Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Όχι την βάζωστο κάθισμα που κοιτάει πίσω. Αυτό είναι μέχρι 12 κιλά αν θυμάμαι καλά αλλά και στον γιο μου το είχα αλλάξει όταν πήγε 9 κιλά γιατί ήταν ψηλός και έβρισκαν τα πόδια του μπροστά. Η μικρή είναι μια χαρά εκεί προς το παρόν, περίεργο που δεν χωράει η δικιά σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιγμορίτιδα ε? Και πώς το κατάλαβες βρε Εφάκη?Δεν ξέρω αν έχω και εγώ κάτι τέτοιο αλλά με πιάνει 1-2 μέρες και μετά μου φεύγει. Δεν έχω μπούκωμα όμως, απλά νιώθω τα σπάραχνα πίσω από την μύτη λίγο πρησμένα.

Αννούλα καλημέρα!

Γεωργία μου να χαίρεσαι το αγόρι σου, ωραία που γιορτάζεται μαζί.

Κορίτσια την μικρή μου θα την πούμε μάλλον Εβελίνα. Ευαγγελία θα βαφτιστεί δηλαδή αλλά θατην φωνάζουμε Εβελίνα. Μου αρέσει πολύ το όνομα αυτό και θα κάνω και το χατήρι της μαμάς μου να βγάλω το όνομά της.

πηγα στο γιατρο αυτοσ μου ειπε οτι ειναι ιγμοριτιδα και μου εδωσε και αντιβιωση αλλα ακομα να μου περασει!!

Εφη μου περνουν φασεις και αυτα σαν και εμας.Θα επανελθει παλι στα γραμμαρια τα αλλα μην το σκεφτεσαι.Μηπως του τα δινεις πιο κοντα τα γευματα?

ελπιζω να του περασει!!προσπαθω να μην το κανω αλλα οταν εχει φαει 100 μλ μονο και κλαιει σπαρακτικα στες 2,30 ωρες τι να κανω του ξανα κανω γαλα μπας και πειναει,δεν ξερω και εγω τι να κανω με μπερδευει αυτο το παιδι:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Ελευθερια και περαστικουλια!!

Να σε ρωτησω, τωρα που η μπεμπα σου εχει μεγαλωσει, στο αυτοκινητο τη βαζεις στο καθισμα το μεγαλυτερο που κοιταει μπροστα και ειναι καθιστο το παιδι?

Σε ρωταω γιατι εμενα στριμωχνεται πλεον στο πρωτο που ειναι για νεογεννητα.

Όχι την βάζωστο κάθισμα που κοιτάει πίσω. Αυτό είναι μέχρι 12 κιλά αν θυμάμαι καλά αλλά και στον γιο μου το είχα αλλάξει όταν πήγε 9 κιλά γιατί ήταν ψηλός και έβρισκαν τα πόδια του μπροστά. Η μικρή είναι μια χαρά εκεί προς το παρόν, περίεργο που δεν χωράει η δικιά σου.

μετα τον πεμπτο μηνα νομιζω μπαινουν στο καθιστο καθησμα !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κορίτσια πρέπει να μπορούν να κρατήσουν καλά το κεφάλι τους για να μπουν στο άλλο κάθισμα γιατί τα πιο μεγάλα δεν έχουν μεγάλη κλίση όπως τα τράβελερ.

Τον γιο μου τον είχα βάλει στον 7ο μήνα γιατί δεν τον έβαζε το μικρό αλλά από θέμα ασφάλειας καλύτερα είναι τα τράβελερ που κοιτάνε πίσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χωραει , αλλα ειναι πολυ μαζεμενη, στριμωγμενη.Ειναι εντωμεταξυ και πολυ χωστο το συγκεκριμενο, ειναι της αδερφης μου.Εγω ειχα ενα αλλο πολυ ωραιο και βολικο αλλα χαλασε το υφασμα του και το πεταξα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα στη Γεωργια μας και τη Γωγουλα μας για χθες!

Γεωργια να χαιρεσαι κ το γιοκα σου!δεν θυμομουν οτι εχετε το ιδιο ονομα.

να χαιρεστε και οποιον αλλον εχετε κοριτσια!

Ελευθερια κ Εφακη περαστικα!πραγματικα δεν εχετε ησυχασει βρε παιδι μου,μια τα παιδια,μια εσεις..μακαρι να τελειωσει εδω η ιστορια!

δεν σας διαβασα,ειχα κοσμο σκ συνεχεια και εχθες παλευα με το στηθος μου...απο το μεσημερι κ μετα μεχρι το βραδυ το ''καλο'' μου στηθος πετρωσε κ οσο περνουσε η ωρα το πετρωμα εξαπλωνοταν..ουτε με τα ζεστα,ουτε με το θηλασμο μαλακωνε και πονουσε αφορητα..πανικοβληθηκα και ημουν σιγουρη οτι παω για μαστιτιδα..να ειναι καλα το Ποπακι,μου εδωσε το τηλ της Αγλαιας( η δικια μου η συμβουλος ειχε μεινει απο μπαταρια) και με ηρεμησε λεγοντας μου οτι μαλλον εχω φραγμενο πορο και με λιγη επιμονη στο συγκεκριμενο στηθος θα ξεφρακαρει..εγω πανω απο το νεροχυτη να τρεχει το ζεστο,να ζουλαω,να κλαιω απο τον πονο και τον πανικο και το ζυζι στην κοσμαρα του..τελικα προς το βραδυ εμφανιστηκε ενα ασπρακι στη θηλη που διαβασα οτι ειναι φραγμενος πορος,μιλησα κ με τη δικια μου και μου ειπε πανω κατω τα ιδια με την Αγλαια και ευτυχως καποια στιγμη την ωρα που θηλαζα το ενιωσα να μαλακωνει κ ηρεμησα.το βραδυ εβαζα ανα 2ωρο ξυπνητηρι,αν το νιωσω να πετρωνει να παω να αρμεχτω..ευτυχως δε χρειαστηκε..μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα και ελπιζω να μεινει ετσι.

GjJbp3.png7IWup3.png

πηγα στο γιατρο αυτοσ μου ειπε οτι ειναι ιγμοριτιδα και μου εδωσε και αντιβιωση αλλα ακομα να μου περασει!!

ελπιζω να του περασει!!προσπαθω να μην το κανω αλλα οταν εχει φαει 100 μλ μονο και κλαιει σπαρακτικα στες 2,30 ωρες τι να κανω του ξανα κανω γαλα μπας και πειναει,δεν ξερω και εγω τι να κανω με μπερδευει αυτο το παιδι:rolleyes:

Γι'αυτο προσπαθω να μην ξεφευγω απο τις ωρες, γιατι μετα χανεις και τα ml.

Κορίτσια πρέπει να μπορούν να κρατήσουν καλά το κεφάλι τους για να μπουν στο άλλο κάθισμα γιατί τα πιο μεγάλα δεν έχουν μεγάλη κλίση όπως τα τράβελερ.

Τον γιο μου τον είχα βάλει στον 7ο μήνα γιατί δεν τον έβαζε το μικρό αλλά από θέμα ασφάλειας καλύτερα είναι τα τράβελερ που κοιτάνε πίσω.

Αρα, πρεπει να κανουμε υπομονη και εγω και η μπεμπουλα μου.:D:D

καλημερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα στη Γεωργια μας και τη Γωγουλα μας για χθες!

Γεωργια να χαιρεσαι κ το γιοκα σου!δεν θυμομουν οτι εχετε το ιδιο ονομα.

να χαιρεστε και οποιον αλλον εχετε κοριτσια!

Ελευθερια κ Εφακη περαστικα!πραγματικα δεν εχετε ησυχασει βρε παιδι μου,μια τα παιδια,μια εσεις..μακαρι να τελειωσει εδω η ιστορια!

δεν σας διαβασα,ειχα κοσμο σκ συνεχεια και εχθες παλευα με το στηθος μου...απο το μεσημερι κ μετα μεχρι το βραδυ το ''καλο'' μου στηθος πετρωσε κ οσο περνουσε η ωρα το πετρωμα εξαπλωνοταν..ουτε με τα ζεστα,ουτε με το θηλασμο μαλακωνε και πονουσε αφορητα..πανικοβληθηκα και ημουν σιγουρη οτι παω για μαστιτιδα..να ειναι καλα το Ποπακι,μου εδωσε το τηλ της Αγλαιας( η δικια μου η συμβουλος ειχε μεινει απο μπαταρια) και με ηρεμησε λεγοντας μου οτι μαλλον εχω φραγμενο πορο και με λιγη επιμονη στο συγκεκριμενο στηθος θα ξεφρακαρει..εγω πανω απο το νεροχυτη να τρεχει το ζεστο,να ζουλαω,να κλαιω απο τον πονο και τον πανικο και το ζυζι στην κοσμαρα του..τελικα προς το βραδυ εμφανιστηκε ενα ασπρακι στη θηλη που διαβασα οτι ειναι φραγμενος πορος,μιλησα κ με τη δικια μου και μου ειπε πανω κατω τα ιδια με την Αγλαια και ευτυχως καποια στιγμη την ωρα που θηλαζα το ενιωσα να μαλακωνει κ ηρεμησα.το βραδυ εβαζα ανα 2ωρο ξυπνητηρι,αν το νιωσω να πετρωνει να παω να αρμεχτω..ευτυχως δε χρειαστηκε..μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα και ελπιζω να μεινει ετσι.

καλημερα λιτσα μου!!σε ευχαριστω!μπραβο για το στηθος μακαρι να μην το ξανα παθεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Εφάκη όσα πίνουν φόρμουλα δεν έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα? Ξέρω και εγώ? Θα σου πουν οι άλλες κοπέλες.

Κορίτσια χθες είχα μπριάμ και την θέρισαν την μικρή οι μελιτζάνες. Πείραζαν και τον γιο μου αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή μπας και δεν την πειράζουν. 1 ώρα έκλαιγε το απόγευμα, το μικρό μου εικονισματάκι που δεν κλαίει ποτέ. 1η φορά την έχω ακούσει να κλαίει τόσο (αν εξαιρέσω την εμπειρία του νοσοκομείου). Μελιτζάνες τέλος.

Αννούλα τα καθισματάκια αυτά έχουν ένα επιπρόσθετο μαξιλαράκι, έχει το δικό σας? Αν νια βγάλτο να γίνει πιο άνετο το κάθισμα. Εμείς έχουμε της κίκο και είναι αρκετά ευρύχωρο. Αν σκεφτείς ό,τι η μικρή μου είναι πάνω από 7,5 κιλά και 70 πόντους και χωράει μια χαρά τότε το δικό σας πρέπει να είναι πολύ μικρό.

Αχ βρε Λιτσάκι ευτυχώς που πέρασε. Φραγμένος πόρος ε? Γι'αυτό λένε πως πρέπει να αλλάζουμε θέσεις θηλασμού αλλά και εγώ προς το παρόν στην κλασική βολεύομαι και σπάνια θα την βάλω στην ξαπλωτή θέση.

Πάω να απλώσω ρούχα. Η μικρή μου κοιμάται στο ριλάξ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Εφάκη όσα πίνουν φόρμουλα δεν έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα? Ξέρω και εγώ? Θα σου πουν οι άλλες κοπέλες.

Κορίτσια χθες είχα μπριάμ και την θέρισαν την μικρή οι μελιτζάνες. Πείραζαν και τον γιο μου αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή μπας και δεν την πειράζουν. 1 ώρα έκλαιγε το απόγευμα, το μικρό μου εικονισματάκι που δεν κλαίει ποτέ. 1η φορά την έχω ακούσει να κλαίει τόσο (αν εξαιρέσω την εμπειρία του νοσοκομείου). Μελιτζάνες τέλος.

Αννούλα τα καθισματάκια αυτά έχουν ένα επιπρόσθετο μαξιλαράκι, έχει το δικό σας? Αν νια βγάλτο να γίνει πιο άνετο το κάθισμα. Εμείς έχουμε της κίκο και είναι αρκετά ευρύχωρο. Αν σκεφτείς ό,τι η μικρή μου είναι πάνω από 7,5 κιλά και 70 πόντους και χωράει μια χαρά τότε το δικό σας πρέπει να είναι πολύ μικρό.

Αχ βρε Λιτσάκι ευτυχώς που πέρασε. Φραγμένος πόρος ε? Γι'αυτό λένε πως πρέπει να αλλάζουμε θέσεις θηλασμού αλλά και εγώ προς το παρόν στην κλασική βολεύομαι και σπάνια θα την βάλω στην ξαπλωτή θέση.

Πάω να απλώσω ρούχα. Η μικρή μου κοιμάται στο ριλάξ!

ναι ελευθερια εχουν προγραμμα αυτο ειναι το θεμα οτι ο δικοσ μου δεν θελει το γαλα του με αποτελεσμα να μην χορταινει και να πιναει πιο νωρισ απο οτι πρεπει και να μπερδευομαστε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τωρα εφαγε 120μλ λιγα δεν ειναι??στες 3 ωρες να τον ταισω? ή στες 4??

Νομιζω ειναι λιγα Εφη μου.Ειναι και αντρουλης!! η παιδιατρος μου εχει πει σε αυτη την ηλικια ειναι καλα 5 γευματα επι 150γρ. το 24ωρο.

Εμενα ηπιε 160 απο τα 210 στις 11.00 αλλα στις 3.00 μπορει να πιει και 180.Παντα μου πινει πανω απο 150, ανα 4ωρο.

Εγω θα προτεινα απο τις 3 ωρες και μετα να εχεις το νου σου μηπως πεινασει, αλλα αν δεν κλαψει κανε το 4ωρο για να φαει πιο πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...