Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μήπως κάνεις προετοιμασία σε φυσικό κύκλο; Μπορεί να σου την έγραψε για να πάρετε και αυτά τα δύο που είπες. 

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπέρα!!!!!!!!!! εμεις ξυπνησαμε παιξαμε εκανα εγω μπανακι , εφαγε κ πηγαμε για φαγητο!!:D τωρα τρωμε κ θα ξανα κατεβουμε βολτιτσα κ μετα θα φυγουμε για το χωριο! στα γενεθλια της ξαδερφουλας του!!:P

να περασετε ολες καλα! φιλια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμενα.!

Εμεις πηγαμε στην πεθερα μου για φαγητο σημερα , αφου πρωτα ειχαμε παει στον Αγιο που ειχε λιτανεια.Καθε χρονο τετοια μερα εχει, την Κυριακη του Θωμα.

Ελευθερια, πολυ περιεργο που ξυπναει ο γιος σου τη νυχτα σε αυτη την ηλικια.Καλα οταν ξυπναει τι κανει?:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Aννα μου γεια σου!!Μια χαρα περνατε ε??

Ελευθερια μου χρονια σου πολλα και να εισαι παντα γερη να χαιρεσαι τα παιδακια σου!χρονια πολλα κ στην μπουμπου για την Παρασκευη..κ στην μικρη της Γεωργιας και στον μικρουλη μου...ειχαμε τριμηνογενεθλια!!!

Πωπω δεν το πιστευω οτι εγινε 3 μηνων ο μπεμπης μας.Καθε μερα λεει ολο κ πιο πολλες λεξουλες κ φωνουλες...παιζουμε , γελαμε!!Τελεια ειναι!!Εχει φτιαξει λιγο κ ο υπνος του..Συνηθως κοιμαται κατα τις 11 και ξυπναει 7 και μετα ξαναπεφτουμε μεχρι τις 10:30 ..Μια χαρα σας λεω μην τον ματιασω...

Αφηστε εχθες τον αφησα στην μαμα μου για 2 ωρες και πηγαμε εξω για φαι..Τρελο αγχος βρε κοριτσια αλλα ολα μια χαρα.Τον ειχαν κοιμησει μες την κουνια κ ολα κομπλε!Βεβαια εμεις οι αγχωμενοι γονεις σηκωνομασταν συνεχεια κ τον κοιταγαμε, του βαζαμε πιπιλα οταν την εψαχνε αλλα ευτυχως ξυπνησε στις 7 και μετα στις 11:30...Καταπληκτικα!Σηκωθηκαμε καναμε δουλιτσες , φαγαμε κ βγηκαμε βολτουλα!Τωρα γυρισαμε...

Παντως για το ονομα που λετε και εγω δεν συμφωνω να βγαινουν απο το ενα σοι μονο κ διπλες φορες...Ετσι λοιπον Σονια μου ο αντρας σου πρεπει να υποχωρησει αυτην την φορα...Ενα δικο του ενα δικο σου και το τριτο (πρωτα ο Θεος ) δικο του παλι...

Ωραιο ονομα το Σοφια αλλα πρεπει να βγει και ονομα απο την δικη σου πλευρα ε??

Και εμεις θα βγαλουμε το ονομα του πατερα μου μιας κ του πεθερου εχει ακουστει..Το ανακοινωσαμε κ στους γονεις κ ολα καλα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Νικη μου δεν εχεις κανει γυναικολογικη εξεταση απ'οταν γεννησες? αν ηταν ραμματα θα τα ειχε δει ο γιατρος.

Πηγα Αννα μου και όλα ηταν μια χαρα,,,, θα ξαναπαω ομως τωρα να με δει να δουμε τι θα μου πει....

Καλησπερα... εμενα ο μικρος ειναι στη πεθερα μου απο τις 11... εμεις πηγαμε για φαγητο κατα σε μια Θεια μου,,,, εγω θελω να παμε να τον παρουμε σε λίγο αλλα ο Χριστος επιμενει να παμε μετα στις 9 που θα εχει τελειωσει το ποδοσφαιρο,,, αχ θεε μου πολύ μου σπαει τα νευρα που δεν με ακουει:mad:, επειδη εγω ειμαι σπίτι και δεν εχω τιποτα κανω, τωρα αν ειχα κατι οπως διαβασμα δεν θα ειχα προβλημα... να σας πω κανει ετσι επειδη τα πεθεριικα μου βλεπουν λιγο το παιδι ενω οι γονεις μου το βλεπουν καθημερινα, αλλα τι να του κανω;;; Οι γονεις του στο κατω κατω ας ερχονταν να δουν το μπεμπη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Aννα μου γεια σου!!Μια χαρα περνατε ε??

Ελευθερια μου χρονια σου πολλα και να εισαι παντα γερη να χαιρεσαι τα παιδακια σου!χρονια πολλα κ στην μπουμπου για την Παρασκευη..κ στην μικρη της Γεωργιας και στον μικρουλη μου...ειχαμε τριμηνογενεθλια!!!

Πωπω δεν το πιστευω οτι εγινε 3 μηνων ο μπεμπης μας.Καθε μερα λεει ολο κ πιο πολλες λεξουλες κ φωνουλες...παιζουμε , γελαμε!!Τελεια ειναι!!Εχει φτιαξει λιγο κ ο υπνος του..Συνηθως κοιμαται κατα τις 11 και ξυπναει 7 και μετα ξαναπεφτουμε μεχρι τις 10:30 ..Μια χαρα σας λεω μην τον ματιασω...

Αφηστε εχθες τον αφησα στην μαμα μου για 2 ωρες και πηγαμε εξω για φαι..Τρελο αγχος βρε κοριτσια αλλα ολα μια χαρα.Τον ειχαν κοιμησει μες την κουνια κ ολα κομπλε!Βεβαια εμεις οι αγχωμενοι γονεις σηκωνομασταν συνεχεια κ τον κοιταγαμε, του βαζαμε πιπιλα οταν την εψαχνε αλλα ευτυχως ξυπνησε στις 7 και μετα στις 11:30...Καταπληκτικα!Σηκωθηκαμε καναμε δουλιτσες , φαγαμε κ βγηκαμε βολτουλα!Τωρα γυρισαμε...

Παντως για το ονομα που λετε και εγω δεν συμφωνω να βγαινουν απο το ενα σοι μονο κ διπλες φορες...Ετσι λοιπον Σονια μου ο αντρας σου πρεπει να υποχωρησει αυτην την φορα...Ενα δικο του ενα δικο σου και το τριτο (πρωτα ο Θεος ) δικο του παλι...

Και εμεις θα βγαλουμε το ονομα του πατερα μου μιας κ του πεθερου εχει ακουστει..Το ανακοινωσαμε κ στους γονεις κ ολα καλα!

Χρονια πολλα Σοφια μου στο μικροσσου.... μπραβο του και ο δικος μου στον υπνο ετσι ειναι,,, και εμεις ειχαμε μηογενεθλια εχθες:P....

όσο για τα ονοματα η θα βγαλει και απο τις 2 πλευρες ειτε καθόλου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα Αννα μου και όλα ηταν μια χαρα,,,, θα ξαναπαω ομως τωρα να με δει να δουμε τι θα μου πει....

Καλησπερα... εμενα ο μικρος ειναι στη πεθερα μου απο τις 11... εμεις πηγαμε για φαγητο κατα σε μια Θεια μου,,,, εγω θελω να παμε να τον παρουμε σε λίγο αλλα ο Χριστος επιμενει να παμε μετα στις 9 που θα εχει τελειωσει το ποδοσφαιρο,,, αχ θεε μου πολύ μου σπαει τα νευρα που δεν με ακουει:mad:, επειδη εγω ειμαι σπίτι και δεν εχω τιποτα κανω, τωρα αν ειχα κατι οπως διαβασμα δεν θα ειχα προβλημα... να σας πω κανει ετσι επειδη τα πεθεριικα μου βλεπουν λιγο το παιδι ενω οι γονεις μου το βλεπουν καθημερινα, αλλα τι να του κανω;;; Οι γονεις του στο κατω κατω ας ερχονταν να δουν το μπεμπη....

Χρονια πολλα κ στον δικο σου μπεμπη Νικη μου!!

Παντως αν θελουν να τον δουν ας ερθουν εγω δεν θα τον αφηνα εκει αν δεν ειχα δουλεια να κανω..Για αναγκη θα τον αφηνα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χρονια πολλα κ στον δικο σου μπεμπη Νικη μου!!

Παντως αν θελουν να τον δουν ας ερθουν εγω δεν θα τον αφηνα εκει αν δεν ειχα δουλεια να κανω..Για αναγκη θα τον αφηνα!

κι εγω οταν δεν εχω κατι να κανω τον θελω μαζι μου... όπως τωρα αλλα δεν θελω να τον παω κοντρα γιατι οι γονεις μου τον βλέπουν καθημερινα και το θεωρει αδικο αλλα τι να του κανω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Μαρια μου, τα παιδια σου με τα βαφτιστηρια σου φυσικα και δεν ειναι πνευματικα αδερφια..

Πνευματικα αδερφια λεγονται αυτα τα παιδια που εχουν τον ιδιο νονο, αυτα που τα εχει αλειψει λαδι το ιδιο ατομο.Το λαδι αυτο ειναι ιερο, αυτη ειναι η ουσια γι'αυτο και αυτα τα παιδια συμφωνα με τη θρησκεια μας δεν επιτρεπεται να γινονται ζευγαρια.

Βεβαια σε αυτο που λεει η Ελευθερια εχει δικιο, οτι πολλοι παπαδες τωρα δεν τα κοιτανε, σιγα σιγα εχουμε ολοι εκμοντερνιστει.Εδω βαφτιζουν παιδια τα αδερφια τους, τι συζηταμε τωρα.

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? μαλλον ολες βολτουλα σημερα ε? και μεις! ειχαν γενεθλια κατι ξαδερφακια και ημασταν εκει. τωρα κοιμουνται τα βλασταρια μου. τα εκανα μπανιο, εφαγαν και κοιμηθηκαν. μονο τον μπεμπη δεν προλαβα να κανω γιατι οταν ηρθε η σειρα του τον ειχε παρει ο υπνος και δεν ηθελα να τον ξυπνησω. δεν πειραζει, αυριο το πρωι θα τον κανω.

αννα μου, επειδη με προβληματισες, το εψαξα το θεμα και βρηκα οτι πνευματικα αδερφια ειναι κατα την εκκλησια και τα παιδια μου με το βαφτιστηρι μου, αλλα και αν ειχα δυο βαφτιστηρια, αυτα θα ηταν πνευματικα αδερφια μεταξυ τους. η εκκλησια, δεν απαγορευει σε καποιον να βαφτισει αγγορι και κοριτσι. αλλα απαγορευει γαμο μεταξυ πνευματικων αδερφων. και γι'αυτο το λογο αποφευγουμε να βαφτιζουμε παιδια διαφορετικου φιλου. για να μην δημιουργουμε πιθανα προβληματα στο μελλον. οχι οτι δεν κανει να βαφτισουμε. αλλα και παλι, μπορει καποιος να κανει πολιτικο γαμο αν ντε και καλα θελει να παντρευτει πνευματικο αδερφο....τελος παντων.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλησπερα και απο εμενα.!

Ελευθερια, πολυ περιεργο που ξυπναει ο γιος σου τη νυχτα σε αυτη την ηλικια.Καλα οταν ξυπναει τι κανει?:rolleyes::rolleyes:

αχ και μενα ξυπνανε τα μεγαλα και ερχονται στο κρεβατι μας. αλλα ευτυχως κοιμουνται κατευθειαν παλι. λιγες ειναι οι φορες που κοιμομαστε ολη τη νυχτα μονοι μας. δεν ξυπναει ο μπεμπης και ξυπναν τα μεγαλα!! και εχει τρεις βδομαδες περιπου που ο μεγαλος κατουριεται καθε μερα πανω του. αλλαζε ρουχα, αλλαζε σεντονια μεσα στη νυχτα....αν μας παει ετσι δυσκολα τα πραγματα.

παντως για το ονομα που λετε και εγω δεν συμφωνω να βγαινουν απο το ενα σοι μονο κ διπλες φορες...Ετσι λοιπον Σονια μου ο αντρας σου πρεπει να υποχωρησει αυτην την φορα...Ενα δικο του ενα δικο σου και το τριτο (πρωτα ο Θεος ) δικο του παλι...

εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να βγαζουμε ονοματα γονιων στα παιδια μας. τι σχεση εχει τωρα το παιδι με τον παππου ή τη γιαγια. ειναι ενας ξεχωριστος ανθρωπος. και αυτο που λετε για να τους τιμησουμε, νομιζω ειναι λιγο ειρωνικο, γιατι αν εχουν ωραιο ονομα τους τιμαμε και αν δεν εχουν ωραιο ονομα δεν τους τιμαμε? αν θελουμε να τιμησουμε τους γονεις μας χιλια πραγματα μπορουμε να κανουμε. δεν ειναι αναγκη να βγαλουμε ονομα. εμεις το πρωτο βγαλαμε ασχετο που μας αρεζε. στη μικρη βγαλαμε τη μαμα μου επειδη επεμενε ο αντρας μου. τωρα στο μπεμπη παλι ασχετο θα βγαλουμε. αν και ο αντρας μου αρχισε να κανει νερα, αλλα θα δουμε...

παντως, αν το ζευγαρι αποφασισει να βγαλει ονοματα γονιων, δε γινεται να βγαινουν μονο απο τη μια πλευρα. πρεπει να γινει μοιρασια!

Διαφημίσεις

Και τωρα που την εχω στι ρηλαξ ολο γυρνάει δεξιά αριστερα σαν να τρομάζει κ πετάγεται... Με κλειστα τα ματια ολα αυτα. Εσένα τρομάζει Ελευθερια????

Καλησπέρα. Γυρνοβολούσαμε και εμείς σήμερα. Ωραία είναι, έφτιαξε και ο καιρός και δεν φοβάμαι τόσο.

Τι εννοείς τρομάζει? Με απότομους και ξαφνικούς θορύβους ναι, με κάτι άλλο όχι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θέλει να ξαπλώσει μαζί του η μανούλα για να ξανακοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοιμηθικε και ο μικρουλης μου.... αυριο θα παει παιδιατρο και την Τριτη για εμβόλιο....

Με το Χριστο καποτε ειμαστε κρυο καποτε ειμαστε ζεστη:(. αστε εχουμε αποχει και απο το σεξ λόγο του προβληματος μου,

δεν θα πιστεψετε για τι πραγμα εχει θυμωσει τωρα, λοιπον μου λεει να μην κόψουμε τα μαλακια του μωρου να τα αφησουμε να ειναι μακρια γιατι ετσι του τα ειχε αυτου η μανα του οταν μικρος και του λεω εγω (αν και δεν μου αρεσουν τα μακρια στα αγορια) ενταξει αλλα να του τα κόψουμε απλα λίγο μπροστα, και θυμωσε για αυτό(θεε μου), μιλαμε για κατι που θα γινει μετα απο αρκετο καιρό και δεν ειναι θεμα αυτό να θυμωσεις....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γειά σου Νικάκι μου. Γλυκό είναι μωρέ αλλά κάποτε γίνεται κουραστικό. Χθες ξύπνησε στις 4, πήγα στο κρεβάτι του και στριφογύριζε σαν σβούρα μέχρι τις 6, με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ. 6μιση ξύπνησε και η μικρή και ήρθε και έδεσε!

Οκ ο μικρός σου? Έμαθε να κοιμάται μόνος?

Όσο για τον Χρίστο, χμ μήπως είναι λίγο ανώριμος? Δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό του!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...