Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι γωγω μου.:rolleyes:

τον ξερει και δεν τον χωνευει? θελω να πω γνωρίζοντε?

ναι γνωριζνται απο τα παλια που τους ειχα γνωρισει εγω κ δεν εχει την καλυτερη αποψη γιαυτον κ δεν θελει λογω το οτι μπορει να μην τα βρουν μεταξυ τους για την βαφτιση κ ειναι κ ο αντρας της που θελει να συμμετεχει στην βαφτιση!! εγω δεν εχω κανενα προβλημα αλλωστε ειναι παρα πολυ καλη φιλη μου!!

κ στον φιλο τι ειπες;καλα εγω το ζευγαρι που τους προτεινε,ουτε που το ξερω,αλλα δεν ειναι ασχημα να μοιραστουμε τα εξοδα κ τις μετεπειτα υποχρεωσεις.ο πατερας μου ετσι κανουν με τη συγκουπαρα του.σε γενεθλια κ γιορτες παιρνουν κ οι 2 δωρο και το Πασχα μια χρονια ο ενας μια ο αλλος δωρακι κ λαμπαδα.

συζητα το με τον κουμπαρο Αναστασια μου.αν δεν εχει προβλημα αυτος και δεν εχει προβλημα κ η φιλη,μια χαρα ολοι ευχαριστημενοι!

την αληθεια ειπα κ ευτυχως δεν παρεξηγηθηκε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Αντωνια, ωραια ημερομηνια.Και εγω ηθελα Σεπτεμβρη...

Εγω την πηρα στη εκκλησια την μπουμπου την Ανασταση.Ηταν ξυπνια και κοιτουσε τον κοσμο.Οταν ομως επεσε η πρωτη κροτιδα, εκανε παραπονακι.Τρομαξε..Την χαιδεψα λιγο στο κεφαλι και ηρεμησε.Μετα τα συνηθισε..Καλη ηταν.

Σημερα ξυπνησε 8 η ωρα και ειχε κοιμηθει στις 12-12,30.Τωρα παλι κοιμαται.

Δωρα, με το ξενο που ειχες δωσει, ειδες καμια διαφορα στα κακα της?

Εμενα εχει εδω και μια εβδομαδα που ουτε το βραδυ κανει κακα, αλλα και μεσα στη μερα κανει 1-2 φορες, ενω εκανε τουλαχιστον 6-7.

Δεν την βλεπω να ζοριζεται, ομως απο εχθες το βραδυ κανει πολλα προυτς..

επειδη ξενο δεν δινω παντα κ οταν δινω ειναι 1 φορα την μερα δεν ειδα διαφορα. βεβαια εκοψε αυτα τα 6-7 φορες κι εμενα κ το βραδυνο επισης

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααα

τι κανετε??ποπη και αντωνια μας λειψατε,καλοσορησατε και παλι:P:p:p

εγω σημερα θα εχω ξενουσ ετσι καθαριζα το σπιτι μεχρι τωρα!!

γεια σου εφακη μου!! πως εισαι?εισαι καλυτερα??εγω αυτην την στιγμη την κουναω στο καροτσι της μπας κ κοιμηθει αλλα το ματι γαριδα κ γκρινιαζει...εμοιασε την μανα της με την γκρινια...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Αναστασια αν εχεις σκοπο να κανεις 2ο παιδακι δεν περιμενεις να σου βαφτισει η φιλη σου το επομενο???

γεια σου λαμπρινουκο!! τι κανεις??

B4Itp2.png

γεια σου εφακη μου!! πως εισαι?εισαι καλυτερα??εγω αυτην την στιγμη την κουναω στο καροτσι της μπας κ κοιμηθει αλλα το ματι γαριδα κ γκρινιαζει...εμοιασε την μανα της με την γκρινια...:rolleyes::rolleyes:

γεια σου ποπη μου!!ελπιζω να τα καταφερεις να την κοιμησεις ,εμενα κοιματε στην κουνια του στο δωματιο του.

Γεια σας κοριτσια!!

Αναστασια αν εχεις σκοπο να κανεις 2ο παιδακι δεν περιμενεις να σου βαφτισει η φιλη σου το επομενο???

γεια σου λαμπρινη μου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου ποπη μου!!ελπιζω να τα καταφερεις να την κοιμησεις ,εμενα κοιματε στην κουνια του στο δωματιο του.

γεια σου λαμπρινη μου!

μπαααα πολυ δυσκολη ειναι με τον υπνο της θελει πολλες ωρες κουνημα...κ αν σταματησω παταει τα κλαμματα απο τις 10παρα το πρωι ξυπνια ειναι..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

μπαααα πολυ δυσκολη ειναι με τον υπνο της θελει πολλες ωρες κουνημα...κ αν σταματησω παταει τα κλαμματα απο τις 10παρα το πρωι ξυπνια ειναι..

αμαν ρε αυτοι οι κολικοι σας ξετιναξαν,και μενα εχει αλλα τον πιανει απο τες 5 το απογευμα μεχρι τες 9 το βραδυ!!τες υπολοιπες ωρες ειναι αρκετα ηρεμος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αμαν ρε αυτοι οι κολικοι σας ξετιναξαν,και μενα εχει αλλα τον πιανει απο τες 5 το απογευμα μεχρι τες 9 το βραδυ!!τες υπολοιπες ωρες ειναι αρκετα ηρεμος!!

4 ωριτσες μονο εε?? καλα κ μενα δεν νομιζω να ποναει ολη μερα απλως ειναι κ γκρινιαρικο μωρο..τι να πω...απλως οταν την παιρνει ο υπνος σφιγγεται κ ξαναξυπναει εκει ισως να εχει πονακια κ ξαναξυπναει ...κ συνεχεια κουνιεται..

αλλα οταν ειναι κ στις καλες της μονη της δεν καθεται κλαιει..θελει συνεχεια καποιον απο πανω της...μας χορευει στο ταψι κανονικα!!

μακαρι να φυγουν οι κολικοι να ηρεμησεις κ εσυ εφακη μου!!

B4Itp2.png

πλακα εχει ακομα κουναω απο τοπρωι παλι τπτ δεν προλαβα να κανω...κ μολις σταματω ειναι σαν καμπανακι παταει τα κλαμματα...βρε 2μηνων μωρο οτι θελει με κανει...

B4Itp2.png

4 ωριτσες μονο εε?? καλα κ μενα δεν νομιζω να ποναει ολη μερα απλως ειναι κ γκρινιαρικο μωρο..τι να πω...απλως οταν την παιρνει ο υπνος σφιγγεται κ ξαναξυπναει εκει ισως να εχει πονακια κ ξαναξυπναει ...κ συνεχεια κουνιεται..

αλλα οταν ειναι κ στις καλες της μονη της δεν καθεται κλαιει..θελει συνεχεια καποιον απο πανω της...μας χορευει στο ταψι κανονικα!!

μακαρι να φυγουν οι κολικοι να ηρεμησεις κ εσυ εφακη μου!!

θα φυγουν ρε που θα παει και για εσενα αλλα και για εμενα υπομονη μεχρι να γινουν 3 μηνων αυτο μου ειπε ο παιδιατρος μου!!το καλο ειναι οτι μας κοιμιζει το βραδυ απο τες 10 μεχρι τες 6 το πρωι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...