Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αναστασίτσα καλή βόλτα!!!Πρέπει και εγώ να την βγάζω λίγο έξω ρε γμτ αλλά δεν με αφήνουν οι δουλειές στο σπίτι!

ναι κ εγω στο χωριο που τον ειχα ειμασταν αρκετα εξω επειδη ειχα καλη μερα... σημερα ειναι κ ο αντρας μου σπιτι με λίγο πυρετο κ θα τον κατεβασω να ησυχασει λιγο κ ο αντρας μου να κοιμηθει..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω προλαβα να κανω τα σουβλακια μου,εβαλα κ πιπερια κοκκινη κ πρασινη κ κρεμμυδι. μιαμ!!!! μαλλον λιγο πουρε θα κανω.

η μικρη γκρινιαζε τοσο πολυ με λιγμους γιατι ηθελε να κοιμηθει... τωρα λιγο την κουναω στο ρηλαξ. ευτυχως δεν θελει κουνημα κ το βραδυ,αποκοιμιεται με το φαγητο!

Εσεις τι τρωτε σημερα??

Α κι εγω θελω να την παω βολτα το απογευματακι νωρις αλλα βλεπω μαζευονται συννεφα ρε γμτ!! ελεος πια!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χαχαχαχαχα θα με τρελανει ο μικρος!!

τον εντυσα για να κατεβουμε βολτα, ντυθηκα και εγω και μου γκρινιαζε, λεω να δω μηπως πειναει. εφαγε και κοιμηθηκε!! τον εβαλα και στο κρεβατακι του και περιμενω! αν ηθελα να κοιμηθει δε θα κοιμοταν με τιποτα! χαχαχχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχα θα με τρελανει ο μικρος!!

τον εντυσα για να κατεβουμε βολτα, ντυθηκα και εγω και μου γκρινιαζε, λεω να δω μηπως πειναει. εφαγε και κοιμηθηκε!! τον εβαλα και στο κρεβατακι του και περιμενω! αν ηθελα να κοιμηθει δε θα κοιμοταν με τιποτα! χαχαχχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

α σιγουρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!! τι κανετε??

εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο σημερα, εκλαψε αλλα δεν μας εκανε εντυπωση, κλαιει συχνα η δικια μου! ειναι 5200 κ 60εκ. μια χαρα μας ειπε,ευτυχως γιατι αγχωνομουν οτι πινει λιγο γαλα! θα κανουμε κ εναν υπερηχο στα ισχυα την Παρασκευη.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!! τι κανετε??

εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο σημερα, εκλαψε αλλα δεν μας εκανε εντυπωση, κλαιει συχνα η δικια μου! ειναι 5200 κ 60εκ. μια χαρα μας ειπε,ευτυχως γιατι αγχωνομουν οτι πινει λιγο γαλα! θα κανουμε κ εναν υπερηχο στα ισχυα την Παρασκευη.

γεια σου Γωγω μου! Γιατι θα κανετε υπεηχο στα ισχια? ρε συ κι εμενα κανει ενα κρακ στο δεξι της λες να ειναι κατι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σου Γωγω μου! Γιατι θα κανετε υπεηχο στα ισχια? ρε συ κι εμενα κανει ενα κρακ στο δεξι της λες να ειναι κατι?

ειναι λιγο σφιχτα της δικιας μου κ φοραμε διπλο παμπερς αλλα θα κανουμε κ εναν υπερηχο! για κρακ δεν μας ειπε κατι αλλα αν υπηρχε προβλημα σιγουρα θα σε εστελνε κ σενα για υπερηχο;)

BJVqp3.png

Δωρακι αστα να πανε με το στηθος.ακριβως αυτο που λες,θυμηθηκα τις πρωτες μερες μετα το μαιευτηριο.μονο που τοτε μετα ζεστα και τα μασαζια κατι εβγαινε,ενω χθες μουλαρωσε το σκασμενο..

απο φαι εγω σημερα εχω κοτοπουλακι κοκκινιστο με σπιτικο πουρεδακο!

ωραια τα σουβλακια!!μιαμ μιαμ!

Ελευθερια μου φωτογραφιση η μικρη αυριο ε;;τελεια!ανυπομονω να τη δω στο φεις!

Γωγουλα μου χρονια πολλα για χθες!μια χαρα η μπουμπουκα σου ε;νομιζω η δικια μου ειναι απο τα μινιονακια της παρεας..τα ισχιακια σας θελουν ελεγχο τελικα ε;αυτος ο υπερηχος τι δειχνει;

Δωρακι μην αγχωνεσαι,λογικα σας εχει ελεγξει ο παιδιατρος.παντως δε χανεις τιποτα να κανεις μια ερωτηση γι αυτο που λες.

εμενα το χερακι της κανει ετσι καμια φορα οταν παω να την παρω αγκαλια.καλα που μου το θυμησες να το σημειωσω να ρωτησω την παιδιατρο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Δωρακι αστα να πανε με το στηθος.ακριβως αυτο που λες,θυμηθηκα τις πρωτες μερες μετα το μαιευτηριο.μονο που τοτε μετα ζεστα και τα μασαζια κατι εβγαινε,ενω χθες μουλαρωσε το σκασμενο..

Γωγουλα μου χρονια πολλα για χθες!μια χαρα η μπουμπουκα σου ε;νομιζω η δικια μου ειναι απο τα μινιονακια της παρεας..τα ισχιακια σας θελουν ελεγχο τελικα ε;αυτος ο υπερηχος τι δειχνει;

Δωρακι μην αγχωνεσαι,λογικα σας εχει ελεγξει ο παιδιατρος.παντως δε χανεις τιποτα να κανεις μια ερωτηση γι αυτο που λες.

εμενα το χερακι της κανει ετσι καμια φορα οταν παω να την παρω αγκαλια.καλα που μου το θυμησες να το σημειωσω να ρωτησω την παιδιατρο!

ο υπερηχος μας ειπε οτι δειχνει αν υπαρχει προβλημα στις κλειδωσεις στα οστα ή αν απλα τα κραταει λιγο κλειστα μονη της. παντως ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!

ευτυχως τετοια προβληματα δεν ειχα με το στηθος! ουτε μια μερα δεν το ενιωσα γεματο κ να με ενοχλει!

BJVqp3.png

Κι εμενα κανει ετσι το χερακι της!

Την ειχε ακουσει για το ποδαρακι την προηγουμενη φορα κ ειπε θα το δουμε παλι κ την επομενη.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.....

πηγαμε και βάλαμε 2 εμβολια και εκλαψε πολύ ο μικρός μου παρα πολύ, τον ειχα αγκαλια και δεν σταματουσε:( στεναχωρεθηκα πολύ.....

τωρα καθε φορα που τρωμε κανουμε λίγο εμετο μαλλον εχουμε παλλυνδρομιση:(.....

εμεις ειμαστε 5800 ειναι καλά;;; βάλαμε μισο κιλο σε εναμιση μηνα, και εχουμε 62 υψος....

Καλημερα κοριτσια!!

Γεωργια μου, δεν ηξερα οτι ο γιος σου ειναι Γιωργος.Χρονια πολλα λοιπον, να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου, να το δεις οπως επιθυμεις.!

Νικη, αν δεν κλαιει το μωρο δεν πειραζει που δεν το ταιζεις αμεσως.Το βασικο ομως ειναι να υπαρχει ενα προγραμμα, δλδ. αν τρωει στις 8.00 καθε μερα, να ειναι αυτη η ωρα του φαγητου, οχι επειδη δεν κλαιει να το ταισεις στις 9.30 η στις 10.00 ας πουμε.Γιατι τοτε θα ξεφυγει απο τις ωρες και απο την ποσοτητα που τρωει.;);)

σε αυτο εχεις δικαιο ναι απλα θελω να τον αργω λίγο να τρωει το πρωι για να μην μαθει να τρωει απο τις 6....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σου Νικη μου!εκλαψε πολυ μωρε ο μικρος σου;μη στεναχωριεσαι..στα λεω εγω η ψυχραιμη που την ωρα που ηταν να μου την τσιμπησει βγηκα εξω!μεσα στο προγραμμα ειναι.σκεψου οτι ηδη το ξεχασε!

οσο για τα κιλα του,εφοσον ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος κ το παιδι ακολουθει την καμπυλη του,ολα ειναι καλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σου Νικη μου!εκλαψε πολυ μωρε ο μικρος σου;μη στεναχωριεσαι..στα λεω εγω η ψυχραιμη που την ωρα που ηταν να μου την τσιμπησει βγηκα εξω!μεσα στο προγραμμα ειναι.σκεψου οτι ηδη το ξεχασε!

οσο για τα κιλα του,εφοσον ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος κ το παιδι ακολουθει την καμπυλη του,ολα ειναι καλα!

παρα πολύ την πρωτη φορα που βαλαμε εμβολιο δεν εκλαψε τοσο, σημερα που πήγαμε εκλεγε μεχρι που μπηκαμε στο αυτοκινητο.... εγω ημουν μονη μου δεν μπορουσα να φυγω χεχεχε.....

εχουμε τωρα αυτη την παλυνδρομιση και τρωει περιπου 150 μλ και βγάζει τα 30 :(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας.Πριν λιγο μπηκα στο σπιτι.Πηγα λαικη.

Να σας ρωτησω κατι?Τα μωρα σας κανουν στα ψεματα οτι βηχουν ή οτι κλαινε για να τα προσεξετε?Εγω νομιζω το κανει η δικια μου αλλα δεν ειναι λιγο μικρη για να καταλαβαινει τετοια?Μωρε μηπως βηχει στα αληθεια και εγω καθομαι και την κανω αγκου?Δεν ειναι κανονικο βηξιμο....Μια φορα βηχει...

Την ταιζω, σας διαβαζω και τα ξαναλεμε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...