Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι μου είναι και οι ορμόνες στην μέση που κάνουν τον χορό τους ακόμη και έτσι και αλλιώς σαν νέα μανούλα μια ευαισθησία θα την έχεις. Εγώ που είμαι και έμπειρη υποτίθεται, επίσης αγχώνομαι μην μου αρρωστήσει αν και έκλεισε το 3ο μήνα. Μόλις δω μύξα, ακούσω βήχα ή κάτι άλλο με παίρνει από κάτω. Ελπίζω να βοηθήσει λίγο και ο καιρός και να το ξεπεράσω.

Το πήρα από το φαρμακείο. Είναι κάτι τέτοιο αλλά εγώ πήρα άλλης εταιρείας

http://www.bbenny.gr/

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε ρε συ σαν την τρελη ειμαι...εκει που χαιρομαι το μωρο μου εκει αγχωνομαι με το που το σκεφτομαι!! Ευχαριστω ρε συ με καθησυχαζει αυτο που λες!! Ετσι μου ερχεται να ερθω εκει και νασε φιλησω...:tongue::tongue:

Αχ εγω την νινιδα με την σκληρη την τραβηξα λες να εκανα βλακεια και να μην κανει να βαζουμε ακομα την σκληρη χτενουλα???:shock:

Γεια σου Αννα μου!!!!! Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

Ευχαριστω πολυ Δωρα μου!!

Μην ανησυχεις βρε χωρις λογο, περιμενε να πας στο γιατρο πρωτα! δε θα ειναι τιποτα!! αχ!! με το αγχος μια ζωη εισαι απο'ταν γεννηθουν....:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι Αννούλα στην ηλεκτρική σκούπα, στην χαμηλότερη ένταση. Μην τρομάζεις, και εγώ έτσι αντέδρασα όταν μου το είπαν αλλά το δοκίμασα σε μένα πρώτα. Είναι τελείως ανώδυνο αλλά αποτελεσματικό. Η μπέμπα μου γελάει όταν της το βάζω:)

Χα!! για φαντασου να το παρω λεει και να το βαλω στη σκουπα μου, η οποια ειναι σκουπα εντιχοιζομενη, περνουν οι σωληνες μεσα απο τους τοιχους και πανε τα σκουπιδια στο υπογειο.Αρα φαντασου τι θορυβο κανει, και ποση ενταση εχει...:confused::confused::tongue::tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστω πολυ Δωρα μου!!

Μην ανησυχεις βρε χωρις λογο, περιμενε να πας στο γιατρο πρωτα! δε θα ειναι τιποτα!! αχ!! με το αγχος μια ζωη εισαι απο'ταν γεννηθουν....:rolleyes::rolleyes:

Αχ οπως τα λες ακριβως!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ να αλλαξω λιγο θεμα..... ποια pampers βαζετε στα μωρα? Εγω επαιρνα τα new baby αλλα δοκιμασα τα baby dry και ειναι πολυ καλυτερα,δεν μυριζουν και μου αρεσαν πιο πολυ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε Ποπη, τοση ωρα για να φαει?? αυτο ειναι μαραθωνιος δεν ειναι γευμα.:confused::confused:Εμεις κανουμε το πολυ 15-20 λεπτα οταν νυσταζει και κλεινουν τα ματια της αλλιως σε 10 λεπτα εχει φαει.Για κοιτα τις θηλες, τι θηλες εχεις? εγω εχω της nuk για 0-6 μηνων, τα μπουκαλια ειναι της chicco αλλα ταιριαζουν.Αυτες προτιμουσε η μικρη και ειναι μια χαρα.

Οσο για το γευμα , ναι μου εχει πιει ολο το 180 αρι, τωρα τοσο της φτιαχνω επι 5 γευματα την ημερα.Ειναι πολυ γι'αυτο κοβουμε της νυχτας σιγα σιγα.

Α! εσενα τρωει στο 3ωρο γι'αυτο θελει 150 μονο.Εμενα στο 4ωρο+.

ναι ηθελα να σε ρωτησω για τις θηλες για το μπιμπερο εγω εχω το drbrownis κ η πωλητρια μου ειχε πει οτι μολις παει 3μηνων πρεπει να παρω τις μεγαλυτερες,,εχω κ γω της nuk αλλα τρεχανε γαλατακι κ τις αλλαξα...λες να χρειαζομαι απο τωρα τις μεγαλυτερες για να τρωει πιο γρηγορα??εμενα τα γευματα της δεν ειναι στανταρ αλλα ειναι ανα 3ωρο αλλα ανα 2ωρο κ αλλα ανα 1,5ωρα..προγραμμα δεν εχουμε ακομα..να τωρα ηπιε στο 4ωρο 175μλ και ξαναψαχνεται..ουφ..τι φαγανη μπεμπα εχω??

Εφάκη βάζε πολύ ορό στην μυτούλα και θα καθαρίσει. Εγώ πήρα και ένα μηχάνημα που μπαίνει στην ηλεκτρική σκούπα και τις ρουφάει πολύ αποτελεσματικά αν και τώρα η μικρή μου δεν έχει μύξες, μόνο λίγες το πρωί όταν ξυπνάει. Αν δεν αναπνέει καλά είναι λογικό να τρώει λίγο.

Ποπάκη εμένα δεν μου φαίνεται πολύ η ποσότητα που τρώει. Στον γιο μου που έκανα αντλήσεις τότε, στις 30 μέρες έπινε περίπου 1200μλ. Οκ, το μητρικό είναι εύπεπτο, το ξέρουμε αλλά και πάλι άλλη ποσότητα πίνει έναμωρό 1 μηνών και άλλο ένα μωρό 2,5.

αχ ελευθερακι μου πολυ μπερδεμενη ειμαι με την ποσοτητα της γιατι οπως λεω δεν εχουμε προγραμμα στην ωρα του φαγητου...ο γιατρος ειπε 150 ανα τριωρο αλλα δεν την φτανουν της μικρης...κ μετα οταν τρωει στην 1,5-2ωρο κανει εμετο...ας μπουμε στο 3 μηνα να δω μπας κ στρωσουμε!!

δωρακι μου μην αγχωνεσαι για καρουμπαλακι αφου κ η γιατρος δεν ανησυχει,,,μην κανεις αρνητικες σκεψεις βρε αγαπη μου!!θα δεις τπτ δεν θα ειναι κ θα φυγει οπως λεει κ η ελευθερια !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Οκ να αλλαξω λιγο θεμα..... ποια pampers βαζετε στα μωρα? Εγω επαιρνα τα new baby αλλα δοκιμασα τα baby dry και ειναι πολυ καλυτερα,δεν μυριζουν και μου αρεσαν πιο πολυ!

εγω παιρνω της babylino το ν2 κ σκεφτομαι να παμε στο 3 γιατι την σφιγγουν κ την κανουν σημαδακια στα μπουτακια...της pampers newborn που ειχα παρει δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενη ολο διαροες ειχαμε κ δεν δοκιμασα αλλα...λες να δοκιμασω αυτα που λες ??

B4Itp2.png

Εντοιχιζόμενη σκούπα???Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Εγώ έχω της miele και μια είναι μια χαρά το μηχάνημα. 25,70 Ευρώ κάνει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά. Το οτρισαλίν το πήρα 10 Ευρώ και θέλει και ένα σωρό ανταλλακτικά.

Ποπάκη μήπως δεν πεινάει στην 1 ώρα και νυστάζει πχ. ή θέλει κάτι άλλο και εσύ την μπουχτίζεις γι'αυτό κάνει εμετό? Δεν έχω ξανακούσει μωρό να πίνει φόρμουλα και να τρώει στην 1 ώρα!!!

Δώρα μου εγώ παραγγέλνω απέξω, τις βάζω τώρα από το άμαζον τα huggies αλλά παράγγειλα κι pampers baby dry μιας και αλλάζουμε νούμερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω παιρνω της babylino το ν2 κ σκεφτομαι να παμε στο 3 γιατι την σφιγγουν κ την κανουν σημαδακια στα μπουτακια...της pampers newborn που ειχα παρει δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενη ολο διαροες ειχαμε κ δεν δοκιμασα αλλα...λες να δοκιμασω αυτα που λες ??

Αυτα που λεω καλα ειναι αν και παλι φευγουν καμια φορα τα κακακια!!! Κι εγω ειχα παρει babylino και μου ειχαν αρεσει αλλα δεν τα βρισκω ρε συ στα σουπερ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ κοριτσια οπως ειπα μολις ηπιε 175 μλ κ τωρα την εχω στο καροτσι κ τρωει τα δαχτυλα της κ γλειφει το φορμακι της,,,θα φαει κ τον εαυτο της σε λιγο...πως να την ξεγελασω δεν ξερω...την πιπιλα την αναγουλιαζει αυτην την στιγμη..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εντοιχιζόμενη σκούπα???Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Εγώ έχω της miele και μια είναι μια χαρά το μηχάνημα. 25,70 Ευρώ κάνει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά. Το οτρισαλίν το πήρα 10 Ευρώ και θέλει και ένα σωρό ανταλλακτικά.

Ποπάκη μήπως δεν πεινάει στην 1 ώρα και νυστάζει πχ. ή θέλει κάτι άλλο και εσύ την μπουχτίζεις γι'αυτό κάνει εμετό? Δεν έχω ξανακούσει μωρό να πίνει φόρμουλα και να τρώει στην 1 ώρα!!!

Δώρα μου εγώ παραγγέλνω απέξω, τις βάζω τώρα από το άμαζον τα huggies αλλά παράγγειλα κι pampers baby dry μιας και αλλάζουμε νούμερο.

Ναι οντως το οτρισαλιν εχει ακριβα ανταλλακτικα. Τα huggies καλα ειναι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

οχι καλε αφου αν δεν την δωσω την ποσοτητα που θελει μελανιαζει στο κλαμμα,,χθες το βραδακι την ειχα δωσει 150 μλ την αλλαξα πανα κ εκλαιγε ασταματητα εεε μεχρι να καταλαβω εγω οτι πεινουσε κ αλλο ειχε περασει 1 ωρα με κλαμμα δυνατο την εκανα αλλα 50 κ τα ηπιε...κ μετα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου

B4Itp2.png

αχ κοριτσια οπως ειπα μολις ηπιε 175 μλ κ τωρα την εχω στο καροτσι κ τρωει τα δαχτυλα της κ γλειφει το φορμακι της,,,θα φαει κ τον εαυτο της σε λιγο...πως να την ξεγελασω δεν ξερω...την πιπιλα την αναγουλιαζει αυτην την στιγμη..

Ρε συ κι εμενα τρωει συνεχεια τα χερια της αλλα την ενοχλουν τα ουλα της! Ρε οντως δεν παιζει να πειναει συνεχεια!!!

Πάντως τα baby dry είναι νομίζω τα καλύτερα από όλες τις άλλες εταιρείες αλλά και από όλες τις άλλες επιλογές που δίνει η πάμπερς. Απλά τσούζει η τιμή τους.

Α δεν ξερω την κανονικη τους τιμη γιατι τα ειχα βρει προσφορα κ ειχα παρει 4πακετα μεγαλα.... τωρα ομως θα αλλαξω νουμερο κ μαλλον θα με τσουξει ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...