Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νομιζω ειναι λιγα Εφη μου.Ειναι και αντρουλης!! η παιδιατρος μου εχει πει σε αυτη την ηλικια ειναι καλα 5 γευματα επι 150γρ. το 24ωρο.

Εμενα ηπιε 160 απο τα 210 στις 11.00 αλλα στις 3.00 μπορει να πιει και 180.Παντα μου πινει πανω απο 150, ανα 4ωρο.

Εγω θα προτεινα απο τις 3 ωρες και μετα να εχεις το νου σου μηπως πεινασει, αλλα αν δεν κλαψει κανε το 4ωρο για να φαει πιο πολυ.

αυτο προσπαθω να κανω αννα μου!!λες να τον ποναει κατι στο στομα του??δεν πιανει ευκολα το μπιμπερο και πεδευεται ακομα και το πρωι που ειναι νηστικος πανω απο 7 ωρες

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Εφάκη όσα πίνουν φόρμουλα δεν έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα? Ξέρω και εγώ? Θα σου πουν οι άλλες κοπέλες.

Κορίτσια χθες είχα μπριάμ και την θέρισαν την μικρή οι μελιτζάνες. Πείραζαν και τον γιο μου αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή μπας και δεν την πειράζουν. 1 ώρα έκλαιγε το απόγευμα, το μικρό μου εικονισματάκι που δεν κλαίει ποτέ. 1η φορά την έχω ακούσει να κλαίει τόσο (αν εξαιρέσω την εμπειρία του νοσοκομείου). Μελιτζάνες τέλος.

Αννούλα τα καθισματάκια αυτά έχουν ένα επιπρόσθετο μαξιλαράκι, έχει το δικό σας? Αν νια βγάλτο να γίνει πιο άνετο το κάθισμα. Εμείς έχουμε της κίκο και είναι αρκετά ευρύχωρο. Αν σκεφτείς ό,τι η μικρή μου είναι πάνω από 7,5 κιλά και 70 πόντους και χωράει μια χαρά τότε το δικό σας πρέπει να είναι πολύ μικρό.

Αχ βρε Λιτσάκι ευτυχώς που πέρασε. Φραγμένος πόρος ε? Γι'αυτό λένε πως πρέπει να αλλάζουμε θέσεις θηλασμού αλλά και εγώ προς το παρόν στην κλασική βολεύομαι και σπάνια θα την βάλω στην ξαπλωτή θέση.

Πάω να απλώσω ρούχα. Η μικρή μου κοιμάται στο ριλάξ!

Και εγω απλωνα, γι'αυτο χαθηκα!

Ειπα να τα απλωνω τωρα που φτιαχνει ο καιρος γιατι με το στεγνωτηριο η ΔΕΗ φτανει στα υψη!:rolleyes::rolleyes:

Θα ρωτησω την αδερφη μου μηπως εχει μαξιλαρακι δικο του και ξεχασε να μου το δωσει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αυτο προσπαθω να κανω αννα μου!!λες να τον ποναει κατι στο στομα του??δεν πιανει ευκολα το μπιμπερο και πεδευεται ακομα και το πρωι που ειναι νηστικος πανω απο 7 ωρες

Μηπως εχει μυξουλες και δε μπορει να φαει?

Εφακη μου κ εγω δεν ξερω για τα μλ τιποτα.φανταζομαι πως οπως ειπε κ η Αννουλα περναει φαση..ο παιδιατρος τι λεει;επικοινωνησες μαζι του;

Αννουλα γιορταζε κ ο αντρας σου ε;;να τον χαιρεσαι αγαπη!

Ελευθερια μου κριμα κ ειναι ωραιες οι ατιμες οι μελιτζανες..εγω ακομη δεν τις εχω δοκιμασει..εμενα κλασικα ηρεμησε με το που εκοψα το γαλα.προς το παρον δεν εχω δει κατι αλλο να την πειραζει.

ασε κ ακομη το ασπρακι εκει ειναι και ελπιζω να μην την ξαναπαθω.οντως κ εγω τα ιδια,κλασικη σταση και στο τσακιρ κεφι ξαπλωτη.

εν τω μεταξυ εμενα,εχει καμια βδομαδα κ παραπανω που την πιπιλα την εχει του πεταματου.οσο πηρε πηρε η σκατουλα.ευτυχως δεν πολυκλαιει το καλο μου..

αχ κοριτσια θα τρελαθω!μιλαει στα παιχνιδια του ρηλαξ και γελαει η κορη μου!θα τη φαω!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εφάκη δες το στοματάκι του, μήπως έχει καμιά στοματίτιδα? Γενικά γκρινιάζει, κλαίει ή απλά δεν θέλει να φάει πολύ?

Άννα μου το μαξιλαράκι θα το κάνει ακόμη μικρότερο το κάθισμα, αυτό σου είπα. Αν είχες και το έβγαζες θα γινόταν πιο ευρύχωρο. Ποιας εταιρείας είναι?

Καλώς το Δωράκι!

Αύριο θα έρθει ο ξάδερφός μου, είναι φωτογράφος, για να φωτογραφίσει την μικρή! Πάω να της σιδερώσω τα ρούχα της να είναι κοκέτα αύριο. Αχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εφάκη δες το στοματάκι του, μήπως έχει καμιά στοματίτιδα? Γενικά γκρινιάζει, κλαίει ή απλά δεν θέλει να φάει πολύ?

Άννα μου το μαξιλαράκι θα το κάνει ακόμη μικρότερο το κάθισμα, αυτό σου είπα. Αν είχες και το έβγαζες θα γινόταν πιο ευρύχωρο. Ποιας εταιρείας είναι?

Καλώς το Δωράκι!

Αύριο θα έρθει ο ξάδερφός μου, είναι φωτογράφος, για να φωτογραφίσει την μικρή! Πάω να της σιδερώσω τα ρούχα της να είναι κοκέτα αύριο. Αχαχα!

τον πηγα στο γιατρο το σαββατο και τον κοιταξε δεν του βρηκε τιποτα,ελπιζω να ειναι μια φαση και να περασει!!οταν ερχετε η ωρα του φαγητου γκρινιαζει και ειναι ανησυχως

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λιτσακι μπραβο με την επιμονη στο στηθος! Κι εγω ετσι ημουν την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι κ πηγα στην κλινικη... πολυς πονος σε καταλαβαινω!!!!!

Αννα βγαλε το μαξιλαρι κι εγω θα το βγαλω γιατι κι εμενα δεν την βολευει ετσι!

Ελευθερια μοντελο θα γινει αυριο η δικια σου ε??Τελεια!

Εφη μου μαλλον απο τις μυξουλες ή μηπως περναει αλμα??

Εμεις το πρωι γεμισαμε τον τοπο με κακα!!! Μεχρι τον αφαλο της και μεσα στο πουλακι της πηγαν!

χτες παλι καλα κοιμηθηκε. 11-6.15!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εχει μιξουλες και του κανω μασκουλες 3 φορες την μερα ,παει καλητερα !!λες να φταιει αυτο?

Πολυ πιθανο Εφη μου, ισως να του εχει κοπει και λιγο η ορεξη.

Διαφημίσεις

Καλώς το Δωράκι!

Χα, χα! εγω δεν το εθεσα σωστα.Ειναι στριμωγμενο το καθισμα τοσο που το μωρο ειναι σα να χωνεται πολυ μεσα, και κανει και γωνια το σωματακι του, σαν καλαθι ενα πραγμα.

Πηγα στο αμαξι και το ειδα και ειναι της bebe confort.Εχει μαξιλαρακι μεσα, πολυ παρατηριτικη ειμαι τελικα. Αν το βγαλω το παιδι θα πεφτει ακομη πιο μεσα.Τωρα μιλαγα και με την αδερφη μου και αυτη το ιδιο μου ειπε, πως ειναι πολυ χωστο ρε γμτ.Υπομονη!

Α, αυριο εχετε φωτογραφηση ε? τι ωραια!

Εφάκη αν δυσκολεύεται στην αναπνοή του είναι λογικό να μην τρώει καλά. Πολύ ορό πριν από κάθε γεύμα και υπομονή. Οι μυξούλες θέλουν καθαρό αέρα. Αν το επιτρέπει ο καιρός βγάζε τον λίγο έξω να αναπνέει.

Αννούλα αν είναι πολύ βαθύ τότε με το καθισματάκι θα βγει πιο πάνω και ίσως σας βολεύει καλύτερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...