντως μοιαζουν τα μωρακια σας με της δωρας!!θελω κ εγω να σας βαλω αλλα με το λαπτοπ που εχω δεν ανοιγει ουτε αρχεια κ δεν μπορω..πρεπει καποια στιγμη να παω στο pc του σαββα!εγω μολις βγηκα απο το μπανιο κ λεω σιγα σιγα να παω να ξαπλωσω η μικρη κοιμαται στο καροτσι της!!

ειμαι παλι μπερδεμενη με την ποσοτητα της ...σημερα εμετο εκανε..να σε ρωτησω τσαι δινεις ? αν ναι ποσα μλ ημερησιως? εγω 75 με 100..

α ξεχασα στο τελευταιο γευμα της με εσκασε ξεκινησαμε στις 20.30 κ τελειωσε στις 21.40 ουτε να θηλαζα..πως θα της το αλλαξω αυτο βρε αννα μου..1 ωρα τρωει..

Τρωει ανα 1 ωρα τοσο πολυ? :confused::confused: Γι'αυτο κανει εμετο , που να το χωρεσει ολο αυτο...

Σε αυτη την ηλικια συμφωνα με την παιδιατρο μου, ειναι καλα 150γρ. επι 5 γευματα το 24ωρο.

γεια σου σοφακη μου!! αχ κ εγω το σκεφτομαι να ξαπλωσω αλλα θα ξυπνησει σιγουρα κ μετα θα ειμαι πιο χαλια..

Αυτο ακριβως.Γι'αυτο δεν ξαπλωνουμε ακομη για υπνο.εχθες τον βαλαμε 5 φορες και τελικα απο τις 10 κατεληξε να κοιμηθει στις 12...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αννα μου να σε ρωτησω ποσα κιλα ειναι η δικια σου?? σε ρωταω γιατι εχουμε μονο 4 μερες διαφορα κ η δικη μου ειναι 4700..ρε συ μηπως δεν την ταιζω σωστα?

Η δικη μου στις 10 απριλιου ηταν ακριβως 5 κιλα.

Τι να σου πω βρε Ποπη μου, τι λεει ο παιδιατρος?

Το βασικο παντως να ξερεις ειναι το προγραμμα στα μωρα, και γενικα στα μικρα παιδια.Πρεπει να ακολουθεις ενα προγραμμα, να τρωει δλδ. ανα τακτα χρονικα διαστηματα την ιδια ποσοτητα.Με το ξενο γαλα μπορεις να εχεις γευματα μεχρι και ανα 4 ωρες, οπως εγω.Εγω εχω 5 γευματα επι 170-190γρ. τη φορα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κοριτσάκια .....έχω πολλυυυυυυ καιρό να μπώ και έχω χάσει πολλά επεισόδια ......δουλεύω από το σπίτι και τις επόμενες μέρες θα πάω στο γραφείο .....η μικρή μου είναι 5,5 κιλά και ανησυχώ γιατί σε είκοσι ημέρες πήρε μόνο 200 γραμμάρια θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά .....την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνουμε το 2 εμβόλιο και μας πρότεινε ο γιατρός να κάνουμε και το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας ..

HXSnp2.png

Το προγραμμα ειναι καλο για τα παντα, για το μπανιο του , για τον υπνο του, για τα γευματα του... οταν ενα παιδι ακολουθει ενα προγραμμα μεγαλωνει σωστα και νιωθει και το ιδιο ασφαλεια γενικα.Συν τοις αλλοις μαθαινει απο μικρο οτι ετσι ειναι η καθημερινοτητα μας.

Εσυ τωρα π.χ. γιατι το εχεις το μωρο στο καροτσι και κοιμαται? αυτη την ωρα επρεπε να ηταν στο κρεβατακι του, ετσι μαθαινει με το να του δειχνουμε καθε ωρα τι πρεπει να γινεται τη συγκεκριμενη ωρα.Ακριβως ετσι ειναι και τα γευματα, ετσι θα ειναι και σε 3 μηνες που θα αρχισουν οι τροφες.Το ταισμα με το ξενο γαλα ειναι πολυ ευκολο να το εχεις σε μια σειρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...