Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τωρα το ειδα, εχεις κορη 16 χρονων?? !!! μπραβο!!

Μωρε, ποτε την εκανες?? και παλι μπραβο!

Και εναν γιο 6?

Εγω οπως ειδες εχω 2 αγορια 9 και 6,5 χρ. και την πριγκιπισσα μας τωρα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα κλεισει τα 15 τον αυγουστο και ο μικροσ τα 7 τον σεπτεμβριο..ολοι κοντα-κοντα τον φλεβαρη ........ωραια!!taspaa ειναι πολυ ωραια οσο μεγαλωνουν τοσο το απολαμβανεις περισσοτερο.....εχω φωτογραφιες στο προφιλ μου δειτε τεσ αν θελετε!!!

Διαφημίσεις

Κουκλια ειναι ολα, να τα χαιρεσαι!!

Ειδικα τα δυο μικρα μαζι με τις ποζες που εχουν παρει!!!

Μπραβο, να ειστε καλα!!

Θα εχεις και μια καποια βοηθεια απο την κορη σου ε? τουλαχιστον να τα επιβλεπει λιγο να κανεις π.χ. ενα μπανιο.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

θα κλεισει τα 15 τον αυγουστο και ο μικροσ τα 7 τον σεπτεμβριο..ολοι κοντα-κοντα τον φλεβαρη ........ωραια!!taspaa ειναι πολυ ωραια οσο μεγαλωνουν τοσο το απολαμβανεις περισσοτερο.....εχω φωτογραφιες στο προφιλ μου δειτε τεσ αν θελετε!!!

αμε....

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

η κορη μου με βοηθαει κυριως με τον αλεξη και με τισ δουλεις στα διδυμα προς το παρων βοηθαει παρα πλ ο αντρασ μου ......η κορη μου ειναι ακομα διστακτικη!!!!

αν κ μελαχρινη, που να παω για να δω φωτο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Eχω την ενδοεπικοινωνια και την ακουω,ασε που πλεον καταλαβαινω ποιος ηχος ειναι κακος και ποιος απλα οταν στριφογυρναει!;)

Κι εγώ ετσι κανω αλλα πολλες φορες τις περισσοτερες δηλ νομιζα οτι συνεχιζε να πειναει αλλα αυτη νυσταζε και ηθελε να κοιμηθει,ετσι με το που εφτιαχνα το γαλα την εβλεπα ειχε κοιμηθει!! Ουυυ ποσο ξενο εχω πεταξει ετσι....:rolleyes:

Εγω παντως εχω καμια βδομαδα και παραπανω που την βαζω ανασκελα να κοιμηθει και πολλες φορες δεν εχει ρευτει κιολας! Γυρνανε το κεφαλακι τους στο πλαι παντα οποτε δεν φοβασαι!

Απο ποτε αρχισε να γυρναει μπρουμητα?

απο οταν μπηκε στον 3ο..:rolleyes:

Το πιο πιθανο ειναι με μια γλυψια να μην παθει τπτ. και αλλεργια να εχει.Αν το φαει ομως θα φανει η αλλεργια, και υποτιθεται οτι θα ξερεις οτι ειναι το αχλαδι.Αυτος ειναι και ο λογος που βαζουμε σταδιακα τις τροφες στο διαιτολογιο του.

Π.χ. η παιδιατρος μου , επειδη ξερω απο τα αγορια μου, στις αρχες του 6ου μηνα θα μου πει να ξεκινησω καθε απογευμα την κρεμα βανιλια.Το 1ο απογευμα 1-2 κουταλακια και συμπληρωμα γαλα, το 2ο απογευμα 3-4 κουταλακια και συμπλ. γαλα, το 3ο απογευμα πιο πολυ, ωσπου σιγα σιγα να αντικαταστσθει το γευμα εκεινο με την κρεμα.Αυτο θα παρει 1 εβδομ. περιπου, στη διαρκεια της οποιας θα δουμε αν εχει αλλεργια στην κρεμα αυτη.Την επομενη εβδομ. θα κανουμε το ιδιο με τριμ. μηλο στο γευμα των 11.00 το πρωι.Μετα απο μερικες μερες αν δουμε οτι με το μηλο ειναι οκ. προσθετουμε σταδιακα και αχλαδι κ.ο.κ.

Με αυτον τον τροπο μπορεις να δεις που μπορει να ειναι αλλεργικο το παιδι.Γι'αυτο κιολας δεν επιτρεπεται να αρχισουμε απο μονες μας π.χ. να δινουμε στο μωρο οτιδηποτε.

αχχ ανυπομονω να τον ταισω κορίτσια!! κ εμενα ο γιατρος μου είπε μεχρι κ τον 5ο μηνα μονο γαλα και μετα θα τα πουμε αναλυτικα!!

καναμε τον περιπατο μας και γυρισαμε! κ τωρα τρωμε!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...