Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια.

Ελευθερία μου περαστικά σου.Κατέληξες κι εσυ στο όνομα ε?Ωραίο και βγάζεις και τη μαμά σου κι εγω τελικά Αγγελική θα την πω πάει το Μελίνα το αφήσαμε χαχα!

Έφη μου περαστικά σου και υπομονή με το γιό σου δε στρώνουν όλα αμέσως άλλα θέλουν το χρόνο τους και σίγουρα επηρεάζει που είναι μπουκωμένος.

Άννα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Λίτσα μου περαστικά στα μεμέ σου και κουράγιο ρε γμτ ευτυχώς εγω δεν είχα ποτε προβλημα ως τωρα γιατι δε θα αντεχα.

Δώρα μου τέλεια τα σουβλάκια ρολό κοτόπουλο εχω εγω με πατατες φουρνου.

Νίκη μου εκει στον 5ο αρχίζουν όλοι σιγα σιγα με ρυζαλευρο αραιό πολύ και σε καμια βδομαδα γινεται πιο πικτη μετα λιγα λιγα φρουτακια στην κρεμα και τελος η χορτοσουπα.Αχ μολις μπει το κουταλι παει μεγαλωσε το μωρο.

Εγω εμβολιο εχω την Παρασκευη και στα δυο τα μωρα ωχ μανα μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια.

Ελευθερία μου περαστικά σου.Κατέληξες κι εσυ στο όνομα ε?Ωραίο και βγάζεις και τη μαμά σου κι εγω τελικά Αγγελική θα την πω πάει το Μελίνα το αφήσαμε χαχα!

Έφη μου περαστικά σου και υπομονή με το γιό σου δε στρώνουν όλα αμέσως άλλα θέλουν το χρόνο τους και σίγουρα επηρεάζει που είναι μπουκωμένος.

Άννα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Λίτσα μου περαστικά στα μεμέ σου και κουράγιο ρε γμτ ευτυχώς εγω δεν είχα ποτε προβλημα ως τωρα γιατι δε θα αντεχα.

Δώρα μου τέλεια τα σουβλάκια ρολό κοτόπουλο εχω εγω με πατατες φουρνου.

Νίκη μου εκει στον 5ο αρχίζουν όλοι σιγα σιγα με ρυζαλευρο αραιό πολύ και σε καμια βδομαδα γινεται πιο πικτη μετα λιγα λιγα φρουτακια στην κρεμα και τελος η χορτοσουπα.Αχ μολις μπει το κουταλι παει μεγαλωσε το μωρο.

Εγω εμβολιο εχω την Παρασκευη και στα δυο τα μωρα ωχ μανα μου!

ωχ τι σε περιμενει δεν θα ξερεις ποιο να πάρεις αγκαλια για να νιωσει καλυτερα...

ποσα κιλακια ειναι η δικη σου;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας.....

πηγαμε και βάλαμε 2 εμβολια και εκλαψε πολύ ο μικρός μου παρα πολύ, τον ειχα αγκαλια και δεν σταματουσε:( στεναχωρεθηκα πολύ.....

τωρα καθε φορα που τρωμε κανουμε λίγο εμετο μαλλον εχουμε παλλυνδρομιση:(.....

εμεις ειμαστε 5800 ειναι καλά;;; βάλαμε μισο κιλο σε εναμιση μηνα, και εχουμε 62 υψος....

σε αυτο εχεις δικαιο ναι απλα θελω να τον αργω λίγο να τρωει το πρωι για να μην μαθει να τρωει απο τις 6....

Ναι, καλυτερα να το μαθει πιο αργα, ισως κατα τις 8.00.Η μπεμπα μου το πρωτο το πινει στις 7.00.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας.Πριν λιγο μπηκα στο σπιτι.Πηγα λαικη.

Να σας ρωτησω κατι?Τα μωρα σας κανουν στα ψεματα οτι βηχουν ή οτι κλαινε για να τα προσεξετε?Εγω νομιζω το κανει η δικια μου αλλα δεν ειναι λιγο μικρη για να καταλαβαινει τετοια?Μωρε μηπως βηχει στα αληθεια και εγω καθομαι και την κανω αγκου?Δεν ειναι κανονικο βηξιμο....Μια φορα βηχει...

Την ταιζω, σας διαβαζω και τα ξαναλεμε..

Εννοειται βρε Βουλα μου πως ειναι μικρη για να το κανει επιτιδες!!:tongue::tongue:

Να σας ρωτησω κατι?Τα μωρα σας κανουν στα ψεματα οτι βηχουν ή οτι κλαινε για να τα προσεξετε?Εγω νομιζω το κανει η δικια μου αλλα δεν ειναι λιγο μικρη για να καταλαβαινει τετοια?Μωρε μηπως βηχει στα αληθεια και εγω καθομαι και την κανω αγκου?Δεν ειναι κανονικο βηξιμο....Μια φορα βηχει...

αυτο το βηξιμο που λες βουλ αμου, 1 φορα που βηχει και ζοριζεται κιολας, μου το χε πει ο γιατρος οτι θα βηχει ψευτικα απο πολυ μικρος! και οντως ετσι ειναι.!! αφου βηχει 1 φορα και γελαει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αυτο το βηξιμο που λες βουλ αμου, 1 φορα που βηχει και ζοριζεται κιολας, μου το χε πει ο γιατρος οτι θα βηχει ψευτικα απο πολυ μικρος! και οντως ετσι ειναι.!! αφου βηχει 1 φορα και γελαει!

Ναι, Αναστασια μου, αλλα δε νομιζω οτι ο γιατρος εννοουσε οτι το κανει για να τραβηξει την προσοχη, αλιμονο να εχουν πονηρια απο τωρα.Απλα το γαλα που απομενει πισω στο λαρυγγακι τους τους ενοχλει και βηχουν για να το καθαρισουν.

ααα εμενα μου ειπε ο παιδιατρος οτι στον 5 μηνα θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο, εσας σας εχουνε πει πότε;

κ εμας απο τον πεμπτο μας ειπε θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο αλλα μου φανηκε νωρις αρκετα..οσο για την παλλινδρομηση,μην ανησυχεις,μπορει να κρυωσε λιγουλακι.κ εμενα ειχε μια βδομαδα που εβγαζε ρουκετουλες μετα το φαγητο και μετα το ελαττωσε.

Βουλα μου κ εγω αυτο που λεει η Αννα θα σου ελεγα.ψευτοβηχακια κανει κ εμενα αλλα καταλαβαινω οτι ειναι απο πνιξιμο,οτι της στεκεται γαλατακι που παλλινδρομει.κ μετα σκαει και χαμογελακι!

Γεωργια μου καλο κουραγιο για την Παρασκευη!εις διπλουν λοιπον το ζορι!τελεια..οσο για τα μεμε,φτου φτου κακο να μη σε βρει!φτυστα μην τα ματιαξεις!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Ναι, καλυτερα να το μαθει πιο αργα, ισως κατα τις 8.00.Η μπεμπα μου το πρωτο το πινει στις 7.00.

αννα μου μπορει καποτε να ξυπνησει στις 5 του βαζω τη πιπιλα και κοιμαται;)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ κοριτσια, δεν ξερω..Εχει τοση διαφορα με τον κανονικο τον βηχα της..Καταρχας οταν βηχει, κλεινει τα ματακια και ζοριζεται.Οταν βηχει "ψευτικα" που λεω εγω, εχει τα ματια γαριδες και με κοιταει και ταυτοχρονα γελαει.Κατι παρομοιο κανει και με το κλαμα...Τελος παντων...

Λιτσακι, θελεις να την φας ε??Και εγω δεν ξερω που να την τσιμπισω..Θα αρκεστω στο να τσιμπαω τις τριχες της..:tongue:

Και εγω αυριο 12 η ωρα εχω ραντεβου για εμβολιο..:(:(

Γωγω, εμενα σιγουρα θα ειναι 5,500 τοτε, αλλα εμενα ειναι πιο κοντουλα..

Να σας βαλω μια live φωτο που κοιμαται?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κ εμας απο τον πεμπτο μας ειπε θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο αλλα μου φανηκε νωρις αρκετα..οσο για την παλλινδρομηση,μην ανησυχεις,μπορει να κρυωσε λιγουλακι.κ εμενα ειχε μια βδομαδα που εβγαζε ρουκετουλες μετα το φαγητο και μετα το ελαττωσε.

Βουλα μου κ εγω αυτο που λεει η Αννα θα σου ελεγα.ψευτοβηχακια κανει κ εμενα αλλα καταλαβαινω οτι ειναι απο πνιξιμο,οτι της στεκεται γαλατακι που παλλινδρομει.κ μετα σκαει και χαμογελακι!

Γεωργια μου καλο κουραγιο για την Παρασκευη!εις διπλουν λοιπον το ζορι!τελεια..οσο για τα μεμε,φτου φτου κακο να μη σε βρει!φτυστα μην τα ματιαξεις!χαχαχα

Α δε τρελαινομαι πια απλα τα κραταει ο αντρας μου για να τους το πατηξει:tongue:!Στο μεγαλο ειναι επαναληπτικο λιγο για τη μικρη στεναχωριεμαι μονο.Αμ δε τα φτυνω νομιζεις ασπροπροσωπη με εχουν βγαλει:tongue:

ωχ τι σε περιμενει δεν θα ξερεις ποιο να πάρεις αγκαλια για να νιωσει καλυτερα...

ποσα κιλακια ειναι η δικη σου;;;

Με βλεπω με τη σειρα και τα δυο αλλα ο μεγαλος δεν κλαει το συνηθισε;)Η μικρη πρεπει να ειναι πανω απο 6 κιλα αλλα θα σου πω μετα τη γιατρο γιατι δε τη ζυγιζω πια εχω κι εγω περιεργια και για το υψος δε της χωρανε τα φορμακια:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αλό, κοιμήθηκαν τα παιδάκια μου και την έπεσα και εγώ. Η μικρή ξύπνησε, είναι στο ριλάξ της και κουβεντιάζει με τα παιχνίδια της:)

Τελικά εμένα μόνο είναι τόσο χοντρή ρε κορίτσια? Μήπως τρώει πολύ τελικά? Σοφάκι εσένα πόσο είναι ο γιος σου που είμαστε ίδια ηλικία? Ο γιος μου πάντως στην ίδια ηλικία ήταν 8,300 οπότε αν τον συγκρίνω με εκείνον η μικρή είναι μινιατούρα μπροστά του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

dsci0375l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Live αναμεταδωση..

Axoυτο !!Τι κουκλακι ειναι αυτο??Να την χαιρεστε Βουλα μου!

Καλησπερα κ στα υπολοιπα κοριτσια..εδω ημουν και σας διαβαζα , περιμενω το μικρο να ξυπνησει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...