Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα μου τι κουκλακι ειναι αυτο καλε;;και ποσο μαλλι εχει!!ετοιμη για κοτσιδακια!!

καλε ζουλα μην φοβασαι!εγω την εχω κατσιασει τη δικια μου!

Γεωργια κουκλα κ η δικια σου!!μοιαζουνε πολυ με το γιο σου!

λιτσακι μου πολυ χαιρομαι που το ξεπερασες με το μεμε !! μπραβο σου κοριτσι μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα που εχουμε στην παρεα μας??

Φτου, φτου να μη τα ματιασω!!!

Εγω εφτιαχνα τη ντουλαπα του μικρου μου αγοριου.Παω τωρα να ταισω τη μικρη και θα ξαναμπω.:-P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας!!!! Πριν λιγο γυρίσαμε απο εξω!!! Πρωτη φορα βολτιτσα με την κορη μου με το καροτσι!! Μας ειδε ο ηλιος!!!! Επιτελους.... Αχ ενιωσα πολυ περηφανια που εσπρωχνα το καροτσι κοριτσια!!!!!!!!!!! Αντε αφου εκανα την αρχη ποιος μας πιανει!! Απλα εχει ανηφορες πολλες το ανεβασμα και δεν το επιχειρησα ηρθε ο Παναγιωτης και μας πηρε. Τωρα η μικρη εφαγε και κοιμαται στο ρηλαξ! Α και στην περισσοτερη βολτα κοιμοταν!!!

Κουκλιά τα μπεμπάκια σας κορίτσια!!!! Να σας βαλω κι εγω την δικη μου πριν βγουμε σημερα απο το σπίτι να δείτε????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!!! Πριν λιγο γυρίσαμε απο εξω!!! Πρωτη φορα βολτιτσα με την κορη μου με το καροτσι!! Μας ειδε ο ηλιος!!!! Επιτελους.... Αχ ενιωσα πολυ περηφανια που εσπρωχνα το καροτσι κοριτσια!!!!!!!!!!! Αντε αφου εκανα την αρχη ποιος μας πιανει!! Απλα εχει ανηφορες πολλες το ανεβασμα και δεν το επιχειρησα ηρθε ο Παναγιωτης και μας πηρε. Τωρα η μικρη εφαγε και κοιμαται στο ρηλαξ! Α και στην περισσοτερη βολτα κοιμοταν!!!

Κουκλιά τα μπεμπάκια σας κορίτσια!!!! Να σας βαλω κι εγω την δικη μου πριν βγουμε σημερα απο το σπίτι να δείτε????

Δωρα ωραια η βολτα ε??

Βαλε μας να τη δουμε!!

Εγω να δεις περηφανια το σαββατο που ειχαμε παει βολτα με το καροτσι.Υστερα απο 2 μεγαλα (που λεει ο λογος) αγορια, τωρα με την κορη!! δεν το πιστευε οποιος με εβλεπε, να μου πεις το εχω πιστεψει εγω??:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια περασα ενα απογευμα χαλια ο μικροσ κλαιει συνεχια και δεν τρωει καθολου!!!πηγα στον παιδιατρο και τον πηγα δεν του βρηκε κατι και με εστειλε να κανω αναλυση ουρων,μπας και εχει ουρολημοξη,ειμαι να σκασω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κοριτσια περασα ενα απογευμα χαλια ο μικροσ κλαιει συνεχια και δεν τρωει καθολου!!!πηγα στον παιδιατρο και τον πηγα δεν του βρηκε κατι και με εστειλε να κανω αναλυση ουρων,μπας και εχει ουρολημοξη,ειμαι να σκασω!!

Ελα μωρε Εφη...:(:(

Ο καημενουλης γι'αυτο δεν εχει ορεξη, κατι περναει...

Ελα μωρε Εφη...:(:(

Ο καημενουλης γι'αυτο δεν εχει ορεξη, κατι περναει...

ναι ρε δεν γινετε απλα να μην τρωει!!αυριο το πρωι θα πιασω τα ουρα και θα τα παω ελπιζω να τα καταφερω:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου ειναι μια κουκλα!!

Να σου ζησει κοπελα μου!!

Ρε, συ μοιαζει στη δικη μου, εχουν και το ιδιο χρωμα ματιων.

Απο το imageshack την ανεβασες? γιατι εμενα δε μου ανεβαζει.

Δωρα μου ειναι μια κουκλα!!

Να σου ζησει κοπελα μου!!

Ρε, συ μοιαζει στη δικη μου, εχουν και το ιδιο χρωμα ματιων.

Απο το imageshack την ανεβασες? γιατι εμενα δε μου ανεβαζει.

ναι απο εκει! αληθεια μοιαζουν????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι απο εκει! αληθεια μοιαζουν????

Σοβαρα σου μιλαω!! ναι!!

Για πες μου τι εκανες και την ανεβασες, εβαλες μειλ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...