Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα, χρόνια πολλά φιλενάδες. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες. Με αγάπη και υγεία.

Εμείς άγνωστο τι θα κάνουμε. Ο γιος μου είναι καλύτερα, λίγο βήχα και μυξούλες έχει ακόμη. Από χθες μου κάνει και η μπέμπα λίγες μυξούλες. Οπότε δεν ξέρω, φοβάμαι να βγούμε εκτός. Θα δούμε αύριο καλά να είμαστε.

Δώρα μου ήθελα να σου πω πως η μαγιά μπύρας δεν πρέπει να λαμβάνεται προληπτικά γιατί μπορεί να προκαλέσει υπερπαραγωγή. Δηλαδή αν δεν έχεις κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα με τον θηλασμό, καλό είναι να την αποφύγεις. Και εγώ που πέρασα το λούκι με την στεναχώρια και έχω δεν έχω γάλα, ξεκίνησα μαγιά μπύρας για 1 βδομάδα. Στην 2η-3η μέρα βλέπω αποτέλεσμα και άλλη μια φορά που την έχω πάρει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα οργανισμού αλλά γενικώς σε τόσες μέρες βλέπεις διαφορά. Το αποτέλεσμα? Η μικρή έκανε πράσινες κενώσεις με κλωστίτσες αίμα, κοινώς υπερπαραγωγή και την έκοψα αμέσως!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια μου εχω την εντυπωση οτι η μικρη αρχισε να κολλαει πανω μου κ δεν το θελω καθολου.αρχισε να μην θελει τον μπαμπα της κ στεναχωριεμαι..φταιει κ αυτος που δεν ασχολειται οσο θα επρεπε..οταν ειναι εδω,εγω την ταιζω(αναγκαστικα),εγω την αλλαζω,εγω την κοβω βολτες οταν γκρινιαζει κ γενικως ο αντρας μου ειναι λιγο τουριστας.ερχεται απο τη δουλεια κ κολλαει με τον υπολογιστη του..σχεδον παντα την εχει αγκαλια κ ασχολειται με το λαπτοπ.σπανιως της μιλαει λιγο να τον αναγνωρισει.μονο αν γκρινιαξει της τραγουδαει λιγο κ αυτο ηταν.απο σημερα του ειπα πως ολα τα υπολοιπα,εκτος του φαγητου,τα αναλαμβανει αυτος οταν ειναι σπιτι.καλα αποκλειεται να την αλλαξει αν κανει κακα..εδω χθες με το ζορι αλλαξε τα τσισα..

λιτσακι μου πες του να ασχολειται κ αυτος λίγο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσια μου εχω την εντυπωση οτι η μικρη αρχισε να κολλαει πανω μου κ δεν το θελω καθολου.αρχισε να μην θελει τον μπαμπα της κ στεναχωριεμαι..φταιει κ αυτος που δεν ασχολειται οσο θα επρεπε..οταν ειναι εδω,εγω την ταιζω(αναγκαστικα),εγω την αλλαζω,εγω την κοβω βολτες οταν γκρινιαζει κ γενικως ο αντρας μου ειναι λιγο τουριστας.ερχεται απο τη δουλεια κ κολλαει με τον υπολογιστη του..σχεδον παντα την εχει αγκαλια κ ασχολειται με το λαπτοπ.σπανιως της μιλαει λιγο να τον αναγνωρισει.μονο αν γκρινιαξει της τραγουδαει λιγο κ αυτο ηταν.απο σημερα του ειπα πως ολα τα υπολοιπα,εκτος του φαγητου,τα αναλαμβανει αυτος οταν ειναι σπιτι.καλα αποκλειεται να την αλλαξει αν κανει κακα..εδω χθες με το ζορι αλλαξε τα τσισα..

Λίτσα μου συνήθως τα μωρακια έτσι κόλλημα έχουν με την μαμά τους:?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε?? εχω πολλες μερες να μπω κ δεν διαβασα τιποτα, ειστε ολες καλα??

εμεις μια χαρα, ποτε γκρινιαζουμε, ποτε ειμαστε ησυχες. ολη μερα συνηθως δεν κοιμαται καθολου αλλα κοιμαται πολυ καλα το βραδυ μη τη ματιασω! κ παμε καθε μερα βολτα!! καθε μερα κοριτσια, εχει αλλαξει η διαθεση μου ! ακομα κ σημερα που ειχε συννεφια, την ντυσαμε πολυ καλα κ βγηκαμε! μας πηρε κ βροχη αλλα ενταξει,ολα καλα. ελπιζω να μην μου κρυωσε! κ το καροτσι το λατρευει, ειναι πολυ ηρεμη καθε φορα!

αρχισα να ψαχνω εντατικα κ για δουλεια, αν κ δεν εχω κ πολλες ελπιδες να βρω αμεσα αλλα τα οικονομικα μας ειναι χαλια οποτε πρεπει να δουλεψω κ απο αυριο αν γινεται!

αυτα πανω κατω τα νεα μας!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Κ ο δικός μου δεν θελει να αλλαζει κακα κ τσισα. Προχτες του λεω αλλαξε το μωρο γιατι έτρωγα κ λεει δεν ξέρω να την κανω καλα.... Λεω θα μάθεις!!! Την αλλαξε κι εγω απο διπλα παρατηρητής!!! Αν κ με ρυθμό χελώνας αλλα τα καταφερε! Εμενα ασχολείται αλλα αν γκρινιαζει δεν μπορει μου λεει τι εχει το μωρο κ τετοια κ μου την πασάρει!!! Χα χα!

Καλησπέρα, χρόνια πολλά φιλενάδες. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες. Με αγάπη και υγεία.

Εμείς άγνωστο τι θα κάνουμε. Ο γιος μου είναι καλύτερα, λίγο βήχα και μυξούλες έχει ακόμη. Από χθες μου κάνει και η μπέμπα λίγες μυξούλες. Οπότε δεν ξέρω, φοβάμαι να βγούμε εκτός. Θα δούμε αύριο καλά να είμαστε.

Δώρα μου ήθελα να σου πω πως η μαγιά μπύρας δεν πρέπει να λαμβάνεται προληπτικά γιατί μπορεί να προκαλέσει υπερπαραγωγή. Δηλαδή αν δεν έχεις κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα με τον θηλασμό, καλό είναι να την αποφύγεις. Και εγώ που πέρασα το λούκι με την στεναχώρια και έχω δεν έχω γάλα, ξεκίνησα μαγιά μπύρας για 1 βδομάδα. Στην 2η-3η μέρα βλέπω αποτέλεσμα και άλλη μια φορά που την έχω πάρει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα οργανισμού αλλά γενικώς σε τόσες μέρες βλέπεις διαφορά. Το αποτέλεσμα? Η μικρή έκανε πράσινες κενώσεις με κλωστίτσες αίμα, κοινώς υπερπαραγωγή και την έκοψα αμέσως!

Ναι ε?? Κι εμενα εχουν τύχει σκούρα κακα πράσινα μια δυο φορες αλλα χωρις κόκκινες κλωστιτσες.... Απο προχτες που μάζεψε το στηθος γαλα αφου κοιμήθηκε η μικρη 8ωρες ειχε μεχρι κ χτες κ ρουφούσε κανονικα το μωρο! Λες να μην παρω?

καλό Πάσχα να έχουμε κορίτσια,έβαψα και εγω αυγά από τα 12 έσπασαν τα 2,νομίζω καλα τα πήγα!!

Εγω τα βρήκα έτοιμα αλλα στης μαμάς μου ενα έσπασε κ ενα δεν βάφτηκε αλλα φεν ξέρω απο πόσα αυγά!

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε?? εχω πολλες μερες να μπω κ δεν διαβασα τιποτα, ειστε ολες καλα??

εμεις μια χαρα, ποτε γκρινιαζουμε, ποτε ειμαστε ησυχες. ολη μερα συνηθως δεν κοιμαται καθολου αλλα κοιμαται πολυ καλα το βραδυ μη τη ματιασω! κ παμε καθε μερα βολτα!! καθε μερα κοριτσια, εχει αλλαξει η διαθεση μου ! ακομα κ σημερα που ειχε συννεφια, την ντυσαμε πολυ καλα κ βγηκαμε! μας πηρε κ βροχη αλλα ενταξει,ολα καλα. ελπιζω να μην μου κρυωσε! κ το καροτσι το λατρευει, ειναι πολυ ηρεμη καθε φορα!

αρχισα να ψαχνω εντατικα κ για δουλεια, αν κ δεν εχω κ πολλες ελπιδες να βρω αμεσα αλλα τα οικονομικα μας ειναι χαλια οποτε πρεπει να δουλεψω κ απο αυριο αν γινεται!

αυτα πανω κατω τα νεα μας!

Ασε Γωγώ κι εμεις που δουλεύουμε τα ιδια σκ@@@ ειναι με τα λεφτά! Ολοι χρωστάνε.... Υγεια να εχουμε κοριτσια γιατι αυτη δεν πληρώνεται!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα μου άστο μερικές μέρες να δεις. Αν έχεις θήλαστρο κάνε 1-2 αντλήσεις, βοηθάνε πολύ. Εγώ κάνω 1 άντληση κάθε πρωί όχι για να αυξήσω την παραγωγή αλλά για να έχω γάλα stand by. Στο ψυγείο έχω πάντα περίπου 150μλ και στην κατάψυξη έχω κάνει μια μικρή τράπεζα γάλατος.

Εμένα ο άντρας μου αν και έμπειρος πλέον δεν θέλει να αλλάζει την μικρή ενώ τον γιο του στην αντίστοιχη ηλικία τον άλλαζε μια χαρά.

Πάω κορίτσια...να κοιμήσω και τον Μάνο, να ξεκουραστώ και εγώ.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας! Εμείς είμαστε καλά! Χαθήκαμε το ξέρω! Έχω καιρό να σας διαβάσω. Τώρα είμαστε στη μαμά μου στην Καστοριά! Ήρθαμε με το μπέμπη να γνωρίσει το σόι του εδώ! Σε κάποια φάση γινόταν πανικός στο σπίτι από φωνές όταν ήρθαν για καφέ κι αυτός κοιμόταν στο καρότσι του, του καλού καιρού. Έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τη γκρίνια του όταν νυστάζει και τον προλαβαίνουμε και δεν κλαίει.

Δωράκι μου κάνεις μεγάλη προσπάθεια και μπράβο σου! Να πάρεις οπωσδήποτε τηλ σε σύμβουλο και αν θέλεις να σου δώσω το τηλ της Αγλαΐας. Είναι πολύ υποστηρικτική και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ! Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει λύση στο ας το πούμε "πρόβλημά" σου.

Ελευθερία μου ακόμα τυρρανιέστε? Θα βγάλετε το άχτι σας το καλοκαίρι. Περαστικούλια σας!

Αχ εμένα πήρε τη πιπίλα επιτέλους! Μια της μαμ τον βόλεψε! Εμένα με βόλεψε ακόμα πιο πολύ!;)

Πάλι δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά. :(Ξύπνησε και τρώει τα χέρια του.

Καλή Ανάσταση κορίτσια μου! Να μας προστατεύει όλους ο Χριστούλης και η Παναγίτσα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Χρόνια πολλά.

Δεν μου ξυπνάει το μωρό και ξυπνάει ο μεγάλος. Το χω πει εγώ, σε μια 10ετία θα ξανακοιμηθώ:)

Ανθή μου καλά να περάσετε, καλό Πάσχα να έχεις με την οικογένειά σου.

Εμείς εδώ. Δεν το κουνάμε ρούπι. Σήμερα βρέχει και φυσάει δεν είναι να πας πουθενά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα σας!!

Ευχομαι σε ολες καλη Ανάσταση! Να περάσετε τελεια!

Εδω εχει συννεφιά κ κρύο κ δεν βλέπω το μωρο να το παρουμε στην εκκλησια. Μαλλον θα την παω στη μαμα μου για να παω εγω εκκλησια κ μετα ολοι μαζι με πεθερικα κ αδέρφια θα παμε στους δικούς μου για φαΐ. Α χτες βάλαμε ταινια χτες με τον αντρα μου κ το μετανιωσαμε γιατι νυσταζαμε μετα αφου η μικρη κοιμόταν απο τις 8:30 το βραδυ κ ξύπνησε στις 3:30..... Μας εβγαλε απο το προγραμμα ουτε μπάνιο δεν την καναμε.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κ καλη Ανασταση σε ολες!

Ανθη μου πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου!καλη Ανασταση κ σ'εσενα.να περασετε ομορφα!

Ελευθερια μου ο μικρος σου κανει νερα ε;η μικρη ομως,κυρια!!ευγε!

κ εγω ετσι καπως λειτουργω.παντα 150 μλ στο ψυγειο κ σιγα σιγα φτιαχνω τραπεζα στην καταψυξη.

Δωρακι πως ειστε σημερα;κ εμας η μικρη ειναι το 3ο βραδυ που μας τα κανει μανταρα!κ εμεις εχθες δεν καναμε μπανακι..

κοριτσια εχθες πρωτη φορα ενιωθα το στηθος μου να εχει γαλα το βραδυ,αλλα η γκρινια,γκρινια..την ακουγα που καταπινε,παρα τον πολεμο που γινοταν κ πολυ χαιρομουν.παντως 2 μερες τωρα θελει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στηθος κ δεν της χαλαω χατηρι.ευτυχως προχθες δοκιμασαμε το καλμα το μπιμπερο κ το παιρνει,οποτε σημερα αν παμε βολτα κ ζητησει,θα της δωσω απο αυτο,να ξεχασει την ευκολια του μπουκαλιου..

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κ καλη Ανασταση σε ολες!

Ανθη μου πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου!καλη Ανασταση κ σ'εσενα.να περασετε ομορφα!

Ελευθερια μου ο μικρος σου κανει νερα ε;η μικρη ομως,κυρια!!ευγε!

κ εγω ετσι καπως λειτουργω.παντα 150 μλ στο ψυγειο κ σιγα σιγα φτιαχνω τραπεζα στην καταψυξη.

Δωρακι πως ειστε σημερα;κ εμας η μικρη ειναι το 3ο βραδυ που μας τα κανει μανταρα!κ εμεις εχθες δεν καναμε μπανακι..

κοριτσια εχθες πρωτη φορα ενιωθα το στηθος μου να εχει γαλα το βραδυ,αλλα η γκρινια,γκρινια..την ακουγα που καταπινε,παρα τον πολεμο που γινοταν κ πολυ χαιρομουν.παντως 2 μερες τωρα θελει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στηθος κ δεν της χαλαω χατηρι.ευτυχως προχθες δοκιμασαμε το καλμα το μπιμπερο κ το παιρνει,οποτε σημερα αν παμε βολτα κ ζητησει,θα της δωσω απο αυτο,να ξεχασει την ευκολια του μπουκαλιου..

καλημερα κ καλη ανασταση κ απο μενα κοριτσια!!!! εμεις καλα κοιμηθηκαμε σημερα δόξα το θεό!!!!

λιτσακι εγω μια φορα προσπαθησα με το calma και δυσκολευτηκε πολύ! πως θα το δωσεις με μπουκαλι στη βόλτα? θα αντλησεις ή ξενο??

δωρακι πω πωωωω πολλές ωρες!!! μια χαρα η μικρη! ειδες που φοβοσουν??? καλα να περασετε!

ελευθερια κ εμεις χαζόκαιρο εχουμε!! μεσα την βγαζουμε!!

ανθη μου καλα να περασετε στα πατρια εδαφη! χεχεχεχε

κ εμεις αυριο θα παμε στο χωριο!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσακια πως μπορειτε κ κανετε τραπεζα???

εγω φοβαμαι πως αν βγαλω το πρωι ο μικρος μπορει να μην χορτασει απο το 1 στηθος κ να πρεπει να δωσω κ 2ο.. κ αν εχω αντλησει?? τι γινεται??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...