Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα..Εχω κατι χρονια να γραψω εδω αλλα απο τοτε που γεννησα τρεχω παρα πολυ με τρια μικρα στο σπιτι..Ευχομαι να ειστε ολες καλα πολλα φιλια

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! χρονια πολλα!! Χριστος Ανεστη!!!

τι κανετε? πως περασατε?? εμεις μια χαρα, ολη μερα εδω κ εκει , ευτυχως η μπεμπα ηταν πολυ ησυχη οπου κ αν πηγαμε, χαχα μονο σπιτι κλαιει, μηπως τελικα μας βαρεθηκε??:tongue:

ξεκινησε κ ο αντρας μου να βαφει ενα σπιτι κ ειμαστε μοναχουλες σημερα, λεω να την παω βολτα στη μαμα μου σε λιγο. ευτυχως βρηκε αυτο το μεροκαματο ο αντρας μου γιατι παμε χαλια οικονομικα. τι καταντια βρε κοριτσια, με πτυχιο γεωλογου κ 2 μεταπτυχιακα κ να παρακαλαει για να βρει κανενα σπιτι να βαψει!:cry:

βρεθηκαν βεβαια κ καποιοι ''φιλοι'' αυτες τις μερες που αρχισαν να λενε οτι κακως βγαζουμε την μπεμπα τοσο μικρη κ κατι τετοια. στενοχωρηθηκα λιγο, οχι οτι με νοιαζει τι λεει ο καθενας αλλα ειμαι κ λιγο προληπτικη κ φοβαμαι το ματι. τεσπα, εγω κ ο αντρας μου ειμαστε της αποψης οτι το παιδι δεν πρεπει να μενει κλεισμενο μεσα. εννοειται οτι ειναι καλα ντυμενη κ συνηθως δεν την βγαζουμε καν απο το καροτσι οταν καθομαστε εξω, μενει εκει τυλιγμενη με την κουβερτουλα της!! εσεις τι λετε? δεν κανω καλα που τη βγαζω?

Γωγω μου, χρονια πολλα, τι κανεις??

Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι.Ποτε δεν τα ειχα τα παιδια μου <<μη μου απτω>>, εκτος βεβαια οποτε συνετρεχε λογος να τα φυλαξω.Αν ειναι κρυωμενα η αρρωστα θα τα κρατησω στο σπιτι εννοειται.Αν ομως ειναι καλα και αφου εχουν περασει οι 2 πρωτοι μηνες (επειδη ηταν και χειμωνας) βγαιναμε παντα.Και τωρα με τη μικρη αρχισαμε και εμεις τις εξοδους, πηγαμε και για καφε.Στο καροτσι της ηταν με το μπουφανακι της, δεν τη βγαλαμε καθολου.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη.

Υγεία και αγάπη στις οικογένειές σας και να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας.

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα ξεπορτίσαμε και εμείς. Καλά ήταν. Ζέστη έχουμε εδώ αλλά από χθες φυσάει νοτιάς και όσο να πεις φοβάμαι τον αέρα.

Η μικρή έχει μυξούλες τώρα 10 μέρες, ελπίζω μην κάνει καμιά βρογχίτιδα. Παρασκευή αν είμαστε καλά και τα καταφέρω θα την πάω για το εμβόλιο. Ο μικρός είναι σπίτι, παιδικό ξεκινάει από Δευτέρα οπότε αν δεν είναι καλός ο καιρός να τον στείλω στο εξοχικό δεν θα μπορέσω να την πάω. Από Δευτέρα μετά που ξεκινάει και εκείνος παιδικό.

Μινάκι πολλές όμορφες οι μπομπό. Με το καλό κορίτσι μου να βαφτίστεις το κορίτσι σου. Εμείς δεν έχουμε βρει ούτε όνομα, ούτε νονό. Καλά πάμε:)

Λαμπρινή μου χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη.

Υγεία και αγάπη στις οικογένειές σας και να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας.

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα ξεπορτίσαμε και εμείς. Καλά ήταν. Ζέστη έχουμε εδώ αλλά από χθες φυσάει νοτιάς και όσο να πεις φοβάμαι τον αέρα.

Η μικρή έχει μυξούλες τώρα 10 μέρες, ελπίζω μην κάνει καμιά βρογχίτιδα. Παρασκευή αν είμαστε καλά και τα καταφέρω θα την πάω για το εμβόλιο. Ο μικρός είναι σπίτι, παιδικό ξεκινάει από Δευτέρα οπότε αν δεν είναι καλός ο καιρός να τον στείλω στο εξοχικό δεν θα μπορέσω να την πάω. Από Δευτέρα μετά που ξεκινάει και εκείνος παιδικό.

Μινάκι πολλές όμορφες οι μπομπό. Με το καλό κορίτσι μου να βαφτίστεις το κορίτσι σου. Εμείς δεν έχουμε βρει ούτε όνομα, ούτε νονό. Καλά πάμε:)

Λαμπρινή μου χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Γεια σου Ελευθερια!! χρονια πολλα!!

Ουτε εμεις εχουμε ακομη βρει νονο, ουτε και ονομα.Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι το τραπεζι θα γινει εδω εξω στον κηπο μου με catering.Θα στρωσουν τα φαγητα στο τραπεζι του barbeque που ειναι μεγαλο, θα ψησουν αυτοι και θα φερουν τραπεζια και καρεκλες τα οποια θα τα στησουν στον κηπο.Εχουμε 3 χρονια σε αυτο το σπιτι, οποτε στα αγορια ειχαμε παει σε κεντρα.Τωρα ειναι ευκαιρια με τη μπεμπα.:D:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας κοριτσακια!!!Χριστος ανεστη!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας!!:):):)Να ειστε ολες καλα!!

Εμεις δυστυχως ειχαμε αρρωστο τον γιο μου,,στην αρχη εκανε εμετους και μετα χειροτερεψε με εμετο-διαρροια και πυρετο 40...στο τσακ το γλυτωσαμε το νοσοκομειο.εφερα παιδιατρο στο σπιτι και μας εδωσε μια αγωγη ,την ακολουθει και παει καλα τωρα επεσε ο πυρετος και δεν κανει εμετο και απο διαρροια λιγη...αχ τι ηταν κ αυτο βρε κοριτσια??!!ευτυχως στη Θηβα εχουμε μεγαλο σπιτι και ειχαμε χωριστει σε 2 στρατοπεδα..:(

Σοφακι κουκλακι ο γιος σου!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!εγώ ξύπνησα και ο Μπεμπής κοιματε:P:p;),κοιμήθηκε στές 10.30 το βράδυ και ακομα κοιμάται,ακομα δεν μπορω να το πιστεψω:rolleyes:

περαστικά στο αγόρι σου Λαμπρινή μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!! ολα καλα?

εμενα η μπεμπα ενω ειχε κοψει το βραδυνο γαλα, εχει τωρα καναδυο μερες που ξυπναει ενδιαμεσα αλλα τρωει λιγο κ την ξαναπαιρνει υπνος. οποτε χθες που εφαγε στις 12.30 κ ξυπνησε στις 4, της εδωσα την πιπιλα, την κουνησα κ λιγο κ ξανακοιμηθηκε ως τις 7! κοιμηθηκε αλλη μια ωριτσα 8-9 κ ξυπνησε. σηκωθηκα κ εγω, να αερισω το σαλονι , να το ζεστανω για να την μεταφερω, να κανω καφε κτλ κ αυτην την ξαναπηρε υπνος! τωρα ακομα κοιμαται! τζαμπα σηκωθηκα κ εγω, εχει κ χαλια καιρο σημερα, μεσα θα μεινουμε απ'οτι φαινεται!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

να σας ζησει!!!!!!:P:p

Ευχαριστούμε Γωγώ μου!!

Κι εδω πολυ κρύο και βροχη απο το βραδυ. Κι εμενα αν θυμάσαι ειχε 4μερες που κοιμόταν 8ωρα ή κ παραπανω αλλα δυο βραδιές τωρα γύρισε στο 4ωρο.... Κ κλάμα πολυ εχει η δικιά μου οταν ξυπνάει γιατι ζορίζεται για κακα.

Αντε να φτιάξει ο καιρος γιατι μπούχτισα πια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστούμε Γωγώ μου!!

Κι εδω πολυ κρύο και βροχη απο το βραδυ. Κι εμενα αν θυμάσαι ειχε 4μερες που κοιμόταν 8ωρα ή κ παραπανω αλλα δυο βραδιές τωρα γύρισε στο 4ωρο.... Κ κλάμα πολυ εχει η δικιά μου οταν ξυπνάει γιατι ζορίζεται για κακα.

Αντε να φτιάξει ο καιρος γιατι μπούχτισα πια!

εμενα ειχε πολλες μερες με καλο ωραριο, βεβαια δεν κοιμαται τοσες ωρες, δηλαδη τρωει 12 αλλα κοιμαται 2.30 συνηθως! οποτε αν ξυπνησει 7 ειμαστε καλα!

φανταζομαι ποσο κρυο θα εχετε κ εσεις ρε γμτ! αντε να καλικαιριασει επιτελους!!

BJVqp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Έχετε δίκιο παλιόκαιρος σήμερα τωρα μόλις άνοιξε λίγο εδω από τις 6 έβρεχε.Σήμερα το μενού μας είναι άκρως διαιτητικό καρμπονάρα και σαλάτα του σεφ και τώρα πάω να κάνω ένα μιλφειγ που μου παρήγγειλε ο άντρας μου εδω και μέρες και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το κάνω.Ευκαιρία σήμερα που δε θα βγω έξω.

Δώρα μου να σας ζήσει κοπέλα μου!

Γωγώ μου μην ακούς κανένα εκτός από την παιδίατρο.Κι μενα με κράξανε επειδή πήγα με τη μικρή στον επιτάφιο και στην Ανάσταση αφού είχε καλό καιρό γιατι να το κλείσω μέσα το μωρό ουστ!

Έφη μου τέλεια τα πάτε με τον ύπνο μπράβο.

Λαμπρινή μου περαστικά κοπέλα μου τι πράγμα ήταν κι αυτό τις τελευταίες ιώσεις κολλήσατε.

Φεύγω ξύπνησε η μπουμπούκα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...