Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Περίπου 20 Ευρώ έχουν Δώρα μου τα 64 κομμάτια, κάπου τόσο. Εγώ από άμαζον τα παράγγειλα και τα baby dry, 21 λίρες τα 152 κομμάτια. Τα huggies είναι κάτι σαν τα babylino, κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφάκη βάζε πολύ ορό στην μυτούλα και θα καθαρίσει. Εγώ πήρα και ένα μηχάνημα που μπαίνει στην ηλεκτρική σκούπα και τις ρουφάει πολύ αποτελεσματικά αν και τώρα η μικρή μου δεν έχει μύξες, μόνο λίγες το πρωί όταν ξυπνάει. Αν δεν αναπνέει καλά είναι λογικό να τρώει λίγο.

Ποπάκη εμένα δεν μου φαίνεται πολύ η ποσότητα που τρώει. Στον γιο μου που έκανα αντλήσεις τότε, στις 30 μέρες έπινε περίπου 1200μλ. Οκ, το μητρικό είναι εύπεπτο, το ξέρουμε αλλά και πάλι άλλη ποσότητα πίνει έναμωρό 1 μηνών και άλλο ένα μωρό 2,5.

το εχω αυτο ελευθερια μου το κανω στο μεγαλο μου γιο,ο γιατρος μου ειπε να μην το κανω στο μικρο ακομα οτι ειναι μικρουλησ για τετοια,πηρα κατι που το ρουφας με το στομα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κοριτσια οπως ειπα μολις ηπιε 175 μλ κ τωρα την εχω στο καροτσι κ τρωει τα δαχτυλα της κ γλειφει το φορμακι της,,,θα φαει κ τον εαυτο της σε λιγο...πως να την ξεγελασω δεν ξερω...την πιπιλα την αναγουλιαζει αυτην την στιγμη..

Ποπη μου δε νομιζω οτι ειναι πεινα αυτο.Εχει σαλια? και εμενα γλυφει τα χερια της τωρα μαλλον θα ριζωνουν τα δοντια τους.

Δοκιμασε με αλλες θηλες , το γευμα πρεπει να κραταει το πολυ 20'

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αυτα που λεω καλα ειναι αν και παλι φευγουν καμια φορα τα κακακια!!! Κι εγω ειχα παρει babylino και μου ειχαν αρεσει αλλα δεν τα βρισκω ρε συ στα σουπερ!!

εγω απο τον μασουτη τα παιρνω! εκει μασουτη δεν εχετε?? θα δοκιμασω κ αυτα που λες δωρακι!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ρε συ κι εμενα τρωει συνεχεια τα χερια της αλλα την ενοχλουν τα ουλα της! Ρε οντως δεν παιζει να πειναει συνεχεια!!!

Α δεν ξερω την κανονικη τους τιμη γιατι τα ειχα βρει προσφορα κ ειχα παρει 4πακετα μεγαλα.... τωρα ομως θα αλλαξω νουμερο κ μαλλον θα με τσουξει ε??

μπορει να ειναι και τα δοντακια της που την ενοχλουν για αυτο να βαζει τα χερακια της!!

εγω του βαζω pampers πρασινα νουμερο 3,μονο με αυτα δεν εχουμε διαροες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω απο τον μασουτη τα παιρνω! εκει μασουτη δεν εχετε?? θα δοκιμασω κ αυτα που λες δωρακι!!

εχουμε αλλα δεν ψωνιζουμε απο εκει... θα παω αν ειναι

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εντοιχιζόμενη σκούπα???Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Εγώ έχω της miele και μια είναι μια χαρά το μηχάνημα. 25,70 Ευρώ κάνει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά. Το οτρισαλίν το πήρα 10 Ευρώ και θέλει και ένα σωρό ανταλλακτικά.

Ποπάκη μήπως δεν πεινάει στην 1 ώρα και νυστάζει πχ. ή θέλει κάτι άλλο και εσύ την μπουχτίζεις γι'αυτό κάνει εμετό? Δεν έχω ξανακούσει μωρό να πίνει φόρμουλα και να τρώει στην 1 ώρα!!!

Δώρα μου εγώ παραγγέλνω απέξω, τις βάζω τώρα από το άμαζον τα huggies αλλά παράγγειλα κι pampers baby dry μιας και αλλάζουμε νούμερο.

ποπακη μου μηπως εχει δικαιο η Ελευθερια γιατι κι εμενα στην μια ωρα που τρωει αρχιζει και κλαιει γιατι νυσταζει, λογικο ειναι οταν της δωσεις γαλα δευτερη φορα μετα απο λίγο να κοιμηθει....

Ναι οντως το οτρισαλιν εχει ακριβα ανταλλακτικα. Τα huggies καλα ειναι?

τα ειχα παρει εγω και ειχαμε διαρροες.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εντοιχιζόμενη σκούπα???Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Εγώ έχω της miele και μια είναι μια χαρά το μηχάνημα. 25,70 Ευρώ κάνει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά. Το οτρισαλίν το πήρα 10 Ευρώ και θέλει και ένα σωρό ανταλλακτικά.

Ποπάκη μήπως δεν πεινάει στην 1 ώρα και νυστάζει πχ. ή θέλει κάτι άλλο και εσύ την μπουχτίζεις γι'αυτό κάνει εμετό? Δεν έχω ξανακούσει μωρό να πίνει φόρμουλα και να τρώει στην 1 ώρα!!!

Δώρα μου εγώ παραγγέλνω απέξω, τις βάζω τώρα από το άμαζον τα huggies αλλά παράγγειλα κι pampers baby dry μιας και αλλάζουμε νούμερο.

Ναι, περνουν οι σωληνες μεσα απο τους τοιχους, απο την κατασκευη του σπιτιου, και καθε δωματιο εχει μια <<τυπου>> μπριζα στην οποια μπαινει ο σωληνας και εσυ σκουπιζεις.Αυτα τα σκουπιδια πανε στους σωληνες οι οποιοι καταληγουν στο υπογειο και σε εναν καδο που τον αδειαζεις οταν γεμισει.Εχεις το πλεονεκτημα οτι δεν κουβαλας τη σκουπα που ειναι βαρια , παρα μονο το σωληνα.

Της μιλε ειχα στο αλλο σπιτι, πολυ καλη σκουπα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

εμεις τιποτα σπουδαιο καμια βολτα εδω κοντα!!αν εχει καλο καιρο!!

Ναι οντως αναλογως τον καιρο!! Μας πεθανε πια το κρυο φετος εμας εδω!!!

αρχιζει κ ξυπναει η μπουμπου μου......:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα τι θα μαγειρεψεις αυριο? Εγω λεω να κανω σουβλακια κοτοπουλο.Εχεις καμια ιδεα με τι να τα συνοδευσω? Ελεγα με πουρε αλλα δεν ξερω... Λεω να βαλω και πιπερια και να τα ψησω στο τηγανακι με τις ραγες που εχω

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι οντως αναλογως τον καιρο!! Μας πεθανε πια το κρυο φετος εμας εδω!!!

αρχιζει κ ξυπναει η μπουμπου μου......:rolleyes::rolleyes:

αρα δεν μπορουμε να κανουμε σχεδια,ολα απο τον καιρο εξαρτονται!!ελπιζω να αρχισει να καλοκαιριαζει!!!εμενα κοιματε ακομα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννα τι θα μαγειρεψεις αυριο? Εγω λεω να κανω σουβλακια κοτοπουλο.Εχεις καμια ιδεα με τι να τα συνοδευσω? Ελεγα με πουρε αλλα δεν ξερω... Λεω να βαλω και πιπερια και να τα ψησω στο τηγανακι με τις ραγες που εχω

μια χαρα ειναι το πουρε!!,μπορεις να τα κανεις και με ρυζι!!εγω εκανα κουνελι με πατατες στο φουρνο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...