Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Χρονια πολλα στη Γωγω κ στη Γεωργια!!Και σε οποιον αλλο εχετε κ γιορταζει!Α και στον αντρα σου Αννουλα μου!

Εμενα γιορταζει η μαμα μου σημερα!Θα παμε επισκεψη το απογευματακι.

Εχθες το βραδυ ο μικρουλης μας νυσταζε , κοιμοταν στα χερια μας αλλα μολις τον βαζαμε στην κουνια μετα απο λιγο 2-3 λεπτα , ξυπναγε...Τελικα απο τα πολλα εκατσε μεχρι τις 3 .Σηκωθηκε , εφαγε 200μλ και ξανακοιμηθηκε αλλα μαζι μας αυτην την φορα.Ειχα κουραστει απο το περα-δωθε καθε 2 λεπτα..Ευτυχως μετα σηκωθηκαμε στις 9:30...

Ποπακι τρωει πολυ η μπουμπουκα ε?Δεν πειραζει μωρε αφου πειναει ..Ποσα κιλα ειναι τωρα?

Εγω σε λιγο θα παω στο ικα να γραψω το εμβολιο για να το κανουμε στις 7/5 ...

καλησπερα σοφακι μου να χαιρεσαι την μανουλα σου!! αχ κ εμεις αυτο θεμα εχουμε μονο πανω στην αγκαλια μου κοιμαται κ μολις κανω την παραμικρη κινηση τσουπ ξυπναει...για να την βαλω στο κρεβατι να κοιμηθει δεν το συζητω το ματι γαριδα,,,

τωρα ειναι 4700 κ 57 εκατοστα..για τα κιλα της πολυ δεν τρωει??

ααα κοριτσια ηθελα να ρωτησω τα χαρτια για τον οαεδ για το εξαμηνο τα καταθεσατε? ξεκινησατε να παιρνετε χρηματα? εμενα μου ειχαν πει 3 μαιου να καταθεσω και μου φαινεται πολυ παραξενο τοσο αργα??λετε να το εχω χασει?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρωτσ τη γιατρο καλυτερα ποπη μου...

γεια σου Σοφακι να σου ζησει η μαμα σου......

εσενα ποσα κιλακια ειναι;;;;

εμεις αυριο θα βαλουμε εμβολιο,,,....

ο γιατρος μου ειπε 150 στο 3ωρο..αλλα που να αντεξει η δικια μου?? θα φαει κ μενα μετα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα. Τι κάνετε?

Γεωργία μου πολύχρονη και από εδώ. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Γωγούλα χρόνια πολλά και σε σένα, κάθε σου όνειρο να βγει αληθινό και να χαίρεσαι την κορούλα σου. Ξεχνάω κανένα-καμιά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα αννα μου!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!δλδ σε ενα γευμα μπορει να φαει κ 180 μλ ?? κατι ασχετο ποση ωρα σε παιρνει για να φαει το ενα γευμα της? εμεις θελουμε καμια ωρα...και κανα μισαωρο να ρευτει εεε αντε περναει η ωρα κ μετα ξαναπειναει...ολο το 24ωρο ενα μπιμπερο στο στομα να εχει δεν λεει οχι!!

καλημερα δωρακι μου!!πω πω τι ωραιος υπνος ηταν αυτος?? φτου φτου καθε βραδυ ετσι να ειστε!!

καλημερα εφακη!! αχ μηπως ποναει κ δεν εχει ορεξη να φαει?? γιατι κ μενα μερικες φορες σε καποια γευματα μου το εκανε αυτο..

Οχι βρε Ποπη, τοση ωρα για να φαει?? αυτο ειναι μαραθωνιος δεν ειναι γευμα.:confused::confused:Εμεις κανουμε το πολυ 15-20 λεπτα οταν νυσταζει και κλεινουν τα ματια της αλλιως σε 10 λεπτα εχει φαει.Για κοιτα τις θηλες, τι θηλες εχεις? εγω εχω της nuk για 0-6 μηνων, τα μπουκαλια ειναι της chicco αλλα ταιριαζουν.Αυτες προτιμουσε η μικρη και ειναι μια χαρα.

Οσο για το γευμα , ναι μου εχει πιει ολο το 180 αρι, τωρα τοσο της φτιαχνω επι 5 γευματα την ημερα.Ειναι πολυ γι'αυτο κοβουμε της νυχτας σιγα σιγα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου ειπε 150 στο 3ωρο..αλλα που να αντεξει η δικια μου?? θα φαει κ μενα μετα!!

Α! εσενα τρωει στο 3ωρο γι'αυτο θελει 150 μονο.Εμενα στο 4ωρο+.

Αννούλα να χαίρεσαι τον σύζυγό σου. Σοφάκι να χαίρεσαι την μανούλα σου.

Δώρα μου αυτά τα γρομπαλάκια πίσω από το αυτί τα είχε ο γιος μου. Τα είχα δείξει στον παιδίατρο, δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε και μετά από 4-5 μήνες έφυγαν μόνα τους. Δεν νομίζω πως πρέπει να σε ανησυχεί. Όσο για το κεφαλάκι μάλλον έχει νινίδα το μωράκι σου και ναι, είναι νορμάλ να φεύγουν μαλλάκια. Ο γιος μου είχε μείνει φαλακρός σχεδόν, πολύ γέλιο!!! Η μικρή μου έκανε νινίδα στον 2ο, με το λαδάκι έφυγε σε μερικές μέρες αλλά μαλλάκια βρίσκω στο σεντόνι της και όπου ξαπλώσει, πίσω έχει λίγη φαλακρίτσα. Λογικό και αυτό, τώρα έχουν ακόμη τα μαλλιά της κοιλιάς που κάποια στιγμή τα αλλάζουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εφάκη βάζε πολύ ορό στην μυτούλα και θα καθαρίσει. Εγώ πήρα και ένα μηχάνημα που μπαίνει στην ηλεκτρική σκούπα και τις ρουφάει πολύ αποτελεσματικά αν και τώρα η μικρή μου δεν έχει μύξες, μόνο λίγες το πρωί όταν ξυπνάει. Αν δεν αναπνέει καλά είναι λογικό να τρώει λίγο.

Ποπάκη εμένα δεν μου φαίνεται πολύ η ποσότητα που τρώει. Στον γιο μου που έκανα αντλήσεις τότε, στις 30 μέρες έπινε περίπου 1200μλ. Οκ, το μητρικό είναι εύπεπτο, το ξέρουμε αλλά και πάλι άλλη ποσότητα πίνει έναμωρό 1 μηνών και άλλο ένα μωρό 2,5.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα να χαίρεσαι τον σύζυγό σου. Σοφάκι να χαίρεσαι την μανούλα σου.

Δώρα μου αυτά τα γρομπαλάκια πίσω από το αυτί τα είχε ο γιος μου. Τα είχα δείξει στον παιδίατρο, δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε και μετά από 4-5 μήνες έφυγαν μόνα τους. Δεν νομίζω πως πρέπει να σε ανησυχεί. Όσο για το κεφαλάκι μάλλον έχει νινίδα το μωράκι σου και ναι, είναι νορμάλ να φεύγουν μαλλάκια. Ο γιος μου είχε μείνει φαλακρός σχεδόν, πολύ γέλιο!!! Η μικρή μου έκανε νινίδα στον 2ο, με το λαδάκι έφυγε σε μερικές μέρες αλλά μαλλάκια βρίσκω στο σεντόνι της και όπου ξαπλώσει, πίσω έχει λίγη φαλακρίτσα. Λογικό και αυτό, τώρα έχουν ακόμη τα μαλλιά της κοιλιάς που κάποια στιγμή τα αλλάζουν.

Αχ Ελευθερια μου μεχρι και τα κλαματα εχω βαλει τωρα που μου λες και για το γιο σου οτι ειχε γρομπαλακια... το εχω πολυ αγχος ρε συ!!! Κοντευω να τρελλαθω κ πιστευω να με νιωθεις! Τι σου ειχε πει οτι μπορει να ειναι τοτε ο γιατρος? Ρε συ το πιανω καθε φορε που θηλαζει κ αγχωνομαι...

Οσο για την νινιδα(δεν το ειπα ετσι πριν γιατι νομιζα οτι δεν το ξερετε ολες με αυτο το ονομα!) εβαλα λαδακι και ειναι ετοιμο να φυγει.Το χτενιζω με την κανονικη χτενουλα που ειχε το σετακι της chicco μεσα κανει?? Η θελει με το μαλακο χτενακι μονο? Την εκανα μια φορα και εφευγαν τουφες τα μαλλακια.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!

Και της δικης μου πεφτουν τα μαλακια, αρχιζει και καραφλιαζει και εμενα αν και εχει αρκετα ακομη.

Για τη νινιδα πολυ καλο ειναι της frezyderm το λαδακι.

Ελευθερια που μπαινει αυτο που πηρες? στην ηλεκτρ. σκουπα??:confused::confused:

Δωράκι μου είπε δεν είναι κάτι και θα φύγει σε μερικούς μήνες και δεν το έψαξα περαιτέρω. Άσε να το δει η παιδίατρος αλλά δεν θα είναι κάτι βρε. Ηρέμησε!

Το λαδάκι εγώ το άφηνα 1-2 ώρες, μετά την έκανα μπάνιο και την έλουζα και την χτένιζα με την μαλακή βούρτσα της κίκο (έχω και εγώ την ίδια αλλά σε γαλάζιο από τον γιο μου).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι Αννούλα στην ηλεκτρική σκούπα, στην χαμηλότερη ένταση. Μην τρομάζεις, και εγώ έτσι αντέδρασα όταν μου το είπαν αλλά το δοκίμασα σε μένα πρώτα. Είναι τελείως ανώδυνο αλλά αποτελεσματικό. Η μπέμπα μου γελάει όταν της το βάζω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι μου είπε δεν είναι κάτι και θα φύγει σε μερικούς μήνες και δεν το έψαξα περαιτέρω. Άσε να το δει η παιδίατρος αλλά δεν θα είναι κάτι βρε. Ηρέμησε!

Το λαδάκι εγώ το άφηνα 1-2 ώρες, μετά την έκανα μπάνιο και την έλουζα και την χτένιζα με την μαλακή βούρτσα της κίκο (έχω και εγώ την ίδια αλλά σε γαλάζιο από τον γιο μου).

Ασε ρε συ σαν την τρελη ειμαι...εκει που χαιρομαι το μωρο μου εκει αγχωνομαι με το που το σκεφτομαι!! Ευχαριστω ρε συ με καθησυχαζει αυτο που λες!! Ετσι μου ερχεται να ερθω εκει και νασε φιλησω...:tongue::tongue:

Αχ εγω την νινιδα με την σκληρη την τραβηξα λες να εκανα βλακεια και να μην κανει να βαζουμε ακομα την σκληρη χτενουλα???:shock:

Γεια σου Αννα μου!!!!! Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι Αννούλα στην ηλεκτρική σκούπα, στην χαμηλότερη ένταση. Μην τρομάζεις, και εγώ έτσι αντέδρασα όταν μου το είπαν αλλά το δοκίμασα σε μένα πρώτα. Είναι τελείως ανώδυνο αλλά αποτελεσματικό. Η μπέμπα μου γελάει όταν της το βάζω:)

Και απο που το πηρες? Καλα αν το πω στον αντρα μου θα γελαει μεχρι αυριο!!! Ασε που φοβαται το otrisalin φαντασου αυτο...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...