Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ!!!!!!

είδα φωτογραφίες σου !! να σου ζησουν κ παλι!!! καλα τα διδυμα στη φωτο τη μακρινη στον καναπε ειναι σαν κουκλες ψευτικες!! πολυ ομορφα! φτου φτου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια !!!

τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες γιατι πήγαμε Πρωταρά...

ΚΟριτσια θελω να ρωτησω πότε αρχίζουν τα μωρακια μας να καταλαμβαίνουν το μπαμπα τους;

Όσο για το να γλύψει το μωρο εμενα του έδωσε ο αντρας μου και εγλυψε κρεατάκι, αυτό το κάνουν στην Κολομβια που απο τη στιγμη που γεννιεται το μωρου του δεινουν και δοκιμαζει απο όλα, σωστο η λαθος τι να πω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Aχ κοριτσια, μου ελειψε κιολας η ολη φαση της εγκυμοσυνης..

Το να περιμενεις να σε "χτυπησει"..και οταν χτυπαει πρωτη φορα που σκας ενα χαμογελο...που στρυφογυρναει μεσα στη κοιλια σου...

Περασαν 2 μηνες και μου ελειψε κιολας!

Το κακο ειναι οτι δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι ενα 2ο παιδακι με αυτο που παιζει με την μεση μου...:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλησπερα κοριτσια !!!

τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες γιατι πήγαμε Πρωταρά...

ΚΟριτσια θελω να ρωτησω πότε αρχίζουν τα μωρακια μας να καταλαμβαίνουν το μπαμπα τους;

Όσο για το να γλύψει το μωρο εμενα του έδωσε ο αντρας μου και εγλυψε κρεατάκι, αυτό το κάνουν στην Κολομβια που απο τη στιγμη που γεννιεται το μωρου του δεινουν και δοκιμαζει απο όλα, σωστο η λαθος τι να πω...

Κρεατακι ε?

Εμας η παιδιατρος μας ειπε οτι ηδη αναγνωριζει τα προσωπα μας..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κρεατακι ε?

Εμας η παιδιατρος μας ειπε οτι ηδη αναγνωριζει τα προσωπα μας..

ρωταω επιδη δεν ξερω αν αναγνωρίχει το μπαμπα του...

ναι κρεατακι, πάντως του μιρκου του αρεσε χεχεχε... αλλα ως εκει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ρωταω επιδη δεν ξερω αν αναγνωρίχει το μπαμπα του...

ναι κρεατακι, πάντως του μιρκου του αρεσε χεχεχε... αλλα ως εκει...

Φανταζομαι οτι θα τον αναγνωριζει...Δεν θυμουνται προσωπα που τα βλεπουν αραια και που..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Ειναι καμια εδω?

Εμενα η μπεμπα νυσταζε τοσο πολυ μετα το μπανιο που γκρινιαζε! Ηπιε δυο τρεις γουλιες και επεσε ξερη!!!!! Παλι με ανοιχτα τα ματια ζαβλακωμενη ηταν και μετα οκ τα εκλεισε!! χα χα!!

Κατερινα μου(taz) καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! Να σου ζησουν τα παιδακια σου!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα Κατερινα τα παιδια σου ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!! Η κορη σου δε μοντελο πραγματικο,να προσεχεις να μην στην κλεψουν!!! Τα διδυμακια πολυ γκυκουλικα και ο γιος γλυκας επισης!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσακια μου!! σας διαβασα λιγο στα πεταχτα!! οπως καταλαβαινετε γυρισα σπιτι αλλα παλι δεν προλαβαινω να μπαινω,,,η μικρη με εχει ξετιναξει κανονικα...ολο γκρινια κ κλαμμα ,,τα γνωστα...

σημερα πηγαμε παιδιατρο,,4700 και 57 εκατοστα ,,ενω γεννηθηκαμε 2600 48 εκ..ψηλωσε πολυ η μπουμπουκα μου!! καναμε το 5πλο εμβολιο και δεν εβγαλε αχνα η μικρη..με εξεπληξε!! δεν εκλαψε καθολου στον γιατρουδακο της μονο σπιτι ξερει να κλαιει..

με ειπε να την δινω 150μλ σε καθε γευμα κ αν ζηταει παραπανω να της δινω,,γιατι εχει τις συσπασεις στο στομαχακι της κ τους κολικους κ πολλες φορες νομιζει οτι πειναει γιαυτο ζηταει ανα 1,5 ωρα να τρωει...με ειπε να κανω υπομονη μεχρι κ τον τριτο μηνα μετα θα ηρεμησει ελπιζω!!

αχ κοριτσια ειδα λεγατε που τα εχετε στα δωματια τους κ ζηλευω ,,εμεις αγκαλια κοιμομαστε κ με το τσακ ξυπναει..δεν κοιμαται καθολου ευκολα κ δεν ξερω πως θα τα καταφερω να την παω στο δωματιο της καποια στιγμη ,,μου φαινεται πολυ μακρυνο...

θελω να πω περαστικα σε οσες ειναι αρρωστουλες ευχομαι γρηγορη αναρρωση!! συγχωρεστε με που δεν συμμετεχω στις συζητησεις σας αλλα δεν προλαβαινω τπτ..ακομα κ το μισαωρο free ειναι πολυτιμο για εμενα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα!!!

Κατερίνα να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Εμείς τα 3 μας. Ο γιος μου πήγε στο εξοχικό σήμερα, πολύ ησυχία στο σπίτι. Τον αναζητώ! Η μικρή κοιμάται από τις 9 παρά.

Και εμένα γυρίζει μπρούμυτα τώρα και 2 εβδομάδες αλλά ευτυχώς το κεφάλι το σηκώνει και το κουμαντάρει πολύ καλά τώρα και καιρό και δεν φοβάμαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...