Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θα φυγουν ρε που θα παει και για εσενα αλλα και για εμενα υπομονη μεχρι να γινουν 3 μηνων αυτο μου ειπε ο παιδιατρος μου!!το καλο ειναι οτι μας κοιμιζει το βραδυ απο τες 10 μεχρι τες 6 το πρωι!!!

τουλαχιστον μπορεις κ κοιμασαι τα βραδυα κ ξεκουραζεσαι!! εμεις εχουμε δρομο ακομα για να στρωσουμε κ το βραδυνο!! στο καλο εφακη μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια. Τι κάνετε?Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω πάλι.

Πήρα τον γιο μου το πρωί από το εξοχικό γιατί φυσάει νοτιάς και φοβάμαι μην ιδρώσει και τον χτυπήσει κανένα ρεύμα, οπότε ήμουν στο τροχάδι και σήμερα.

Καλοκαιρινά της μικρής έχω πλύνει και σιδερώσει, τακτοποιημένα στο συρτάρι τα έχω. Του γιου μου ακόμη, έχει ένα σωρό και μάλλον δεν θα τα πλύνω όλα.

3μηνών σήμερα, επιτέλους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Αναστασια αν εχεις σκοπο να κανεις 2ο παιδακι δεν περιμενεις να σου βαφτισει η φιλη σου το επομενο???

κ αυτο το σκευτηκα λαμπρινη μου!!

Γειά σας κορίτσια. Τι κάνετε?Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω πάλι.

Πήρα τον γιο μου το πρωί από το εξοχικό γιατί φυσάει νοτιάς και φοβάμαι μην ιδρώσει και τον χτυπήσει κανένα ρεύμα, οπότε ήμουν στο τροχάδι και σήμερα.

Καλοκαιρινά της μικρής έχω πλύνει και σιδερώσει, τακτοποιημένα στο συρτάρι τα έχω. Του γιου μου ακόμη, έχει ένα σωρό και μάλλον δεν θα τα πλύνω όλα.

3μηνών σήμερα, επιτέλους!

χρονια πολλα ελευθερια μου! κ εγω ετσι πηρα μια ανασα οταν κλεισαμε τον 3ο μηνα!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι Αναστασία μου, είναι μια ανακούφιση όσο να πεις αν και είναι ακόμη μικράκια. Ελπίζω να φτιάξει και ο παλιόκαιρος να ανακουφιστούμε για τα καλά.

Ευχαριστώ για τις ευχές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι Αναστασία μου, είναι μια ανακούφιση όσο να πεις αν και είναι ακόμη μικράκια. Ελπίζω να φτιάξει και ο παλιόκαιρος να ανακουφιστούμε για τα καλά.

Ευχαριστώ για τις ευχές!

ναι μωρε να φυγει και αυτος ο μηνας και μετα πιστευω να σιαξει το πραγμα!!!!! ελεος!!!!

να σε ρωτησω βρε ελευθερια μου! στις φωτο σου ειδα το παρκο που εχεις, εχει κρεμασμενο παιχινι απο πανω πιο ειναι? ειναι του παρκου? ψαχνω κατι να το βαζω να κρεμεται απο πανω και δεν βρισκω!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια πως ειστε???

εμεις αρχισαμε ετοιμασιες της βαφτισης

θα γινει 01.09 στα γενεθλια του γιου μου!

καλησπέρα κατερίνα! με το καλό η βάπτιση!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα αναστασια !τι κανετε?το μωρακι σας ειναι υσηχο ??γιατι εμας τα διδυμουλια μας ειναι παρα πλ υσηχα

ήσυχο ειναι το αγορι μου!! δοξα το θεό!!! τι καλά που είναι ήσυχα κ τα διδυμάκια σου!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας... όλα καλα;;;;

δεν σας ειπα εκει κατω που με εραψε η γιατρος ανοιξε η πλυγη :(.... και δεν φτανει αυτο ακομη να φυγει η μολυνση, για σεξ αφηστε τα τιποτα αφου ποναω λόγω του οτι ανοιξε και ειναι και η μολυνση... εδω και 3 μηνες μια φορα καναμε.... δυσκολα τα πραγματα τελικα...

ο μικρουλης μου μεγαλωνει πλεον γελεαει και βγάζει ηχο, και βγαζει και δοαφορους αλλους ηχους... τα χερακια του ολο τα εχει στο στομα και βγαζει σαλακια, του βαζω τι πιπιλα και τα χερακια τα εχει πάνω στη πιπιλα....

ελευθερια μου χαρουμενα μηνογενεθλια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας... όλα καλα;;;;

δεν σας ειπα εκει κατω που με εραψε η γιατρος ανοιξε η πλυγη :(.... και δεν φτανει αυτο ακομη να φυγει η μολυνση, για σεξ αφηστε τα τιποτα αφου ποναω λόγω του οτι ανοιξε και ειναι και η μολυνση... εδω και 3 μηνες μια φορα καναμε.... δυσκολα τα πραγματα τελικα...

ο μικρουλης μου μεγαλωνει πλεον γελεαει και βγάζει ηχο, και βγαζει και δοαφορους αλλους ηχους... τα χερακια του ολο τα εχει στο στομα και βγαζει σαλακια, του βαζω τι πιπιλα και τα χερακια τα εχει πάνω στη πιπιλα....

ελευθερια μου χαρουμενα μηνογενεθλια

Τι λες βρε νικη μου??? κ πως το καταλαβες? ετρεξε αίμα?? ωχ τι να πω???:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...