Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!! σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας,να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

μερες εχω να μπω, ολο στη βολτα ειμαστε! εμοιασε στη μαμα της η μπεμπα, της αρεσει το εξω!:D:D

περιμενω να'ρθει ο πεθερος κ οι γονεις μου σε λιγο κ το βραδακι καλεσα κατι φιλους!

αυριο θα κανουμε κ το πρωτο μας εμβολιο!

εγω της φοραω τα pampers newborn ,απο το amazon τα παιρνω κ εγω. τωρα θα που παραγγειλω το νο3 ποια να παρω ? υπαρχουν πολλα σχεδια κ μπερδευτηκα!

Πρωτομαγια μαλλον θα ψησουμε στο χωριο του πατερα μου!

εμενα πινει καθε 4 ωρες 120 ή 150μλ κ κανει συνηθως 5 γευματα τη μερα, οσο κ γκρινιαζει δεν την ξαναταιζω πριν τις 3μιση ωρες τουλαχιστον, υποθετω οτι δεν πειναει!:rolleyes:

ολο αγκου κανει εδω κ μερες κ κουναει ποδια χερια συνεχεια, σα να χορευει πεντοζαλη λεει ο αντρας μου!! :tongue:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειναι το πουρε!!,μπορεις να τα κανεις και με ρυζι!!εγω εκανα κουνελι με πατατες στο φουρνο!!

Βασικα κατσε να προλαβω να μαγειρεψω.... γιατι με την μπεμπα δεν ξερεις ποτε!! Τελικα κι εμενα ακομα κοιμαται....

Αχ τωρα εβγαλε ηλιο και αν μεινει ετσι λεω να την βγαλω μια βολτα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσια!! σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας,να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

μερες εχω να μπω, ολο στη βολτα ειμαστε! εμοιασε στη μαμα της η μπεμπα, της αρεσει το εξω!:D:D

περιμενω να'ρθει ο πεθερος κ οι γονεις μου σε λιγο κ το βραδακι καλεσα κατι φιλους!

αυριο θα κανουμε κ το πρωτο μας εμβολιο!

εγω της φοραω τα pampers newborn ,απο το amazon τα παιρνω κ εγω. τωρα θα που παραγγειλω το νο3 ποια να παρω ? υπαρχουν πολλα σχεδια κ μπερδευτηκα!

Πρωτομαγια μαλλον θα ψησουμε στο χωριο του πατερα μου!

εμενα πινει καθε 4 ωρες 120 ή 150μλ κ κανει συνηθως 5 γευματα τη μερα, οσο κ γκρινιαζει δεν την ξαναταιζω πριν τις 3μιση ωρες τουλαχιστον, υποθετω οτι δεν πειναει!:rolleyes:

ολο αγκου κανει εδω κ μερες κ κουναει ποδια χερια συνεχεια, σα να χορευει πεντοζαλη λεει ο αντρας μου!! :tongue:

καλος την!!χρονια πολλα καλα να περασετε!!!!

μια χαρα ειναι η κορουλα σου!!!χαρουμενη!!εγω περνω τα πρασινα το νουμερο 3 τησ pampers

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ποπη μου δε νομιζω οτι ειναι πεινα αυτο.Εχει σαλια? και εμενα γλυφει τα χερια της τωρα μαλλον θα ριζωνουν τα δοντια τους.

Δοκιμασε με αλλες θηλες , το γευμα πρεπει να κραταει το πολυ 20'

δεν εχει σαλακια ακομα πολυ λιγα κανει φουσκιτσες ...αλλα οταν πειναει κανει αλλο ειδους κλαμμα κ οταν νυσταζει τριβει την μουριτσα της κ κλαιει με πιο γκρινιαρικο τροπο...ο γιατρος που την ειδε ειπε οτι αρχιζουν κ σχηματιζονται τα ουλα της τωρα...:rolleyes::rolleyes:

ποπακη μου μηπως εχει δικαιο η Ελευθερια γιατι κι εμενα στην μια ωρα που τρωει αρχιζει και κλαιει γιατι νυσταζει, λογικο ειναι οταν της δωσεις γαλα δευτερη φορα μετα απο λίγο να κοιμηθει....

τα ειχα παρει εγω και ειχαμε διαρροες.....

αμα δεν συμπληρωσει την ποσοτητα που θελει νικουλα μου δεν κοιμαται με τπτ..το ματι γαριδα!!

τωρα την εβγαλα στο μπαλκονι την νανουριζουν ο θορυβος απο τα αμαξια!! εχω την μπαλκονοπορτα ανοιχτη κ την κοιταω!! χα χα η κορη εξω κ η μανα μεσα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σου γωγουλα κ παλι χρονια πολλα κ καλα κοπελα μου!! καλα να περασεις σημερα!!

σας αφηνω κ εγω παω στο μπαλκονι να κανω παρεα την κορη μου !! χα χα χα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Δωρουλα!!

Μπηκα να πω μια καληνυχτα, πριν λιγο εφυγαν οι επισκεψεις αν και δεν ηταν πολλες, καθημερινη βλεπεις σημερα.

Μαλλον αυριο μακαρονια με σαλτσα θα φτιαξω.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα υγεία και ευτυχία.Όπως θα καταλάβατε έτρεχα πολύ εκανα 2 τραπέζια ενα την Κυριακή για τους κοντινούς και ενα σημερα για φιλους εχω πεθανει.Εχω και τα πεθερικα στο σπιτι ομως και βοηθανε.

Γωγούλα μου να ζήσες κοπέλα μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου και τον αντρούλη σου.

Ελευθερία μου χρόνια πολλά πολύχρονη να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Άννα μου έχεις κι εσύ εορτάζονται στην οικογένεια?

Κι επειδή όπου Γιώργος και μάλαμα να χαίρεστε όποιους έχετε εγω εκτός από τον εαυτό μου έχω και το γιό μου Γιώργο οπότε είναι διπλή η χαρά μου.

Φιλιά σε όλες καλό βράδυ

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα.... ειναι καμια μεσα;;;; εμεις θα παμε για εμβολιο κατα τις 10, τωρα κοιμαται ο μικρός μου, θα τον ξυπνησω κατα τις 9.30 για να φαει και θα παμε....

θέλω να ρωτηω κατι λοιπον ο μπεμπης πχ μπορει να ξυπνησει στις 7 και ειναι στο κρεβατακι του αλλα δεν κλαιει, μπορει απλα να βγαζει ηχους λες και μιλαει(καποτε μπορει και να ξανακοιμηθει), εγω δεν τον πέρνω αμεσως για να φάμε, δηλαδη μπορει αν δεν εχει ξανακοιμηθει να τον πάρω στις 8 για να φαει, κανω κακό;;;:?::roll:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...