Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Εφη μου!

Ρωτα τον παιδιατρο... Μηπως δεν θελει το συγκεκριμενο γαλα?

Κι εγω αγχωμενη ειμαι με το γρομπαλακι πισω απο το αυτι της......θα τρελαθω!:cry:

καλημερα δωρα μου!!!τον πηγα το σαββατο το πρωι και του βρηκε μυξες και κανουμε μασκουλες,λες να εχει σχεση αυτο???γιατι σε ανησυχει τοσο αυτο που εχει στο αυτι της, ο παιδιατρος τι λεει?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα δωρα μου!!!τον πηγα το σαββατο το πρωι και του βρηκε μυξες και κανουμε μασκουλες,λες να εχει σχεση αυτο???γιατι σε ανησυχει τοσο αυτο που εχει στο αυτι της, ο παιδιατρος τι λεει?

μπορει να μην παιρνει καλα ανασα κ γι'αυτο να μην τρωει...

εμενα το εχει πολυ καιρο αυτο κ με αγχωνει μην ειναι κατι κακο....αν κ η παιδιατρος τηλρφωνικα λεει δεν ειναι κατι. την παρασκευη θα παμε για εμβολιο οποτε θα το δει απο κοντα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μπορει να μην παιρνει καλα ανασα κ γι'αυτο να μην τρωει...

εμενα το εχει πολυ καιρο αυτο κ με αγχωνει μην ειναι κατι κακο....αν κ η παιδιατρος τηλρφωνικα λεει δεν ειναι κατι. την παρασκευη θα παμε για εμβολιο οποτε θα το δει απο κοντα.

μια χαρα θα ειναι καλε μην ανησυχεις!!εμενα επινε 180μλ και τωρα με το ζορι 110-120 το πολυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω... η μπεμπα εχει αυτα τα ξερα πανω στο κεφαλακι της κ της εβαλα λαδακι κ φευγουν πολλα μαλλακια. φυσιολογικο ειναι?

αυτα τα ξερα ξερω οτι ειναι φυσιολογικο και ο δικος μου εχει,οσο για τα μαλλακια που πεφτουν ,πολλα παιδακια που γεννιουτε με μαλλια πεφτουν στην πορια και βγαζουν αλλα αρα φυσιολογικο θα ειναι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

γυρισαμε κ μεις απο την εκδρομουλα μας οπου περασαμε τελεια!!!κοντα στην Αθηνα και σουπερ!!!ηρεμησαμε!!

Γωγω κ Γεωργια χρονια πολλα!!Γειτονισσα να χαιρεσαι και το τσουρεκακι σου που γιορταζει σημερα!!

Δωρακι και μενα τρωνε λιγοτερο που κ που...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας!!!!

σημερα πηγαμε παιδιατρο βαλαμε μισο κιλό σε εναμιση μηνα και ψηλωσαμε 4cm δηλαδη ειμαστε 5800 και 62 υψος.... μου ειπε οτι απο τον 5 μηνα θα ξεκινησουμε ριζαλευρο.

Πες'του και τι θα τα κανω τα μπροστινα μαλλια, θα ειναι μεσα στα ματια του η θα τα παω πισω να τα κανω κοτσιδα και να τον περνουν για κοριτσι??

αχ αυτα δεν μπορει να τα σκεφτει αντρες όλα νομιζουν οτι ειναι απλα....

αυτα τα ξερα ξερω οτι ειναι φυσιολογικο και ο δικος μου εχει,οσο για τα μαλλακια που πεφτουν ,πολλα παιδακια που γεννιουτε με μαλλια πεφτουν στην πορια και βγαζουν αλλα αρα φυσιολογικο θα ειναι!

τα ξερα που λετε τι ειναι;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ποπη και εμενα φτανει την ημερα να πινει 900 μπορει και 1000γρ., και μου ειπε η παιδιατρος να της το δινω, οσο θελει αυτη, αλλα να προσπαθησω να μη της δινω τη νυχτα αφου τη μερα τρωει τοσο.Ειναι δλδ. μια καλη ευκαιρια να κοψουμε τη νυχτα, και νομιζω ηδη πως αρχιζουμε και την κοβουμε.

Παω να βαλω το φαι μου, μπριζολες με πατατες στο φουρνο, σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου!!!

Γεωργια και Γωγω χρονια πολλα, να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

καλημερα αννα μου!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!δλδ σε ενα γευμα μπορει να φαει κ 180 μλ ?? κατι ασχετο ποση ωρα σε παιρνει για να φαει το ενα γευμα της? εμεις θελουμε καμια ωρα...και κανα μισαωρο να ρευτει εεε αντε περναει η ωρα κ μετα ξαναπειναει...ολο το 24ωρο ενα μπιμπερο στο στομα να εχει δεν λεει οχι!!

Καλημερα στα γρηγορα και απο μενα!!!

Μαγειρευω φακες και ειπα να μπω για λιγο. Η μπεμπα εδω κανει και λεει τα δικα της!!

Κ η δικια μου καλα κοιμηθηκε χτες ευτυχως.... 10.40-6!!:D:D

Γεωργια και Γωγω χρονια σας πολλα!!! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας!!! Υγεια και ευτυχια παντα να εχετε!!!

Οι υπολοιπες καλα ειστε?

καλημερα δωρακι μου!!πω πω τι ωραιος υπνος ηταν αυτος?? φτου φτου καθε βραδυ ετσι να ειστε!!

καλημερααααααααααααααααααα

να μας ζησουν οι γεωργιες μας!!!!

εχω θεμα με τον μικρο εδω και 3 μερες ο μικρος δεν πινει το γαλα του,αγχωθηκα δεν ξερω τι επαθε!!!παω να σας διαβασω!!!

καλημερα εφακη!! αχ μηπως ποναει κ δεν εχει ορεξη να φαει?? γιατι κ μενα μερικες φορες σε καποια γευματα μου το εκανε αυτο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα αννα μου!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!δλδ σε ενα γευμα μπορει να φαει κ 180 μλ ?? κατι ασχετο ποση ωρα σε παιρνει για να φαει το ενα γευμα της? εμεις θελουμε καμια ωρα...και κανα μισαωρο να ρευτει εεε αντε περναει η ωρα κ μετα ξαναπειναει...ολο το 24ωρο ενα μπιμπερο στο στομα να εχει δεν λεει οχι!!

α καλε ξεχασα να πω να ζησουν οσοι γιορτaζουν.... χεχχεχε

Ποπακη μου τι κανεις;;;

εμενα τρωει 150 μλ περιπου, ποπη μου γιατι τοση πολύ ωρα;;; εμεις 10 λεπτακια κανουμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α καλε ξεχασα να πω να ζησουν οσοι γιορτaζουν.... χεχχεχε

Ποπακη μου τι κανεις;;;

εμενα τρωει 150 μλ περιπου, ποπη μου γιατι τοση πολύ ωρα;;; εμεις 10 λεπτακια κανουμε....

γεια σου νικουλα μου!! μαλλον θελει να με τυρανναει η μικρη..ξερω κ γω,,,πιπιλαει το μπουκαλι κ το απολαμβανει...αρα για εμας ειναι πολλα τα 180-200 μλ αφου ειναι πιο μικρη απο εσας...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσια!!

Χρονια πολλα στη Γωγω κ στη Γεωργια!!Και σε οποιον αλλο εχετε κ γιορταζει!Α και στον αντρα σου Αννουλα μου!

Εμενα γιορταζει η μαμα μου σημερα!Θα παμε επισκεψη το απογευματακι.

Εχθες το βραδυ ο μικρουλης μας νυσταζε , κοιμοταν στα χερια μας αλλα μολις τον βαζαμε στην κουνια μετα απο λιγο 2-3 λεπτα , ξυπναγε...Τελικα απο τα πολλα εκατσε μεχρι τις 3 .Σηκωθηκε , εφαγε 200μλ και ξανακοιμηθηκε αλλα μαζι μας αυτην την φορα.Ειχα κουραστει απο το περα-δωθε καθε 2 λεπτα..Ευτυχως μετα σηκωθηκαμε στις 9:30...

Ποπακι τρωει πολυ η μπουμπουκα ε?Δεν πειραζει μωρε αφου πειναει ..Ποσα κιλα ειναι τωρα?

Εγω σε λιγο θα παω στο ικα να γραψω το εμβολιο για να το κανουμε στις 7/5 ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σου νικουλα μου!! μαλλον θελει να με τυρανναει η μικρη..ξερω κ γω,,,πιπιλαει το μπουκαλι κ το απολαμβανει...αρα για εμας ειναι πολλα τα 180-200 μλ αφου ειναι πιο μικρη απο εσας...

ρωτσ τη γιατρο καλυτερα ποπη μου...

Γεια σας κοριτσια!!

Χρονια πολλα στη Γωγω κ στη Γεωργια!!Και σε οποιον αλλο εχετε κ γιορταζει!Α και στον αντρα σου Αννουλα μου!

Εμενα γιορταζει η μαμα μου σημερα!Θα παμε επισκεψη το απογευματακι.

Εχθες το βραδυ ο μικρουλης μας νυσταζε , κοιμοταν στα χερια μας αλλα μολις τον βαζαμε στην κουνια μετα απο λιγο 2-3 λεπτα , ξυπναγε...Τελικα απο τα πολλα εκατσε μεχρι τις 3 .Σηκωθηκε , εφαγε 200μλ και ξανακοιμηθηκε αλλα μαζι μας αυτην την φορα.Ειχα κουραστει απο το περα-δωθε καθε 2 λεπτα..Ευτυχως μετα σηκωθηκαμε στις 9:30...

Ποπακι τρωει πολυ η μπουμπουκα ε?Δεν πειραζει μωρε αφου πειναει ..Ποσα κιλα ειναι τωρα?

Εγω σε λιγο θα παω στο ικα να γραψω το εμβολιο για να το κανουμε στις 7/5 ...

γεια σου Σοφακι να σου ζησει η μαμα σου......

εσενα ποσα κιλακια ειναι;;;;

εμεις αυριο θα βαλουμε εμβολιο,,,....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...