Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Eχω την μπεμπα πανω μου κ κοιμαται κ ολο κλαει η καημενη στον υπνο της.καποιος την μαλωνει...

βουλιτσα μου μαλλον ποναει λες?? κ εμενα παντα μουγκριζει στον υπνο της ...

Καλησπέρα!!!

Κατερίνα να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Εμείς τα 3 μας. Ο γιος μου πήγε στο εξοχικό σήμερα, πολύ ησυχία στο σπίτι. Τον αναζητώ! Η μικρή κοιμάται από τις 9 παρά.

Και εμένα γυρίζει μπρούμυτα τώρα και 2 εβδομάδες αλλά ευτυχώς το κεφάλι το σηκώνει και το κουμαντάρει πολύ καλά τώρα και καιρό και δεν φοβάμαι.

ελευθερακι μου??ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε?πω πω?? ντροπης μου..τι κανετε?? πως ειστε?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι, εμεις ξερετε ότι δεν κοιμοστε ευκολα θέλουμε αγκαλια, ξυπνησε κατα τις 9.45 ειπα με τα αστιακια μας, αλλαξεμε το πανακι μας, φαγαμε 150 μλ το γαλατακι μας, και τωρα κοιμαται, μολις εφαγε ρευτηκε τον πήρα να κοιμηθει μόλις τον εβαλα κοιμηθικε ο πασας μου, ευτυχως :P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

βουλιτσα μου μαλλον ποναει λες?? κ εμενα παντα μουγκριζει στον υπνο της ...

ελευθερακι μου??ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε?πω πω?? ντροπης μου..τι κανετε?? πως ειστε?

Ελα κ τον φαγατε τον 3ο μηνα...

Η αληθεια ειναι οτι κοιμοταν κ πριν κ ξυπνησε απο τα πολλα προυτςς..

Για αυτο την πηρα αγκαλιτσα, να κοιμηθει μπρουμητα να ηρεμησει...

Τωρα θα ξυπνησει οπου να ναι γτ εχουμε μπανακι να κανουμε.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σας!!! Ειναι καμια εδω?

Εμενα η μπεμπα νυσταζε τοσο πολυ μετα το μπανιο που γκρινιαζε! Ηπιε δυο τρεις γουλιες και επεσε ξερη!!!!! Παλι με ανοιχτα τα ματια ζαβλακωμενη ηταν και μετα οκ τα εκλεισε!! χα χα!!

Κατερινα μου(taz) καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! Να σου ζησουν τα παιδακια σου!!

δωρακι μου τι κανεις?? χρονια πολλα για χθες να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου !! το ξεχασα συγνωμη..αλλα καταλαβαινεις που μυαλο?? εδω σημερα πηγα να καταβασω τα σκουπιδια κ πηγα να βγω απο το σπιτι με μια παντοφλα κ ενα παπουτσι,,,χα χα χα καλα που με ειδε ο σαββας κ εσκασε στα γελια...ειχα βαλει το ενα παπουτσι κ εκεινη την ωρα εκλαιγε η μικρη μεχρι να την ηρεμησω μετα ξεχασα να βαλω το αλλο παπουτσι!! χα χα χα ο,τι να'ναι...:D:D:D

B4Itp2.png

Αχαχα Ποπάκι σε φαντάζομαι με ένα παπούτσι και μια παντόφλα.

Τι ντροπή σου καλέ?Σάμπως εγώ μπαίνω? Ο παιδικός ακόμη δεν άνοιξε και έχω και τα 2 ολημερίς, που να βρω χρόνο για ιντερνετικά καφεδάκια?

Πάω να απλώσω και έρχομαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

δωρακι μου τι κανεις?? χρονια πολλα για χθες να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου !! το ξεχασα συγνωμη..αλλα καταλαβαινεις που μυαλο?? εδω σημερα πηγα να καταβασω τα σκουπιδια κ πηγα να βγω απο το σπιτι με μια παντοφλα κ ενα παπουτσι,,,χα χα χα καλα που με ειδε ο σαββας κ εσκασε στα γελια...ειχα βαλει το ενα παπουτσι κ εκεινη την ωρα εκλαιγε η μικρη μεχρι να την ηρεμησω μετα ξεχασα να βαλω το αλλο παπουτσι!! χα χα χα ο,τι να'ναι...:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Τρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!!

Εγω πηγα σε μια φιλη μου εδω απεναντι με την μπεμπα το απογευμα και ξεχασα να βαλω σουτιεν!!:oops:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελα κ τον φαγατε τον 3ο μηνα...

Η αληθεια ειναι οτι κοιμοταν κ πριν κ ξυπνησε απο τα πολλα προυτςς..

Για αυτο την πηρα αγκαλιτσα, να κοιμηθει μπρουμητα να ηρεμησει...

Τωρα θα ξυπνησει οπου να ναι γτ εχουμε μπανακι να κανουμε.

εμεις καθε μερα μπρουμητα στην αγκαλια μου κοιμαται..αφου ποναει συνεχεια η πλατη μου γιατι κοιμαμαι σχεδον ορθια..ακομα κ στην αγκαλια μου αν κουνηθω ξυπναει ...πρεπει να ειμαι τελειως ακινητη...πικρααααααααα....

αχ ακομα εχουμε βουλιτσα μου για τον 3ομηνα...

Γεια σας και πάλι, εμεις ξερετε ότι δεν κοιμοστε ευκολα θέλουμε αγκαλια, ξυπνησε κατα τις 9.45 ειπα με τα αστιακια μας, αλλαξεμε το πανακι μας, φαγαμε 150 μλ το γαλατακι μας, και τωρα κοιμαται, μολις εφαγε ρευτηκε τον πήρα να κοιμηθει μόλις τον εβαλα κοιμηθικε ο πασας μου, ευτυχως :P....

γεια σου νικουλα μου!! τυχερουλα ευκολα σε κοιμηθηκε αντε ευκαιρια να ξεκουαστεις κ εσυ!!

B4Itp2.png

Αχαχα Ποπάκι σε φαντάζομαι με ένα παπούτσι και μια παντόφλα.

Τι ντροπή σου καλέ?Σάμπως εγώ μπαίνω? Ο παιδικός ακόμη δεν άνοιξε και έχω και τα 2 ολημερίς, που να βρω χρόνο για ιντερνετικά καφεδάκια?

Πάω να απλώσω και έρχομαι.

χα χα ναι πολυ γελιο!! κ η παντοφλα μου ειναι με ελεφαντακια!! ρεζιλιιιιιιιιιι!!!!!!!!κ ο δρομος που ειναι οι καδοι ειναι κεντρικος κ εχει ολο εταιριες ...θα με βλεπαν κ θα λεγαν απο ποιο τρελοκομειο βγηκε αυτη??

ωχ υπομονη ελευθερακι καλα λεω εγω που εχω ενα μωρο..που με 2 παιδια πολυ ζορι...

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Τρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!!

Εγω πηγα σε μια φιλη μου εδω απεναντι με την μπεμπα το απογευμα και ξεχασα να βαλω σουτιεν!!:oops:

χα χα χα ,,,φανταζομαι λες κατι λειπει απο πανω μου!! καλα λεω εγω θα ξεχασουμε και τους εαυτους μας καμια μερα...:D:D

B4Itp2.png

Ρε συ εγώ έκανα στην Αγγλία μια διαδρομή ποδαράτη περίπου 5 χιλιόμετρα με παντόφλα αγελάδα. Αχαχαχα που το θυμήθηκα. Και από πάνω μπουρνούζι (με ρούχα από μέσα εννοείται). Είχα βάλει στοίχημα και σε πληροφορώ κανείς δεν με πρόσεξε. Στην κοσμάρα τους όλοι εκεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα ,,,φανταζομαι λες κατι λειπει απο πανω μου!! καλα λεω εγω θα ξεχασουμε και τους εαυτους μας καμια μερα...:D:D

Α καλα εισαι!! Θελω να βαψω τα μαλλια μου να τα περιποιηθω και δεν ξερω ποτε!! Ολο με κοτσιδα ειμαι...αν βγαλω το λαστιχακι θα μεινει εκει κοκκαλομενο το σχεδιο στο μαλλι!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε συ εγώ έκανα στην Αγγλία μια διαδρομή ποδαράτη περίπου 5 χιλιόμετρα με παντόφλα αγελάδα. Αχαχαχα που το θυμήθηκα. Και από πάνω μπουρνούζι (με ρούχα από μέσα εννοείται). Είχα βάλει στοίχημα και σε πληροφορώ κανείς δεν με πρόσεξε. Στην κοσμάρα τους όλοι εκεί!

πλακα κανεις!!!!!!! χα χα χα!!! Ε αν σε προσεχε κανενας θα ηταν Ελληνας!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η μπουμπου μου δεν λεει α ξυπνησει.Την αφησα στο ριλαξ μπας κ ανησυχισει αλλα τιποτα..

Τα μωρακια σας οταν γελανε βγαζουν ηχους?Εμενα κανει ενα πραγμα σαν να της κοβεται η ανασα και να προσπαθει να αναπνευσει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Η μπουμπου μου δεν λεει α ξυπνησει.Την αφησα στο ριλαξ μπας κ ανησυχισει αλλα τιποτα..

Τα μωρακια σας οταν γελανε βγαζουν ηχους?Εμενα κανει ενα πραγμα σαν να της κοβεται η ανασα και να προσπαθει να αναπνευσει..

εμενα γελαει και τσιριζει οταν χαιρεται πολυ!!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...