Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπράβο Άννα μου.Άσε κι εγω παλεύω με 2 κιλά αλλά διατροφή όπως θέλω δεν μπορώ να κάνω γιατι θηλάζω κιόλας προσπαθώ κι εγω σιγά σιγά.Άντε να φύγουν να βγούμε κορμάρες στην παραλία:tongue:

Γεια σου Γεωργια μου και Αννα μου...

όλες κορμαρες θα βγουμε μην φοβάστε κοπέλες, μεχρι το καλοκαιρι εχουμε εναμιση μήνα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα! και εμείς καλά φαγαμε εδω στη μαμα! αγριογουρουνο στη σουβλα καναμε!! κ ολα τα συνοδευτικα!!! μετα πηραμε τα ποδηλατα και καναμε καμια ωρα! αχ πολύ μου αρεσε!!!!:D:D ο μικρος φτανει να ειναι ταισμενος κ καθεται σε όλους!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα και απο εμενα, ελεπιζω να ειχατε όλες μια υπέροχη ημερα....

Αναστασια μου και Λαμπρινη μου Χρονια σας πολλά...

εμεις σημερα πήγαμε το πρωι στη πεθερα μου να δούνε το μπεμπη και μετα σπίτι τραπέζι στη μαμα μου... να σας ρωτησω κατι να μου πειτε αν εκανα λάθος, λοιπόν η μαμα μου μας ειπε οτι θα κανει τραπέζι εδω και 2 εβδομαδες για το Πασχα, και την Παρασκευη μας ειπε και η πεθερα μου οτι θα κανανε τραπέζι και τους ειπαμε οτι θα κανει και η μαμα μου, τελικα μειναμε σπίτι που θα εκανε η μαμα μου, καλα κάναμε ή θα έπρεπε να πήγαιναμε στη πεθερα μου, η μητερα μου σο τραπέζι καλεσε μερικούς συγγενεις, ενω η πεθερα μου θα ητανε με τη πεθερα της, μηπως θα έπρεπε να παμε επειδη θα ητανε σχεδόν οι τους μόνοι τους(να πω οτι θα ητανε τα πεθερικα μου, οι παππούδες του Χριστου και τα 5 αδέρφια του, μόνο εμεις λείπαμε);;;

Κοίτα εφόσον δε σου ειπε τιποτα ο αντρας σου και δεν γκρινιαξε ολα καλα.Εγω θα πηγαινα και στις 2 αν ηταν κοντα αν οχι θα πηγαινα στην πεθερα μου μια που στη μαμα σου μενετε ενω την πεθερα σου δε την πολυβλεπετε.Βεβαια δικαιολογια εχεις αφου σας το ειπε τελευταια στιγμη.

zxG9p3.png

owokp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας, αλλα γιορταζω 22 δεκεμβρη, της αγιας αναστασιας της φαρμακολυτριας!:P

ωραιο το αγριογουρουνο?ενταξει λοιπον θα σας τα ξαναπούμε τοτε:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα εφόσον δε σου ειπε τιποτα ο αντρας σου και δεν γκρινιαξε ολα καλα.Εγω θα πηγαινα και στις 2 αν ηταν κοντα αν οχι θα πηγαινα στην πεθερα μου μια που στη μαμα σου μενετε ενω την πεθερα σου δε την πολυβλεπετε.Βεβαια δικαιολογια εχεις αφου σας το ειπε τελευταια στιγμη.

η πεθερα μου ειναι 15 λεπτα απο εδω, πηγαμε το πρωι καθησαμε εναμιση ωρα και φυγαμε, λέτε να τους κακοφάνικε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

227825-pasxa.jpg

Καλημερα τι κανετε? να χαιρεστε τα παιδακια σας και χρονια πολλα στις εορταζουσες για χθες και σε οσους ειχατε καποιον να γιορταζει!!!

Εγω κανω ετοιμασιες για την βαφτιση της μπεμπας γιατι θα τα κανω ολα μονη μου μονο τα ρουχαλακια και τον σταυρο θα αγορασουμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Πριν λιγο σηκωθηκα που ειχα ξαπλωσει με τη μπεμπα αγκαλιτσα.Οι αντρες μου στην τιβι.

Το μεσημερι ειχα εγω τραπεζι τα πεθερικα μου και τη μητερα μου.Στις 4.00 εφυγαν.

Παει και το Πασχα!... και του χρονου κοριτσια να ειμαστε καλα οπως και φετος! :P:p:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας!!Χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη!!Χρονια πολλα σε οσους κ οσες γιορταζουν!!Εμεις χαθηκαμε λιγο γιατι ειπαμε να ξεπορτισουμε οπως ολοι αλλωστε...Την Ανασταση πηγα λοιπον εγω με τους γονεις μου , τα ξαδελφια μου κ την θεια μου για το φως .Ο Γιαννης εμεινε σπιτι με το μωρο.Οταν γυρισαμε εκατσα λιγο μαζι τους κ εφαγα και μετα εκατσα με το μωρο για να φαει κ ο Γιαννης.Οκ ολα κυλησαν χαλαρα...

Την Κυριακη πηγαμε στους γονεις μου, ψησαμε ,χορεψαμε κ περασαμε καλα..κ ο μπεμπης εκατσε πολυ καλα .Οταν γυρισαμε πεσαμε ολοι μαζι για 3ωρες υπνο...

Σημερα πηγαμε στο εξοχικο για φαι κ καφεδακι ..Ευτυχως ειχε καλο καιρο..ωραια ηταν...!

Αχ αντε να καλοκαιριασει για τα καλα να βγαινουμε ακομη περισσοτερο...

Θελω τοσο πολυ να φυγω για ενα σ-κ μονη μου με τον Γιαννη , να ξεσκασουμε λιγο αλλα δεν το βλεπω ..Δεν υπαρχει κανεις να τον κρατησει τον μικρο...Αρα αν παμε θα τον παρουμε μαζι...αν παμε ομως (που δεν το βλεπω)...Αντε σας επρηξα ε?Τα ξαναλεμε!!

Μινακι μου τι ωραια και εγω θα κανω μπομπονιερες κ γλυκακια για την βαφτιση και πολυ μ'αρεσει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Γεια σας!!Χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη!!Χρονια πολλα σε οσους κ οσες γιορταζουν!!Εμεις χαθηκαμε λιγο γιατι ειπαμε να ξεπορτισουμε οπως ολοι αλλωστε...Την Ανασταση πηγα λοιπον εγω με τους γονεις μου , τα ξαδελφια μου κ την θεια μου για το φως .Ο Γιαννης εμεινε σπιτι με το μωρο.Οταν γυρισαμε εκατσα λιγο μαζι τους κ εφαγα και μετα εκατσα με το μωρο για να φαει κ ο Γιαννης.Οκ ολα κυλησαν χαλαρα...

Την Κυριακη πηγαμε στους γονεις μου, ψησαμε ,χορεψαμε κ περασαμε καλα..κ ο μπεμπης εκατσε πολυ καλα .Οταν γυρισαμε πεσαμε ολοι μαζι για 3ωρες υπνο...

Σημερα πηγαμε στο εξοχικο για φαι κ καφεδακι ..Ευτυχως ειχε καλο καιρο..ωραια ηταν...!

Αχ αντε να καλοκαιριασει για τα καλα να βγαινουμε ακομη περισσοτερο...

Θελω τοσο πολυ να φυγω για ενα σ-κ μονη μου με τον Γιαννη , να ξεσκασουμε λιγο αλλα δεν το βλεπω ..Δεν υπαρχει κανεις να τον κρατησει τον μικρο...Αρα αν παμε θα τον παρουμε μαζι...αν παμε ομως (που δεν το βλεπω)...Αντε σας επρηξα ε?Τα ξαναλεμε!!

Μινακι μου τι ωραια και εγω θα κανω μπομπονιερες κ γλυκακια για την βαφτιση και πολυ μ'αρεσει...

Αχ ενα σ-κ μονοι τι ωραια που θα ηταν εχω πολλα χρονια να μεινω μονη με τον αντρουλη μου οσο ειναι η Ελισαβετ μας αλλα χαλαλι τους δεν παραπονιεμαι!!!

κι εγω θα κανω και γλυκο του κουταλιου φραουλα μια και το θεμα της βαφτισης θα ειναι η φραουλα :P

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γεια σας.... Σημρα πηγαμε στη θεια μου και μικρος μου εκλαιγε πολύ γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει....

πολύ ομορφη μινακη εμεις θα εχουμε σαν θεμα τη θαλασσα...

ποτε ειναι η βαφτιση;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Μινακι, ωραια η μπομπονερα, ποτε ειναι η βαπτιση?

Κοριτσια , εσεις που θα τα βαπτισετε τωρα τα μωρακια σας βρικατε βαπτιστικα ρουχα?

Εγω οταν βαφτησα τον γιο μου 9 μηνων δεν εβρισκα, του ηταν μεγαλα, γιατι ηταν απο 12 μηνων και μετα.:rolleyes::rolleyes:

Τον δευτερο που τον βαφτισαμε 12 μηνων, παντως , ηταν πολυ καλυτερα και σκεφτομαι οτι και για τη μπεμπα το φορεμα το βαφτιστικο αλλιως θα δειξει επανω της οταν θα ειναι απο 9-10 μηνων και πανω.Τωρα βεβαια αν βρεθει νονος και το αποφασισουμε για φετος πριν τον Αυγουστο δεν το κανω, αν ειναι μετα.Γιατι και το μωρο κουραζεται με την ολη διαδικασια...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας κοριτσακια 29/7 θα την κανουμε την βαφτιση αυτη ειναι εα δειγμα που εκανα για να δω πως φαινονται εμεις δεν μπορουμε να την κανουμε αργοτερα γιατι ο νονος μας ειναι 15 χρονων και τον Αυγουστο ξεκινανε τα φροντιστηρια και ερχεται και η μια μου η αδερφη απο την Δανια τοτε οποτε αναγκαστηκα θα γινει τοτε η βαφτηση η μικρουλα μου θα ειναι μονο 6 μηνων και ελπιζω οταν ερθει η ωρα να βρουμε κατι που να της κανει εχω δει σε ενα μαγαζι που ψωνιζω ρουχαλακια για της μικρες κατι βαφτηστικα και σε πολυ μικρα νουμερα οποτε αν δω και δεν βρισκουμε κατι θα της παρουμε απο εκει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...