Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό, κοιμήθηκαν τα παιδάκια μου και την έπεσα και εγώ. Η μικρή ξύπνησε, είναι στο ριλάξ της και κουβεντιάζει με τα παιχνίδια της:)

Τελικά εμένα μόνο είναι τόσο χοντρή ρε κορίτσια? Μήπως τρώει πολύ τελικά? Σοφάκι εσένα πόσο είναι ο γιος σου που είμαστε ίδια ηλικία? Ο γιος μου πάντως στην ίδια ηλικία ήταν 8,300 οπότε αν τον συγκρίνω με εκείνον η μικρή είναι μινιατούρα μπροστά του!

εμενα ο μικρος μου που ειναι μια μερα μικροτερος απο τη δικη σου ειναι 5800

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αλό, κοιμήθηκαν τα παιδάκια μου και την έπεσα και εγώ. Η μικρή ξύπνησε, είναι στο ριλάξ της και κουβεντιάζει με τα παιχνίδια της:)

Τελικά εμένα μόνο είναι τόσο χοντρή ρε κορίτσια? Μήπως τρώει πολύ τελικά? Σοφάκι εσένα πόσο είναι ο γιος σου που είμαστε ίδια ηλικία? Ο γιος μου πάντως στην ίδια ηλικία ήταν 8,300 οπότε αν τον συγκρίνω με εκείνον η μικρή είναι μινιατούρα μπροστά του!

Γεια σου Ελευθερια μου!Εμενα πριν 3 εβδομαδες ηταν 5400 κ 60 ποντους ..τωρα τον υπολογιζω καπου στα 6 κιλα αλλα θα δουμε σιγουρα στις 7/5 που εχουμε ραντεβου με τον γιατρο...

Παντως η δικια σου ειναι ψηλη αρα δεν ειναι χοντρη...

Ο δικος μου γεννηθηκε 2635 κιολας αρα καλα παμε εως τωρα...χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ σας ευχαριστω κοριτσια.Θα σπασουμε τα δοντια μας απ'το να τα πιεζουμε για να μην τα δαγκασουμε..Ποτε θα μεγαλωσουν τα τα ζουλαμε λιγο?

Αντε βαλτε και εσεις καμια live φωτο..Μην βαλω και εμενα live και τρομαξετε!

Ααα δεν με ειπατε, γτ κλαινε στον υπνο τους?Ονειρα βλεπουν?Εχει κανενα 20λεπτο που εκλαψε και κανει ανησυχο υπνο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

6200 ήταν εμένα ακριβώς 2 μηνών. Ναι είναι ψηλή, δεν φαίνονται τα κιλά της.

Ξέρω παιδί που γεννήθηκε 4200, τον γιο μου τον έκανα 3600 και 2 μηνών ήταν αυτό 5,5 κιλά και ο γιος μου 7! Το βάρος γέννησης δεν έχει να κάνει, ιδίως όσο μεγαλώνουν τα παιδιά δεν έχει καμιά σημασία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξέρω παιδί που γεννήθηκε 4200, τον γιο μου τον έκανα 3600 και 2 μηνών ήταν αυτό 5,5 κιλά και ο γιος μου 7! Το βάρος γέννησης δεν έχει να κάνει, ιδίως όσο μεγαλώνουν τα παιδιά δεν έχει καμιά σημασία.

Αχχ και εμενα μπουλουκακι πρεπει να ειναι στα κιλα της...Αυριο θα μαθουμε...

Την προηγουμενη φορα παντως ηταν 54εκ..Πριν 1μηνα και...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχχ και εμενα μπουλουκακι πρεπει να ειναι στα κιλα της...Αυριο θα μαθουμε...

Την προηγουμενη φορα παντως ηταν 54εκ..Πριν 1μηνα και...

Σκέψου Βούλα μου πως εμένα γεννήθηκε 55 πόντους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Γεωργίτσα μου εγώ δεν μπορώ να την ανοίξω γμτ!

στειλε μου με πμ το μειλ σου να τη στειλω.Καλα η δικια σου ειναι μεγαλη κοπελα ειστε κι εσεις ψηλοι?Γιατι εμεις ενα κι ενα milko χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Βουλα μου τι κουκλακι ειναι αυτο καλε;;και ποσο μαλλι εχει!!ετοιμη για κοτσιδακια!!

καλε ζουλα μην φοβασαι!εγω την εχω κατσιασει τη δικια μου!

Γεωργια κουκλα κ η δικια σου!!μοιαζουνε πολυ με το γιο σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

στειλε μου με πμ το μειλ σου να τη στειλω.Καλα η δικια σου ειναι μεγαλη κοπελα ειστε κι εσεις ψηλοι?Γιατι εμεις ενα κι ενα milko χαχαχα!

Οκ κανονικοί προς ψηλούς μας λες.

1,72 εγώ

1,87 ο άντρας μου

KYvKp2.png

5NmIp3.png

dsci0375l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Live αναμεταδωση..

βουλιτσα μου κουκλακι η μπεμπουλα σου κανονικα ξανθος αγγελος!! στο μαλλι ειμαστε ιδια κ μενα πολυ μαλλι κ καρφακια στεκονται!!

ελευθερακι εμενα που ειναι 2 μηνων κ κατι κ ειμαστε μονο 4700 να ανησυχω?? βλεπω ολες εχετε αφρατα μωρουδακια κ ανησυχω που η δικια μου ειναι τοσο μικρη...:rolleyes::rolleyes:

p4230003.jpg

χθεσινη πρωτη φορα με παντελονι!χαχα

γεωργιτσα μου φτου φτου μην στην ματιαξω κ την δικια σου!! καλε τι ωραια ρουχαλακια που φορατε? κουκλες ειστε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...