Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!Καλη Ανασταση να εχουμε!!Υγεια και ηρεμια στις οικογενειες μας και ολα θα γινουν!!

Σας εχασα λιγο αυτες τις μερες μετα το κολλημα που ειχε φαει το καφε...

Σας διαβασα ομως κ ελπιζω ολες να ειστε καλα...

Δωρακι μου κανε την προσπαθεια σου αφου θες να θηλασεις κ οτι γινει εγινε...

Εγω παντως του δινω μια ξενο μια στηθος γιατι καταλαβαμε οτι το παιδι γκρινιαζε κ εκλαιγε επειδη πεινουσε...

Τωρα ειναι σαφως καλυτερα και γκρινιαζει μονο οταν θελει να κανει κακα του η να κοιμηθει...

Νικη μου καλα απαραδεκτοι οι τυποι με την κουνια...Εχω θα τους ειχα στειλει στο δ....λο!

Βλεπω πως αυτες τις μερες ολες βγηκατε εξω ε??και εμεις βολταρουμε αρκετα μιας και ο Γιαννης καθεται 4 μερες και ειμαστε σουπερ!!

Παμε για ψωνια , τσαρκες και ολα κομπλε!!Πηγα κ για μαθημα παλι, τελεια ηταν ο μικρος εκατσε με τον μπαμπα του..Ευτυχως τα βρισκουν τελεια και δεν εχω το αγχος!!

Επισης απο την Παρασκευη που καθεται ο Γιαννης μου προσεχει συνεχεια τον μικρουλη μας κ εγω κανω δουλιτσες και λοιπα...Μια χαρα λοιπον τα περναμε προς το παρον.Οσο για την Ανασταση δεν θα τον βγαλουμε με τοσα μπαμ κ μπουμ φοβαμαι να τον αναστατωσω...Θα παω εγω για το φως κ επειτα μαλλον θα πεταχτουμε απο πανω στης θειας μου να τσιμπησουμε...

Για αυριο στους γονεις μου θα φαμε..Ελπιζω να κατσει ο μικρος γιατι με την πολυκοσμια , γκρινιαζει...

Καλα να περασετε ολες και Καλη Ανασταση!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη Ανασταση και απο εμενα!Εμεις ειμαστε στην μαμα μου και θα μεινουμε εδω για καμια βδομαδα ακομα!Εγω δεν τα βγαζω καθολου εξω τα μωρα μου,κανει πολυ κρυο εξω και εχω και τον γιο μου λιγο αδιαθετο!Καλα να περασετε κοριτσια!!!!φιλιααααα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

καλη ανασαση σε ολες κοριτσια να ειναι καλα τα μωρακια μας κ οι οικογενειες μας αγαπημενες! εμενα ακομα δεν μου εβαλαν νετ εχουν αργησει ενα μηνα!!!! ειναι τρεγικοι οι τυποι... τελος παντων ελπιζω συντομα να σας ξαναγραφω συχνοτερα!!!!

Εγω φτιαχνω μια <<τυπου>> μαγειριτσα.Ειναι σουπα αυγολεμονο με αρνακι και φρεσκα κρεμμυδακια και ανηθο, συνταγη της Βεφας.Θα την παρω στην πεθερα μου, η οποια θα εχει βαλει στο φουρνο κατσικακι με πατατες για αποψε.

Εχω να φτιαξω επισης ενα μιλφειγ και ενα πυρεξ με μακαρονια σουφλε να τα παω αυριο.

Νικη μου, οταν υπαρχει προγραμμα ολα γινονται.

Να, σημερα ηξερα οτι ολο το πρωι θα λειπουμε οποτε εβρασα το κρεας χθες το απογευμα που θελει 1,5 ωρα για να μαλακωσει.Αν το ειχα αφησει για σημερα θα ειχα πελαγωσει γιατι γυρισαμε στις 3.30 το μεσημερι, εβαλα στα παιδια να φανε ετοιμο φαγητο που πηραμε, ταισα τη μπεμπα, ξαπλωσαμε λιγο, τωρα μπηκα να δω τα νεα σας και σε λιγο θα κανω αυτα που σου ειπα.

αννα μου εισαι θεα1!! τι να λεμε τωρα εγω μια μαγειριτσα εφτιαξα μεσα κατσαμε δεν πηγαμε εκκλησια..

Καλησπέρα!!καλή ανάσταση!!εμείς σημερα κλαίμε πάλι πολύ!ουφ ποτέ θα περάσουν αυτοί οι κολικοι??δεν θα τον πάρουμε εκκλησία απόψε,θα μείνε ο άντρας μου μαζί του και θα παω μόνη μου:(

τι κανεις εφακι μου? και εμενα εχει καομα κολικους η μπεμπα αλλα γενικα ειναι πολυ καλυτερα.. αληθεια απο ποτε αφηνουμε το μωρο μονο του στο δωματιο??? φοβαμαι ρε γμτ μην γινει τιποτα κ εγ κοιμαμαι αμεριμνη αλλα απο την αλλη μου εχει λειψει το κρεβατακι μου κ ο αντρουλης μου..

Καλησπερα σας!!Καλη Ανασταση να εχουμε!!Υγεια και ηρεμια στις οικογενειες μας και ολα θα γινουν!!

Σας εχασα λιγο αυτες τις μερες μετα το κολλημα που ειχε φαει το καφε...

Σας διαβασα ομως κ ελπιζω ολες να ειστε καλα...

Δωρακι μου κανε την προσπαθεια σου αφου θες να θηλασεις κ οτι γινει εγινε...

Εγω παντως του δινω μια ξενο μια στηθος γιατι καταλαβαμε οτι το παιδι γκρινιαζε κ εκλαιγε επειδη πεινουσε...

Τωρα ειναι σαφως καλυτερα και γκρινιαζει μονο οταν θελει να κανει κακα του η να κοιμηθει...

Νικη μου καλα απαραδεκτοι οι τυποι με την κουνια...Εχω θα τους ειχα στειλει στο δ....λο!

Βλεπω πως αυτες τις μερες ολες βγηκατε εξω ε??και εμεις βολταρουμε αρκετα μιας και ο Γιαννης καθεται 4 μερες και ειμαστε σουπερ!!

Παμε για ψωνια , τσαρκες και ολα κομπλε!!Πηγα κ για μαθημα παλι, τελεια ηταν ο μικρος εκατσε με τον μπαμπα του..Ευτυχως τα βρισκουν τελεια και δεν εχω το αγχος!!

Επισης απο την Παρασκευη που καθεται ο Γιαννης μου προσεχει συνεχεια τον μικρουλη μας κ εγω κανω δουλιτσες και λοιπα...Μια χαρα λοιπον τα περναμε προς το παρον.Οσο για την Ανασταση δεν θα τον βγαλουμε με τοσα μπαμ κ μπουμ φοβαμαι να τον αναστατωσω...Θα παω εγω για το φως κ επειτα μαλλον θα πεταχτουμε απο πανω στης θειας μου να τσιμπησουμε...

Για αυριο στους γονεις μου θα φαμε..Ελπιζω να κατσει ο μικρος γιατι με την πολυκοσμια , γκρινιαζει...

Καλα να περασετε ολες και Καλη Ανασταση!!

Σοφακι μου καλη ανασταση!! κ εγω την αφηνω στο Μαριο ειναι φοβερος ολα τα κανει κ ειναι οσο καλος οσο εγω! μην πω κ καλυτερος!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χριστός ανεστη φιλλεναδίτσες μου! να εχουμε ολοι υγεια αυτο ζηταω!!!!!!!!!

οι αντρες μου κοιμούντε και εγω ζημαζεψα λίγο. αντε να ξυπνησουν και να ετοιμαστουμε να φυγουμε σιγα σιγα! καλα να περασετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φιλεναδες μου Χριστος Ανέστη,εύχομαι υγεία σε όλες σας!! Εμείς χτες πήγαμε εκκλησία χωρις την μπεμπά γιατί εχε κρύο. Έμεινε στο σπίτι στη μαμά μου κ μετά πήγαμε όλοι από εκεί για φαΐ.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και πάλι Χρόνια πολλά!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Σημερα πηγαμε στην πεθερα μου για φαγητο, ηρθαμε σπιτι ξεκουραστηκαμε και τωρα πινω τον καφεδακο μου!!

Τελικα το πρωι εκανε καλο καιρο, απο το μεσημερι και μετα συννεφιασε εδω.Ειχε φτιαξει ο κουνιαδος μου κοκορετσι και η πεθερα μου το κατσικι το ειχε βαλει στον φουρνο επανω στις κληματοβεργες, πολυ ωραιο ηταν!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Φιλενάδες Χριστός Ανέστη!Να έχουμε υγεία και ευτυχία όλες μας και οι οικογένειές μας.

Είχαμε πάει κι εμεις στους κουμπάρους μας περάσαμε ωραία τώρα όλοι είναι τάβλα εκτός από μένα γιατι μόλις τώρα κοιμήθηκε η μικρή μου από τις 5 που ήρθαμε και προσπάθούσα να την κοιμήσω δεν πειράζει θα πιώ καφεδάκι με την ησυχία μου και θα κάνω καμιά δουλειά.

Αναστασία μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου ότι επιθυμείς!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κορίτσια μου σας ακούω τις πρωτομανούλες και θυμάμαι τα δικά μου κι εγω το γιο μου φοβόμουν να τον βγάλω έξω.Στην μπέμπα το πήρα το κολάι βέβαια Αθήνα είχε πολύ καλό καιρό και τις δυο μέρες οπότε και επιτάφιο και Ανάσταση με το σλινγκ την μπέμπα και δε ταράχτηκε καθόλου ούτε έκλαψε μετα γυρίσαμε τη θήλασα έπεσε για ύπνο και φάγαμε σαν άνθρωποι.Όλα στο μυαλό μας είναι εγω είχα κλειστεί πολύ μέσα από μ..α δικιά μου τώρα την μπέμπα την πάιρνω παντού εκτός αν συντρέχουν ειδικές συνθήκες πχ πολύ κρύο μη σας πω ότι πιο πολύ με κουράζει ο μεγάλος από ότι η μικρή όταν είμαστε έξω χαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κορίτσια μου σας ακούω τις πρωτομανούλες και θυμάμαι τα δικά μου κι εγω το γιο μου φοβόμουν να τον βγάλω έξω.Στην μπέμπα το πήρα το κολάι βέβαια Αθήνα είχε πολύ καλό καιρό και τις δυο μέρες οπότε και επιτάφιο και Ανάσταση με το σλινγκ την μπέμπα και δε ταράχτηκε καθόλου ούτε έκλαψε μετα γυρίσαμε τη θήλασα έπεσε για ύπνο και φάγαμε σαν άνθρωποι.Όλα στο μυαλό μας είναι εγω είχα κλειστεί πολύ μέσα από μ..α δικιά μου τώρα την μπέμπα την πάιρνω παντού εκτός αν συντρέχουν ειδικές συνθήκες πχ πολύ κρύο μη σας πω ότι πιο πολύ με κουράζει ο μεγάλος από ότι η μικρή όταν είμαστε έξω χαχα

Στο πρωτο ημαστε λιγο φοβισμενες, στο δευτερο τα παμε καλυτερα , το τριτο μεγαλωνει στον αυτοματο! :D:D αν και στον πρωτο μου δε μπορω να πω οτι φοβομουν ιδιαιτερα, τον ειχα βγαλει απο τον τριτο μηνα και αυτον!

Διαφημίσεις

Στο πρωτο ημαστε λιγο φοβισμενες, στο δευτερο τα παμε καλυτερα , το τριτο μεγαλωνει στον αυτοματο! :D:D αν και στον πρωτο μου δε μπορω να πω οτι φοβομουν ιδιαιτερα, τον ειχα βγαλει απο τον τριτο μηνα και αυτον!

Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι Άννα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο φοβισμένη ήμουν και το χαζό είναι ότι δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος μεταλλάχθηκα:confused:

Πώς σου βγήκε το γλυκό σου κι εγώ αύριο θα το κάνω σήμερα είπα να ξεκουραστώ από τα χθεσινά μαγειρέματα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι Άννα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο φοβισμένη ήμουν και το χαζό είναι ότι δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος μεταλλάχθηκα:confused:

Πώς σου βγήκε το γλυκό σου κι εγώ αύριο θα το κάνω σήμερα είπα να ξεκουραστώ από τα χθεσινά μαγειρέματα.

Ωραιο, μια χαρα ηταν!!

Πω, πω λεω, αυτες οι μερες ολο φαι ρε γμτ!!

Θελω να χασω αλλα 5 κιλα απο την εγκυμοσυνη, και αλλα 5 απο πριν που ηθελα! προς το παρον βεβαια κοιταω τα 5 πρωτα να φυγουν! απο αυριο παλι διατροφη!

Καλησπερα και απο εμενα, ελεπιζω να ειχατε όλες μια υπέροχη ημερα....

Αναστασια μου και Λαμπρινη μου Χρονια σας πολλά...

εμεις σημερα πήγαμε το πρωι στη πεθερα μου να δούνε το μπεμπη και μετα σπίτι τραπέζι στη μαμα μου... να σας ρωτησω κατι να μου πειτε αν εκανα λάθος, λοιπόν η μαμα μου μας ειπε οτι θα κανει τραπέζι εδω και 2 εβδομαδες για το Πασχα, και την Παρασκευη μας ειπε και η πεθερα μου οτι θα κανανε τραπέζι και τους ειπαμε οτι θα κανει και η μαμα μου, τελικα μειναμε σπίτι που θα εκανε η μαμα μου, καλα κάναμε ή θα έπρεπε να πήγαιναμε στη πεθερα μου, η μητερα μου σο τραπέζι καλεσε μερικούς συγγενεις, ενω η πεθερα μου θα ητανε με τη πεθερα της, μηπως θα έπρεπε να παμε επειδη θα ητανε σχεδόν οι τους μόνοι τους(να πω οτι θα ητανε τα πεθερικα μου, οι παππούδες του Χριστου και τα 5 αδέρφια του, μόνο εμεις λείπαμε);;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ωραιο, μια χαρα ηταν!!

Πω, πω λεω, αυτες οι μερες ολο φαι ρε γμτ!!

Θελω να χασω αλλα 5 κιλα απο την εγκυμοσυνη, και αλλα 5 απο πριν που ηθελα! προς το παρον βεβαια κοιταω τα 5 πρωτα να φυγουν! απο αυριο παλι διατροφη!

Μπράβο Άννα μου.Άσε κι εγω παλεύω με 2 κιλά αλλά διατροφή όπως θέλω δεν μπορώ να κάνω γιατι θηλάζω κιόλας προσπαθώ κι εγω σιγά σιγά.Άντε να φύγουν να βγούμε κορμάρες στην παραλία:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...