Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εκτός ήμασταν, στο εξοχικό. Καλά περάσαμε. Κάναμε καροτσάδα αν και με λιακάδα φοβάμαι ακόμη το αεράκι. Πότε θα καλοκαιριάσει επιτέλους να σκάει ο τζίτζικας????

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας. Υγεία, υγεία και πάλι υγεία. Τίποτα άλλο δεν θέλω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σονια!

τι ονοματα σκεφτεστε?

Αχ βρε Δώρα. Πονεμένη ιστορία θα καταλήξει στο τέλος το όνομα. Το πρώτο είναι στον πεθερό μου και ο σύζυγος θέλει τώρα και το δεύτερο να το βάλει στην πεθερά μου και να την πούμε Σοφία. Εγώ πάλι θέλω να βάλω από την δικιά μου πλευρά το μωρό και σκεφτόμουν για τον μπαμπά μου-που φέτος έκλεισε και 10 χρόνια που μας άφησε-και να την πούμε Αναστασία ή στην μαμά μου και να ειναι Θεοφανή.

Ο άντρας μου λέει θα βάλουμε το 3ο από την πλευρά μου αλλά εγώ του λέω κι αν τελικά δεν κάνουμε 3ο? Ας βάλουμε το 2ο από εμένα και το 3ο του λέω δικό σου. Και έχει και άλλα 2 αδέρφια ανύπατρα ακόμα. Οπότε έχουν μέλλον για εγγόνια από εκείνη την πλευρά.

Τι θα γίνει δεν ξέρω! Και δεν θέλω φυσικά να τσακωθούμε για το όνομα αντί να χαιρόμαστε που έχουμε γερά παιδιά. Αλλά και στο πρώτο ήθελα άλλο όνομα γιατί γεννήθηκε 15 Αυγούστου αλλά υποχώρησα και έβαλα του πεθερού. Πάλι να υποχωρήσω? Πολύ δεν πάει?

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ααα Σόνια μου πολλά θέλει ο άντρας σου. Εσύ θα κάνεις παιδιά για να τιμάς τους γονείς του? Και οι δικοί σου γονείς?

Είχαμε και εμείς θέμα στο πρώτο με το όνομα. Εγώ επέμενα να βγάλουμε τον μπαμπά μου που δεν έχει γιο αλλά ούτε και άλλο ανύπαντρο παιδί, ούτε και άλλο εγγονό και που μας έδωσε ένα σπίτι έτοιμο με τα όλα του. Ο σύζυγος επέμενε να βγάλει τον πατέρα του και ας είχε ξανακουστεί το όνομα από τον αδερφό του. Τελικά, μετά από 6 μήνες προστριβών υποχώρησα για δικό του χατήρι και συμφωνήσαμε πως το δεύτερο θα το βγάλω ό,τι θέλω εγώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλω να βγάλω το Ευαγγελία γιατί μπορεί να λένε την μαμά μου αλλά λένε και την πεθερά και με τίποτα δεν θέλω να δώσω πάλι δικό τους όνομα.

Δεν θέλω όμως να στεναχωρήσω την μαμά μου παρόλο που το είχαμε συζητήσει πριν γεννήσω και είχε συμφωνήσει πως δεν την πειράζει να δώσουμε ό,τι όνομα θέλουμε. Τώρα όμως όταν αναφέρω διάφορα ονόματα άσχετα ενοχλείται.

Προσανατολίζομαι λοιπόν να βγει Ευαγγελία το κοριτσάκι μου μόνο με τον όρο να την φωνάζουμε Εβελίνα επειδή μου αρέσει πολύ. Αλλιώς θα διαλέξω ανεξάρτητο όνομα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά η κορούλα μου είναι τελείως ανάποδη. Την βάζω ανάσκελα να κοιμηθεί και γυρίζει στο πλάι μόνη της και παραμένει εκεί. Μάλλον έτσι βολεύεται.

Τελευταία μου άλλαξε και το πρόγραμμά της και ξυπνάει 2-3 φορές για μαμ τη νύχτα με αποτέλεσμα το πρωί να ξυπνάω πάλι πτώμα. Το μεσημέρι ο γιος μου κοιμάται ένα 3ωρο αλλά η μικρή δεν κοιμάται συνεχόμενα πάνω από 1 ώρα αν και μες την μέρα κοιμάται 4-5 ώρες σκόρπια, στιγμές που δεν μπορώ να κοιμηθώ όμως.

Το χω πει εγώ...θα ξανακοιμηθώ σαν άνθρωπος σε καμιά 10ετία:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σημασια εχει φιλες μου να ταβρισκει το ζευγαρι απο και περα ολοι οι αλλοι ειναι...εμεις το πρωτο μασ παιδακι δωσαμε το ονομα του πεθερου...στο δευτερο του μπαμπα μου και τωτα το 3 μου αγγελουδι θα το βγαλουμε οτι ονομα θελουμε εμεις.....

1wPgp3.png

E4Zhp3.png

vCLyp3.png

Διαφημίσεις

Καλά η κορούλα μου είναι τελείως ανάποδη. Την βάζω ανάσκελα να κοιμηθεί και γυρίζει στο πλάι μόνη της και παραμένει εκεί. Μάλλον έτσι βολεύεται.

Τελευταία μου άλλαξε και το πρόγραμμά της και ξυπνάει 2-3 φορές για μαμ τη νύχτα με αποτέλεσμα το πρωί να ξυπνάω πάλι πτώμα. Το μεσημέρι ο γιος μου κοιμάται ένα 3ωρο αλλά η μικρή δεν κοιμάται συνεχόμενα πάνω από 1 ώρα αν και μες την μέρα κοιμάται 4-5 ώρες σκόρπια, στιγμές που δεν μπορώ να κοιμηθώ όμως.

Το χω πει εγώ...θα ξανακοιμηθώ σαν άνθρωπος σε καμιά 10ετία:)

τετοια λεγε ελευθερια μου να χανω εντελως τις ελπίδες μου!!!!!!!:tongue::tongue:

Αχ βρε Δώρα. Πονεμένη ιστορία θα καταλήξει στο τέλος το όνομα. Το πρώτο είναι στον πεθερό μου και ο σύζυγος θέλει τώρα και το δεύτερο να το βάλει στην πεθερά μου και να την πούμε Σοφία. Εγώ πάλι θέλω να βάλω από την δικιά μου πλευρά το μωρό και σκεφτόμουν για τον μπαμπά μου-που φέτος έκλεισε και 10 χρόνια που μας άφησε-και να την πούμε Αναστασία ή στην μαμά μου και να ειναι Θεοφανή.

Ο άντρας μου λέει θα βάλουμε το 3ο από την πλευρά μου αλλά εγώ του λέω κι αν τελικά δεν κάνουμε 3ο? Ας βάλουμε το 2ο από εμένα και το 3ο του λέω δικό σου. Και έχει και άλλα 2 αδέρφια ανύπατρα ακόμα. Οπότε έχουν μέλλον για εγγόνια από εκείνη την πλευρά.

Τι θα γίνει δεν ξέρω! Και δεν θέλω φυσικά να τσακωθούμε για το όνομα αντί να χαιρόμαστε που έχουμε γερά παιδιά. Αλλά και στο πρώτο ήθελα άλλο όνομα γιατί γεννήθηκε 15 Αυγούστου αλλά υποχώρησα και έβαλα του πεθερού. Πάλι να υποχωρήσω? Πολύ δεν πάει?

αχ δικιο εχεις σονια μου! μακαρι να συμφωνησετε χωρις να μαλωσετε!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ααα Σόνια μου πολλά θέλει ο άντρας σου. Εσύ θα κάνεις παιδιά για να τιμάς τους γονείς του? Και οι δικοί σου γονείς?

Είχαμε και εμείς θέμα στο πρώτο με το όνομα. Εγώ επέμενα να βγάλουμε τον μπαμπά μου που δεν έχει γιο αλλά ούτε και άλλο ανύπαντρο παιδί, ούτε και άλλο εγγονό και που μας έδωσε ένα σπίτι έτοιμο με τα όλα του. Ο σύζυγος επέμενε να βγάλει τον πατέρα του και ας είχε ξανακουστεί το όνομα από τον αδερφό του. Τελικά, μετά από 6 μήνες προστριβών υποχώρησα για δικό του χατήρι και συμφωνήσαμε πως το δεύτερο θα το βγάλω ό,τι θέλω εγώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλω να βγάλω το Ευαγγελία γιατί μπορεί να λένε την μαμά μου αλλά λένε και την πεθερά και με τίποτα δεν θέλω να δώσω πάλι δικό τους όνομα.

Δεν θέλω όμως να στεναχωρήσω την μαμά μου παρόλο που το είχαμε συζητήσει πριν γεννήσω και είχε συμφωνήσει πως δεν την πειράζει να δώσουμε ό,τι όνομα θέλουμε. Τώρα όμως όταν αναφέρω διάφορα ονόματα άσχετα ενοχλείται.

Προσανατολίζομαι λοιπόν να βγει Ευαγγελία το κοριτσάκι μου μόνο με τον όρο να την φωνάζουμε Εβελίνα επειδή μου αρέσει πολύ. Αλλιώς θα διαλέξω ανεξάρτητο όνομα.

Ναι και εγώ αυτό λέω ότι πολλά θέλει. Αν πάρουμε απόφαση για 3ο παιδί και μας δώσει ο θεός και είναι κορίτσι ας βάλει τη μαμά του. Στο κάτω κάτω έχει και άλλα 2 αδέρφια για να βάλουν το όνομα.

Και εμένα η μαμά μου χαλάστηκε όταν τις είπα ότι θέλω να βγάλω τον μπαμπά μου. Αλλά μετά μου είπε βγάλε την πεθερά σου για να μην μαλώσεις με τον άντρα σου. Αλλά δεν θέλω γιατί να το κάνω? Εγώ υποχώρησα μια φορά ας υποχωρήσει και αυτός τώρα.

Και εσένα ο δικός σου ο άντρας έπρεπε να σε είχε ακούσει γιατί ήταν πιο σωστό αυτό που λές.

Το Εβελίνα πάντως είναι πολύ όμορφο.

Είχα ακούσει μια που την έλεγαν Ηλιοστάλακτη. Πολύ γουστόζικο αλλά δεν θα έβγαζα την κόρη μου έτσι.

τετοια λεγε ελευθερια μου να χανω εντελως τις ελπίδες μου!!!!!!!:tongue::tongue:

αχ δικιο εχεις σονια μου! μακαρι να συμφωνησετε χωρις να μαλωσετε!:rolleyes:

Και εγώ φυσικά δεν θέλω να μαλώσουμε. Δεν είναι λόγος αυτός.

Παιδιά πάω για ύπνο. Δεν αντέχω. Ελπίζω να μην αντιδράσει ο γιος μου που θα κοιμηθώ πριν από αυτόν αλλά δεν αντέχω...

Καληνύχτα!

Καληνύχτα Ελευθερία. Καλή ξεκούραση.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σονια, το δικο σου ονομα Σοφια ειναι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια μου ευτυχως η πεθερά μου εχει ωραίο ονομα αλλιώς κι εμεις τα ιδια θα ειχαμε!

Ουφ σημερα κουράστηκα πολυ. Πηγα την μπεμπα στην μαμα μου κ εκανα γενική στο σπιτι! Σιδερωσα κατι στιβες κ τωρα ελεγα να μπω για μπάνιο. Αλλα ουτε αυτο δεν αντέχω,νε βλέπω να το αφήνω για το πρωι! Εχω κ 2 βαφτισεις αυριο.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σονια, το δικο σου ονομα Σοφια ειναι?

Όχι Άννα. Το δικό μου όνομα είναι Σόνια. Αν ήταν Σοφία δεν θα το συζητούσα κάν. Δεν θα είχαμε μάνα και κόρη ίδιο όνομα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Να υποθέσω οτι μονο εγω ειμαι ξύπνια αυτη την ωρα????? χα χα χα!

Μολις θηλασα την μπουμπου κ την εβαλα στην κούνια της. Απο την υπερένταση δεν με πιάνει υπνος ομως.... Κ πρεπει πρωι πρωι να μπανιαριστω κ να φτιάξω μαλλι.... Χα χα,μονη μου τα γράφω μονη τα διαβάζω! Αντε καλη συνεχεια στους υπνους σας!!!! Αν κ σιγουρα καποιες είστε ξυπνιες τωρα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τέτοια ώρα ήμουν ξύπνια εγώ! Συγκεκριμένα 3μιση ξύπνησε η μπέμπα από τις 9 που κοιμήθηκε, 10 κοιμήθηκα εγώ. 4 ξύπνησε ο γιος μου και πήγε 6:15 να κοιμηθεί και 6μιση ξύπνησε η μικρή!!! Την τάισα, κοιμήθηκε ως τις 7μιση και τώρα με ψιλοκοροιδεύει. Μια κοιμάται μια ξυπνάει και σηκώθηκα και εγώ, δεν μπορώ να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου! Ουφ πάλι κουρασμένη νιώθω.

Καλημέρα λοιπόν και να αφήνω την γκρίνια!

Α το Σοφία είναι πολύ όμορφο όνομα, από τα αγαπημένα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα Ελευθερια μου!!! Κι εμενα η δικιά μου χτες πολυ ανήσυχο ύπνο ειχε,μαλλον η κοιλια της την ενοχλούσε. Ηπια κι εγω κόκα κόλα χτες μαλλον την πείραξε.... Τι να κανω σαν ναρκωτικό την ζητούσε ο οργανισμός μου....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και τωρα που την εχω στι ρηλαξ ολο γυρνάει δεξιά αριστερα σαν να τρομάζει κ πετάγεται... Με κλειστα τα ματια ολα αυτα. Εσένα τρομάζει Ελευθερια????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...