Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!τώρα κατάφερα να μπω στο καφέ μας δεν ξέρω τι είχε πάθει,αρχίσαμε και παμε πολύ καλα στον ύπνο κοιμήθηκε 10.30 ξύπνησε στές 4 του έδωσα την πιπίλα του και ξανά κοιμήθηκε μέχρι τες 5.30

Πολύ καλα πηγε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!τώρα κατάφερα να μπω στο καφέ μας δεν ξέρω τι είχε πάθει,αρχίσαμε και παμε πολύ καλα στον ύπνο κοιμήθηκε 10.30 ξύπνησε στές 4 του έδωσα την πιπίλα του και ξανά κοιμήθηκε μέχρι τες 5.30

Πολύ καλα πηγε!!!

καλημερα Εφη μου... καλα πήγατε ε μπαβο σας.... εγω εχθες το πρωι πήγα το μπεμπη εκκλησια με τη μαμα μου, κοιμοταν όλη την ωρα χεχεχεχε.....

θα τον πάρομε και το βραδυ της αναστασης....

τωρα κοιμαται και κατα τις 10 περιμενω μια πολύ καλή μου φίλη(αυτή θα ητανε η νονα του μπέμπη αλλα λόγο οικονομικών δεν μπορεσε).

ο Χρστος πήγε ψαρεμα με ενα φιλο του και σημερα ειμαι μόνη σπιτι με το Δανιελ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα φιλεναδες μου.

Χρονια πολλα. Καλη Ανάσταση να εχουμε! Ας τα πω τωρα γιατι με το καφε μας ποτε δεν ξέρεις...!!

Κι εμεις κοιμηθηκαμε παρα πολυ καλα! 10μισή με 9:30!!!!!!! Απίστευτο?? Εκανε κατι στριφογυρισματα αλλα δεν ξυπνούσε. Κ κακα δεν ειχε το βραδυ,μαλλον γι'αυτο δεν ξύπνησε!!! Κ τσισα νομιζω πολυ λιγα ειχε. Μήπως δεν ειναι νορμάλ?? Καλα ολα αφύσικα μου φαίνονται στο μωρο μου!!! Χα χα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα Εφη μου... καλα πήγατε ε μπαβο σας.... εγω εχθες το πρωι πήγα το μπεμπη εκκλησια με τη μαμα μου, κοιμοταν όλη την ωρα χεχεχεχε.....

θα τον πάρομε και το βραδυ της αναστασης....

τωρα κοιμαται και κατα τις 10 περιμενω μια πολύ καλή μου φίλη(αυτή θα ητανε η νονα του μπέμπη αλλα λόγο οικονομικών δεν μπορεσε).

ο Χρστος πήγε ψαρεμα με ενα φιλο του και σημερα ειμαι μόνη σπιτι με το Δανιελ....

καλημέρα νίκη μου,πήγα και εγώ εκκλησία αλλά δεν πήρα τον μικρό μαζί μου τον άφησα με τον μπαμπά του και πήγα με τον μεγάλο μου το γιο.ετσι θα κανω και απόψε!!

Καλημερα φιλεναδες μου.

Χρονια πολλα. Καλη Ανάσταση να εχουμε! Ας τα πω τωρα γιατι με το καφε μας ποτε δεν ξέρεις...!!

Κι εμεις κοιμηθηκαμε παρα πολυ καλα! 10μισή με 9:30!!!!!!! Απίστευτο?? Εκανε κατι στριφογυρισματα αλλα δεν ξυπνούσε. Κ κακα δεν ειχε το βραδυ,μαλλον γι'αυτο δεν ξύπνησε!!! Κ τσισα νομιζω πολυ λιγα ειχε. Μήπως δεν ειναι νορμάλ?? Καλα ολα αφύσικα μου φαίνονται στο μωρο μου!!! Χα χα!!

καλημέρα δώρα μου μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου απλά άρχισε να κάνει συνεχή ύπνο,έπρεπε να χαιρεσε και όχι να ανησυχείς :rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!

Εχθες ολη μερα το καφε δε δουλευε, κατι ειχε παθει!

Εβαψα τα αυγα μου εχθες, μου εσπασαν τα 12 απο τα 30.Και η πεθερα μου φετος το ιδιο επαθε.Πως τα καταφεραμε δεν ξερω.Μηπως ηταν λεπτο το τσοφλι τους? εχει και αλλες κοτες απο αυτες που ειχε περυσι.

Τελος παντων , καλα να ειμαστε

Δεν πηγαμε στην εκκλησια εχθες το βραδυ, ειχε πολυ υγρασια και φοβομουν να βγαλω το μωρο.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Σημερα το πρωι οπως καθε Μ. Παρασκευη, οταν ξυπναμε το πρωτο που βαζουμε στο στομα μας οικογενειακως ειναι μια μπουκια ψωμι με ξυδι.Ειναι ενα εθιμο που το εμαθα απ'οταν γνωρισα τον αντρα μου, που το εκανε απο μικρο παιδι, το ηξερε απο τη γιαγια του για να παει καλα η χρονια.

Επισης αυτο που κανω καθε τετοια μερα ειναι φακες αλαδωτες, ειναι το μενου της ημερας αυτο.Αυριο το πρωι θα κοινωνησουμε.

καλημέρα κορίτσια!! ολο διαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω!!

δωρακι μου και εγω εχω θεμα με το θηλασμο .... το θεμα ειναι παντως να ειμαστε καλα ψυχολογικα...

βουλα μου φανταζομαι πως αισθανεσαι!!! πες της τιποτα τωρα που ειναι αρχη.. γιατι μετα.... αστα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!

Εχθες ολη μερα το καφε δε δουλευε, κατι ειχε παθει!

Εβαψα τα αυγα μου εχθες, μου εσπασαν τα 12 απο τα 30.Και η πεθερα μου φετος το ιδιο επαθε.Πως τα καταφεραμε δεν ξερω.Μηπως ηταν λεπτο το τσοφλι τους? εχει και αλλες κοτες απο αυτες που ειχε περυσι.

Τελος παντων , καλα να ειμαστε

Δεν πηγαμε στην εκκλησια εχθες το βραδυ, ειχε πολυ υγρασια και φοβομουν να βγαλω το μωρο.:rolleyes::rolleyes:

κ εμενα τα μισα μου εσπαναν!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εμενα τα μισα μου εσπαναν!!!

Να γιατι τα βαφω με φυκι της θαλασσας.Τα σπασμενα τα εχω στο ψυγειο και θα τα φαμε.

Κανει ενα σκ@@@@καιρο εδω σημερα! Λεγαμε οτι θα πηγαιναμε για καφε οικογενειακως και την πατησαμε!

καλημερα κ απο μενα!

εχθες ηταν μια μερα κολαση για μενα..η μικρη ηταν απιστευτα ανησυχη κ ηταν συνεχεια στο στηθος.ακομη κ να κοιμοταν μετα το φαι,σε μια ωρα σηκωνοταν κ εκλαιγε να φαει.την εβαζα στηθος κ χτυπιοταν..ηρθε κ η πεθερα μου κ μου ενισχυσε την ανασφαλεια που εχω λεγοντας μου μηπως δεν εχω γαλα κ μαλλον ρουφαει κ δε βγαζει κλπ κ τελικα της δωσαμε μπουκαλι με 100 μλ δικα μου,ενω εγω ηθελα να την επιμεινω κ αλλο,..τα ηπιε κ κοιμηθηκε.μου λεει,οριστε πεινουσε το παιδι,θα ηρεμησει κ θα κοιμηθει επιτελους τωρα..εφυγε μετα κ σε μια ωρα,η μικρη παλι ξυπνια με γκρινια..ετσι πηγε μεχρι το βραδυ,οπου ξεπαγωσα κ της ξαναεδωσα λιγο δικο μου κ τελικα καταφεραμε με πολυ ζορι να την κοιμησουμε στις 2.σημερα φαινεται καλυτερα η μικρη..ελπιζω να περναει αλμα γιατι αν συμβαινει κατι με το γαλα,κριμα..θα παρω κ μαγια μπυρας κ δεν προσπαθω ουτε το ψαχνω αλλο.κουραστηκα...

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Να γιατι τα βαφω με φυκι της θαλασσας.Τα σπασμενα τα εχω στο ψυγειο και θα τα φαμε.

Κανει ενα σκ@@@@καιρο εδω σημερα! Λεγαμε οτι θα πηγαιναμε για καφε οικογενειακως και την πατησαμε!

κ εγω με κρεμυδοφυλλα τα βαφω!;) ασε κ εδω σκ@@καιρο εχει!!! μουνταμαρα!!

λιτσακι συνηθως τα αλματα κρατανε 3 μερες εντονα τουλαχιστον εμεις ετσι τα περναμε!! οσο για την πεθερα δε θα το σχολιασω!! μην ακους κανεναν ρε κοριτσι μου! κανε οτι νιωθεις εσυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Αννα μου και Αναστασια μου....

εδω ο καιρός ειναι καλος.... σκεφτομουνα να βγάλω το μπεμπη καροτσάδα αλλα θα δω....

να μεγαλώσει λιγο ο μπεμπης και θα βγαινουμε και εμεις οικογενειακος για καφε.....

θέλω να σας ρωτησω κατι, πως προλαμβαίνετε το μωρο, δουλειες στο σπίτι και φαγητό; από του χρονου θα μείνουμε και εμεις μόνοι μας και αρχισα να σκεφτομαι απο τωρα πως θα τα βγάλω περα:rolleyes:;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αναστασια μου εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να ακουω κανεναν αλλα ηδη δεν ειμαι σιγουρη για την ποσοτητα κ κανω προσπαθεια με εξτρα αντλησεις κ διατροφη και φοβαμαι μην κανω λαθος κινησεις που ειναι εις βαρος του παιδιου..αχ πού ειναι αυτο που λενε οτι μετα τις 40 μερες ο θηλασμος ειναι απολαυση;;δε λεω ειμαστε σαφως καλυτερα,αλλα νιωθω οτι μεχρι τις κρεμες ακομη θα ζοριζομαι!

Νικη μου με ενα παιδι κ με λιγη βοηθεια απο συζυγο κ μαμαδες,ολα γινονται.εγω δεν εχω παραπονο,η μικρη μου βγηκε ηρεμη κ μια χαρα προλαβαινω..αλλα τις ζορικες μερες τα βλεπω ολα!εχτες ευτυχως ηρθε η πεθερα κ εφερε φαγητο γιατι θα τρωγαμε τα ποδια μας!μην ανησυχεις!μια χαρα θα τα καταφερεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αναστασια μου εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να ακουω κανεναν αλλα ηδη δεν ειμαι σιγουρη για την ποσοτητα κ κανω προσπαθεια με εξτρα αντλησεις κ διατροφη και φοβαμαι μην κανω λαθος κινησεις που ειναι εις βαρος του παιδιου..αχ πού ειναι αυτο που λενε οτι μετα τις 40 μερες ο θηλασμος ειναι απολαυση;;δε λεω ειμαστε σαφως καλυτερα,αλλα νιωθω οτι μεχρι τις κρεμες ακομη θα ζοριζομαι!

Νικη μου με ενα παιδι κ με λιγη βοηθεια απο συζυγο κ μαμαδες,ολα γινονται.εγω δεν εχω παραπονο,η μικρη μου βγηκε ηρεμη κ μια χαρα προλαβαινω..αλλα τις ζορικες μερες τα βλεπω ολα!εχτες ευτυχως ηρθε η πεθερα κ εφερε φαγητο γιατι θα τρωγαμε τα ποδια μας!μην ανησυχεις!μια χαρα θα τα καταφερεις!

κ εγω λίτσα που ειμαστε τοσο ακομα ζοριζομαι!! κ εγω τις κρεμες περιμενω μπας κ στρωσει!!! αν βαζει καλο βαρος κ ο γιατρος δεν εχει προβλημα ολα καλα. αυτο θα σκευτεσαι. εγω γι'αυτο συνεχιζω, αν κ παιδευομαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσια μου εχω την εντυπωση οτι η μικρη αρχισε να κολλαει πανω μου κ δεν το θελω καθολου.αρχισε να μην θελει τον μπαμπα της κ στεναχωριεμαι..φταιει κ αυτος που δεν ασχολειται οσο θα επρεπε..οταν ειναι εδω,εγω την ταιζω(αναγκαστικα),εγω την αλλαζω,εγω την κοβω βολτες οταν γκρινιαζει κ γενικως ο αντρας μου ειναι λιγο τουριστας.ερχεται απο τη δουλεια κ κολλαει με τον υπολογιστη του..σχεδον παντα την εχει αγκαλια κ ασχολειται με το λαπτοπ.σπανιως της μιλαει λιγο να τον αναγνωρισει.μονο αν γκρινιαξει της τραγουδαει λιγο κ αυτο ηταν.απο σημερα του ειπα πως ολα τα υπολοιπα,εκτος του φαγητου,τα αναλαμβανει αυτος οταν ειναι σπιτι.καλα αποκλειεται να την αλλαξει αν κανει κακα..εδω χθες με το ζορι αλλαξε τα τσισα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...