Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα!!ευχαριστω Έφη μου!ειναι καλα τωρα μονο που εχει γκρινια και ανορεξια..αντε να δουμε να περασει κ αυτο!εμβολιο για τη γαστρεντεριτιδα ε??!!καλα θα κανεις να το κανεις στο παιδι,,,πραγματικα φοβηθηκα γιατι δεν μου ειχε ξανααρρωστησει..

Καλημερα Δωρακι,Γωγω!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας !!

Δωρακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!Να σας ζησει και να ειναι χιλιοχρονη!!

Λαμπρινη μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια...Περαστικα στο αγορακι σου...

Αννα μου φανταζομαι τελεια θα ειναι η βαπτιση σας στον κηπο με κετερινγκ κ τα λοιπα...Και εμεις θελαμε να το κανουμε στην αυλη των γονιων μου αλλα μαλλον θα καταληξουμε σε μεζεδοπωλειο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

λαμπρινη περαστικα στο γιο σου!! οπως ειπε κ η γεωργια τις τελευταιες ιωσεις κολλησατε!! αντε να φυγουν να ησυχασουμε πια!!

δωρακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

γωγω καλα κανεις κ την βγαζεις αφου εχει καλο καιρο!!;)

εφακη φτυστο το αγορι μας! μια χαρα κοιμαται!!

γεωργια μου τι τελειο θερμιδικο μενου ειναι αυτο??? χεχεχεχε!!!

εντομεταξυ τοσο που τρωω αν δεν θηλαζα δεν το συζητω πως θα γινόμουν!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω!!πηγαμε παιδιατρο 5840γραμμ πηγε το αγορι μου!!εβαλε 600γραμμ σε 15 μερες καναμε και το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας!!!ολα καλα μου ειπε,μονο οι κολικοι μας μεινανε ποτε θα φυγουν??κουραστηκα:|:neutral:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου αναστασια μου τι κανετε??ερημωσε το καφε μας:|

καλα ειμαστε εφακη μου! σημερα θα γυρισουμε σπιτι!!

μεγαλωσε το γιαβρι σου μια χαρα!! φαινεται κ στις φωτο μωρε! ξεπεταχτηκε το ζουζουνι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαστε εφακη μου! σημερα θα γυρισουμε σπιτι!!

μεγαλωσε το γιαβρι σου μια χαρα!! φαινεται κ στις φωτο μωρε! ξεπεταχτηκε το ζουζουνι!!

ειστε στο χωριο ακομα??μια χαρα ξεκουραστηκατε καλα!!!ναι το μωρο μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειστε στο χωριο ακομα??μια χαρα ξεκουραστηκατε καλα!!!ναι το μωρο μου!!

ναι στο χωριο! ηταν να φυγουμε εχθες αλλα τελικα σημερα! κ κυριακη θα ξαναερθουμε να ειμαστε καλα! εχει γενεθλια η ανηψια μου!! οντως ερημωσε το καφε μας! εχει παλιοκαιρο εδω! απο τπ πρωι βρεχει!!:evil:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι στο χωριο! ηταν να φυγουμε εχθες αλλα τελικα σημερα! κ κυριακη θα ξαναερθουμε να ειμαστε καλα! εχει γενεθλια η ανηψια μου!! οντως ερημωσε το καφε μας! εχει παλιοκαιρο εδω! απο τπ πρωι βρεχει!!:evil:

και εδω παλιο καιρος ειναι εχει συνεφια και πολυ σκονη στην ατμοσφαιρα,δεν μπορεις να αναπνευσεις!!και ειμαι και αρροστη με πεθανε ο βηχας το απογευμα θα παω γιατρο φοβαμαι να μην κολλησω και τα μωρα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εδω παλιο καιρος ειναι εχει συνεφια και πολυ σκονη στην ατμοσφαιρα,δεν μπορεις να αναπνευσεις!!και ειμαι και αρροστη με πεθανε ο βηχας το απογευμα θα παω γιατρο φοβαμαι να μην κολλησω και τα μωρα:rolleyes:

ναι ειναι αυτη η σκονη που λενε απο την αφρικη! να πας να δεις τι ειναι αυτος ο παλιο βηχας! εμενα η μανα που τον ειχε 3 μηνες σχεδον!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ειναι αυτη η σκονη που λενε απο την αφρικη! να πας να δεις τι ειναι αυτος ο παλιο βηχας! εμενα η μανα που τον ειχε 3 μηνες σχεδον!!!!!!!

θα παω σημερα με εχει πεθανει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Αναστασια μου ναι σημερα ειπα να γουρουνιασουμε λιγο χαχαχα!

Εφη μου περαστικα σου τέλειο το αγορι σου 600 γρ ε?Πω πω καλοτρωει το παιδι!Εχω στο δωματιο ενα θερμομετρο που γραφει και υγρασια εχει 60% και 22 βαθμους φανταζομαι σε σας που ειστε και πιο νοτια τι γινεται.Υπομονη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Αναστασια μου ναι σημερα ειπα να γουρουνιασουμε λιγο χαχαχα!

Εφη μου περαστικα σου τέλειο το αγορι σου 600 γρ ε?Πω πω καλοτρωει το παιδι!Εχω στο δωματιο ενα θερμομετρο που γραφει και υγρασια εχει 60% και 22 βαθμους φανταζομαι σε σας που ειστε και πιο νοτια τι γινεται.Υπομονη.

γεια σου γεωργια μου!!ναι δοξα το θεο παμε καλα με το βαρος τον φοβομου λιγο μια και τον γεννησα προωρα!!!ναι ρε πολυ χαλια ο καιρος μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...