Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Η μπεμπα μου τωρα ξυπνησε απο τον μικρο της υπνακο και ζοριζεται μαλλον για κακακια!!! Με κοιταει μες τα ματια να την βοηθησω την καημενουλα..!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μπεμπα μου τωρα ξυπνησε απο τον μικρο της υπνακο και ζοριζεται μαλλον για κακακια!!! Με κοιταει μες τα ματια να την βοηθησω την καημενουλα..!!!!

Και εμενα μου τα εχεσε ολα, πριν μια ωρα!:tongue::tongue: αλλαξαμε γενικως!!

Περιμενω να τελειωσουν αυτες οι πανες να παμε στο 3, γιατι ολο μου λερωνεται τωρα τελευταια.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εχω να φτιαξω ντουλαπες και δε μου αρεσει καθολου!!

Τα ρουχα της μπεμπας τα ξεδιαλεξα, τι της κανει, τι οχι, τι χρειαζεται ειναι οκ! του μεγαλου επισης.

Του μικρου ομως ειναι παρα πολλα, γιατι εχει και ρουχα του μεγαλου, οποτε καταλαβαινεις!! και τα δικα μου ειναι πολλα.Του αντρα μου ευτυχως ειναι ευκολη η τακτοποιηση, γιατι ειναι σχεδον ετοιμα στο μερος εκεινο της ντουλαπας.

Και εμενα μου τα εχεσε ολα, πριν μια ωρα!:tongue::tongue: αλλαξαμε γενικως!!

Περιμενω να τελειωσουν αυτες οι πανες να παμε στο 3, γιατι ολο μου λερωνεται τωρα τελευταια.:rolleyes::rolleyes:

κ εμενα πριν μου τα εκανε ολα χαλια!!! μεχρι κ αυτον θα εβαζα στο πλυντηριο! χεχεχεχεχε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλη σου μερα Αναστασια μου! τι κανεις?

ταιζα τον μικρο κ τωρα αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου! ηθελα να κατεβω βολτιτσα αλλα ψιλοβρεχει κ μου τη σπαει!!!! οντως το εχει παραχεσι φετος ο καιρος!!! ελεος!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια να σας πω λιγο και τα δικα μου σχετικα με τα βαφτισια....

Οι κουμπαροι μας μενουν Θεσ/νικη και τους ειπαμε για τα βαφτισια κ ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα να βαφτισουν την μπεμπα αλλα ειναι κριμα ο νονος να ειναι μακρυα απο το μωρο... Μας ειπαν δηλ αυτο που ακριβως πιστευαμε κι εμεις οποτε μας εβγαλαν απο την δυσκολη θεση! Τωρα μαλλον θα προτεινουμε σε ενα πολυ φιλικο μας ζευγαρι να δουμε αν ενδιαφερονται... αλλιως δεν ξερω ποιον θα πουμε!!! Οι φιλες μου ολες εχουν βαφτισει αγορακια και ξερω οτι δεν κανει να γινεις νονα σε κοριτσι μετα. Το ξερετε αυτο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια να σας πω λιγο και τα δικα μου σχετικα με τα βαφτισια....

Οι κουμπαροι μας μενουν Θεσ/νικη και τους ειπαμε για τα βαφτισια κ ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα να βαφτισουν την μπεμπα αλλα ειναι κριμα ο νονος να ειναι μακρυα απο το μωρο... Μας ειπαν δηλ αυτο που ακριβως πιστευαμε κι εμεις οποτε μας εβγαλαν απο την δυσκολη θεση! Τωρα μαλλον θα προτεινουμε σε ενα πολυ φιλικο μας ζευγαρι να δουμε αν ενδιαφερονται... αλλιως δεν ξερω ποιον θα πουμε!!! Οι φιλες μου ολες εχουν βαφτισει αγορακια και ξερω οτι δεν κανει να γινεις νονα σε κοριτσι μετα. Το ξερετε αυτο?

Ναι, οντως ετσι ειναι, και εγω που εχω βαφτισει κοριτσια , ειμαι η πνευματικη τους μητερα.Δεν μπορω ομως να βαφτισω αγορια, γιατι λεει αν τυχει και γνωριστει καποιο απο αυτα δεν κανει να γινουν ζευγαρι.Υποτιθεται οτι ειναι πνευματικα αδερφια γι'αυτο.

Βεβαια εγω ξερω μια περιπτωση που ενας εχει βαπτισει και τα δυο φυλα αλλα δεν ειναι σωστο.

Σημασια εχει το λαδι που βαζουμε, ο αντρας μου π.χ. δεν τα εχει λαδωσει αυτα τα 2 κοριτσια, μονη μου τα βαφτισα, οποτε αυτος μπορει να βαπτσισει αγορια.

Ναι, οντως ετσι ειναι, και εγω που εχω βαφτισει κοριτσια , ειμαι η πνευματικη τους μητερα.Δεν μπορω ομως να βαφτισω αγορια, γιατι λεει αν τυχει και γνωριστει καποιο απο αυτα δεν κανει να γινουν ζευγαρι.Υποτιθεται οτι ειναι πνευματικα αδερφια γι'αυτο.

Βεβαια εγω ξερω μια περιπτωση που ενας εχει βαπτισει και τα δυο φυλα αλλα δεν ειναι σωστο.

Σημασια εχει το λαδι που βαζουμε, ο αντρας μου π.χ. δεν τα εχει λαδωσει αυτα τα 2 κοριτσια, μονη μου τα βαφτισα, οποτε αυτος μπορει να βαπτσισει αγορια.

Ναι κι εγω αυτο ξερω οτι θεωρουνται αδερφια... Μα κι εμενα ολες μου οι φιλες αγορια να εχουν βαφτιστηρια? Ελπιζω να πουν ενταξει οι φιλοι μας γιατι μετα δεν ξερω ποιος αλλος μπορει!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Παντως Δωρακι, ειναι αληθεια οτι οταν ειναι μακρια , κλαφτα Χαραλαμπε!!

Τον μικρο μου που τον βαφτισε ενα ζευγαρι απο την Αθηνα, ουτε που τους βλεπει καθολου, μονο Χριστουγεννα, Πασχα αν θα ερθουν στο νησι ( γιατι ειναι απο εδω), θα τον δουν για λιγο, ισα ισα να του φερουν τα δωρα.Αλλιως αυτα ερχονται με κτελ.

Να κοιταξετε να κανετε νονους ανθρωπους που κανετε παρεα , που ειστε γενικα κοντα και εχετε κοινα ενδιαφεροντα.Γιατι και τον μεγαλο μου που τον βαφτισαν καποιοι γνωστοι μας, εδω στο νησι μενουν, αλλα γενικα δεν κανουμε παρεα ειναι και μεγαλυτεροι μας.Το μονο οτι τον βλεπουν οποτε παμε εμεις στο μαγαζι τους που ειναι στο αργοστολι.

Τωρα με τη μπεμπα θελω ατομο με κοινα ενδιαφεροντα και να ειναι φιλοι μας....

γεια σας κοριτσια!! χαθηκα το ξερω.. τωρα κοιμουνται και ειπα να μπω!

μεγαλωνουμε σιγα σιγα ε!! εχουμε κοψει και το βραδινο! τελεια!! σημερα εχουμε επισκεψη στον παιδιατρο για εμβολιο!

Απο κιλακια μου μενουν 3-4!! εχω αρχισει και αντισυλληπτικο χαπι απο αυτο τον μηνα!

εμεις εχουμε κλεισει βαπτιση στις 2/9

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας κοριτσια!! χαθηκα το ξερω.. τωρα κοιμουνται και ειπα να μπω!

μεγαλωνουμε σιγα σιγα ε!! εχουμε κοψει και το βραδινο! τελεια!! σημερα εχουμε επισκεψη στον παιδιατρο για εμβολιο!

Απο κιλακια μου μενουν 3-4!! εχω αρχισει και αντισυλληπτικο χαπι απο αυτο τον μηνα!

εμεις εχουμε κλεισει βαπτιση στις 2/9

Γεια σου Αντωνια μου!! σε χασαμε!!

καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!

κατερινα καλωσηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι τα ομορφα παιδακια σου!

Δωρακι μου,αν δεν κανω λαθος, ετσι λεει η εκκλησια γιατι τα παιδια που βαφτιζει ο ιδιος νονος ή νονα,ειναι πνευματικα αδερφια κ δεν κανει να παντρευτουν.ετσι ξερω τουλαχιστον.

εμεις με τα βαφτισια ενταξει,εχουμε βρει νονο,τον κουμπαρο μας.μας παντρεψε με την κολλητη μου η οποια εχει οικονομικο θεμα τεραστιο και δε θελω ουτε να την πιεσω,συν το γεγονος οτι μενει μακρια.ακομη δεν εχω κανει συζητηση μαζι της βεβαια,αλλα δεν ειναι μονο η βαφτιση βρε παιδια..το θεμα ειναι το μετα!εχει υποχρεωσεις πολλες.

εμεις θα βαφτισουμε το παιδι του ζευγαριου που παντρεψαμε που γεννησανε 3 βδομαδες μετα απο εμας.

αλλα εχει παιχτει χαζομαρα με την ξαδερφη μου.πριν 3 χρονια περιπου που εμεινε εγκυος στο πρωτο και ηταν κοριτσι,της ειχα πει,αν το δευτερο ειναι αγορι κ θελει,να της το βαφτισω εγω γιατι γεννηθηκα του Σταυρου κ χρωσταω το ονομα και βολευε το ονομα του πεθερου της.

ελα ομως που μειναμε σχεδον ταυτοχρονα εγκυες,ηρθε κ η αδερφη της κ μου ειπε οτι μαλλον θα το βαφτισει αυτη κ εγω δεν το ξανασυζητησα ποτε..με παιρνει η ξαδερφη μου πριν μια βδομαδα και μου λεει βαφτισια θα κανουμε τελη Σεπτεμβρη αν βρουμε νονο και μου ερχεται κεραμιδα.ωσπου να το συζητησω με τον αντρα μου αν βγαινουμε,να συνεννοηθω με την πεθερα που ειπε θα βαλει αυτη τα εξοδα στη δικη μας και με τη μαμα μου που ειπε θα βαλει αυτη τα εξοδα της ξαδερφης γιατι ουσιαστικα αυτη το χρωσταει το ονομα που δε μ'εβγαλε,τελικα τους προτεινε ενα ζευγαρι αν το βαφτισουν...κ την παιρνω σημερα και μου λεει οτι κανονισαν και γιατι δεν της το ειπα νωριτερα.ειμαι να σκασω..αυτη ντρεποταν γιατι ειχαμε τη γεννα,θα εχουμε τα δικα μας τα βαφτισια,θα βαφτισουμε κ το αλλο παιδακι κ φοβηθηκαν λεει μηπως απο ντροπη τους πουμε ναι ενω δεν μπορουμε..εγω απο την αλλη,νομιζα οτι κανονισε ηδη ειτε με αδερφη,ειτε με καποιον αλλον και γενικα προτιμαει καποιον κοντα(μενουμε μακρια αλλα ειμαστε πολυ δεμενες) και γενικα απο τις ντροπες μας το χασαμε το παιδακι..εν πασει περιπτωσει εγω της ειπα το ιδιο τ'αγαπαω το παιδακι και ηδη συγγενεις ειμαστε,δε χρειαζεται να κουμπαριασουμε για να συγγενεψουμε και να μας γινει μαθημα,αλλη φορα να μιλαμε ανοιχτα!αλλωστε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης..κ ειπε αν κανω δευτερο,θα μου το ζητησει η ιδια να το βαφτισει..

αχ φαρμακωθηκα γιατι απο βλακεια χαθηκε το παιχνιδι...

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...