Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ εγώ έκανα στην Αγγλία μια διαδρομή ποδαράτη περίπου 5 χιλιόμετρα με παντόφλα αγελάδα. Αχαχαχα που το θυμήθηκα. Και από πάνω μπουρνούζι (με ρούχα από μέσα εννοείται). Είχα βάλει στοίχημα και σε πληροφορώ κανείς δεν με πρόσεξε. Στην κοσμάρα τους όλοι εκεί!

χα χα αλλο τρελοκομειο απο δω!!! εχει δικιο η δωρα μονο εμεις οι ελληνες τα παρατηρουμε ολα!!

Α καλα εισαι!! Θελω να βαψω τα μαλλια μου να τα περιποιηθω και δεν ξερω ποτε!! Ολο με κοτσιδα ειμαι...αν βγαλω το λαστιχακι θα μεινει εκει κοκκαλομενο το σχεδιο στο μαλλι!!:tongue::tongue:

χα χα κ μενα ετσι ειναι το μαλλι μου μονο οταν κανω μπανιο επανερχονται στο σχημα τους!!! οι τριχες εχουν σπασει...αν ξεπεταχτει κανα τσουλουφι απο πισω το βρισκει η μικρη κ μου το τραβαει ασυναισθητα...μουχει ξεριζωσει αρκετα τσουλουφακια...:-P:razz::-P

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσακια μου τελεια η παρεα σας δεν λεω αλλα παω να καθησω λιγο με τον αντρα μου-αν και ορεξη με ειχε- αλλα τελοσπαντων!!!! Φιλακια πολλα καληνυχτα σε ολες και στα μωρακια σας!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η μπουμπου μου δεν λεει α ξυπνησει.Την αφησα στο ριλαξ μπας κ ανησυχισει αλλα τιποτα..

Τα μωρακια σας οταν γελανε βγαζουν ηχους?Εμενα κανει ενα πραγμα σαν να της κοβεται η ανασα και να προσπαθει να αναπνευσει..

εμενα οχι ακομα ...τωρα ξεκινησε να κανει αγκου!!μονο χαμογελαει κ μου κλεινει τα ματακια της!!

B4Itp2.png

Κοριτσακια μου τελεια η παρεα σας δεν λεω αλλα παω να καθησω λιγο με τον αντρα μου-αν και ορεξη με ειχε- αλλα τελοσπαντων!!!! Φιλακια πολλα καληνυχτα σε ολες και στα μωρακια σας!

καλο βραδυ δωρακι μου !! κ γω παω να ετοιμασω το γαλα της γιατι θα αρχισει να τσιροκοπαει σε λιγο!! φιλακια!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!εδω ειμαι παλι!!

Γεια σου Ελευθερια μου!

Κατερινα ειδα τα παιδακια σου!Να τα χαιρεσαι!!έχω κ γω διδυμακια κοριτσακια, κ ενα αγορι 2 ετων.Μπορεις κ συ να τα δεις στο προφιλ μου!Κοριτσια εμενα οι μικρες ειναι πολυ ησυχες..με τον γιομου δεν μπορω να κουνηθω,θελει αποκλευστικοτητα και με εχει πεθανει.ρουπι δεν μπορω να κανω!Ανυπομονω να παμε την εκδρομουλα μας με τον αντρα μου το σ/κ,,ελπιζω να κατσουν οι μικρες με τους γονεις μου..το βραδυ τις φοβαμαι που δεν θα ακουσουν την φωνη μου αν θα κοιμηθουν..

Καληνυχτουδια σας!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

κοριτσια καλημερα!!!! καθησα και διαβασα καμια 20αρια σελιδες για να μαθω τα νεα σας! το πρωι τελικα ξυπνησε ο μπεμπης μου και δεν προλαβα να μεινω μεσα. τωρα ολοι κοιμουνται εδω και πολλες ωρες. και θα την πεσω και γω. λοιπον, εγω οπως σας ειπα ειμαστε γενικα καλα, εκτος απο τον πυρετο της μικρης που ομως ευτυχως περασε τελικα. εχει λιγες μυξες και βηχα μονο, αλλα αυτο ειναι μονιμο φαινομενο! δεν ξερω αν ο πυρετος συνδυαζεται με τη μυξα και το βηχα γιατι την μ. πεμπτη τους ειχα παει για εμβολιο τους μεγαλους και λεω μηπως επηρεασε και αυτο. επισης βγαζει και δοντια η καημενη. τεσσερα δοντια ταυτοχρονα βγαζει και καθολου δεν παραπονιεται. μηπως ηταν και απο αυτο γιατι της μειωθηκε και λιγο η ορεξη...και η γιατρος μας λειπει ολη τη βδομαδα..

ο μπεμπης μου καλα ειναι. ευτυχως συνεχιζει και κοιμαται αρκετες ωρες μεσα στην ημερα και τη νυχτα οποτε δεν εχω προβλημα. αυτες τις μερες τα μεγαλα δεν πανε παιδικο και τους ειχα ολη μερα μονη μου ολους. ωρες ωρες ηταν λιγο εξαντλητικο, αλλα γενικα καλα! τη δευτερα ξεκινανε ξανα ευτυχως!

σας διαβαζω που λετε για τη βαφτιση...εμεις δεν εχουμε ουτε νονο ακομη! ουτε ονομα αποφασισαμε...ουτε ημερομηνια φυσικα!! ειπα σε μια φιλη μου να τον βαφτισει αλλα λογω οικονομικου δεν θελει. τετοια εποχη ολοι δυσκολευονται...θα πουμε σε ενα φιλο του αντρα μου μαλλον. ελπιζω να μην εχει και αυτος προβλημα! θελω να καταληξουμε παντως γιατι ο καιρος περναει και τιποτα δεν εχουμε κανει!

τις μερες του πασχα ημασταν σπιτι και μονο ανημερα πηγαμε ολοι μαζι χαλκιδικη αυθημερον. τον ντυσαμε πρωτη φορα με ρουχα τον μπεμπη (μεχρι τωρα ολο φορμακια του φορουσα και οταν βγαιναμε) και ηταν αλλος ανθρωπος!!!

διαβαζω που λετε για την ανασταση...εμεις απο τοτε που γεννησα τον μεγαλο δεν εχουμε παει στην ανασταση! τα μωρα κοιμουνται. που να κρατηθουν ξυπνια μεχρι εκεινη την ωρα?!

αντε σας αφηνω τωρα (αν και μονη μου μιλαω!) και ελπιζω να μπορεσω να μπω και να σας πετυχω μεσα. αν και ... με τα τρια μαζι λιγο δυσκολο... φιλια!!!!!

α, καλως μας βρηκες κατερινα! να σου ζησουν τα παιδακια σου!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω σημερα εχω τη γυναικα που καθαριζει, εξω ο αντρας μου φτιαχνει τον κηπο μαζι με αλλους 2, τα παιδια γυρνανε απο 'δω και απο εκει, ενας χαμος!!

Τι κανετε?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγω με τη μπεμπα μου συννενοουμαστε μια χαρα τωρα!!!χεχε!!!

Ολο αγκου, αγκου ειναι, αααα, εεεε!!!:D:D

Οταν σκαει και εκεινα τα χαμογελα...! πεθαινω μιλαμε!!!

καλημερα Αννα μου!!!

εγω μολις εβαλα τα γεμιστα στο φουρνο9τα οποια τα ειχα ετοιμασει απο βραδυς γιατι αλλιως μπορει να μην προλαβαινα)!!

τι κανετε,τι καιρο εχετε?? εδω βρεχει παλι γμτ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα Αννα μου!!!

εγω μολις εβαλα τα γεμιστα στο φουρνο9τα οποια τα ειχα ετοιμασει απο βραδυς γιατι αλλιως μπορει να μην προλαβαινα)!!

τι κανετε,τι καιρο εχετε?? εδω βρεχει παλι γμτ!

Καλημερα Δωρα μου!!

Εγω εχω φασολαδα σημερα!!

Εχει συννεφια, βγαζει λιγο ηλιο, μετα παλι συννεφια, ετσι το παει σημερα.

Καλα φετος το εχει παραχ@@ει μιλαμε, δε λεει να φτιαξει με τιποτα!

Καλημερα Δωρα μου!!

Εγω εχω φασολαδα σημερα!!

Εχει συννεφια, βγαζει λιγο ηλιο, μετα παλι συννεφια, ετσι το παει σημερα.

Καλα φετος το εχει παραχ@@ει μιλαμε, δε λεει να φτιαξει με τιποτα!

Φαντάσου εμεις εδω τι χειμωνα ειχαμε!! Πολλα χιονια και τωρα παλι δεν λεει να φτιαξει!

Α δεν σου ειπα,χτες πηγα σε μια φιλη μου εδω απεναντι μενει και η μικρη της ειναι 10 μηνων... Η καημενουλα ζηλευε την μπεμπα μου και ηθελε να την αρπαξει και να την τραβαει! Το λυπηθηκα το καημενο μωρε!!! Σου λεει η μαμα μου παιρνει αλλο μωρο αγκαλια τωρα....:(

Τελοσπαντων...και την Κυριακη εχω να παω σε4 2 βαφτισεις εκ των οποιων η μια ειναι της μικρης αυτης! Ε το πιστευεις οτι χωραω και θα βαλω ενα φορεμα αγαπημενο που δεν μου χωρουσε?? Τα εχασα γρηγορα ομως τα κιλα και εκανα ραγαδουλες.... γμτ!!!!!!:(:(:(:mad::mad::mad:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω εχω αλλα 4 απο την εγκυμοσυνη και απο πριν ηθελα αλλα 5 να χασω.

Ραγαδες εκανα καιεγω γυρω απο τον αφαλο αυτη τη φορα, αλλα πιστευω οτι οταν ξεκοκκινησουν τελειως δε θα φαινονται.Και να φανταστεις αυτη τη φορα εβαζα κρεμα ανελλιπως, αλλα τριτη εγκυμοσυνη τι περιμενεις?:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...