Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Καλημέρα κορίτσι μου! Πήγατε για χοριακη σήμερα τελικά;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω στο υψος του αφαλου νιωθω τα χτυπηματα!!

Εγω τωρα γιατι νιωθω παλι καπως που ολες τα νιωθετε ψηλα και εγω συνεχιζω να τα νιωθω πιο χαμηλα??? Μαλλον εγω ειμαι η προβληματικη!!! :D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω την νιώθω πιο κατω αρκετα χαμηλα αλλα αναλόγως αν κανει κωλοτουμπες μεσα μπορει να την νιωθεις ψηλοτερα!!! Το καλο ειναι οτι την νιωθεις... Τωρα το που...νομιζω δεν παιζει ρολο στην αρχη τουλαχιστον!!!:D

Φυσικα το παιδι που ειναι μικρο τωρα εχει απλετο χωρο για να κινηθει και μπορει να το ακουσεις οπουδηποτε εκει τριγυρω αναλογα και τη θεση που εχει εκεινη την ημερα.

Μετα τον 7ο ομως που εχει μεγαλωσει πολυ και ο χωρος στενευει ακους τις κλοτσιες η τις μπουνιες σε συγκεκριμενα σημεια και βεβαια πιο δυνατες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νικη πολυ ξεχνας μου φενεται!!;) Ναι είμαι από Κύπρο!

Στην αρχή τον ένιωθα χαμηλα σαν να και έκανε φουσκες με τσιχλα στην κοιλια μου... εχει τωρα 2-3 μερες τον νιωθω πιο ψηλα..

:P:p:p:p:p:p:p...........

εσύ είχες πει ότι πήγες στην Καλλικά;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νικη πολυ ξεχνας μου φενεται!!;) Ναι είμαι από Κύπρο!

Στην αρχή τον ένιωθα χαμηλα σαν να και έκανε φουσκες με τσιχλα στην κοιλια μου... εχει τωρα 2-3 μερες τον νιωθω πιο ψηλα..

Σου εχω στειλει πμ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

12 μυωπεία είναι πάρα πολυ... εγώ έχω 2 και νομιζω είμαι τυφλοπόντικας.. Στην γέννα η μυωπεία πέζει κάποι ρόλο ετσι? ακουσα ότι όταν έχεις πολύ μυωπία καλύτερα να γεννησεις με καισαρικη.. σωστα ξέρω ή βλακείες μου;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωρα τι καλο μαγειρευεις σημερα??

Εμενα το φαι μου μου εχει σπασει τη μυτη!!

Φασολάκια εκανα κοριτσια με πατατουλες μεσα... Αυριο παλι ομως τι τρωμε που ειναι νηστεια??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μοιαζει πολυ στον πατερα του στον πρωην συζηγο μου αφησε κατι για να τον θυμαμαι:tongue::tongue:

καλημερα μαργαριτα san pellegrino λεγετε με αρωμα λεμονι,ρωτα στο φαρμακειο αν την εχετε!!!

Εφακη πηρα τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι δεν την ξερει την σκονη. τι σκονη ειναι τι κανει σπασμο? η απλα εχει φυτικες ινες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σοφη..Ελπιζω το μωρο, να παρει τα ματια του ανδρα σου..Πολυ ωραιο ματι εχει..Μην ζηλευεις!χεχε:tongue:

Νικη...εεε μπορει να κοιμαται το μωρακι!!!Θα το νιωσεις..και αν οχι..δεν πειραζει για μια μερα!Μπορει στο υπνο σου να χτυπουσε!!!

Δωρακι καλημερα!!Μωρε, εδω θα τα λεμε..απλα να βλεπουμε και καμια φωτο απο κουλουμπες αργοτερα!!:DΕπεκτινουμε τη γνωριμια μας!

Taspaa μου και εγω αυτο λεω να παρει τα ματια απο την οικογενεια του αντρα μου γιατι ολοι εχουν και κατι διαφορετικο...μπλε, πρασινα, γαλαζια...

Οσο για το facebook δεν εχω καμια ορεξη να δημοσιευω στον τοιχο μου σχολια κ τετοια...Ειναι ομως ωραια να εχουμε μια εικονα του αλλου μεσα απο φωτογραφιες...τιποτε παραπανω.

Μην ανησυχεις Δωρα μου εδω θα τα λεμε κανονικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Φασολάκια εκανα κοριτσια με πατατουλες μεσα... Αυριο παλι ομως τι τρωμε που ειναι νηστεια??

Εγω αυριο φακουλες, τις αρχισα παλι για φετος!!

Σημερα μπριζολες με πατατες στο φουρνο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

12 μυωπεία είναι πάρα πολυ... εγώ έχω 2 και νομιζω είμαι τυφλοπόντικας.. Στην γέννα η μυωπεία πέζει κάποι ρόλο ετσι? ακουσα ότι όταν έχεις πολύ μυωπία καλύτερα να γεννησεις με καισαρικη.. σωστα ξέρω ή βλακείες μου;;

Σωστα ακουσες... Βεβαια δεν παιζει ρολο τοσο η μυωπια οσο η πιεση στα ματια... Νομιζω ολες πηγαινουμε κατα τον 8ο στον οφθαλμιατρο και αυτος κρινει συμφωνα με την πιεση αν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα. Σιγουρα η μεγαλη μυωπια σαν την δικια μου ειναι ενας επιπλεον παραγοντας που ανεβαζει την πιεση.. Γι'αυτο και εχω πει πολλές φορες εδω στο φορουμ ορι με βλεπω με καισαρικη!!:(:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εφακη πηρα τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι δεν την ξερει την σκονη. τι σκονη ειναι τι κανει σπασμο? η απλα εχει φυτικες ινες?

δεν ξερω να σου πω δεν εχω το κουτι μαζι μου

αυριο θα το φερω μαζι μου να σου πω ακριβως τι γραφει,τι σου ειπε να παρεις για την δυσκιλιοτητα τωρα που τον πηρες??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω δεν ξερω γιατι δεν ειμαι απο Κυπρο αλλα καπου ειχα διαβασει γι'αυτην... Εκτος κ αν ειχες ρωτήσει εσυ πάλι!

Εγω εχω αγχος για την Πεμπτη που εχω β επιπεδου!!! Ουφφφφ....

καλη επιτυχια κοριτσαρα! ευχομαι ολα να πανε καλα! που θα πανε στανταρρρ!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αν θες να με ακούσεις παρε τα activia τα γιαουρτάκια και θα με θυμηθεις!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...