Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το πιο πιθανο ειναι με μια γλυψια να μην παθει τπτ. και αλλεργια να εχει.Αν το φαει ομως θα φανει η αλλεργια, και υποτιθεται οτι θα ξερεις οτι ειναι το αχλαδι.Αυτος ειναι και ο λογος που βαζουμε σταδιακα τις τροφες στο διαιτολογιο του.

Π.χ. η παιδιατρος μου , επειδη ξερω απο τα αγορια μου, στις αρχες του 6ου μηνα θα μου πει να ξεκινησω καθε απογευμα την κρεμα βανιλια.Το 1ο απογευμα 1-2 κουταλακια και συμπληρωμα γαλα, το 2ο απογευμα 3-4 κουταλακια και συμπλ. γαλα, το 3ο απογευμα πιο πολυ, ωσπου σιγα σιγα να αντικαταστσθει το γευμα εκεινο με την κρεμα.Αυτο θα παρει 1 εβδομ. περιπου, στη διαρκεια της οποιας θα δουμε αν εχει αλλεργια στην κρεμα αυτη.Την επομενη εβδομ. θα κανουμε το ιδιο με τριμ. μηλο στο γευμα των 11.00 το πρωι.Μετα απο μερικες μερες αν δουμε οτι με το μηλο ειναι οκ. προσθετουμε σταδιακα και αχλαδι κ.ο.κ.

Με αυτον τον τροπο μπορεις να δεις που μπορει να ειναι αλλεργικο το παιδι.Γι'αυτο κιολας δεν επιτρεπεται να αρχισουμε απο μονες μας π.χ. να δινουμε στο μωρο οτιδηποτε.

Ναι..τα εχω διαβασει στο ιντερνετ αυτα.Και τελευταιο μπαινει το αυγο.Δλδ και αλλεργια να εχει στο αχλαδι, με μια γλιψια, δεν παθαινει κατι?

Μηπως αν τωρα παθει κατι λογω αλλεργιας δεν μπορει να παρει κατι για να περασει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τον έχω στο δωμάτιο του μέσα στην κούνια του από τον καιρο που σαραντησε,τον ακουω με την ενδοεπικοινωνία.

Και εγω τον 2ο απο οταν 40ντησε τον πηγα μαζι με τον μεγαλο.Τον 1ο τον ειχα βγαλει 6 μηνων απο το δωματιο μου, πρωταρα κιολας και φοβομουν.

Τωρα τη μικρη την εχω στο δικο μου για πρακτικους λογους, δεν εχει ακομη δωματιο.Το καλοκαιρι ομως λεω να τη βγαλω.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ τον έχω στο δωμάτιο του μέσα στην κούνια του από τον καιρο που σαραντησε,τον ακουω με την ενδοεπικοινωνία.

ουφ...δωσε λιγο απο τη δυναμη σου.Καλα, τωρα το συνηθισες φανταζομαι, αλλα στην αρχη....

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ναι..τα εχω διαβασει στο ιντερνετ αυτα.Και τελευταιο μπαινει το αυγο.Δλδ και αλλεργια να εχει στο αχλαδι, με μια γλιψια, δεν παθαινει κατι?

Μηπως αν τωρα παθει κατι λογω αλλεργιας δεν μπορει να παρει κατι για να περασει?

Κοιτα να δεις, αν πεις στον παιδιατρο για γλυψιες και τετοια , θα σου πει δεν επιτρεπεται ακομη, γιατι σου λεει αν της δωσω αερα της μανας θα το βρει συστημα και ειναι σαν να σου λεει δωστου.

Τι θα παθει ομως μωρε με μια γλυψια? μην τρελλαθουμε!!

Αν κατι δεις οτι του κανει αλλεργια τοτε που θα μπαινουν οι τροφες, θα σου πει ο παιδιατρος σου , το πολυ πολυ να μη του ξαναδωσεις για ενα διαστημα απο αυτη την τροφη.

Διαφημίσεις

Αυτη τωρα ειναι η καινουρια "μοδα" των γιατρων.Οτι και ανασκελα να το βαλεις να κοιμηθει, δεν υπαρχει προβλημα.Εγω φοβαμαι ομως ρε κοριτσι.Διαβασα κια κατι ιστοριες στο ιντερνετ που κατα τυχει επεσα πανω του...Αφηστε.Μην σας πω καλυτερα...Στο πλαι οσο μπορω..Και καμια φορα πλεον δεν την βαζω αν δεν ρευτει.Θυμαστε και εκεινο που ειχα παθει...

Ναι οντως εσυ εχεις και κακη εμπειρια ρε... σορρυ!!! Οπως νιωθεις ανετα και σιγουρη εσυ δεν το συζητω!!

Και εγω φοβαμαι ανασκελα κατευθειαν μετα το γαλα και ας εχει ρευτει.Μπορει να βγαλει καμμια γουλια και να ειναι ξυπνια με το κεφαλι στραμμενο στο ταβανι, τοτε η γουλια αυτη θα ειναι επικυνδινη.Και εγω στο πλαι τη βαζω ακομη, και αυτη σιγα σιγα στη διαρκεια του υπνου της γυρναει ανασκελα, αλλα εχει περασει ηδη μια ωρα απο το γευμα οταν ειναι ανακελα τελειως οποτε και δεν υπαρχει πλεον φοβος.

Κανονικα μεχρι το τελος του 5ου δινουμε μονο γαλα και μετα αρχιζουμε σταδιακα τα φρουτα και τις κρεμες με την καθοδηγηση του παιδιατρου.Τωρα με το να του δωσεις μια δυο φορες κατι να γλυψει οπως ειναι το φρουτο, που δεν προκειται να φαει τπτ απο αυτο δεν πειραζει.Οχι ομως να δωσεις π.χ. παγωτο που αν γλειψει θα βγει στο στομα του, αυτο δεν επιτρεπεται ακομη.

Ναι εννοειται δεν θα δωσεις παγωτο!!!;)Παντως οι μαμαδες μας απο τον 4ο μηνα ξερω μας εδιναν αυγο!

Μολις πηγε ο ανδρας μου απο την παιδιατρο και εκλεισαν ραντεβου για Τεταρτη να κανουμε το εμβολιο.Το ενα ειναι το prentavac και το αλλο ειναι το rotateq.Για το prentavac ξερετε αν ειναι αυτο το πενταπλο?

Το pentavac ειναι το 5απλο αυτο ειχαμε κανει κι εμεις!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσια .

να μπω και εγω στην παρεα σας?

εγω ειμαι μανουλα φεβρουαριο και πιο συγκεκριμενα στις 17 φλεβαρη γεννησα τα διδυμακια μασ ...εχω αλλα 2παιδακια....συνολο 4!

θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!

κοιμήθηκα και εγώ και τα αγοράκια μου ,ξυπνήσαμε κάναμε μπάνιο και τώρα καθόμαστε στην κουζίνα,εσείς?

Εμεις ειμαστε μονες μας, εχουν παει στο κολυμβητηριο οι αντρες μου, η μπεμπα κοιμαται.:P:p

Ναι οντως εσυ εχεις και κακη εμπειρια ρε... σορρυ!!! Οπως νιωθεις ανετα και σιγουρη εσυ δεν το συζητω!!

Ναι εννοειται δεν θα δωσεις παγωτο!!!;)Παντως οι μαμαδες μας απο τον 4ο μηνα ξερω μας εδιναν αυγο!

Το pentavac ειναι το 5απλο αυτο ειχαμε κανει κι εμεις!!

Καλησπερα Δωρα μου!!

Ναι, το ξερω αυτο αλλα τωρα τα πραγματα ειναι αλλιως, το αυγο το δινει ο παιδιατρος γυρω στον 8ο μηνα, και το ψαρι στον 11ο-12ο.Επισης το μελι απαγορευεται κατηγορηματικα τον 1ο χρονο.;);)

καλησπερα κοριτσια .

να μπω και εγω στην παρεα σας?

εγω ειμαι μανουλα φεβρουαριο και πιο συγκεκριμενα στις 17 φλεβαρη γεννησα τα διδυμακια μασ ...εχω αλλα 2παιδακια....συνολο 4!

θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!

Φυσικα και να μπεις στην παρεα μας!!

Βλεπω εισαι απο το μενιδι ε??

Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

Διαφημίσεις

Aχ αν ειναι ετσι οπως τα λετε, θα της δωσω σημερα να δοκιμασει λιγο.Πεθαινω να δω αυτη τη γκριματσα...:PΚαι η μαμα μου τωρα που την ειπα, λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα αφου δεν παει στο στομαχι..σιγα!

Γεια σου Ταζ...Εισαι η πρωτη στη παρεα με 4 παιδια..:P.Να σου ζησουν και τα διδυμακια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ευχαριστω πολυ.....να χαιρεστε τα μωρακια σας....

dolphin ναιι απο το μενιδι ειμαι

εκλεισα τα 35 τον μαρτιο!!!

Αννα λεγε'με!!

Εσενα πως σε λενε?

οκ.Αννα λοιπον εμενα με λενε Κατερινα!!!!

Α! δε σου ειπα!! 17-2 ειναι τα δικα μου γενεθλια!! εγω ειμαι του '73.:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...