Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτρέπεται καλέ. 34 έγινα, γέρασα και εγώ! Αχαχα!

Ναι υγεία κυρίως, δεν το συζητώ. Και εγώ άκουσα κάτι πρόσφατα και έχω κλονιστεί. Μια καλή μου φίλη και συνομίλικη, ανύπαντρη έχει καρκίνο και στα 2 στήθη. Κάνει χημειοθεραπείες και θα κάνει για 1 χρόνο ακόμη και έχει κάνει αφαίρεση και στα 2 στήθη. Το αριστερό χέρι της χέρι υπολειτουργεί γιατί πειράχτηκαν οι λεμφαδένες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι υγεία κυρίως, δεν το συζητώ. Και εγώ άκουσα κάτι πρόσφατα και έχω κλονιστεί. Μια καλή μου φίλη και συνομίλικη, ανύπαντρη έχει καρκίνο και στα 2 στήθη. Κάνει χημειοθεραπείες και θα κάνει για 1 χρόνο ακόμη και έχει κάνει αφαίρεση και στα 2 στήθη. Το αριστερό χέρι της χέρι υπολειτουργεί γιατί πειράχτηκαν οι λεμφαδένες.

αντε ρε, σοβαρα. πω,πω... και γω σοκαριστηκα τωρα. πολυ δυσκολα...και δεν ειναι μονο το θεμα υγειας, ειναι και το ψυχολογικο κομματι σε αυτες τις περιπτωσεις.. ευχομαι να πανε ολα καλα και να βελτιωθει η κοπελα...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

αντε καλε που γερασες, μια χαρα εισαι! εγω σε λιγους μηνες θα γινω τριαντα και η αληθεια ειναι οτι αυτο το τρ.... μου ακουγεται λιγο καπως! αλλα ολα μια συνηθεια ειναι!!

Μπα μια ιδέα είναι και το 30. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και γιατί να μην νιώθεις δηλαδή. Έχεις μια όμορφη οικογένεια, υγεία και ευτυχία. Τα υπόλοιπα ακολουθούν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μπα μια ιδέα είναι και το 30. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και γιατί να μην νιώθεις δηλαδή. Έχεις μια όμορφη οικογένεια, υγεία και ευτυχία. Τα υπόλοιπα ακολουθούν.

σωστα, μια ιδεα ειναι! και γω δεν περιμενα να μου κακοφαινεται, γιατι παντα απο τις φιλες μου ειμαι η πρωτη που εχω γενεθλια μεσα στη χρονια και δεν μου κακοφαινοταν που γινομαι νωριτερα μεγαλυτερη. ισα ισα το διαασκεδαζα κιολας. αλλα αυτη η αλλαγη της δεκαετιας μου ακουγεται περιεργα! θα το συνηθισω!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια σου πολλα Ελευθερία μου!!! Οτι επιθυμεις και πανω απ'ολα υγεια κοριτσαρα μου!

Κι εδω φαινεται να εχει καλο καιρο αλλα εχει λιγο κρυο ρε γμτ! Ειπα κι εγω να εβγαζα βολτα το νινακι αλλα δεν το βλεπω!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε?

Σας έχω χάσει μερικές μέρες. Ελπίζω όλα τα μωράκια και οι μανούλες της παρέας να είναι καλά.

Ελευθερία Χρόνια Πολλά! Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είσαι και στο σπίτι σου μόνο χαρές!

Εγώ ξεκίνησα δουλειά την Πέμπτη! Σκέτη πίκρα. Ήθελα να τα παρατήσω και να φύγω. Η μικρή μου έφαγε 200μλ στις 6 ώρες που έλειψα. Ο γιος μου ώς συνήθως δεν έδωσε και πολύ σημασία που έφυγα. Αλλά και η μικρή έφαγε και κοιμήθηκε χωρίς πολλά πολλά. Μόνο εγώ σκάω τελικά.

Λίγο δεν έχουμε συντονιστεί με την μικρή και το πρωί πρίν φύγω είμαι μέσα στο άγχος. Ενώ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες ξυπνούσε κατά τις 6 και μετά 9-Πέμπτη και Παρασκεύη ξύπνησε 7 και μετά στις 9 δεν ήθελε να θηλάσει με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω και από τις 2 πλευρές άντληση και να θέλω περισσότερο χρόνο. Από χθές το μεσημέρι που έκανα τελευταία άντληση έχω στο ψυγείο τώρα 4 γεύματα για Δευτέρα και Τρίτη. Εγώ βγάζω 4 γεύματα την ημέρα με 2 αντλήσεις και αυτή καταναλώνει μόνο 2 από αυτά. Θα πρέπει σιγά σιγά να κόψω την μεσημεριανή άντληση. Να δώ πώς θα πάει και το στήθος αυτή την εβδομάδα και βλέπω.

Όλες λέτε για βάπτιση βλέπω. Και εμείς λέμε για Σεπτέμβριο μάλλον. Νονό έχουμε αλλά 2 φορές που συζητήσαμε δεν τα βρίσκουμε στο όνομα. Ο σύζυγος θέλει άλλο και εγώ άλλο. Για να δούμε στο τέλος τί θα γίνει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Ελευθερια χρονια πολλα για εχθες, να εισαι γερη και δυνατη να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Εμεις πηγαμε για καφεδακι, ωραια ηταν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια σου πολλα Ελευθερία μου!!! Οτι επιθυμεις και πανω απ'ολα υγεια κοριτσαρα μου!

Κι εδω φαινεται να εχει καλο καιρο αλλα εχει λιγο κρυο ρε γμτ! Ειπα κι εγω να εβγαζα βολτα το νινακι αλλα δεν το βλεπω!

δωρακι τι θερμοκρασια εχετε τωρα κοζανη?

αχχ παρεστικα στην κοπελα!! τετοια ακουω κ τρεμω! ιδιως τωρα που εχω παιδακι κορίτσια πολυ φοβαμαι μην παθω κατι!!!!

χρονια πολλα ελευθερια με υγεια!!!!!!!!!!!

Αχαχα κάνε την κόρη εσύ Αναστασίτσα και χαλάλι σου ο γιος μου:)

χαχαχαχαχααχα

Αναστασια μου εχεις κορη??:?:-?

Χαρουμενα μηνογενεθλια Ελευθερια!!

οχι ακόμη αλλα θα κανω! χεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμενα ο αντρας μου πηγε για δουλεια, τα αγορια κοιμουνται και η μικρη ειναι εδω διπλα μου στον υπολογιστη! βλεπει το μικυ που εχει η νικη στην υπογραφη της και χαιρεται!!

αυτο που λετε οτι αν εχεις βαφτισει κοριτσι πχ δεν κανει να βαφτισεις αγορι, ειστε σιγουρες? και γω ετσι νομιζα, ωσπου ρωτησα τον παπα μας που ειναι και αυστηρος και μου ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. και να σας πω, για καλοσκεφτειτε το. εγω νομιζω οτι τα παιδια μου με το βαφτιστηρι μου ειναι πιο πολυ πνευματικα αδερφια μεταξυ τους, απο οτι δυο βαφτιστηρια μεταξυ τους. δηλαδη αν εχω παιδια αγορι και κοριτσι δεν μπορω να βαφτισω παιδι? τι σχεση εχουν δυο βαφτιστηρια μεταξυ τους? καμια απολυτως νομιζω.

Μαρια μου, τα παιδια σου με τα βαφτιστηρια σου φυσικα και δεν ειναι πνευματικα αδερφια..

Πνευματικα αδερφια λεγονται αυτα τα παιδια που εχουν τον ιδιο νονο, αυτα που τα εχει αλειψει λαδι το ιδιο ατομο.Το λαδι αυτο ειναι ιερο, αυτη ειναι η ουσια γι'αυτο και αυτα τα παιδια συμφωνα με τη θρησκεια μας δεν επιτρεπεται να γινονται ζευγαρια.

Βεβαια σε αυτο που λεει η Ελευθερια εχει δικιο, οτι πολλοι παπαδες τωρα δεν τα κοιτανε, σιγα σιγα εχουμε ολοι εκμοντερνιστει.Εδω βαφτιζουν παιδια τα αδερφια τους, τι συζηταμε τωρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...