Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Βουλα Ποπακι και Γωγω!

Ποπακι μου κ εγω θα ελεγα πως μπορειτε να βαλετε και 2 κ 3 ατομα μαζι,οπως σου λεει η Αννα.

εδω να σημειωσω πως το προτεινα στην ξαδερφη μου αν δεν εχουν προβλημα κ οι αλλοι,να το βαφτισουμε μαζι,αλλα το περασε στο ντουκου..ειναι κ χωριο εκει..

και να πω επισης πως κ η κολλητη μου,που ειχαμε πει απο το δημοτικο ακομη οτι οποια παντρευτει πρωτη,η αλλη θα την παντρεψει,οταν μου ειπε δεν μπορω οικονομικα της ειπα,εγω θελω να με παντρεψεις,τα βαζω εγω και μου τα δινεις οταν μπορεις.350 ηταν ολα κ ολα,μ'επαιρνε κ το κανα.

ρε κοριτσια,αν ηθελε δε θα μου ελεγε το κατιτις.εγω νομιζω οτι αυτο που ειχε κανονισει,ειτε με την αδερφη της ειτε με καποιον αλλον,στραβωσε και ψαχνοταν.

Γωγω τσαουσα η μικρη παλι ε;ελα μωρε κανα αλματακι θα ειναι,θα περασει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμενα μου ηρθε περιοδος κ ειμαι μεσα στα νευρα, ποναω κιολας! κ η μπεμπα απο το κακο στο χιροτερο με το βραδυνο, εκει που το ειχε κοψει οχι μονο το ξαναρχισε αλλα κανει παλι τα ιδια που εκανε νεογεννητο! κοιμηθηκε 1.30, ξυπνησε 4 κ ξανακοιμηθηκε στις 7.30! τι κοιμηθηκε δηλαδη, χαζοκοιμηθηκε να πω καλυτερα καναδυο ωριτσες! το καλο ειναι οτι δεν κλαιει εκεινη την ωρα, απλα καθεται στην καλαθα της κ κοιταει. νομιζα οτι στρωσαμε αλλα μπα, που τετοια τυχη! κ ολη μερα το ματι γαριδα!

καλημερα γωγω μου καλε μια χαρα ειναι το ωραριο εμενα που ειναι 2μηνων και κατι και ακομα ματι δεν κλεινει τα βραδυα!!παντως καθε μερα αλλο προγραμμα εχουν ..τπτ δεν ειναι στανταρ με την δικια μου...

Γεια σου Ποπακι!!

Δε νομιζω οτι εχει να κανει η μια κουμπαρια με την αλλη.Εδω κανουν βαφτιση με 2-3 νονους μαζι και αντιστοιχα γαμο με 2-3-4 κουμπαρους.

Μπορεις να βαλεις αλλον για νονο.Μη μπερδευεσαι με αυτο που λεμε οτι τα βαφτιζουν αυτοι που μας παντρεψαν, δεν ειναι απαραιτητο αυτο, απλα γινεται καποιες φορες.

δεν θα χτυπησει ομως ασχημα την ιδια στιγμη αλλος να μας παντρευει κ μετα αλλος να βαφτισει την μικρη?? ξερω κ εγω?? κουλουβαχατα τα εκανα κ εγω με αυτο το θεμα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ ΑΝΝΑ ΔΩΡΑΚΙ Κ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ??

ΒΟΥΛΑ και μενα με ηρθε περιοδος κ κρατησε μια βδομαδα ολοκληρη..στην τριτη περιοδο με ειπε η γιατρος μου να ξαναπαω κ θα με κανει και μαστογραφια..δεν εχω κανει ποτε ..:rolleyes::rolleyes:

αχ τωρα στεναχωριεμαι που κ η δικη μας νονα ειναι μακρυα..αλλα της το προτεινα εγω δεν γινεται τωρα να την δωσω ακυρο...αφου θα μας παντρεψει..

Εγω δεν εχω παει ακομα απο τοτε που γεννησα και εκανα και 3 φορες σεξ..:oops:Στις 30 μερες με ειχε πει να παω..

Μαστογραφια γτ να κανεις?Μετα τα 40 ξερω.Μηπως λογω θηλασμου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα γωγω μου καλε μια χαρα ειναι το ωραριο εμενα που ειναι 2μηνων και κατι και ακομα ματι δεν κλεινει τα βραδυα!!παντως καθε μερα αλλο προγραμμα εχουν ..τπτ δεν ειναι στανταρ με την δικια μου...

δεν θα χτυπησει ομως ασχημα την ιδια στιγμη αλλος να μας παντρευει κ μετα αλλος να βαφτισει την μικρη?? ξερω κ εγω?? κουλουβαχατα τα εκανα κ εγω με αυτο το θεμα...

δεν εχει κολικους η δικια μου , δεν ξερω γιατι δεν κοιμαται! να την δειτε στις 5 το πρωι στη καλαθα να γελαει, να λεει αγκου κ κουναει ποδια κ χερια!! εχει κεφι μες τα χαραματα η σκατουλα:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

μπορει ο ενας να ειναι απο τη μερια του αντρα σου και ο αλλος απο τη μερια σου.αλλωστε μπορουν να κανουν και τα 2 μυστηρια και οι 2 μαζι!

Εγω δεν εχω παει ακομα απο τοτε που γεννησα και εκανα και 3 φορες σεξ..:oops:Στις 30 μερες με ειχε πει να παω..

Βουλιτσα μην το αμελεις.ξερω οτι με τη μεση σου εχεις βγει εκτος προγραμματος αλλα προσπαθησε να μην το καθυστερησεις αλλο.

αχ εγω ολο πτωμα ειμαι και εχω κανει μονο μια φορα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα Βουλα Ποπακι και Γωγω!

Ποπακι μου κ εγω θα ελεγα πως μπορειτε να βαλετε και 2 κ 3 ατομα μαζι,οπως σου λεει η Αννα.

εδω να σημειωσω πως το προτεινα στην ξαδερφη μου αν δεν εχουν προβλημα κ οι αλλοι,να το βαφτισουμε μαζι,αλλα το περασε στο ντουκου..ειναι κ χωριο εκει..

και να πω επισης πως κ η κολλητη μου,που ειχαμε πει απο το δημοτικο ακομη οτι οποια παντρευτει πρωτη,η αλλη θα την παντρεψει,οταν μου ειπε δεν μπορω οικονομικα της ειπα,εγω θελω να με παντρεψεις,τα βαζω εγω και μου τα δινεις οταν μπορεις.350 ηταν ολα κ ολα,μ'επαιρνε κ το κανα.

ρε κοριτσια,αν ηθελε δε θα μου ελεγε το κατιτις.εγω νομιζω οτι αυτο που ειχε κανονισει,ειτε με την αδερφη της ειτε με καποιον αλλον,στραβωσε και ψαχνοταν.

Γωγω τσαουσα η μικρη παλι ε;ελα μωρε κανα αλματακι θα ειναι,θα περασει.

κανονικα θα σου ελεγε...εγω την δικια μας της το προτεινα εγω...κ πιο μπροστα με ειχε πει ενας πολυ καλος φιλος μου για την βαφτιση κ οταν ειχα πει τηνφιλη μου να την βαφτισουν μαζι δεν δεχτηκε γιατι δεν τον παει αυτον τον φιλο μου ,,,ασε κουλουβαχατα εγινε το θεμα..

B4Itp2.png

αχ κοριτσια και εγω εχω θεμα με την κουμπαρια! ο κουμπαρος μας ειναι πολυ καλος φιλος μενει αθηνα αλλα ερχεται πολυ συχνα!!! λογω δουλειας! αυτος θα τον βαπτισει αλλα σκευτομουν να πω και σε μια φιλη! βεβαια δεν ξερω αν θα δεχτει, αλλα δεν ξερω και πως θα φανει στον κουμπαρο.. τι να κανω???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσια και εγω εχω θεμα με την κουμπαρια! ο κουμπαρος μας ειναι πολυ καλος φιλος μενει αθηνα αλλα ερχεται πολυ συχνα!!! λογω δουλειας! αυτος θα τον βαπτισει αλλα σκευτομουν να πω και σε μια φιλη! βεβαια δεν ξερω αν θα δεχτει, αλλα δεν ξερω και πως θα φανει στον κουμπαρο.. τι να κανω???

εννοεις να ειναι 2 οι νονοι?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

αα εγω πηγα ,,,με εκανε υπερηχο!! μαστογραφια μαλλον μαστιτιδας που επαθα!!

δεν εχει κολικους η δικια μου , δεν ξερω γιατι δεν κοιμαται! να την δειτε στις 5 το πρωι στη καλαθα να γελαει, να λεει αγκου κ κουναει ποδια κ χερια!! εχει κεφι μες τα χαραματα η σκατουλα:D

φτου φτου κεφακια!!! πρωτη πιστα στα μπουζουκια χορευει η κουκλα σου!!

μπορει ο ενας να ειναι απο τη μερια του αντρα σου και ο αλλος απο τη μερια σου.αλλωστε μπορουν να κανουν και τα 2 μυστηρια και οι 2 μαζι!

Βουλιτσα μην το αμελεις.ξερω οτι με τη μεση σου εχεις βγει εκτος προγραμματος αλλα προσπαθησε να μην το καθυστερησεις αλλο.

αχ εγω ολο πτωμα ειμαι και εχω κανει μονο μια φορα!

η φιλη μου που θα μας παντρεψει ειναι παντρεμενη κ δεν θεωρει σωστο να βγει απο εξω ο αντρας της κ να βαφτισει την μικρη με εναν ασχετο που δεν τον χωνευει κιολας...

B4Itp2.png

εννοεις να ειναι 2 οι νονοι?

ναι γωγω μου.:rolleyes:

αα εγω πηγα ,,,με εκανε υπερηχο!! μαστογραφια μαλλον μαστιτιδας που επαθα!!

φτου φτου κεφακια!!! πρωτη πιστα στα μπουζουκια χορευει η κουκλα σου!!

η φιλη μου που θα μας παντρεψει ειναι παντρεμενη κ δεν θεωρει σωστο να βγει απο εξω ο αντρας της κ να βαφτισει την μικρη με εναν ασχετο που δεν τον χωνευει κιολας...

τον ξερει και δεν τον χωνευει? θελω να πω γνωρίζοντε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κανονικα θα σου ελεγε...εγω την δικια μας της το προτεινα εγω...κ πιο μπροστα με ειχε πει ενας πολυ καλος φιλος μου για την βαφτιση κ οταν ειχα πει τηνφιλη μου να την βαφτισουν μαζι δεν δεχτηκε γιατι δεν τον παει αυτον τον φιλο μου ,,,ασε κουλουβαχατα εγινε το θεμα..

κ στον φιλο τι ειπες;καλα εγω το ζευγαρι που τους προτεινε,ουτε που το ξερω,αλλα δεν ειναι ασχημα να μοιραστουμε τα εξοδα κ τις μετεπειτα υποχρεωσεις.ο πατερας μου ετσι κανουν με τη συγκουπαρα του.σε γενεθλια κ γιορτες παιρνουν κ οι 2 δωρο και το Πασχα μια χρονια ο ενας μια ο αλλος δωρακι κ λαμπαδα.

συζητα το με τον κουμπαρο Αναστασια μου.αν δεν εχει προβλημα αυτος και δεν εχει προβλημα κ η φιλη,μια χαρα ολοι ευχαριστημενοι!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα αναστασακι μου!! το ιδιο θεμα ειχα εγω κ η κουμπαρα που θα μας παντρεψει δεν δεχτηκε θελει αυτη κ ο αντρας της!!

B4Itp2.png

καλημερα αναστασακι μου!! το ιδιο θεμα ειχα εγω κ η κουμπαρα που θα μας παντρεψει δεν δεχτηκε θελει αυτη κ ο αντρας της!!

ααα κρίμα!!:rolleyes:

κ στον φιλο τι ειπες;καλα εγω το ζευγαρι που τους προτεινε,ουτε που το ξερω,αλλα δεν ειναι ασχημα να μοιραστουμε τα εξοδα κ τις μετεπειτα υποχρεωσεις.ο πατερας μου ετσι κανουν με τη συγκουπαρα του.σε γενεθλια κ γιορτες παιρνουν κ οι 2 δωρο και το Πασχα μια χρονια ο ενας μια ο αλλος δωρακι κ λαμπαδα.

συζητα το με τον κουμπαρο Αναστασια μου.αν δεν εχει προβλημα αυτος και δεν εχει προβλημα κ η φιλη,μια χαρα ολοι ευχαριστημενοι!

του το ειχε αναφερει καποια στιγμη ο αντρας μου, οτι μπορει να πω εγω καποια φιλη μου και ειπε δεν υπαρχει προβλημα, αλλα λεω μηπως το ειπε απο ευγενια... ξερω και εγω... θα την πω τη φιλη μου να δουμε αν μπορει κιόλας!

και αν δεχτει βρε κοριτσια θα πανε μαζι για ψωνια? πως γίνεται? δεν εχω ιδεα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...