Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως κάνετε τράπεζα γάλακτος??? Που τα αποθηκευετε?? Ποσο κρατάνε? Αχ πείτε μου!

δωρακι εγω δεν εχω κανει, αλλα θα προσπαθησω να κάνω!

υπαρχουν ειδικα σακουλακια που τα βαζεις στην καταψυξη κ κρατανε νομιζω μεχρι 2 χρονια πχ οπως αυτα P1010781_1[1].jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσακια πως μπορειτε κ κανετε τραπεζα???

εγω φοβαμαι πως αν βγαλω το πρωι ο μικρος μπορει να μην χορτασει απο το 1 στηθος κ να πρεπει να δωσω κ 2ο.. κ αν εχω αντλησει?? τι γινεται??:rolleyes:

Πόσες φορές θηλάζει την νύχτα?Το πρωί δεν είναι λίγο πρησμένο το στήθος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι υπάρχουν ειδικά μπουκάλια που δεν συμφέρουν γιατί είναι ακριβά και αποστειρωμένα σακουλάκια της medela & της lansinoh για αποθήκευση μητρικού γάλατος.

Για οδηγίες διατήρησης δες εδώ, τα έχει συνοπτικά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24675

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πόσες φορές θηλάζει την νύχτα?Το πρωί δεν είναι λίγο πρησμένο το στήθος?

εχθες παραδειγμα θηλασε στις 11.30 που κοιμηθηκε μετα στις 4 κ μετα στις 7. κ το πρωι το 1 στηθος ηταν πρισμενο οντως. ενω προχθες ξυπνουσε ανα 2ωρο κ το στηθος το πρωι ηταν πολυ μαλακο. με τις μερες του ειναι μαλλον..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και καλο πασχα....

μολις εβαλα το μπεμπη να κοιμηθει τελικα για να οιμηθει θελει να ειναι σκοτάδι:tongue:....

εχθες ηρθανε και μας φερανε το κρεβατακι εγω παραγγειλα λευκά καγκελα και πρασινο κεφαλαρι μαζι με σχεδιο 3 αρκουδακια, και μου φενανε πρασινοκτρινο κεφαλαρι με κιτρινα καγκελα χwρις σχεδια:mad::mad:, απο τον Νοεμβρη εχω κανει την παραγγελια και εχθες ηρθε λάθος.... και θρασος αυτος που το εχει μου ειπε να περασω αν δω βαφτιστικα απο εκει και σιγα μην παω... θα ερθουν την Παρασκευη να μας βάλουν λευκα καγκελα και τα σχεδια αλλα το κεφαλαρι θα μινει πρασινοκιτρινο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εχθες παραδειγμα θηλασε στις 11.30 που κοιμηθηκε μετα στις 4 κ μετα στις 7. κ το πρωι το 1 στηθος ηταν πρισμενο οντως. ενω προχθες ξυπνουσε ανα 2ωρο κ το στηθος το πρωι ηταν πολυ μαλακο. με τις μερες του ειναι μαλλον..:rolleyes:

Καλα δεν τους πιστευω!! Έχε χαρη που ειναι Μ.Βδομάδα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

Εγω χθες πήγα και με τα δυο στον επιτάφιο είχε τέλειο καιρό λίγο μουντός αλλά αρκετή ζέστη.Σήμερα έκανα κουκουλωτό αντι για μαγειρίτσα το κάνει η πεθερά μου και τρελαινόμαστε.Αν όλα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάζουμε θα πάρω και τα δυο στην Ανάσταση σήμερα.Η μπέμπα μου ευτυχώς την ίωση την πέρασε ξώφαλτσα και έτσι ελάχιστα μποκωμένη είναι και τις κάνω ορούς κάθε 2 ώρες περίπου.Καλά να περάσουμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα και καλο πασχα....

μολις εβαλα το μπεμπη να κοιμηθει τελικα για να οιμηθει θελει να ειναι σκοτάδι:tongue:....

εχθες ηρθανε και μας φερανε το κρεβατακι εγω παραγγειλα λευκά καγκελα και πρασινο κεφαλαρι μαζι με σχεδιο 3 αρκουδακια, και μου φενανε πρασινοκτρινο κεφαλαρι με κιτρινα καγκελα χwρις σχεδια:mad::mad:, απο τον Νοεμβρη εχω κανει την παραγγελια και εχθες ηρθε λάθος.... και θρασος αυτος που το εχει μου ειπε να περασω αν δω βαφτιστικα απο εκει και σιγα μην παω... θα ερθουν την Παρασκευη να μας βάλουν λευκα καγκελα και τα σχεδια αλλα το κεφαλαρι θα μινει πρασινοκιτρινο....

καλα ηλιθιοι ειναι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

Εγω χθες πήγα και με τα δυο στον επιτάφιο είχε τέλειο καιρό λίγο μουντός αλλά αρκετή ζέστη.Σήμερα έκανα κουκουλωτό αντι για μαγειρίτσα το κάνει η πεθερά μου και τρελαινόμαστε.Αν όλα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάζουμε θα πάρω και τα δυο στην Ανάσταση σήμερα.Η μπέμπα μου ευτυχώς την ίωση την πέρασε ξώφαλτσα και έτσι ελάχιστα μποκωμένη είναι και τις κάνω ορούς κάθε 2 ώρες περίπου.Καλά να περάσουμε.

γεωργια μου τι ειναι το κουκουλωτο??? και με τα 2 στην ανασταση ε???

δεν εχει κροτιδες εκει? εγω παντως φοβαμαι να τον παω κ για το κρυο κ για τις κροτιδες μη μου τρομαξει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ηλιθιοι ειναι???

αυτο λεω κι εγω.... για την μεγαλη καθυστεριση που εκαναν του κρεβατιου μας εκαναν δωρο μια περπατούσα για αποζημιοση,. αλλα ρε γμτ κανεις μια δουλεια κανε την σωστα, τους βαρεθηκα πλεον...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γεωργια μου τι ειναι το κουκουλωτο??? και με τα 2 στην ανασταση ε???

δεν εχει κροτιδες εκει? εγω παντως φοβαμαι να τον παω κ για το κρυο κ για τις κροτιδες μη μου τρομαξει!!

εμεις θα τον παρουμε Αναστασια μου, για τις κροτιδες το σεφτηκα κι εγω αλλα που να τον αφησω;;; καλυτερα να παμε και μετα στη θεια μου για σουπιτσα:P.... τι καλα!!!! κοιμαται ο μικρουλης ακομη.....:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γεια σας κοριτσια!! χρονια πολλα!! τι κανετε?

εμεις καναμε γενικη στο σπιτι με τον αντρα μου απο το πρωι κ τωρα θα παω με την μπεμπα στη μαμα μου να κανουμε εκμεκ. το βραδυ δεν ξερω τι θα κανουμε γιατι βρεχει εδω. αυριο θα παμε στην γιαγια μου, σε μια θεια του αντρα μου, στην μαμα μου κ μετα στον πεθερο! χαχα εκδρομη ολοκληρη!!

βρε κοριτσια θυμαμαι που λεγατε για το εμβολιο, εφτασε κ εμας η ωρα να το κανουμε κ στενοχωριοσασταν μηπως κλαψει το μωρακι. εμενα σιγουρα θα κλαψει αλλα κλαιει πολυ συχνα, δεν θα μου κανει εντυπωση δηλαδη. καταρχην κλαιει παντα στην παιδιατρο ολη την ωρα. επισης κλαιει παρα πολυ στο μπανιο αλλα κ στα καλα καθουμενα! μονο η δικια μου ειναι κλαψιαρα??:rolleyes:

BJVqp3.png

αυτο λεω κι εγω.... για την μεγαλη καθυστεριση που εκαναν του κρεβατιου μας εκαναν δωρο μια περπατούσα για αποζημιοση,. αλλα ρε γμτ κανεις μια δουλεια κανε την σωστα, τους βαρεθηκα πλεον...

ελα ντε!!! παλι καλα που σου εκαναν και δωρακι!! περπατουρα ε? θα τον βάλεις? μερικοι γιατροι λενε οτι δεν κανει! εγω δεν ξερω αν του παρω! και μ'αρεσει πολυ!!!:rolleyes: ααα θα πατε να φατε μετα την ανασταση ε? τελεια!! εμεις θα παμε απο νωρις στην πεθερα μου! εσεις τρωτε μαγειριτσα νικη μου??

γεια σας κοριτσια!! χρονια πολλα!! τι κανετε?

εμεις καναμε γενικη στο σπιτι με τον αντρα μου απο το πρωι κ τωρα θα παω με την μπεμπα στη μαμα μου να κανουμε εκμεκ. το βραδυ δεν ξερω τι θα κανουμε γιατι βρεχει εδω. αυριο θα παμε στην γιαγια μου, σε μια θεια του αντρα μου, στην μαμα μου κ μετα στον πεθερο! χαχα εκδρομη ολοκληρη!!

βρε κοριτσια θυμαμαι που λεγατε για το εμβολιο, εφτασε κ εμας η ωρα να το κανουμε κ στενοχωριοσασταν μηπως κλαψει το μωρακι. εμενα σιγουρα θα κλαψει αλλα κλαιει πολυ συχνα, δεν θα μου κανει εντυπωση δηλαδη. καταρχην κλαιει παντα στην παιδιατρο ολη την ωρα. επισης κλαιει παρα πολυ στο μπανιο αλλα κ στα καλα καθουμενα! μονο η δικια μου ειναι κλαψιαρα??:rolleyes:

γωγω μου και εμενα εκλαιγε πολυ στο μπανιο στις αρχες! τωρα ειναι το καλυτερο του! και στον γιατρο κλαιει αλλα οχι απο την αρχη! μετα που τον κουραζει με τις εξετασεις! και στο εμβολιο εκεινη την ωρα που μπαινει το φαρμακο και τσουζει! μετα που τον παιρνω αγκαλια σταματαει!

μια χαρα ειναι η μπουμπου θα δεις οσο περναει ο καιρος θα ηρεμει!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...