Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα!

Πως ειστε?Εμεις ξυπνησαμε 8 η ωρα, εφαγε 210 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ παρακαλω και τωρα κοιμαται...Πρωτη φορα τρωει τοσο.

Εγω ετοιμαζομαι να σιδερωσω τα ατελειωτα ρουχα που εχω..Μετα αν προλαβω θα παω και λαϊκη..

Χθες ξεπορτισα.Αφησα το μωρο στον ανδρα μου και πηγα για ψωνια.Κοριτσια επαθα σοκ...Απο το small και καποιες φορες το xsmall πηγα στο large..Επαθα πλακα.Επαιρνα τα small συνηθισμενη απο πριν και μεχρι τα μπουτια ανεβαιναν...6-7 κιλα εμειναν..Αντε να φευγουν και αυτα..

Νικη, αν δεν γκρινιαζει για φαι, τι πειραζει να τον αφησεις?:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Πως ειστε?Εμεις ξυπνησαμε 8 η ωρα, εφαγε 210 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ παρακαλω και τωρα κοιμαται...Πρωτη φορα τρωει τοσο.

Εγω ετοιμαζομαι να σιδερωσω τα ατελειωτα ρουχα που εχω..Μετα αν προλαβω θα παω και λαϊκη..

Χθες ξεπορτισα.Αφησα το μωρο στον ανδρα μου και πηγα για ψωνια.Κοριτσια επαθα σοκ...Απο το small και καποιες φορες το xsmall πηγα στο large..Επαθα πλακα.Επαιρνα τα small συνηθισμενη απο πριν και μεχρι τα μπουτια ανεβαιναν...6-7 κιλα εμειναν..Αντε να φευγουν και αυτα..

λεω μηπως δεν κανω καλα.....αλλα εχεισ δικαιο.....

εγω εχασα ολα τα κιλα αλλα οταν πήγα για ψωνια το νουμερο που φοραγα πριν δεν μου κανει, ειναι γιατι ανοιξαμε λιγακι εκει στη λεκανη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα.... ειναι καμια μεσα;;;; εμεις θα παμε για εμβολιο κατα τις 10, τωρα κοιμαται ο μικρός μου, θα τον ξυπνησω κατα τις 9.30 για να φαει και θα παμε....

θέλω να ρωτηω κατι λοιπον ο μπεμπης πχ μπορει να ξυπνησει στις 7 και ειναι στο κρεβατακι του αλλα δεν κλαιει, μπορει απλα να βγαζει ηχους λες και μιλαει(καποτε μπορει και να ξανακοιμηθει), εγω δεν τον πέρνω αμεσως για να φάμε, δηλαδη μπορει αν δεν εχει ξανακοιμηθει να τον πάρω στις 8 για να φαει, κανω κακό;;;:?::roll:

καλημερα νικη μου, δεν κανεις κατι κακο μια χαρα τα πατε!!!καλο εμβολιο να εχετε!!

Καλημερα!

καλημερα βουλα μου!!σιγα σιγα θα τα χασεις τα κιλα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Στις 9μιση χθες ήμουν στο κρεβάτι μου αλλά σήμερα νιώθω καλύτερα. Το ιγμόριο έχει πειραχτεί πάλι, με έχει πιάσει 2 φορές ξανά. Λίγο αν πατήσω ξυπόλυτη πρήζεται και με ζορίζει. Κάποια στιγμή πρέπει νατο ψάξω μάλλον.

Νίκη μου και εμένα το κάνει η μικρή αυτό και μες την νύχτα. Χθες πχ άρχισε να χουρχουρίζει στις 3μιση και τελικά ξύπνησε στις 5. Αυτό όμως είναι αιτία εγώ να μην κοιμάμαι γιατί μεταξυπνώ συνέχεια. Το ίδιο έκανε και ο γιος μου. Μόνο όταν τον πήγα σε άλλο δωμάτιο ηρέμησα και κοιμόμουν καλύτερα.

Εγώ την έχω στην κούνια της τώρα με την πιπίλα της και κοιμάται. Ξυπνάει το πρωί στις 8 και στις 9 νυστάζει, κάθε μέρα το ίδιο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Στις 9μιση χθες ήμουν στο κρεβάτι μου αλλά σήμερα νιώθω καλύτερα. Το ιγμόριο έχει πειραχτεί πάλι, με έχει πιάσει 2 φορές ξανά. Λίγο αν πατήσω ξυπόλυτη πρήζεται και με ζορίζει. Κάποια στιγμή πρέπει νατο ψάξω μάλλον.

Νίκη μου και εμένα το κάνει η μικρή αυτό και μες την νύχτα. Χθες πχ άρχισε να χουρχουρίζει στις 3μιση και τελικά ξύπνησε στις 5. Αυτό όμως είναι αιτία εγώ να μην κοιμάμαι γιατί μεταξυπνώ συνέχεια. Το ίδιο έκανε και ο γιος μου. Μόνο όταν τον πήγα σε άλλο δωμάτιο ηρέμησα και κοιμόμουν καλύτερα.

Εγώ την έχω στην κούνια της τώρα με την πιπίλα της και κοιμάται. Ξυπνάει το πρωί στις 8 και στις 9 νυστάζει, κάθε μέρα το ίδιο.

καλημερα ελευθερια μου,και εγω ξαπλωσα νωρις εχτες δεν ενοιωθα και πολυ καλα,ειπια σχεδον ολη την αντιβιωση και ακομα να μου περασει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ περαστικά και σε εσένα Εφάκη, ακόμη ταλαιπωρείσαι? Κρύωμα ήταν εσένα?

σε ευχαριστω ελευθερια μου δεν λεει να μου περασει!:| ,οχι δεν ηταν κρυωμα ιγμοριτιδα ηταν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Γεωργια μου, δεν ηξερα οτι ο γιος σου ειναι Γιωργος.Χρονια πολλα λοιπον, να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου, να το δεις οπως επιθυμεις.!

Νικη, αν δεν κλαιει το μωρο δεν πειραζει που δεν το ταιζεις αμεσως.Το βασικο ομως ειναι να υπαρχει ενα προγραμμα, δλδ. αν τρωει στις 8.00 καθε μερα, να ειναι αυτη η ωρα του φαγητου, οχι επειδη δεν κλαιει να το ταισεις στις 9.30 η στις 10.00 ας πουμε.Γιατι τοτε θα ξεφυγει απο τις ωρες και απο την ποσοτητα που τρωει.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!!

Γεωργια μου, δεν ηξερα οτι ο γιος σου ειναι Γιωργος.Χρονια πολλα λοιπον, να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου, να το δεις οπως επιθυμεις.!

Νικη, αν δεν κλαιει το μωρο δεν πειραζει που δεν το ταιζεις αμεσως.Το βασικο ομως ειναι να υπαρχει ενα προγραμμα, δλδ. αν τρωει στις 8.00 καθε μερα, να ειναι αυτη η ωρα του φαγητου, οχι επειδη δεν κλαιει να το ταισεις στις 9.30 η στις 10.00 ας πουμε.Γιατι τοτε θα ξεφυγει απο τις ωρες και απο την ποσοτητα που τρωει.;);)

καλημερα αννα μου!!εμενα δεν μπαινει σε προγραμμα ο μικρος ποτε πεινα στες 3 ωρες και ποτε στες 4,φυσικα εχουμε λιγο θεμα εδω και 4 μερες που κανουμε πολεμο για να φαει,δεν ξερω τι τον ενοχλα,το καλο ειναι οτι εφτιαξε το βραδυ τρωει τελευταια φορα γυρω στες 10 και μετα ξανα 5-6 το πρωι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αννα μου!!εμενα δεν μπαινει σε προγραμμα ο μικρος ποτε πεινα στες 3 ωρες και ποτε στες 4,φυσικα εχουμε λιγο θεμα εδω και 4 μερες που κανουμε πολεμο για να φαει,δεν ξερω τι τον ενοχλα,το καλο ειναι οτι εφτιαξε το βραδυ τρωει τελευταια φορα γυρω στες 10 και μετα ξανα 5-6 το πρωι!!

Καλημερα Εφη μου!!

Εμεις αν πιουμε το τελευταιο στις 11.30 -12.00 θα ξυπνησουμε το πρωι στις 7.00 .

Εμενα το παει περιπου καθε 4 ωρες.Να, τωρα στις 11 ειναι να φαει.Φτιαχνω 210 και αφηνει ποτε 30 ποτε 20 γραμ, καμμια φορα 50.

Διαφημίσεις

Καλημερα Εφη μου!!

Εμεις αν πιουμε το τελευταιο στις 11.30 -12.00 θα ξυπνησουμε το πρωι στις 7.00 .

Εμενα το παει περιπου καθε 4 ωρες.Να, τωρα στις 11 ειναι να φαει.Φτιαχνω 210 και αφηνει ποτε 30 ποτε 20 γραμ, καμμια φορα 50.

εγω ειμαι να σκασω πριν 1 εβδομαδα επινε 180 γαλα και τωρα με το ζορι 110-120 ατε και κανενα γευμα 150!!δεν ξερω τι εχει παθει:cry::cry::cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ιγμορίτιδα ε? Και πώς το κατάλαβες βρε Εφάκη?Δεν ξέρω αν έχω και εγώ κάτι τέτοιο αλλά με πιάνει 1-2 μέρες και μετά μου φεύγει. Δεν έχω μπούκωμα όμως, απλά νιώθω τα σπάραχνα πίσω από την μύτη λίγο πρησμένα.

Αννούλα καλημέρα!

Γεωργία μου να χαίρεσαι το αγόρι σου, ωραία που γιορτάζεται μαζί.

Κορίτσια την μικρή μου θα την πούμε μάλλον Εβελίνα. Ευαγγελία θα βαφτιστεί δηλαδή αλλά θατην φωνάζουμε Εβελίνα. Μου αρέσει πολύ το όνομα αυτό και θα κάνω και το χατήρι της μαμάς μου να βγάλω το όνομά της.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω ειμαι να σκασω πριν 1 εβδομαδα επινε 180 γαλα και τωρα με το ζορι 110-120 ατε και κανενα γευμα 150!!δεν ξερω τι εχει παθει:cry::cry::cry:

Εφη μου περνουν φασεις και αυτα σαν και εμας.Θα επανελθει παλι στα γραμμαρια τα αλλα μην το σκεφτεσαι.Μηπως του τα δινεις πιο κοντα τα γευματα?

Καλημερα Ελευθερια και περαστικουλια!!

Να σε ρωτησω, τωρα που η μπεμπα σου εχει μεγαλωσει, στο αυτοκινητο τη βαζεις στο καθισμα το μεγαλυτερο που κοιταει μπροστα και ειναι καθιστο το παιδι?

Σε ρωταω γιατι εμενα στριμωχνεται πλεον στο πρωτο που ειναι για νεογεννητα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...