Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια μου ξερω οτι ετσι σταδιακα θα μειωθει το γαλα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα..Ηταν συνεχεια εκνευρισμενο το παιδι που προσπαθουσε να πιει κ δεν εβρισκε...Και με τον εκνευρισμο δεν ηθελε ουτε ξενο να πιει.

Δωρα μου το φριζολακ του δινω.Δεν εχουμε δοκιμασει αλλο αφου τα παει καλα με αυτο...Τρωει 2-3 γευματα την μερα...

σιγουρα αυτο μετραει!! κ αφου μπηκε κ σε ρυθμο κ ειναι ηρεμο, μια χαρα!!

τωρα διαβασα αυτο που εγραψες κ για την μειωση απο οταν είδες περίοδο!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Λιτσακι!!Ευχαριστω πολυ!!!

Γεια σου Αναστασια!!!

Εφη δεν ξερω που ειναι καν η Σεριφος...μακρια πολυ νομιζω,,,να πας καπου κοντα,γιατι με 2 παιδια δεν θα την παλεψεις!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις ειδαμε ηλιο σημερα κ ξεπορτισαμε!! πηγαμε βολτιτσα, περασαμε κ απο τη μαμα μου κ τωρα σπιτι. μου τα εχει χαλασει πολυ με τον υπνο, χθες ηταν ολο το βραδυ ανησυχη κ ενω ειχε κοψει μονη της το βραδυνο γαλα εδω κ 10 μερες, τωρα το ξαναρχισε αλλα δεν πινει πολυ, 60 μλ μονο, τζαμπα το ξυπνημα ρε γμτ! :rolleyes:

Βουλα καλε τοσο πολυ πινει η δικια σου? εμενα 120 ανα 4ωρο κ στο τσακιρ κεφι να πιει 150 1 φορα τη μερα!

τωρα παλι γκρινιαζει, δεν ξερω τι της φταιει! μονο στη βολτα ειναι ηρεμη!

BJVqp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

ελευθερια μου φτο φτου την κοριτσαρα σου!!!!! μεγαλωσε η πριγκίπισσα!!!:D

κ εμεις το βραδυ σχεδον ετσι το παμε!! την εχεις στο δωματιο σας η μονη της?

Έλα Αναστασία μου. Δίπλα μου την έχω, στην κούνια της. Στο δωμάτιο της θα πάει καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως δεν κοιμάμαι καλά γιατί λίγο να κουνήσει ξυπνάω ενώ τις περισσότερες φορές ξανακοιμάται. Αλλά περιμένω να καλοκαιριάσει να της φτιάξουμε το δωμάτιο και μετά να την μεταφέρουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις ειδαμε ηλιο σημερα κ ξεπορτισαμε!! πηγαμε βολτιτσα, περασαμε κ απο τη μαμα μου κ τωρα σπιτι. μου τα εχει χαλασει πολυ με τον υπνο, χθες ηταν ολο το βραδυ ανησυχη κ ενω ειχε κοψει μονη της το βραδυνο γαλα εδω κ 10 μερες, τωρα το ξαναρχισε αλλα δεν πινει πολυ, 60 μλ μονο, τζαμπα το ξυπνημα ρε γμτ! :rolleyes:

Βουλα καλε τοσο πολυ πινει η δικια σου? εμενα 120 ανα 4ωρο κ στο τσακιρ κεφι να πιει 150 1 φορα τη μερα!

τωρα παλι γκρινιαζει, δεν ξερω τι της φταιει! μονο στη βολτα ειναι ηρεμη!

Αχ τι ωραια που βγηκατε βολτουλα...Και εμεις τρελαινομαστε για βολτες αλλα χθες κ προχθες ειχα μαθημα κ δεν βγηκαμε κ μου την εδωσε...Και εμας στις βολτες ειναι σχεδον παντα ησυχος αλλα δεν θελει να σταματαμε το κουνημα η το περπατημα του καροτσιου...χιχι!!

Γωγω να σε ρωτησω εσενα πως σου κοπηκε το γαλα?Μειωνες τα γευματα?Και στο τελος τι εγινε?Σταματησε να βγαζει?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ βρε κοριτσια ξερετε σας εχω ξαναπει το θεμα μας ε?Εμας ειναι πολυ δυσκολος στον υπνο και εχουμε καταληξει να κοιμομαστε ολοι παρεα στο κρεβατι.Ξερω οτι ειναι λαθος αλλα αφου μετα απο παμπολες προσπαθειες τον κοιμησουμε δεν το ρισκαρουμε να τον βαλουμε στην κουνια γιατι χανει την πιπιλα συνεχεια κ ξυπναει στο τσακ...Ετσι λοιπον εγω λεω να βαλουμε την κουνια σο δωματιο μας για να μπορω να τον ελεγχω κ να του βαζω την πιπιλα χωρις να πηγαινω-ερχομαι στο παιδικο.Τι λετε ?Καλα τα σκεφτομαι ?Θα μπορεσουμε μετα να τον παμε στο δωματιο του ευκολα??Η να στειλω τον υπνο περιπατο και να τον πηγαινω κουνια??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γωγώ μου μπορει να περνάει αλμα αναπτυξης η μπεμπα σου... Εδω ολο συννεφιές εχουμε!!!

λες?νομιζα οτι μονο οταν θηλαζουν περνανε αλμα!!

Αχ τι ωραια που βγηκατε βολτουλα...Και εμεις τρελαινομαστε για βολτες αλλα χθες κ προχθες ειχα μαθημα κ δεν βγηκαμε κ μου την εδωσε...Και εμας στις βολτες ειναι σχεδον παντα ησυχος αλλα δεν θελει να σταματαμε το κουνημα η το περπατημα του καροτσιου...χιχι!!

Γωγω να σε ρωτησω εσενα πως σου κοπηκε το γαλα?Μειωνες τα γευματα?Και στο τελος τι εγινε?Σταματησε να βγαζει?

βασικα εγω ποτε δεν ενιωσα το γαλα να ''κατεβαινει '' ουτε πρησμενο το στηθος μου! οταν εγινε 20 ημερων της εδωσα μονο το πρωι κ το βραδυ κ το συνεχισα για λιγες μερες. μετα της εδωσα μονο πρωι για 2-3 μερες κ μετα καθολου. μεχρι να γινει 30 ημερων το κοψαμε τελειως κ δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε πρησμενο στηθος ουτε τιποτα!

εγω παντως πιστευω οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες την ιδια δυνατοτητα για να παραξουν γαλα, ξερω οτι οι συμβουλοι θηλασμου αλλα λενε, αλλα εγω αυτο πιστευω! μου το επιβεβαιωσε κ η γιαγια μου που γεννηθηκε το 1925 κ δεν υπηρχαν σκονες κ ολη μερα τα μωρα τα θηλαζαν αλλα μου ειπε οτι κ παλι καποιες γυναικες δεν ειχαν γαλα. τον παππου μου τον θηλασε μια γειτονισσα γιατι η μανα του δεν ειχε γαλα!

BJVqp3.png

Αχ βρε κοριτσια ξερετε σας εχω ξαναπει το θεμα μας ε?Εμας ειναι πολυ δυσκολος στον υπνο και εχουμε καταληξει να κοιμομαστε ολοι παρεα στο κρεβατι.Ξερω οτι ειναι λαθος αλλα αφου μετα απο παμπολες προσπαθειες τον κοιμησουμε δεν το ρισκαρουμε να τον βαλουμε στην κουνια γιατι χανει την πιπιλα συνεχεια κ ξυπναει στο τσακ...Ετσι λοιπον εγω λεω να βαλουμε την κουνια σο δωματιο μας για να μπορω να τον ελεγχω κ να του βαζω την πιπιλα χωρις να πηγαινω-ερχομαι στο παιδικο.Τι λετε ?Καλα τα σκεφτομαι ?Θα μπορεσουμε μετα να τον παμε στο δωματιο του ευκολα??Η να στειλω τον υπνο περιπατο και να τον πηγαινω κουνια??

Εγω απο την δευτερη βδομάδα την εχω στην κούνια της διπλα στο δωμάτιο της. Κ απλα εχω την ενδοεπικοινωνια κολλημένη στο αυτί μου! Χα χα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

οταν κοιμαται στο κρεβατι σας δεν φοβαστε μηπως τον πλακωσετε? εγω πολυ θα φοβομουν, γι'αυτο κ δεν την πηρα ποτε! δοκιμαστε να εχετε την κουνια στο δωματιο σας αρχικα κ τον πατε στο δωματιο του μολις συνηθισει να κοιμαται μονος του! εμενα κοιμαται στην καλαθα στο δωματιο μας αλλα εχει ψηλωσει κ δεν βλεπω να χωραει για πολυ ακομα!

BJVqp3.png

Εγω απο την δευτερη βδομάδα την εχω στην κούνια της διπλα στο δωμάτιο της. Κ απλα εχω την ενδοεπικοινωνια κολλημένη στο αυτί μου! Χα χα!

δεν βαριεσαι ομως να πηγαιοερχεσαι? εμενα 100 φορες κανει θορυβο το βραδυ κ σηκωνομαι ρε γμτ!:rolleyes:

BJVqp3.png

Εμεις απο 15 ημερων τον βαλαμε στην κουνια στο δωματιο του αλλα μετα μας επισκεφτηκαν οι κολικοι..Ηταν χαλια οπως ξερετε και δεν κοιμοταν καθολου ..Ετσι μετα απο παρα πολλα οταν κοιμοταν τον κοιμιζαμε μαζι μας...Στην μεση κοιμαται με το σφηνακι του και δεν φοβομαστε γιατι τον εχουμε στο νου μας..Βεβαια σιγουρα δεν ειναι κ το καλυτερο ε??

Γωγω μου οσο για το γαλα εχω δει οτι εχει μειωθει γι'αυτο σε ρωτησα ...Θα δω πως θα παει ..Οτι εχω θα του δινω ..Οταν βλεπω κ δεν χορταινει του δινω κ ξενο...Η μια -μια ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εμεις απο 15 ημερων τον βαλαμε στην κουνια στο δωματιο του αλλα μετα μας επισκεφτηκαν οι κολικοι..Ηταν χαλια οπως ξερετε και δεν κοιμοταν καθολου ..Ετσι μετα απο παρα πολλα οταν κοιμοταν τον κοιμιζαμε μαζι μας...Στην μεση κοιμαται με το σφηνακι του και δεν φοβομαστε γιατι τον εχουμε στο νου μας..Βεβαια σιγουρα δεν ειναι κ το καλυτερο ε??

Γωγω μου οσο για το γαλα εχω δει οτι εχει μειωθει γι'αυτο σε ρωτησα ...Θα δω πως θα παει ..Οτι εχω θα του δινω ..Οταν βλεπω κ δεν χορταινει του δινω κ ξενο...Η μια -μια ...

ναι βρε, την αποψη μου για τον θηλασμο την ξερεις! καλυτερα σκονη με ολη την αγαπη του κοσμου παρα στηθος με κλαματα κ στενοχωριες!;)

παντως οσο αντικαθιστας γευματα μειωνεται σιγα σιγα πιστευω!

BJVqp3.png

μονη της στο δωματιο της φοβαμαι ακομα, βγαζει κ γαλατακι η δικια μου κ την βρισκω κ ανασκελα! μαλλον τον αλλο μηνα θα την βγαλω ομως, εξαλλου δεν θα χωραει στην καλαθα κ η κουνια δεν χωραει στο δωματιο μας!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...