Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααααααααααα

με επιασε τελικα η αρρωστια:|τρεχει η μυτη μου και εχω και βηχα ελπιζω να μην κολλησω τον μικρο:(:(

αυριο θα τον παω στο γιατρο για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας και θα παρω και τον μεγαλο μου γιατι και αυτος εχει λιγο βηχα!!αχ ποτε θα μπει καλοκαιρι να μην αρρωστενουμε????

δεν με εφταναν ολα αυτα σημερα θα εχω και την νονα μου για φαγητο ετσι ετοιμαζομαι να αρχισω μαγειρεματα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το μενου για σημερα ειναι σουβλα(κρεας στα καρβουνα,παραδοσιακο φαγητο κυπριακο)πατατες,τορτελινια,ρυζι με πινολια και σταφιδες και σαλατα!!!!!καλα δεν ειναι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Μολις εβαλα γιουβαρλάκια να γινονται και ειπα να σας πω ενα γεια!!

Χτες βγηκαμε το βραδακι με τον αντρα μου και κατι φιλους καλα ηταν... Το απογευμα ηταν οι φιλες μου στο σπιτι και η μικρη πηγε στην αγκαλια τους χωρις γκρινιες!

Αλλα κοριτσια μου το εκοψε το συνεχομενο υπνο... 4 μερες ηταν η χαρα!!!!! Μαλλον επειδη αλλαξε περιβαλλον 2 μερες απο δω κ απο εκει...!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??επιτελους πηρα την αποφαση να γυρισω σπιτι μας!! εκατσα 5 μερες στην πεθερα μου και 2 βδομαδες στην μαμα μου στο χωριο!! μου εχετε λειψει ολες!!!εχω χασει πολλα νεα σας κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειστε καλα κ ευτυχισμενες με τα μπεμπακια σας!!

εμεις ειμαστε ακομα δυσκολα η μικρη μας κλαιει συνεχεια κ θελει συνεχεια να τρωει..κλασσικα τα ξερετε ...οι κολικοι μας εχουν ξετιναξει κ την λυπαμαι πολυ την καημενη συνεχεια σφιγγεται,,τιναζεται ,,,ζοριζεται κ κλαιει...αφου πολλες φορες θελει να κοιμηθει κ δεν μπορει κ τσατιζεται...ειναι κ ιδιοτροπη με τις αγκαλιες δεν ηρεμει πουθενα αλλου εκτος απο εμενα...με εχει ξετιναξει λεμε..εγω ψυχολογικα να σας πω την αληθεια δεν ειμαι καλα αλλα το παλευω να μην με παρει απο κατω κ εχουμε αλλα μετα...φταινει οι ορμονες μου σιγουρα γιατι συνεχεια κλαιω κ χωρις λογο..τελοσπαντων ...ξεχασα να σας πω οτι η μικρη φοβαται ακομα κ την σκια της...ρευεται,,κλαιει,,χασμουριεται ,,κλαιει,,,κανει πριτς (σηκωνει παντα το αριστρερο ποδι για να κανει πριτς)κ παλι κλαιει..πειναει..κλαιει..ποναει κλαιει,,,θελει αλλαγμα ,,κλαιει,,,εχει λοξυγκα κλαιει με λιγμους..τον τρεμει τον λοξυγκα...τι να πω δεν ξερω,,,στο σπιτι το μονο που ακουγεται ειναι ενα κλαμμα...το παιχνιδι μας διαρκει κανα δεκαλεπτο μονο μετα βαριεται κ παταει τα κλαμματα...ουφ σας κουρασα εεε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Ποπιτσα!!

Τι κανεις γλυκια μου?? σε χασαμε!!

Μη σκεφτεσαι τους κολικους γιατι μεχρι το τελος του 3ου μηνα θα εχουν σταματησει.Μεσα στον τριτο σταματανε μην ανησυχεις γι'αυτο.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!Έχω πολυ καιρό να γράψω αλλα σας διαβάζω!Τωρα με τη μπεμπα που καιρος!!Θέλω να σας πω οτι ςραιεσ μπομπονιέρεσ εχει και το χαμόγελο του παιδιού!Μπορείτε να τις δείτε και από το site!Ειναι πολυ ωραίες και οικονομικες!

eNortjKzUjI0MzE2MlCyBlwwFXQCzQ,,35.png

Καλημερα Ποπιτσα!!

Τι κανεις γλυκια μου?? σε χασαμε!!

Μη σκεφτεσαι τους κολικους γιατι μεχρι το τελος του 3ου μηνα θα εχουν σταματησει.Μεσα στον τριτο σταματανε μην ανησυχεις γι'αυτο.:P

καλημερα Αννουλα μου!! αχ με χασατε κ σας εχασα σαν κενη ενιωθα στο χωριο 2 βδομαδες χωρις την ομορφη παρεουλα σας!! τωρα ομως επανηλθα κ θα βαρεθητε να διαβαζετε την γκρινια μου!! :D

σε αυτο ελπιζω να σταματησουν οι κολικοι μπας κ δουμε μια ασπρη μερα εγω κ η μπεμπα κ ηρεμησουμε γιατι πραγματικα πολυ γκρινια κ κλαμμα..αν κ κλαιει για πολλους λογους οπως διαβασες ...αλλα ευελπιστω να μου κανει την αλλαγη και σταματησει..το μονο καινουργιο ευχαριστο νεο ειναι οτι εμαθε το καροτσι κ πολλες φορες την κοιμιζω εκει κουνωντας την!!τα βραδυα ομως την λιγη ωρα που κοιμαται ( μισαωρο με το ζορι ) κοιμαται στην αγκαλια μου...μας το παει συνεχομενο απο τις 11-12 το βραδυ μεχρι τις 8-9 το πρωι ειναι ξυπνια..κ τις πρωινες ωρες κοιμαται μισαωρα με μια ωρα κ ξαναξυπναει..απορω με τις δυναμεις της!! αυτα με εμενα ...εσυ τι κανεις?? η οικογενεια ?? οι αντρες σου?? η μπουμπουκα??

Καλημερα κοριτσια!Έχω πολυ καιρό να γράψω αλλα σας διαβάζω!Τωρα με τη μπεμπα που καιρος!!Θέλω να σας πω οτι ςραιεσ μπομπονιέρεσ εχει και το χαμόγελο του παιδιού!Μπορείτε να τις δείτε και από το site!Ειναι πολυ ωραίες και οικονομικες!

καλημερα μαρακι τι κανεις??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! χρονια πολλα!! Χριστος Ανεστη!!!

τι κανετε? πως περασατε?? εμεις μια χαρα, ολη μερα εδω κ εκει , ευτυχως η μπεμπα ηταν πολυ ησυχη οπου κ αν πηγαμε, χαχα μονο σπιτι κλαιει, μηπως τελικα μας βαρεθηκε??:tongue:

ξεκινησε κ ο αντρας μου να βαφει ενα σπιτι κ ειμαστε μοναχουλες σημερα, λεω να την παω βολτα στη μαμα μου σε λιγο. ευτυχως βρηκε αυτο το μεροκαματο ο αντρας μου γιατι παμε χαλια οικονομικα. τι καταντια βρε κοριτσια, με πτυχιο γεωλογου κ 2 μεταπτυχιακα κ να παρακαλαει για να βρει κανενα σπιτι να βαψει!:cry:

βρεθηκαν βεβαια κ καποιοι ''φιλοι'' αυτες τις μερες που αρχισαν να λενε οτι κακως βγαζουμε την μπεμπα τοσο μικρη κ κατι τετοια. στενοχωρηθηκα λιγο, οχι οτι με νοιαζει τι λεει ο καθενας αλλα ειμαι κ λιγο προληπτικη κ φοβαμαι το ματι. τεσπα, εγω κ ο αντρας μου ειμαστε της αποψης οτι το παιδι δεν πρεπει να μενει κλεισμενο μεσα. εννοειται οτι ειναι καλα ντυμενη κ συνηθως δεν την βγαζουμε καν απο το καροτσι οταν καθομαστε εξω, μενει εκει τυλιγμενη με την κουβερτουλα της!! εσεις τι λετε? δεν κανω καλα που τη βγαζω?

BJVqp3.png

Μαρια το ειχα σκεφτει κ εγω για το χαμογελο του παιδιου αλλα απο τιμες δεν ξερω, δεν εχω ιδεα ποσο εχουν οι κανονικες μπομπονιερες οποτε δεν μπορω να συγκρινω! μαλλον 25/8 θα κανουμε τελικα βαφτιση,δεν μπορει ο νονος μας τον Ιουλιο. ετσι κ αλλιως ολα θα ειναι πολυ απλα, οποτε κ τελευταια στιγμη το κανονιζω, μια εκκλησια θα την βρω!

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσια!! χρονια πολλα!! Χριστος Ανεστη!!!

τι κανετε? πως περασατε?? εμεις μια χαρα, ολη μερα εδω κ εκει , ευτυχως η μπεμπα ηταν πολυ ησυχη οπου κ αν πηγαμε, χαχα μονο σπιτι κλαιει, μηπως τελικα μας βαρεθηκε??:tongue:

ξεκινησε κ ο αντρας μου να βαφει ενα σπιτι κ ειμαστε μοναχουλες σημερα, λεω να την παω βολτα στη μαμα μου σε λιγο. ευτυχως βρηκε αυτο το μεροκαματο ο αντρας μου γιατι παμε χαλια οικονομικα. τι καταντια βρε κοριτσια, με πτυχιο γεωλογου κ 2 μεταπτυχιακα κ να παρακαλαει για να βρει κανενα σπιτι να βαψει!:cry:

βρεθηκαν βεβαια κ καποιοι ''φιλοι'' αυτες τις μερες που αρχισαν να λενε οτι κακως βγαζουμε την μπεμπα τοσο μικρη κ κατι τετοια. στενοχωρηθηκα λιγο, οχι οτι με νοιαζει τι λεει ο καθενας αλλα ειμαι κ λιγο προληπτικη κ φοβαμαι το ματι. τεσπα, εγω κ ο αντρας μου ειμαστε της αποψης οτι το παιδι δεν πρεπει να μενει κλεισμενο μεσα. εννοειται οτι ειναι καλα ντυμενη κ συνηθως δεν την βγαζουμε καν απο το καροτσι οταν καθομαστε εξω, μενει εκει τυλιγμενη με την κουβερτουλα της!! εσεις τι λετε? δεν κανω καλα που τη βγαζω?

καλημερα γωγω μου!! τι κανεις??

μια χαρα κανεις κ την βγαζεις εξω αφου δεν γκρινιαζει κα καθεται στο καροτσακι μια χαρα ειναι!! ετσι κ αλλιως η θερμοκρασια του καιρου εχει ανεβει...εγω θυμαμαι τον μαρτιο που την ειχα παει παιδιατρο μου ειχε πει να την βγαζω βολτες και να μην την φοβαμαι οσο ειναι σε ανοιχτο χωρο...μεσα σε κλειστο χωρο με ειχε απαγορευσει να βρισκεται με πολλα ατομα...ασχετα που εγω εχω τρην φοβια και δεν την βγαζω ειναι γιατι εμενα κλαιει συνεχεια!! αφου ειναι ησυχη η δικια σου μην το σκεφτεσαι κ πολυ!!!θα μοιαξει κ απο μικρη την μανουλα της τις βολτουλες!!

B4Itp2.png

Μινακι μου πολυ ομορφες μπομπονιερες!!Μπραβο σου!

Εμεις θα εχουμε θεμα την κορωνα του πριγκιπα και ετσι ολα θα ειναι ετσι..Η μπομπονιερα μας ειναι ενα πουγκακι-κορωνα σιελ...

Ποπη μου σε χασαμε...Πανω που ελεγα οτι θα τριγυρνας ακομη...Μην ανησυχεις θα περασουν οι κολικοι , εμας ηρεμησε απο τους κολικους αλλα κλαιει πολυ κ γκρινιαζει οταν θελει να κοιμηθει...

Γωγω μου τι βλακειες ειναι αυτες να το πηγαινεις το παιδι οπου θες οσο καθεται κ ειναι ησυχο..Και εμεις τον βγαζουμε απο πριν σαραντησει ..δεν δεχομαστε κουβεντα απο κανεναν!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη!!!

Εμείς γυρίσαμε χθες από τη μαμά μου και περάσαμε ωραία! Είχαμε και επισκέψεις από συγγενείς για να δούνε το μωρό και κάναμε κι εμείς βόλτες! Γωγώ καλά κάνεις και βγαίνετε έξω, αρκεί να μην έχει ψοφόκρυο. Κι εμείς κάθε φορά που βρίσκουμε ευκαιρία πάμε βόλτα. Και βολεύει πολύ το καρότσι! Και στην εκκλησία πήγαμε μετά το Χριστός ανέστη γιατί δεν ήθελα να το ξυπνήσω. Ξύπνησε, τον τάϊσα και πήγαμε στην εκκλησία. Ωραία ήταν γιατί δεν είχε πολύ κόσμο μετά.

Αχ βρει Ποπάκι μου, ελπίζω να τελειώσουν τα κλάματα γρήγορα. Όντως είναι κουραστικό. Εδώ εμάς κλαίει όταν θέλει να κοιμηθεί (αν δεν τον έχουμε κοιμίσει όταν είναι ήρεμος) και δεινοπαθούμε.

Ξύπνησε, φεύγω!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...