Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο!!! ελευθερια τον γιο σου τον κλεινω απο τωρα για την κόρη μου!!!!!!!!!

Αναστασια μου εχεις κορη??:?:-?

Χαρουμενα μηνογενεθλια Ελευθερια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ελευθερια μου ειναι σαν τρυπουα

Νικη μου δεν εχεις κανει γυναικολογικη εξεταση απ'οταν γεννησες? αν ηταν ραμματα θα τα ειχε δει ο γιατρος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμενα ο αντρας μου πηγε για δουλεια, τα αγορια κοιμουνται και η μικρη ειναι εδω διπλα μου στον υπολογιστη! βλεπει το μικυ που εχει η νικη στην υπογραφη της και χαιρεται!!

αυτο που λετε οτι αν εχεις βαφτισει κοριτσι πχ δεν κανει να βαφτισεις αγορι, ειστε σιγουρες? και γω ετσι νομιζα, ωσπου ρωτησα τον παπα μας που ειναι και αυστηρος και μου ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. και να σας πω, για καλοσκεφτειτε το. εγω νομιζω οτι τα παιδια μου με το βαφτιστηρι μου ειναι πιο πολυ πνευματικα αδερφια μεταξυ τους, απο οτι δυο βαφτιστηρια μεταξυ τους. δηλαδη αν εχω παιδια αγορι και κοριτσι δεν μπορω να βαφτισω παιδι? τι σχεση εχουν δυο βαφτιστηρια μεταξυ τους? καμια απολυτως νομιζω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κ

χρονια πολλα ελευθερια μου! κ εγω ετσι πηρα μια ανασα οταν κλεισαμε τον 3ο μηνα!!!:P:p

και γω αυτο περιμενω, να περασουν οι τρεις μηνες. σχεδον τους φτασαμε! καθε μερα που περναει κερδος ειναι!! ευτυχως καλα μας πηγε μεχρι τωρα, δοξα το θεο! μακαρι να συνεχισουμε ετσι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Αυτό που λέτε για τα βαφτιστήρια το ξέρω και εγώ. Δηλαδή πως αν έχεις βαφτίσει κορίτσι δεν κάνει να βαφτίσεις αγόρι αλλά ξέρω και πολλούς παπάδες που το δέχονται και δεν έχουν θέμα. Περνάνε και αυτοί κρίση μάλλον και αναθεωρούν:)

Φαίνεται υπέροχη μέρα σήμερα. Μπορεί να την κάνουμε οικογενειακώς για το εξοχικό. Η μπουλούκα μου σκάει στα γέλια όταν την φιλάμε και μου έρχεται να το φάω.

Χθες σβήσαμε μια τουρτίτσα για το καλό. Η μικρή έγινε 3 και εγώ είχα γενέθλια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!Αυτό που λέτε για τα βαφτιστήρια το ξέρω και εγώ. Δηλαδή πως αν έχεις βαφτίσει κορίτσι δεν κάνει να βαφτίσεις αγόρι αλλά ξέρω και πολλούς παπάδες που το δέχονται και δεν έχουν θέμα. Περνάνε και αυτοί κρίση μάλλον και αναθεωρούν:)

Φαίνεται υπέροχη μέρα σήμερα. Μπορεί να την κάνουμε οικογενειακώς για το εξοχικό. Η μπουλούκα μου σκάει στα γέλια όταν την φιλάμε και μου έρχεται να το φάω.

Χθες σβήσαμε μια τουρτίτσα για το καλό. Η μικρή έγινε 3 και εγώ είχα γενέθλια.

χαχα καλο! εγω παντως πριν δυο χρονια ειχα ρωτησει, οταν ηταν να βαφτισω τη μικρη.

χρονια πολλα ελευθερια μου! ο,τι επιθυμεις! να εισαι γερη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ. Και εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, μόνο χαρές και γέλια στο σπιτικό σας εύχομαι.

ευχαριστω! και υγεια πανω απο ολα, γιατι τελευταια ακουω κατι πραμματα...αστα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...