Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εδω ειμαι κ εγω!

Βουλα μου μια χαρουλα η μικρη ε;;

Δωρακι μου για να μην ανοιγεις κουτια ξενου και ξοδευεσαι τσαμπα,γιατι δεν αντλεις λιγο γαλατακι να εχεις στην καταψυξη να της το δινεις οταν χρειαζεται;φτιαξε μια μικρη τραπεζα και θα εχεις για τις δυσκολες ωρες αλλα κ για οταν θες να πας καπου χωρις το μωρο.

Σοφακι μου εσυ τι κανεις;ο μικρουλης;αντε να κανονισουμε καμια βολτα στου Τριτση τωρα που ανοιξε ο καιρος!

Λίτσα μου καλα τα λες αλλα με το ζορι εχω για να την ταισω live(τι είπα τωρα ε??) κι εσυ μου λες να αντλώ? Αφου τρωει καθε 1μισή ωρα ποτε να γεμίσει το έρμο το ζιζι? Εχω προσπαθήσει αλλα κατι σταγόνες βγάζω μετα απο θηλασμο... Ασε που εχω χειροκίνητο θηλαστρο! Αχ οσο το σκεφτομαι αγχωνομαι!!! Εσυ πως βγάζεις? Ποτε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίτσα μου καλα τα λες αλλα με το ζορι εχω για να την ταισω live(τι είπα τωρα ε??) κι εσυ μου λες να αντλώ? Αφου τρωει καθε 1μισή ωρα ποτε να γεμίσει το έρμο το ζιζι? Εχω προσπαθήσει αλλα κατι σταγόνες βγάζω μετα απο θηλασμο... Ασε που εχω χειροκίνητο θηλαστρο! Αχ οσο το σκεφτομαι αγχωνομαι!!! Εσυ πως βγάζεις? Ποτε?

εγω τωρα τα εχω φορτωσει λιγο στον κοκορα.

αλλα κανονικα βγαζω με το νοσοκομειακο που νοικιασα(τελος του μηνα το επιστρεφω) σιγουρα τα πρωινα και μετα μεσημερι κ απογευμα οταν προλαβαινω.

εχει τυχει πολλες φορες ειδικα το απογευμα,να σταματησω την αντληση λιγο πριν τελειωσω γιατι ξαναπεινασε η μπεμπα και μια χαρα βρισκει κ πινει.προσπαθησε να καταλαβεις οτι το γαλα σου εκεινη την ωρα που ρουφαει το μωρο παραγεται!κ εγω ειχα ενα κολλημα με αυτο και ελεγα,ποτε να προλαβει να γεμισει;η συμβουλος μου ειπε οτι απο ενα φαινομενικα αδειο στηθος,το μωρο μπορει να βγαλει 200 μλ!

τωρα για το χειροκινητο οντως ειναι ζορι.

εγω τωρα που θα επιστρεψω το νοσοκομειακο,θα βγαζω με το μινι ελεκτρικ της μεντελα.

δοκιμασε να βγαλεις λιγο λιγο και στο τελος της μερας να το ενωσεις να γινει ενα γευμα.

εγω στις αρχες ετσι εκανα.μη φανταστεις οτι βγαζω πολυ.μονο το πρωι που ειναι ετσι κ αλλιως λιγο πιο πρισμενο το στηθος φτανω τα 110 μλ κ απο τα δυο στηθη.

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου Λιτσα μου!!Και βεβαια να κανονισουμε να παμε τωρα που ανοιγει ο καιρος...

Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα κοριτσια..Το παιδι πειναγε...κ εκλαιγε.Δοκιμασαμε το ξενο και τελικα ηρεμησε και ετσι τωρα του δινω μια το ενα μια το αλλο.Και το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο.Τι να κανουμε, οσο εχουμε θα δωσουμε.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σου Λιτσα μου!!Και βεβαια να κανονισουμε να παμε τωρα που ανοιγει ο καιρος...

Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα κοριτσια..Το παιδι πειναγε...κ εκλαιγε.Δοκιμασαμε το ξενο και τελικα ηρεμησε και ετσι τωρα του δινω μια το ενα μια το αλλο.Και το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο.Τι να κανουμε, οσο εχουμε θα δωσουμε.

Σοφακι μου ετσι ειναι.ισως η περιοδος να επαιξε ρολο,ποιος ξερει.το θεμα ειναι να ειναι ηρεμο το μωρο!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

ελευθερια μου φτο φτου την κοριτσαρα σου!!!!! μεγαλωσε η πριγκίπισσα!!!:D

κ εμεις το βραδυ σχεδον ετσι το παμε!! την εχεις στο δωματιο σας η μονη της?

δωρακι ξυνισε με το αχλαδακι ε? χαχαχα φανταζομαι φατσα!!

σοφακι ετσι το γαλα σου θα ελλατωθει να ξερεις. καπου το ειχα διαβασει πως συμπληρωμα=σταδιακος απογαλακτισμός.

λιτσακι να δουμε κ εγω ποτε θα ξεκινησω να βγαζω να κανω μια μικρη τραπεζα! πως τα εννοεις τα γαλατα? δεν πρεπει να ειναι στην ιδια θερμοκρασια?

εφακη δεν σε βοηθησε καθλου η αντιβιωση ακομα ε?:rolleyes: οσο για νησι θα πατε οικογενειακως η μονοι σας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!!

ευτυχως ο γιος μου αναρρωσε πληρως αλλα τον εχουμε ακομα μακρια απο τις μικρες,,,

εφη θα σου προτεινα να πατε στην Ανδρο,,,ειναι κοντα στην ΑΘηνα,οικονομικα και εχει καθαρες παραλιες,,,μου αρεσει πολυ αυτο το νησι:):):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σου Αναστασακι μου!τι κανετε μανα κ γιος;

τα γαλατα τα εχω χωρια στην αρχη και οταν κρυωσουν ολα στο ψυγειο τα ενωνω σε ενα,και μετα καταψυξη αν δεν το πιει μεχρι την επομενη το βραδυ.

GjJbp3.png7IWup3.png

Σοφακι μου ετσι ειναι.ισως η περιοδος να επαιξε ρολο,ποιος ξερει.το θεμα ειναι να ειναι ηρεμο το μωρο!

Ακριβως αυτο πιστευω και εγω.Δεν ειναι τυχαιο νομιζω οτι ειδα μειωση στο γαλα απο τη μερα που αδιαθετησα.Κατα βαση πρεπει να κοιταμε το παιδι να ειναι ηρεμο και χορτασμενο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

κοριτσια γεια σας και απο εμενα! και χρονια πολλα σε ολες! ευχομαι να ειστε καλα! εγω εχω 10 μερες να μπω και να διαβασω τα νεα σας. δεν προλαβα να διαβασω ακομη. εμεις γενικα καλα ειμαστε. τη μικρη μου ειχα λιγο με πυρετο απο την κυριακη, αλλα δειχνει να περασε απο χτες. θα δουμε..

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Αναστασακι μου!τι κανετε μανα κ γιος;

τα γαλατα τα εχω χωρια στην αρχη και οταν κρυωσουν ολα στο ψυγειο τα ενωνω σε ενα,και μετα καταψυξη αν δεν το πιει μεχρι την επομενη το βραδυ.

καλά είμαστε λιτσακι! εχουμε κ καλό καιρό σήμερα λέω να τον βγαλω μια βόλτα! μαλλον θα τον βαλω στο σλίνγκ κ θα παμε μια βολτιτσα! προς το παρον τρωμε παλι! χεχεχε!!

λαμπρινη αναρωσε το αγορακι σου ε? μπραβοοο!!!:D

μαρακι περαστικα σας κοριτσι μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κορίτσια!πολύ κλειστή είναι η μύτη μου ακομα,μου εδωσε αντιβίωση zinnat.

οικογενειακός θα παμε διακοπές έτσι ψάχνω για μέρος που κάνει για παιδισ!.μου είπαν και για Σέριφο τι λέτε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αναστασια μου ξερω οτι ετσι σταδιακα θα μειωθει το γαλα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα..Ηταν συνεχεια εκνευρισμενο το παιδι που προσπαθουσε να πιει κ δεν εβρισκε...Και με τον εκνευρισμο δεν ηθελε ουτε ξενο να πιει.

Δωρα μου το φριζολακ του δινω.Δεν εχουμε δοκιμασει αλλο αφου τα παει καλα με αυτο...Τρωει 2-3 γευματα την μερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...