Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη μου πολυ μ...ες οι τυποι μετα σου λεει να πας και για βαφτιστικα γιατι για να στα φερει οταν τον παντρευεις?????

Αναστασια μου το κουκουλωτο ειναι συκωτι και εντερεκια και φρεσκα κρεμμυδακια πολυ μικρα κομμενα και ζεμετισμενα και μετα στο ταψι κι απο πανω η σκεπη και γινεται τελειο το κανει η πεθερα μου αντι για μαγειριτσα κι ειναι τελειο.Αλλα πολυ μπελαλιδικο.4 κιλα κρεμμυδακια καθαρισα βαλε και τα εντερακια ασε μυριζα μουρλια αλλα ευτυχως με το μπανιο εφυγε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Εμεις εδω σημερα εχουμε χαλια καιρο, ξυπνησαμε με αστραποβροντα και βροχη.Επρεπε ομως να παμε να κοινωνησουμε μιας και δεν πηγαμε καθολου στην εκκλησια τις προηγουμενες μερες.Οι μητερες μας δε μενουν κοντα στο σπιτι μας, οποτε πηγαμε και οι 5 στην εκκλησια αλλα επειδη ειχε πολυ κοσμο δεν την εβαλα τη μπεμπα μεσα.Εκατσα στο αυτοκινητο, μπηκαν οι 3 αντρες μου και κοινωνησαν και μετα πηγα εγω.

Υστερα πηγαμε στο Αργοστολι για καφε, η μπεμπα εκανε την πρωτη της εξοδο σημερα επισημως.!

Το βραδυ θα παμε στην πεθερα μου για ανασταση και αυριο παλι εκει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω φτιαχνω μια <<τυπου>> μαγειριτσα.Ειναι σουπα αυγολεμονο με αρνακι και φρεσκα κρεμμυδακια και ανηθο, συνταγη της Βεφας.Θα την παρω στην πεθερα μου, η οποια θα εχει βαλει στο φουρνο κατσικακι με πατατες για αποψε.

Εχω να φτιαξω επισης ενα μιλφειγ και ενα πυρεξ με μακαρονια σουφλε να τα παω αυριο.

ελα ντε!!! παλι καλα που σου εκαναν και δωρακι!! περπατουρα ε? θα τον βάλεις? μερικοι γιατροι λενε οτι δεν κανει! εγω δεν ξερω αν του παρω! και μ'αρεσει πολυ!!!:rolleyes: ααα θα πατε να φατε μετα την ανασταση ε? τελεια!! εμεις θα παμε απο νωρις στην πεθερα μου! εσεις τρωτε μαγειριτσα νικη μου??

Αναστασια μου αυτο το σκεφτομουνα κι εγω αλλα τελικα ναι θα τον βάλω γιατι κι εγω ειχα και δεν επαθα τιποτα:P....

στην θεια μου που θα παμε ναι κανει μαγειριτσα αλλα οι πιο πολύ στη Κυπρο δεν κανουν, εγω να σου πω την αληθεια η μαγειριτσα δεν μου αρεσει γιατι δεν μου αρεσει το συκοτι, ευτυχως ομως θα κανει και αυγολέμονο....

γωγω μου και εμενα εκλαιγε πολυ στο μπανιο στις αρχες! τωρα ειναι το καλυτερο του! και στον γιατρο κλαιει αλλα οχι απο την αρχη! μετα που τον κουραζει με τις εξετασεις! και στο εμβολιο εκεινη την ωρα που μπαινει το φαρμακο και τσουζει! μετα που τον παιρνω αγκαλια σταματαει!

μια χαρα ειναι η μπουμπου θα δεις οσο περναει ο καιρος θα ηρεμει!!!:D

εμενα οταν το κανω μπανιο δεν κλαιει μόλις τον βγάζω κλαιει χεεχε...

Νικη μου πολυ μ...ες οι τυποι μετα σου λεει να πας και για βαφτιστικα γιατι για να στα φερει οταν τον παντρευεις?????

Αναστασια μου το κουκουλωτο ειναι συκωτι και εντερεκια και φρεσκα κρεμμυδακια πολυ μικρα κομμενα και ζεμετισμενα και μετα στο ταψι κι απο πανω η σκεπη και γινεται τελειο το κανει η πεθερα μου αντι για μαγειριτσα κι ειναι τελειο.Αλλα πολυ μπελαλιδικο.4 κιλα κρεμμυδακια καθαρισα βαλε και τα εντερακια ασε μυριζα μουρλια αλλα ευτυχως με το μπανιο εφυγε.

αυτο ξαναπεσ το.... τι να πει ;;; λες και λίγα τους δωσαμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγω φτιαχνω μια <<τυπου>> μαγειριτσα.Ειναι σουπα αυγολεμονο με αρνακι και φρεσκα κρεμμυδακια και ανηθο, συνταγη της Βεφας.Θα την παρω στην πεθερα μου, η οποια θα εχει βαλει στο φουρνο κατσικακι με πατατες για αποψε.

Εχω να φτιαξω επισης ενα μιλφειγ και ενα πυρεξ με μακαρονια σουφλε να τα παω αυριο.

Αννα μου ποτε τα προλαμβαινεις όλα αυτα;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Νικη μου, οι ανθρωποι πρεπει να <<χανουν>>!!

Τι ειναι αυτα τα σχεδια?? θελουν να εχουν και μαγαζι, αν ειναι δυνατον!!:mad::mad:

Αννα μου ποτε τα προλαμβαινεις όλα αυτα;;;

Το κρεας ηδη το εχω βρασει απο εχθες το απογευμα, και θελω να ριξω μονο το ρυζι το οποιο θα το ριξουμε στην πεθερα μου λιγο πριν φαμε.

Τωρα θα φτιαξω το μιλφειγ το οποιο ειναι ευκολο, μονο τις 2 κρεμες φτιαχνω και βαζω σφολιατινια.Θα βρασω και τα μακαρονια να τα στησω στο πυρεξ και αυριο στην πεθερα μου θα τα ψησουμε για να ειναι ζεστα.

Αυτα δεν ειναι τιποτα, απλα πραγματα, μπροστα σε τραπεζια που κανω στο σπιτι μου και εχω πολλα να ετοιμασω....;);)

Νικη μου, οταν υπαρχει προγραμμα ολα γινονται.

Να, σημερα ηξερα οτι ολο το πρωι θα λειπουμε οποτε εβρασα το κρεας χθες το απογευμα που θελει 1,5 ωρα για να μαλακωσει.Αν το ειχα αφησει για σημερα θα ειχα πελαγωσει γιατι γυρισαμε στις 3.30 το μεσημερι, εβαλα στα παιδια να φανε ετοιμο φαγητο που πηραμε, ταισα τη μπεμπα, ξαπλωσαμε λιγο, τωρα μπηκα να δω τα νεα σας και σε λιγο θα κανω αυτα που σου ειπα.

κατι σαν τζιγεροσαρμαδες δηλ ε??? μαγειριτσα κανει να βουτηξουμε λιγο???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Εμεις εδω σημερα εχουμε χαλια καιρο, ξυπνησαμε με αστραποβροντα και βροχη.Επρεπε ομως να παμε να κοινωνησουμε μιας και δεν πηγαμε καθολου στην εκκλησια τις προηγουμενες μερες.Οι μητερες μας δε μενουν κοντα στο σπιτι μας, οποτε πηγαμε και οι 5 στην εκκλησια αλλα επειδη ειχε πολυ κοσμο δεν την εβαλα τη μπεμπα μεσα.Εκατσα στο αυτοκινητο, μπηκαν οι 3 αντρες μου και κοινωνησαν και μετα πηγα εγω.

Υστερα πηγαμε στο Αργοστολι για καφε, η μπεμπα εκανε την πρωτη της εξοδο σημερα επισημως.!

Το βραδυ θα παμε στην πεθερα μου για ανασταση και αυριο παλι εκει.

τι καλά αννα μου ολη η οικογενεια μαζι! μπραβο σας!!! χαλια καιρος ε??? δεν πηραζει αννουλα το κλοκαιρι δεν αργει! κ ποιος τη χαρη σας!!! η θαλασσα στα πόδια σας είναι!!! η κεφαλονια μου αρεσε πολύ κ θελω να ξανα ερθουμε!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγω Αναστασία μου θα φαώ από όλα και βλέπουμε αύριο χαχα.Ναι καπως σαν τζιγεροσαρμαδες χωρις το ρυζακι.

Μπράβο Άννα μου με τις μαγειρικές σου και εγω την Τρίτη θα φτιάξω μιλφειγ το πεθυμησα.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κ καλη ανασταση κ απο μενα κοριτσια!!!! εμεις καλα κοιμηθηκαμε σημερα δόξα το θεό!!!!

λιτσακι εγω μια φορα προσπαθησα με το calma και δυσκολευτηκε πολύ! πως θα το δωσεις με μπουκαλι στη βόλτα? θα αντλησεις ή ξενο??

Αναστασια μου παιρνω δικο μου γαλα ειτε απο το ψυγειο ειτε απο την καταψυξη το οποιο ξεπαγωνω ελαφρως σε τρεχουμενο νερο και το βαζω με παγοκυστες σ'ενα ισοθερμικο τσαντακι.παιρνω κ ζεστο νερο μαζι μου στο θερμος κ οταν χρειαζεται βαζω στο καπακι απο το θερμος ζεστο νερακι και ζεσταινω εκει το μπιμπερο.2 φορες μου χρειαστηκε κ μια χαρα με βολεψε.

ρε κοριτσακια πως μπορειτε κ κανετε τραπεζα???

εγω φοβαμαι πως αν βγαλω το πρωι ο μικρος μπορει να μην χορτασει απο το 1 στηθος κ να πρεπει να δωσω κ 2ο.. κ αν εχω αντλησει?? τι γινεται??:rolleyes:

κ εγω τον εχω ακομη αυτο το φοβο αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες να θηλασω μετα απο αντληση κ να πινει κανονικα η μικρη.ειναι επειδη παραγεται το γαλα καθως θηλαζει!;)

καλημερα και καλο πασχα....

μολις εβαλα το μπεμπη να κοιμηθει τελικα για να οιμηθει θελει να ειναι σκοτάδι:tongue:....

εχθες ηρθανε και μας φερανε το κρεβατακι εγω παραγγειλα λευκά καγκελα και πρασινο κεφαλαρι μαζι με σχεδιο 3 αρκουδακια, και μου φενανε πρασινοκτρινο κεφαλαρι με κιτρινα καγκελα χwρις σχεδια:mad::mad:, απο τον Νοεμβρη εχω κανει την παραγγελια και εχθες ηρθε λάθος.... και θρασος αυτος που το εχει μου ειπε να περασω αν δω βαφτιστικα απο εκει και σιγα μην παω... θα ερθουν την Παρασκευη να μας βάλουν λευκα καγκελα και τα σχεδια αλλα το κεφαλαρι θα μινει πρασινοκιτρινο....

απιστευτοι οι τυποι!!!χαρα στην υπομονη σου..

Καλησπέρα κορίτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

Εγω χθες πήγα και με τα δυο στον επιτάφιο είχε τέλειο καιρό λίγο μουντός αλλά αρκετή ζέστη.Σήμερα έκανα κουκουλωτό αντι για μαγειρίτσα το κάνει η πεθερά μου και τρελαινόμαστε.Αν όλα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάζουμε θα πάρω και τα δυο στην Ανάσταση σήμερα.Η μπέμπα μου ευτυχώς την ίωση την πέρασε ξώφαλτσα και έτσι ελάχιστα μποκωμένη είναι και τις κάνω ορούς κάθε 2 ώρες περίπου.Καλά να περάσουμε.

μπραβο σας που τα βγαζετε..εγω βραδυ κολλαω να την βγαλω ακομη..

GjJbp3.png7IWup3.png

Αναστασια μου παιρνω δικο μου γαλα ειτε απο το ψυγειο ειτε απο την καταψυξη το οποιο ξεπαγωνω ελαφρως σε τρεχουμενο νερο και το βαζω με παγοκυστες σ'ενα ισοθερμικο τσαντακι.παιρνω κ ζεστο νερο μαζι μου στο θερμος κ οταν χρειαζεται βαζω στο καπακι απο το θερμος ζεστο νερακι και ζεσταινω εκει το μπιμπερο.2 φορες μου χρειαστηκε κ μια χαρα με βολεψε.

ολο αυτό μου φαίνεται βουνό πραγματικά!!!!!!!! βασικα δεν νομιζω να τα καταφερω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες!

Και εγώ λέω να την πάρω στην Ανάσταση. Θα την βάλω στο μάρσιπο για να είναι ποιό ήσυχη.

Και για αύριο Καλό Πάσχα!

Η Παναγίτσα να φυλάει πάντα τα μωράκια μας!

Καλά να περάσετε και να φάτε από όλα μην το σκέφτεστε. Τίποτα δεν παθαίνουν τα μικρά μας.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα!!καλή ανάσταση!!εμείς σημερα κλαίμε πάλι πολύ!ουφ ποτέ θα περάσουν αυτοί οι κολικοι??δεν θα τον πάρουμε εκκλησία απόψε,θα μείνε ο άντρας μου μαζί του και θα παω μόνη μου:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...